Gość: mathias IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 15:47 czekamy na płacz pseudokierowców, ze drogi nieodsniezone Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sebastian Re: Uwaga! Wielka śniegowa chmura nad Warszawą IP: 40.0.96.* 22.11.04, 15:56 A takich pseudokierowcow u nas mnooooooooooooooooooooooostwo. Zaraz beda niemilosierne korki bo beda sie bali ruszyc z miejsca i rozpedzic do 30km/h !! O zgrozo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Jaja jak berety! Ile za te radary? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.04, 18:21 No i co warto bylo płacić za gó..ane radary? Spadło parę płatków sniegu a radarowcy nabili kasę i robią z ludzi idiotów!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Uwaga! Wielka śniegowa chmura nad Warszawą IP: *.akademik.ds.pw.edu.pl 22.11.04, 16:19 patrze w niebo i nic nie widze.hmmmm.moze wyjsc na dwor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgw Re: Uwaga! Wielka śniegowa chmura nad Warszawą IP: 195.205.132.* 22.11.04, 16:43 A drogi takie nieodśnieżone... Zadowolony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Uwaga! Wielka śniegowa chmura nad Warszawą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 16:54 To straszne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niecierpliwy Re: Uwaga! Wielka śniegowa chmura nad Warszawą IP: *.chello.pl 22.11.04, 16:58 Czekam czekam i nic, marchewke i węgielki już zebrałem a tu dupa, bałwana chyba nie będzie :-( Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Uwaga! Wielka śniegowa chmura nad Warszawą 22.11.04, 16:59 Nie no... padać to pada ale żeby burza śnieżna zaraz? Na bałwana ci napada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niecierpliwy Re: Uwaga! Wielka śniegowa chmura nad Warszawą IP: *.chello.pl 22.11.04, 17:54 U mnie na Ursynowie starczy na razie może na sanki. Dziadowskich bałwanów nie lepie, marchewkę już zjadłem, a węgieli pójdą latem na grila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Uwaga! Wielka śniegowa chmura nad Warszawą IP: 5.1.* / *.de.ibm.com 22.11.04, 18:49 No i nastala ciemnosc ... w budynku coraz chlodniej ... dziala tylko siec i tych pare awaryjnych swiatel Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Chłodne i ciemne noce ... 22.11.04, 18:54 ... sprzyjają narodzinom maleństw, z których wyrosną tacy mili forumowicze jak my :))) Zobaczymy, czy za 9 miesięcy będzie duży nalot bocianów na Polskę! A na razie ogrzewajmy się w te piekielnie chłodne noce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uzus Re: Chłodne i ciemne noce ... IP: *.chello.pl 22.11.04, 19:06 A ja mam i prąd, ciepłą wodę i kablówkę, tylko dziewczyna na Mokotowie została, trzeba bedzie się chyba ruszyć i przypilnować, Odpowiedz Link Zgłoś
schaetzchen Re: Chłodne i ciemne noce ... 22.11.04, 19:08 A ja przeżyłam chwilę grozy, bo coś dupnęło i na chwilę prąd wysiadł... komputer się - głupek - wyłączył i potem nie chciał odpalić! A nad Ursynów burza jeszcze nie dotarła... Aż strach się bać! Odpowiedz Link Zgłoś