Dodaj do ulubionych

co na prezent

IP: *.zbbuw.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 13:22
doradzcie co można kupić na prezent mikołajkowy KOLEDZE :) a kolega ma lat 27.
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: co na prezent IP: *.zbbuw.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 13:24
      dodam jeszcze ze ma być to prezent niezobowiązujący - bo to tylko kolega, jest zapalonym komputerowcem ale wszystkie cuda do komp to on posiada a pozatym ja się na tym kompletnie nie znam.
      • warzaw_bike_killerz Re: co na prezent 17.11.04, 13:27
        Kup my Wampa z CD-ROM. Jako komputerowiec bardziej bedzie sie cieszyl z krazka
        niz z gazety.
        • Gość: kasia Re: co na prezent IP: *.zbbuw.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 13:29
          a czy jako chłopak ucieszyłby się z małego prezentu na szczęście tzw "słonik" np?
          • Gość: Zielonooki Re: co na prezent IP: 217.153.92.* 17.11.04, 13:55
            "Słonik" to właśnie taki bibelot, za który Cię znienawidzi.
            To już lepiej sama przewiąż się kokardką ;)
          • santakasia Re: co na prezent 17.11.04, 13:57
            dziecko w podstawówce może by się ucieszyło, ale 27-latek chyba nie. chyba, że
            to będzie złoty słonik, którego będzie mógł szybko sprzedać. jak chcesz go
            koniecznie obdarować durnostojką, to kup mu raczej słonika z klipem (takiego,
            do którego można przypiąć karteczkę czy zdjęcie) na biurko.
            albo lepiej kup mu wódkę albo wino :)
    • warzaw_bike_killerz Dobra, na powaznie: 17.11.04, 14:02
      Kup mu flashcarda USB (dysk USB)na breloczku. Zaladuj na niego jakies swoje
      zdjecie z dedykacja. Zdjecie pewnie wywali, ale zabawy z flashcardem bedzie
      mial co niemiara.

Kosztuje taki jakies 150 PLN za 64MB widzialem chyba go nawet w Mediamarkcie.

PS. Nie podpowiedzialbym, gdybys nie chciala zrobic krzywdy temu chlopakowi tym
      slonikiem.. brrrr....
      • pra_gosia Co na prezent? 17.11.04, 14:16
        Każdy z nas ma inny gust. Jeden się ucieszy z kalendarza z dziewczynami,
        drugi z ciekawej książki (obowiązkowo z "inteligentną" i wesołą dedykacją),
        a trzeci z płyty. Powiedz, ile chcesz przeznaczyć kasy na ten prezent?
        • Gość: kasia Re: Co na prezent? IP: *.zbbuw.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 14:20
          portfel mój nioe nalezy do tych najpełniejszych, ale nie o kase chodzi a o to zeby preencik był mały, skromny, niezobowiązujący i bez jakichkolwiek podtekstów
      • Gość: kasia Re: Dobra, na powaznie: IP: *.zbbuw.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 14:17
        ale pewnie zrobie mu krzywde czyms podobnym do słonika! hihihi.... no ale nadal czekam na propozycje
        • niech Re: Dobra, na powaznie: 17.11.04, 14:24
          Podkladke pod mysz z ciekawym zdjeciem.
          • pra_gosia Do męskiej części forum!!! 17.11.04, 14:28
            Panowie, wyjdźcie z tego Mac Donalda i odpowiedźcie naszej koleżance na pytanie:
            co chcielibyście dostać na Mikołajki? A może Kasia któremuś z Was chce zrobić
            taką miłą niespodziankę? Więc wpisujcie swoje propozycje, ale bez jaj:)))
            • Gość: kixx Re: Do męskiej części forum!!! IP: *.acn.waw.pl 17.11.04, 14:34
              Kasie
              na poczatek powiedzmy umow sie z nim w McDonalds
              • Gość: kasia Re: Do męskiej części forum!!! IP: *.zbbuw.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 14:38
                ale to dla niego będzie żaden prezent jesli się z nim gdzieś umówie. naprawde!
                • Gość: kixx Re: Do męskiej części forum!!! IP: *.acn.waw.pl 17.11.04, 14:40
                  tak sie zacznie
                  potem inicjatywa musi przejsc w rece tej smielszej osoby
                  • Gość: kasia Re: Do męskiej części forum!!! IP: *.zbbuw.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 14:45
                    w tym przypadku już zapadła decyzja TYLKO PRZYJAŻŃ a ja w dalszym ciągu nie mam pomyslu na prezent
                    • Gość: kixx Re: Do męskiej części forum!!! IP: *.acn.waw.pl 17.11.04, 14:49
                      hehehe
                      on tez tak mysli?
                      • Gość: kasia Re: Do męskiej części forum!!! IP: *.zbbuw.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 14:56
                        taaaaaaak! on jest tak niezdecydowany ze teraz to juz chyba za późno na cokolwiek obawiam się ze nawet na przyjaźń, bo on ma dziwne pojęcie przyjaźni kobiety i mężczyzny, no przynajmniej ja z nikim się tak nie przyjaźniłam! :( ale dla zachowania pozorów wypada zachować się jak dobra koleżanka i kupić mały może śmieszny upominek na mikołajki
                        • Gość: kixx Re: Do męskiej części forum!!! IP: *.acn.waw.pl 17.11.04, 15:02
                          no w takim razie tylko pekniete plastikowe serce
                          zamiennie moze byc zarowka,ale niedzialajaca
                          • Gość: kasia Re: Do męskiej części forum!!! IP: *.zbbuw.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 15:06
                            ooooooo właśnie pomysłów takich jak ta żarówka potrzebuje!!!! może jeszcze cos wymyslisz?
                            • Gość: kixx Re: Do męskiej części forum!!! IP: *.acn.waw.pl 17.11.04, 15:11
                              nie moge
                              bo jak sie okaze ze Ty jestes ta Kasia ,ktorej ja mam dac prezent to glupio
                              bedzie jak wreczymy sobie to samo
                              • Gość: kasia Re: Do męskiej części forum!!! IP: *.zbbuw.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 15:14
                                nieeeeeeee, ja napewno nie jestem tą kasią więc nie ma takiej opcji ze wręczymy sobie to samo
                                • Gość: kixx Re: Do męskiej części forum!!! IP: *.acn.waw.pl 17.11.04, 15:18
                                  ja tez nie jestem tym kixxem,wiec wszystko jest mzoliwe
                                  • Gość: kasia Re: Do męskiej części forum!!! IP: *.zbbuw.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 15:20
                                    gwarantuje ci ze ja nie jestem ta kasia którą ty znasz. jestem pewna na bank
            • Gość: kasia Re: Do męskiej części forum!!! IP: *.zbbuw.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 14:35
              dzieki!! no wlasnie panowie! co chcielibyscie dostać na mikołajki od swoich koleżanek?
              • niech Re: Do męskiej części forum!!! 17.11.04, 14:44
                Stringi?
                • Gość: kixx Re: Do męskiej części forum!!! IP: *.acn.waw.pl 17.11.04, 14:45
                  sloggi
                  • Gość: kasia Re: Do męskiej części forum!!! IP: *.zbbuw.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 14:47
                    moze imitacje rogów!!!!!!! kurcze pomóżcie a nie jaja sobie robicie!!!1
                    • Gość: kixx Re: Do męskiej części forum!!! IP: *.acn.waw.pl 17.11.04, 14:48
                      na rogi przyjdzie tez pora
                      troche pozniej
                    • kocham.rysia programy 17.11.04, 14:52
                      no to kup mu może jakąś grę komputerową albo program "kierunkowy" (np. grzyby
                      polski, albo dzieje wojska itp - bo chyba nie tylko samymi komputerami się
                      interesuje?)
                      tylko musisz wybadać co ma żeby nie było podpadziochy
    • Gość: jola Re: co na prezent IP: *.ssmb.com 17.11.04, 14:48
      kup mu bokserki z mikołajami :)
      • Gość: kasia Re: co na prezent IP: *.zbbuw.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 14:53
        nieeeeeeee to prezent dwuznaczny!!!!!!!!
        • niech Re: co na prezent 17.11.04, 14:56
          Co jest dwuznacznego w mikolaju?
          • Gość: kasia Re: co na prezent IP: *.zbbuw.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 14:57
            w mikołaju nic!!!!!!!! ale w bokserkach które daje kobieta męzczyźnie może coś być, a tego wole uniknąć!!!!!!!!!
            • Gość: Zielonooki Re: co na prezent IP: 217.153.92.* 17.11.04, 15:01
              Znajomi koledze na urodziny przynieśli kamień.
              Kamień polny o średnicy ok. metra.
              Ciężkie to było jak cholera. Kilku chłopów niosło ten głaz w cynowej wannie. W
              końcu donieśli i postawili na środku pokoju.
              Ale się chłopina wzruszył. Przeczytał wszystkie dedykacje wypisane na nim i
              poszedł pić... z rozpaczy, doskonale sobie zdawał sprawę, że samemu nie będzie
              w stanie go wyrzucić.
              • d.z Re: co na prezent 17.11.04, 15:08
                a może poczytaj to forum???
                forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24105
            • Gość: kixx Re: co na prezent IP: *.acn.waw.pl 17.11.04, 15:04
              w bokserkach faktycznie moze cos byc,ale chyba dopiero jak on je zalozy
              chcesz zeby je przymierzyl przy Tobie?
              • Gość: kasia Re: co na prezent IP: *.zbbuw.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 15:07
                nie nie chce i napewno takiego prezentu mu nie dam!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: kixx Re: co na prezent IP: *.acn.waw.pl 17.11.04, 15:17
                  to kup mu malutka laleczke zakuta w zbroje
                  we dwoch sie nie zmieszcza,nie bedzie probowal jej przymierzac
                  zreszta czy on nie jest juz zakuty w zboje??
                  • Gość: kasia Re: co na prezent IP: *.zbbuw.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 15:22
                    a tego nie wiem niestety hihihihihi... ale mozliwe.......bardzo
                  • Gość: kasia Re: co na prezent IP: *.zbbuw.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 15:37
                    skonczyły ci się pomysły?
                    • more.more.more Re: co na prezent 17.11.04, 15:39
                      kasia
                      Ty chyba na razie szukasz tego "kolegi" któremu mogłabyś kupić ten prezent :)
                      tak coś mi się zdaje :):)
                      a więc powodzenia
                      • Gość: kasia Re: co na prezent IP: *.zbbuw.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 15:49
                        nieeeeeee zdecydowanie kolegi do prezenti nie szukam. kolege już mam!!!!!111
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka