Dodaj do ulubionych

Dziennikarz Radia Pogoda zamieszkał na słupie

29.08.01, 13:33
Przed Geantem na Ursynowie stanął wysoki słup. Na nim platforma o pow. 40 m kw. Na niej
zamieszkał dziennikarz radia Pogoda Marcin Sawicki. Będzie tam spał, jadł, czytał i przede wszystkim
sprzedawał wodę mineralną Multivita. Nie zejdzie ze słupa, dopóki nie sprzeda każdej z 75 tys.
butelek. Zebrane pieniądze zostaną przekazane na zakup pomp insulinowych dla chorych dzieci.
Marcin będzie wdzięczny za wszelkie porady, jak zorganizować sobie życie na 40 mkw i nie
zwariować.
Obserwuj wątek
    • lelesio Re: Dziennikarz Radia Pogoda zamieszkał na słupie 29.08.01, 13:56
      Udaje się to milionom jego rodaków więc da sobie radę.
      • Gość: Kwiku Re: Dziennikarz Radia Pogoda zamieszkał na słupie IP: 10.2.1.* / 193.41.231.* 29.08.01, 14:04
        Moje propozycje:
        - meblościanka, - wersalka, - telewizor Rubin oraz pralka Frania.
    • Gość: zet Re: Dziennikarz Radia Pogoda zamieszkał na słupie IP: 195.187.84.* 29.08.01, 14:20
      Był juz kiedyś facet, który który miał mieszkanko na słupie - Szymon Słupnik!
      Czyżby pan Marcin chciał świętym zostać? Poprzednikowi się udało, można by z
      nudów wywołać jego ducha i zapytać jak to jest na słupie. :)
    • Gość: Widok 9 Re: Dziennikarz Radia Pogoda zamieszkał na słupie IP: 195.117.228.* 29.08.01, 14:32
      Niech posłucha dobrej rady i ściągnie na platformę KOBIETĘ. Reszta z głowy.
      • Gość: ........ Re: Dziennikarz Radia Pogoda zamieszkał na słupie IP: *.sympatico.ca 30.08.01, 05:16
        On juz chyba zwariowal albo udaje durnia. Po ile te wode
        sprzedaje? Rady? Musi sie spieszyc by sprzedac ja do zimy.
        Na slupie dmucha. Prad co prawda blisko ale ogrzewanie
        kosztuje.
        • Gość: Mike Re: Dziennikarz Radia Pogoda zamieszkał na słupie IP: *.basf-ag.de 30.08.01, 09:30
          oj tam. Moze sie podlaczyc do pradu i ciagnac na lewo. Licznika mu pewnie jeszcze nie zalozyli! Tylko
          niech uwaza w czasie burzy na blyskawice!
        • eela Re: Dziennikarz Radia Pogoda zamieszkał na słupie 30.08.01, 10:09
          Gość portalu: ........ napisał(a):

> On juz chyba zwariowal albo udaje durnia. Po ile te wode
          > sprzedaje? Rady? Musi sie spieszyc by sprzedac ja do zimy.
          >
          > Na slupie dmucha. Prad co prawda blisko ale ogrzewanie
          > kosztuje.

Wodę sprzedaje tanio, 1 złoty za butelkę. Może bociek do niego przyfrunie?
          Taaaakie gniazdo.

• Gość: ........ Re: Dziennikarz Radia Pogoda zamieszkał na słupie IP: *.sympatico.ca 31.08.01, 05:44
            eela napisał(a):

> Wodę sprzedaje tanio, 1 złoty za butelkę. Może bociek do niego przyfrunie?
            > Taaaakie gniazdo.
            Oj, co do gniazda to mam podzielone zdanie. A gdzie ten
            gosc srac chodzi? Bociek lubi swoj lad. Pozdrawiam
            • eela Re: Dziennikarz Radia Pogoda zamieszkał na słupie 31.08.01, 08:42
              Gość portalu: ........ napisał(a):

> eela napisał(a):
              >
              > > Wodę sprzedaje tanio, 1 złoty za butelkę. Może bociek do niego przyfrunie?
              >
              > > Taaaakie gniazdo.
              > Oj, co do gniazda to mam podzielone zdanie. A gdzie ten
              >
              > gosc srac chodzi? Bociek lubi swoj lad. Pozdrawiam

Ma na pewno toaletę turystyczną. Zadzwon do Stołecznej, to Cię poinformują. To
              ile tej wody kupisz?

• Gość: MSawicki To o mnie ta dyskusja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.98.21.* 31.08.01, 22:52
                Cze! Właśnie mi włączyli internet na tym rusztowaniu i wreszcie mogłem
                przeczytać co tam napisane. Odpowiem na najprostsze pytania - srać chodzę do
                toi-toi''ki która stoi obok mojego namiotu. Prąd ciągnę legalnie. Nie mam 50
                lat, choć na antenie gadam jak bym tyle miał. Nie posrało mnie, żeby tu wejść.
                Wlazłem bo to nieźle przyjemna awantura i dzieci na tym tylko skorzystają. Mam
                nadzieję, że deszcz nie popada tak ja ma padać jutro. Pozdrawiam wszystkich,
                którzy niezależnie od zdania o całej otoczce akcji i pomyśle na jej
                wypromowanie dadzą 1 zł na dzieciaki. Więcej nie trzeba. Mój mejl znajdziecie
                na stronie Radia Pogoda.
                ms.
              • Gość: ........ Re: Dziennikarz Radia Pogoda zamieszkał na słupie IP: *.sympatico.ca 01.09.01, 18:25
                eela napisał(a):

> Gość portalu: ........ napisał(a):
                >
                > > eela napisał(a):
                > >
                > > > Wodę sprzedaje tanio, 1 złoty za butelkę. Może bociek do niego przyfr
                > unie?
                > >
                > > > Taaaakie gniazdo.
                > > Oj, co do gniazda to mam podzielone zdanie. A gdzie
                > ten
                > >
                > > gosc srac chodzi? Bociek lubi swoj lad. Pozdrawiam
                >
                > Ma na pewno toaletę turystyczną. Zadzwon do Stołecznej, to Cię poinformują. To
                > ile tej wody kupisz?
                >

Wode mam swoja, czysta, zdrowa i smaczna tez. Dla Ciebie tez
                sie znajdzie. Pozdrawiam
                • Gość: MSawicki Re: Dziennikarz Radia Pogoda... FACET ZE SLUPA ODPOWIADA!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.98.21.* 01.09.01, 18:49
                  Dziękuję! Trochę tu ciężko wytrzymać. A takie sympatyczne teksty jak ten dodają otuchy. Chciałbym wytrzymać,
                  bo kasa idzie na dzieci chore na cukrzycę.
                  marcin sawicki
                  • Gość: Zeus Re: Dziennikarz Radia Pogoda... FACET ZE SLUPA ODPOWIADA!!!!!!!!!!!!!! IP: 10.1.22.* 02.09.01, 12:27
                    Marcin, tylko uważaj na gardło, bo już niezłą chrypkę łapałeś wczoraj, z tego,
                    co słyszałem w radiu. Jadę pod rusztowanie, zaraz pomogę Ci przybliżyć tę
                    Wielką Chwilę Zejścia.
                    • Gość: MSawicki FACET ZE SLUPA ODPOWIADA NA KOLEJNĄ OPINIĘ IP: 217.98.21.* 02.09.01, 20:27
                      Dzięki. Ale leje!!!!! Mam nadzieję, że nie przemoknę dzis do reszty. Namiot dudni jak bęben. Żeby tylko
                      wytrzymać, bo nie chcę dać tyłka.
                      Marcin Sawicki

Gość portalu: Zeus napisał(a):

> Marcin, tylko uważaj na gardło, bo już niezłą chrypkę łapałeś wczoraj, z tego,
                      > co słyszałem w radiu. Jadę pod rusztowanie, zaraz pomogę Ci przybliżyć tę
                      > Wielką Chwilę Zejścia.

• Gość: turtle Re: Dziennikarz Radia Pogoda zamieszkał na słupie IP: *.com.pl 29.08.01, 15:25
      pytanie czy ten pan przede wszystkim sprzedaje wodę i pomaga chorum dzieciom,
      czy przede wszystkim reklamuje swoje radio powołujac sie na szczytne cele.
      • Gość: piter Re: Dziennikarz Radia Pogoda zamieszkał na słupie IP: 62.148.92.* 31.08.01, 09:46
        Jak mozesz tak myslec!!! Czy wedlug Ciebie wszystkie akcje harytatywne to
        ukryte akcje reklamowe? Czy Jurek Owsiak tez reklamuje tylko siebie? A jak ty
        bys sie czul gdybys nie mial kasy na podstawowy sprzet ratujacy zycie Twojemu
        dziecku? Najgorszemu wrogowi nie zyczylbym czegos takiego. Pomysl zanim drugi
        raz "klepniesz" jeszcze raz cos takiego!!!!!!
    • Gość: sloggi Re: Dziennikarz Radia Pogoda żyje na słupie, bo życie ziemskie jest gł IP: *.system.net.pl 29.08.01, 15:32
      Cel szczytny, nawet jeśli więcej w tym reklamy niż utylitaryzmu.
    • Gość: el che nie ma sie czym pasjonowac IP: *.ioz.pwr.wroc.pl 29.08.01, 18:13
      Nie jestescie sami, w Gdansku jeden koles tez tak zrobil...
      • Gość: kulfon Marcin Sawicki to jest gosc!! IP: 195.205.137.* 29.08.01, 23:50
        Mam siostre chora na cukrzyce i wiem jaki jest syf z tymi pompami - fajniem ze taki zwykly gosc z radia
        sie tym zajal.
        Trzym sie koles!
    • palker Re: Dziennikarz Radia Pogoda zamieszkał na słupie 29.08.01, 20:06
      Malkontenci pewnie będą twierdzić, że w ten sposób udowodni, że nawet
      najszczytniejszą ideę można rozwodnić :-)
      Ja tam bym mu podesłał laptopa podłączonego do netu. Wpadnie do nas na forum,
      pogada i będzie mu raźniej. W razie czego oddamy mu do dyspozycji
      wątek "Liczymy do ostatniej butelki" :-))
    • Gość: bynio Re: DJ Radia Pogoda zamieszkał na słupie IP: 195.205.137.* 29.08.01, 23:48
      Ja Tam slucham Sawickiego, codziennie o poranku. On gada tak jak moj sasiad z klatki obok.
      Ale wyglada na zdjeciu www.radiopogoda.com.pl tak mlodo - ile on ma lat?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka