Dodaj do ulubionych

Uwaga! Wielka śniegowa chmura nad Warszawą

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 15:47
czekamy na płacz pseudokierowców, ze drogi nieodsniezone
Obserwuj wątek
    • Gość: Sebastian Re: Uwaga! Wielka śniegowa chmura nad Warszawą IP: 40.0.96.* 22.11.04, 15:56
      A takich pseudokierowcow u nas mnooooooooooooooooooooooostwo.

Zaraz beda niemilosierne korki bo beda sie bali ruszyc z miejsca i rozpedzic do
      30km/h !! O zgrozo !
      • Gość: Edek Jaja jak berety! Ile za te radary? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.04, 18:21
        No i co warto bylo płacić za gó..ane radary? Spadło parę płatków sniegu a
        radarowcy nabili kasę i robią z ludzi idiotów!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: madzia Re: Uwaga! Wielka śniegowa chmura nad Warszawą IP: *.akademik.ds.pw.edu.pl 22.11.04, 16:19
      patrze w niebo i nic nie widze.hmmmm.moze wyjsc na dwor
    • Gość: hgw Re: Uwaga! Wielka śniegowa chmura nad Warszawą IP: 195.205.132.* 22.11.04, 16:43
      A drogi takie nieodśnieżone...

Zadowolony?
    • Gość: xxx Re: Uwaga! Wielka śniegowa chmura nad Warszawą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 16:54
      To straszne!
    • Gość: niecierpliwy Re: Uwaga! Wielka śniegowa chmura nad Warszawą IP: *.chello.pl 22.11.04, 16:58
      Czekam czekam i nic, marchewke i węgielki już zebrałem a tu dupa, bałwana chyba
      nie będzie :-(
      • pan_pndzelek Re: Uwaga! Wielka śniegowa chmura nad Warszawą 22.11.04, 16:59
        Nie no... padać to pada ale żeby burza śnieżna zaraz? Na bałwana ci napada...
        • Gość: niecierpliwy Re: Uwaga! Wielka śniegowa chmura nad Warszawą IP: *.chello.pl 22.11.04, 17:54
          U mnie na Ursynowie starczy na razie może na sanki. Dziadowskich bałwanów nie
          lepie, marchewkę już zjadłem, a węgieli pójdą latem na grila.
    • Gość: janek Re: Uwaga! Wielka śniegowa chmura nad Warszawą IP: 5.1.* / *.de.ibm.com 22.11.04, 18:49
      No i nastala ciemnosc ... w budynku coraz chlodniej ... dziala tylko siec i
      tych pare awaryjnych swiatel
      • pra_gosia Chłodne i ciemne noce ... 22.11.04, 18:54
        ... sprzyjają narodzinom maleństw, z których wyrosną tacy mili forumowicze
        jak my :))) Zobaczymy, czy za 9 miesięcy będzie duży nalot bocianów
        na Polskę! A na razie ogrzewajmy się w te piekielnie chłodne noce :)
        • Gość: uzus Re: Chłodne i ciemne noce ... IP: *.chello.pl 22.11.04, 19:06
          A ja mam i prąd, ciepłą wodę i kablówkę, tylko dziewczyna na Mokotowie została,
          trzeba bedzie się chyba ruszyć i przypilnować,
        • schaetzchen Re: Chłodne i ciemne noce ... 22.11.04, 19:08
          A ja przeżyłam chwilę grozy, bo coś dupnęło i na chwilę prąd wysiadł... komputer
          się - głupek - wyłączył i potem nie chciał odpalić! A nad Ursynów burza jeszcze
          nie dotarła... Aż strach się bać!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka