Dodaj do ulubionych

Mgła zablokowała lotnisko

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 16:48
WOW! Ale checa! :) A tak na serio to nieźle nas zamgliło. Pozdrawaim z
zamglonego Centrum!
Obserwuj wątek
    • Gość: Roxie Re: Mgła zablokowała lotnisko IP: *.putnamlovellnbf.com 21.12.04, 16:53
      No - przylatuje 23-go ok. 11-tej. Mam nadzieje ze wszystko pojdzie ok. Pare
      lat tem juz tak lecialem - tuz tuz wyladowalibysmy w W-wie ale sie pilot
      rozmyslil, polecial do Pragi po benzyne, stamtad do Franfurtu i 6 godz. pozniej
      spowrotem do W-wy. Znowu mglisto bylo, ale zaryzykfizykowal i udalos.
      • Gość: ap Re: Mgła zablokowała lotnisko IP: 212.71.177.* 21.12.04, 19:49
        wcale nie odlatuja planowo !!!!, moj bedzie 2h do tylu a czekam tu na niego
        zeby doleciec do domu, pozdrawiam znad pilsenera w lounge w Pradze (czeskiej)
        • Gość: pio Re: Mgła zablokowała lotnisko IP: *.desy.de 21.12.04, 21:00
          ja tez wracam 23, ale wieczorem, wiec mam nadzieje, ze bedzie spoko, no i ze
          pilot nie bedzie mila okularow +/- 30 dioptrii. pozrowionka dla polski (pomijam
          politykow).
          • niech Re: Mgła zablokowała lotnisko 21.12.04, 21:05
            Bzdura, jaka mgla. To jabcek blokowal pasy. Podobno ma sie tam do samych swiat
            pojawiac. No chyba ze mu wreszcie te miliardy odpala.
            • Gość: hela Re: Mgła zablokowała lotnisko IP: 80.48.236.* 22.12.04, 00:00
        • Gość: kolezanka Re: Mgła zablokowała lotnisko IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.12.04, 22:02
          Moja corka wyladowala przez ta mgle w Poznaniu przed 12-ta i jeszcze nie
          dowiezli ich do Warszawy! Autobus wyjechal dopiero o 16-tej, nie dali jesc ani
          pic, w autobusie tez nie.Co to za firma ten LOT ze tak nie dba o pasazerow! O
          21-ej byli jeszcze 100 km od Warszawy-z powodu mgly autobus jechal 40 km/godz
          • Gość: kixx jest błąd w tytule IP: *.acn.waw.pl 21.12.04, 22:06
            nie pisze sie "mgła'
            powinno byc "mngła"
    • matmi Re: Mgła zablokowała lotnisko 21.12.04, 21:20
      że też tego nie zauważyłem?? :(
    • Gość: zuza Żeby wystartowały z okęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 23:31
      najpierw na ogół skądś przylatują. co ma wystartować, jak wszystkie samoloty
      porozrzucane po innych lotniskach. echh, Mikołajczyk, nie popisałaś się.

Ja dzisiaj nie wystartowałam:-((
      i tym sposobem wakacje już o jeden dzień krótsze. ciekawe co będzie jutro.
    • Gość: Hela Re: Mgła zablokowała lotnisko IP: 80.48.236.* 22.12.04, 00:06
      Moi rodzice wylądowali aż w Gdańsku a jestem z Leżajska(Podkarpackie). Byli tam
      o 14:00 a póżniej autokarem do Warszawy gdzie dotarli o 21:00. Oczywiście nic
      nie dostali do zjedzenia ani do picia. Jak można traktować tak człowieka. Na
      takie zdarzenia powinni być przygotowani.
      • Gość: Mańka Re: Mgła zablokowała lotnisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 00:10
        Fly or not but never by LOT ;-)
        • Gość: ramboo Re: Mgła zablokowała lotnisko IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.12.04, 00:34
          Ja lecialem KLM i serwis byl równi zly jak ten opisywany przez Mańkę w LOT. :(
    • Gość: sas Re: Mgła zablokowała lotnisko IP: 80.53.144.* 22.12.04, 09:39
      to nieprawda ze az tak dawno nie utrudniala a rok temu w listopadzie tez wile
      samolotow nie wyladowalo wiec niech Pani nie kłamie
      • Gość: pam Re: Mgła zablokowała lotnisko IP: 213.31.184.* 22.12.04, 10:52
        Bardzo dużo podróżuję i naprawdę nie narzekajcie już tak na ten LOT
        W KLM gubią bagaże podobnie jak w autriackich liniach, w BA i KLM paskudne
        żarcie, w Swissair w ogóle nie ma darmowego żarcia i trzeba za wszystko płacić
        a bilety wcale nie są tańsze, we wspaniałej Lufthansie miałam lot obsługiwany
        przez samolot chińskich linii gdzie klima była popsuta i przez 11 godz.
        siedziałam w kurtce, w Paryżu mieli mnie w dupie kiedy strajkowali i musiałam
        szukać hotelu na wlasną rękę a byłam już po 11-godzinnej podróży z Seulu, Air
        France omijam szerokim łukiem jak i lotnisko w Paryżu
        a gdy we Frankfurcie samolot LOT-u miał overbooking mogłam dostać kasę i hotel
        za free i samolot następny rano a gdy powiedziałam że jednak chcę wrócić do
        domu to bez problemu poleciałąm
        LOT ma niezłe jedzenie w porównaniu do tego całego towarzystwa powietrznego a
        problemy zadarzają się każdemu
        • Gość: thelma Re: Mgła zablokowała lotnisko IP: *.ams.attingo.nl 22.12.04, 20:48
          Wlasnie siedze na lotnisku w Amsterdamie i bede tak siedziec do jutra rana. KLM
          nie poinformowalo o duzym opoznieniu w odlocie z Warszawy, nie moglam juz
          zawrocic z bramki i ucieklo mi polaczenie.
          A tak w ogol, to przepisy na razie mowia, ze za overbooking odpowiada linia
          lotnicza i musi za to zajac sie pasazerem oprocz przewiezienia go nastepnym
          wolnym lotem, a za opoznienia i odwolywanie lotow nie ponosza zadnych
          konsekwencji.
          Wszystko powinno sie zmienic od 17 lutego 2005, bo Wspolnota Europejska
          zmodyfikowala drastycznie przepisy w tych wypadkach. Pewnie podrozeja bilety,
          albo kilka tanich linii splajtuje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka