Dodaj do ulubionych

Samoobrona ma 17%!!!

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.02, 09:38
W ostatnim sondazu PBS Lepper- partia zebrala 17%, jak tak dalej pojdzie Lepper
zostanie premierem i L Miller bedzie musial go blagac o zawarcie koalicji.
Reszta partii ma takie same notowania, spadlo tylko SLD z 43% do 35
Obserwuj wątek
    • pan_laga Re: Samoobrona ma 17%!!! 18.05.02, 13:27
      Gość portalu: joolz napisał(a):

> W ostatnim sondazu PBS Lepper- partia zebrala 17%, jak tak dalej pojdzie Lepper
      >
      > zostanie premierem i L Miller bedzie musial go blagac o zawarcie koalicji.
      > Reszta partii ma takie same notowania, spadlo tylko SLD z 43% do 35

i czemu tu to mówisz ? radość cię rozpiera czy jak ?
      amen
      pan laga
    • Gość: joolz Re: Samoobrona ma 17%!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.02, 22:17
      Nie, panie Lago nie ciesze sie, mnie to PRZERAZA, dodatkowo jeszcze to, ze
      ostatnio mlodziezowke Samoobrony stworzyli studenci warszawskiej politologii,
      chca sie zalapac na stanowiska radnych po prostu, tak wiec ruch juz ma mlodych
      wilcow- specjalistow, ja pomimo burzliwych dziejow i dziwnych zachowan pana
      Frasyniuka zamierzam poprzec Unie Wolnosci, byc moze po raz ostatni, pozniej
      przestaje chodzic na wybory :(((
      • Gość: karb2 Re: Samoobrona ma 17%!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 23:15
        a może należałoby zacząć uświadamiać politycznie znajomych,i przede wszystkim
        nie opuszczać oręża jakim jest póki co jeszcze wolny głos. A tak przy okazji
        czy ktoś zauważył jak to zdawać by się mogło dwa poważne tygodniki reklamują
        wizerunek lidera Samoobrony?!Apeluję do każdego ignorujcie Leppera, to showman,
        jak nie będzie miał publiki, nie będzie blasku fleszów aparatów koleś się
        załamie.Mnie wszech obecne plakaty straszą.Już wiemy że Pan L. jest
        nieedukowalny więc traktujmy go jak powietrze[niech się prokurator martwi].
    • Gość: Ursyn Re: Samoobrona ma 17%!!! IP: *.acn.waw.pl 20.05.02, 23:29
      No to możem się szykować na czasy jak za Niemca. Musiem głosować przeciw
      Lepperowi, bo się obudziem w nowem kacecie.
      • Gość: pacio Re: Samoobrona ma 17%!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 23:43
        Przeczytałem częsć statutu Samoobrony !/Sąd nie wpisał do rejestru partii
        politycznych/
        Mistrzostwo świata.
        "... decyzja Przewodniczącego jest wiążąca i ostateczna..."
        i pare innych zdań żywcem przepisanych z Mein Kampf.
        koleś ma tupet, a może tupecik ?

Pzdr
        pacio
    • Gość: Toto Samoobrona to przybudowka SLD IP: *.proxy.aol.com 21.05.02, 01:28
      Ale glosujacy na SLD to wam nie przeszkadzaja?
      • pan_laga Re: Samoobrona to przybudowka SLD 21.05.02, 02:40
        Gość portalu: Toto napisał(a):

> Ale glosujacy na SLD to wam nie przeszkadzaja?

sld, póki co nie wyprawia takich rzeczy w sejmie,jak lepperowcy, nie wygłasza
        takich tekstów , jak wódz i w ogóle , jesli chodzi o zadymy, kłamstwa i kasety
        video /z nagraniami sławetnych spotkań łapówkarskich posłów na przykład albo z
        relacjami ladowania w klewkach wąglików usadzonych na oklep na szalonych krowach /
        za to m.in. dzieki sld samoobrona tak mocno stoi.
        amen
        pan laga
        • majtek1 Samoobrona - już się obroniła 21.05.02, 03:04
          Jak to jest że ślepy, żądny krwi tłum nie widzi jak na jego plecach
          cwaniaczkowie robią kasę i karierę. A Lepper krzycząc złodzieje, żydzi itp
          odwraca uwagę od własnych "osiągnięć gospodarczych" oraz działąń innych
          członków parlamentu w biało-czerwonych krawatach. Dlaczego nikt (mam na mysli
          wysokonakładową prasę) nie informuje o wynikach finansowych i np PIT pana
          Leppera i jego otoczenia? Zdaje się, że Samoobrona tak walcząca o biednych w
          parlamencie wykazuje najwyższe stany majątkowe. I znowu koniak spijany będzie
          szlachetnymi ustami wybrańców narodu. Dlaczego inne ugrupowania polityczne, nie
          tylko SLD ale i PiS oraz PO nie organizują spotkań dla zmęczonego
          społeczeństwa? Nie prowadzą kampanii informującej o ich wspaniałych pomysłach i
          nie pokazują w jasny sposób zagrożeń i prawdziwego oblicza Andrzeja Leppera,
          który stworzył Samoobronę dla obrony własnej osoby i rodziny i dzielnie
          realizuje wytyczony cel zabierając ze sobą innych. Czy tak trudno poinformować
          ludzi krzyczących na festynach Samobrony o liczbie zatrudnionych osób przez
          ludzi związanych z Samoobroną? Ile miejsc pracy stworzył Lepper i ludzie
          skupieni wokół niego? Ilu rodzinom zapewnił byt? Jak zmienił się jego stan
          posiadania od czasu gdy był zadłużony w banku i nie miał zdolności kredytowej?
          Dzięki jakim pomysłom gospodarczym tak radykalnie zmieniła się jego sytuacja
          finansowa? Czy ktoś zna odpowiedzi na te pytania.
    • Gość: e. Re: Samoobrona ma 17%!!! IP: *.chello.pl 21.05.02, 10:16
      Brzydzi mnie Lepper ale doskonale rozumiem jego 17%.
      W tej mazi i mętnej wodzie rozmydlania każdego, jednoznacznego swiństwa i
      przekrętu, w plątaninie niejdenoznacznych przepisów wymyślonych w części po to,
      by je poddawać wygodnym interpretacjom, wśród złodziei dużego i mikrego
      kalibru, wspierajacych złodziejstwo swoimi stanowiskami i wpływami, narodowi
      czyli zwykłym czytaczom gazet, takim ludziom jak my, Lepper chce się jawić jako
      Robin Hood, Janosik, odważniejsza i bardziej bezkompromisowa część naszego
      własnego sumienia. Dlatego wiekszość ludzi "kupuje" to, co on mówi, bez
      zastanawiania się nad sensem i prawdą. Dlatego daja mu poparcie. Bo jest
      jednoznaczny, jednobarwny, w odróżnieniu od tych stworzonek, które przemykają w
      tej mętnej mazi, jaka nas zalewa. I to budi taką nadzieję i otuchę w wielu, ze
      nie chcą nawet zastanowić się, ile w Lepperze świadomego wprowadzania ludzi w
      błąd i kłamstw pod publiczkę.
      • Gość: julek Re: Samoobrona ma 17%!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.02, 18:38
        Lepper to chlopskie wcielenie duce i furera, tylko glupsze i bardziej chamowate
        • garma Re: Samoobrona ma 17%!!! 21.05.02, 21:22
          Joolz napisał:
          "Nie, panie Lago nie ciesze sie, mnie to PRZERAZA, dodatkowo jeszcze to, ze
          ostatnio mlodziezowke Samoobrony stworzyli studenci warszawskiej politologii,
          chca sie zalapac na stanowiska radnych po prostu, tak wiec ruch juz ma mlodych
          wilcow- specjalistow, ja pomimo burzliwych dziejow i dziwnych zachowan pana
          Frasyniuka zamierzam poprzec Unie Wolnosci"

Do Frasyniuka w ogóle nie mam zaufania. Czego Ty się po nim spodziewasz ?
          • Gość: pan_laga Re: Samoobrona ma 17%!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.02, 22:14
            garma napisał(a):

> Joolz napisał:
            > "Nie, panie Lago nie ciesze sie, mnie to PRZERAZA, dodatkowo jeszcze to, ze
            > ostatnio mlodziezowke Samoobrony stworzyli studenci warszawskiej politologii,
            > chca sie zalapac na stanowiska radnych po prostu, tak wiec ruch juz ma mlodych
            > wilcow- specjalistow, ja pomimo burzliwych dziejow i dziwnych zachowan pana
            > Frasyniuka zamierzam poprzec Unie Wolnosci"
            >
            > Do Frasyniuka w ogóle nie mam zaufania. Czego Ty się po nim spodziewasz ?

z pewnością nien tego, co wyprawia lep per.
            a tak w ogóle - co Ty wiesz o frasyniuku ?opowiedz.
            amen
            pan laga
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka