Gość: kasia IP: *.zbbuw.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 13:22 doradzcie co można kupić na prezent mikołajkowy KOLEDZE :) a kolega ma lat 27. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: co na prezent IP: *.zbbuw.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 13:24 dodam jeszcze ze ma być to prezent niezobowiązujący - bo to tylko kolega, jest zapalonym komputerowcem ale wszystkie cuda do komp to on posiada a pozatym ja się na tym kompletnie nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: co na prezent 17.11.04, 13:27 Kup my Wampa z CD-ROM. Jako komputerowiec bardziej bedzie sie cieszyl z krazka niz z gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: co na prezent IP: *.zbbuw.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 13:29 a czy jako chłopak ucieszyłby się z małego prezentu na szczęście tzw "słonik" np? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooki Re: co na prezent IP: 217.153.92.* 17.11.04, 13:55 "Słonik" to właśnie taki bibelot, za który Cię znienawidzi. To już lepiej sama przewiąż się kokardką ;) Odpowiedz Link Zgłoś
santakasia Re: co na prezent 17.11.04, 13:57 dziecko w podstawówce może by się ucieszyło, ale 27-latek chyba nie. chyba, że to będzie złoty słonik, którego będzie mógł szybko sprzedać. jak chcesz go koniecznie obdarować durnostojką, to kup mu raczej słonika z klipem (takiego, do którego można przypiąć karteczkę czy zdjęcie) na biurko. albo lepiej kup mu wódkę albo wino :) Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Dobra, na powaznie: 17.11.04, 14:02 Kup mu flashcarda USB (dysk USB)na breloczku. Zaladuj na niego jakies swoje zdjecie z dedykacja. Zdjecie pewnie wywali, ale zabawy z flashcardem bedzie mial co niemiara. Kosztuje taki jakies 150 PLN za 64MB widzialem chyba go nawet w Mediamarkcie. PS. Nie podpowiedzialbym, gdybys nie chciala zrobic krzywdy temu chlopakowi tym slonikiem.. brrrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Co na prezent? 17.11.04, 14:16 Każdy z nas ma inny gust. Jeden się ucieszy z kalendarza z dziewczynami, drugi z ciekawej książki (obowiązkowo z "inteligentną" i wesołą dedykacją), a trzeci z płyty. Powiedz, ile chcesz przeznaczyć kasy na ten prezent? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Co na prezent? IP: *.zbbuw.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 14:20 portfel mój nioe nalezy do tych najpełniejszych, ale nie o kase chodzi a o to zeby preencik był mały, skromny, niezobowiązujący i bez jakichkolwiek podtekstów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Dobra, na powaznie: IP: *.zbbuw.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 14:17 ale pewnie zrobie mu krzywde czyms podobnym do słonika! hihihi.... no ale nadal czekam na propozycje Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Dobra, na powaznie: 17.11.04, 14:24 Podkladke pod mysz z ciekawym zdjeciem. Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Do męskiej części forum!!! 17.11.04, 14:28 Panowie, wyjdźcie z tego Mac Donalda i odpowiedźcie naszej koleżance na pytanie: co chcielibyście dostać na Mikołajki? A może Kasia któremuś z Was chce zrobić taką miłą niespodziankę? Więc wpisujcie swoje propozycje, ale bez jaj:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Do męskiej części forum!!! IP: *.acn.waw.pl 17.11.04, 14:34 Kasie na poczatek powiedzmy umow sie z nim w McDonalds Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Do męskiej części forum!!! IP: *.zbbuw.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 14:38 ale to dla niego będzie żaden prezent jesli się z nim gdzieś umówie. naprawde! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Do męskiej części forum!!! IP: *.acn.waw.pl 17.11.04, 14:40 tak sie zacznie potem inicjatywa musi przejsc w rece tej smielszej osoby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Do męskiej części forum!!! IP: *.zbbuw.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 14:45 w tym przypadku już zapadła decyzja TYLKO PRZYJAŻŃ a ja w dalszym ciągu nie mam pomyslu na prezent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Do męskiej części forum!!! IP: *.acn.waw.pl 17.11.04, 14:49 hehehe on tez tak mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Do męskiej części forum!!! IP: *.zbbuw.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 14:56 taaaaaaak! on jest tak niezdecydowany ze teraz to juz chyba za późno na cokolwiek obawiam się ze nawet na przyjaźń, bo on ma dziwne pojęcie przyjaźni kobiety i mężczyzny, no przynajmniej ja z nikim się tak nie przyjaźniłam! :( ale dla zachowania pozorów wypada zachować się jak dobra koleżanka i kupić mały może śmieszny upominek na mikołajki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Do męskiej części forum!!! IP: *.acn.waw.pl 17.11.04, 15:02 no w takim razie tylko pekniete plastikowe serce zamiennie moze byc zarowka,ale niedzialajaca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Do męskiej części forum!!! IP: *.zbbuw.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 15:06 ooooooo właśnie pomysłów takich jak ta żarówka potrzebuje!!!! może jeszcze cos wymyslisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Do męskiej części forum!!! IP: *.acn.waw.pl 17.11.04, 15:11 nie moge bo jak sie okaze ze Ty jestes ta Kasia ,ktorej ja mam dac prezent to glupio bedzie jak wreczymy sobie to samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Do męskiej części forum!!! IP: *.zbbuw.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 15:14 nieeeeeeee, ja napewno nie jestem tą kasią więc nie ma takiej opcji ze wręczymy sobie to samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Do męskiej części forum!!! IP: *.acn.waw.pl 17.11.04, 15:18 ja tez nie jestem tym kixxem,wiec wszystko jest mzoliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Do męskiej części forum!!! IP: *.zbbuw.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 15:20 gwarantuje ci ze ja nie jestem ta kasia którą ty znasz. jestem pewna na bank Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Do męskiej części forum!!! IP: *.zbbuw.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 14:35 dzieki!! no wlasnie panowie! co chcielibyscie dostać na mikołajki od swoich koleżanek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Do męskiej części forum!!! IP: *.acn.waw.pl 17.11.04, 14:45 sloggi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Do męskiej części forum!!! IP: *.zbbuw.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 14:47 moze imitacje rogów!!!!!!! kurcze pomóżcie a nie jaja sobie robicie!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Do męskiej części forum!!! IP: *.acn.waw.pl 17.11.04, 14:48 na rogi przyjdzie tez pora troche pozniej Odpowiedz Link Zgłoś
kocham.rysia programy 17.11.04, 14:52 no to kup mu może jakąś grę komputerową albo program "kierunkowy" (np. grzyby polski, albo dzieje wojska itp - bo chyba nie tylko samymi komputerami się interesuje?) tylko musisz wybadać co ma żeby nie było podpadziochy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: co na prezent IP: *.ssmb.com 17.11.04, 14:48 kup mu bokserki z mikołajami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: co na prezent IP: *.zbbuw.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 14:53 nieeeeeeee to prezent dwuznaczny!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: co na prezent IP: *.zbbuw.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 14:57 w mikołaju nic!!!!!!!! ale w bokserkach które daje kobieta męzczyźnie może coś być, a tego wole uniknąć!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooki Re: co na prezent IP: 217.153.92.* 17.11.04, 15:01 Znajomi koledze na urodziny przynieśli kamień. Kamień polny o średnicy ok. metra. Ciężkie to było jak cholera. Kilku chłopów niosło ten głaz w cynowej wannie. W końcu donieśli i postawili na środku pokoju. Ale się chłopina wzruszył. Przeczytał wszystkie dedykacje wypisane na nim i poszedł pić... z rozpaczy, doskonale sobie zdawał sprawę, że samemu nie będzie w stanie go wyrzucić. Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: co na prezent 17.11.04, 15:08 a może poczytaj to forum??? forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24105 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: co na prezent IP: *.acn.waw.pl 17.11.04, 15:04 w bokserkach faktycznie moze cos byc,ale chyba dopiero jak on je zalozy chcesz zeby je przymierzyl przy Tobie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: co na prezent IP: *.zbbuw.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 15:07 nie nie chce i napewno takiego prezentu mu nie dam!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: co na prezent IP: *.acn.waw.pl 17.11.04, 15:17 to kup mu malutka laleczke zakuta w zbroje we dwoch sie nie zmieszcza,nie bedzie probowal jej przymierzac zreszta czy on nie jest juz zakuty w zboje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: co na prezent IP: *.zbbuw.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 15:22 a tego nie wiem niestety hihihihihi... ale mozliwe.......bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: co na prezent IP: *.zbbuw.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 15:37 skonczyły ci się pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś
more.more.more Re: co na prezent 17.11.04, 15:39 kasia Ty chyba na razie szukasz tego "kolegi" któremu mogłabyś kupić ten prezent :) tak coś mi się zdaje :):) a więc powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: co na prezent IP: *.zbbuw.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 15:49 nieeeeeee zdecydowanie kolegi do prezenti nie szukam. kolege już mam!!!!!111 Odpowiedz Link Zgłoś