Dodaj do ulubionych

Gdzie sa blondynki ?

IP: *.cherokee1.k12.sc.us / 207.232.181.* 19.05.02, 09:54
Bylem wczoraj na tzw. absolutorium mojej corki.
W Poznaniu.
I jak to jest w Biblii przykazane, najbardziej interesowaly mnie dziewczyny.
90% jest ciemnych.
(Nie znaczy, ze brzydkie!)
Gdzie sa moje blondynki z niebieskimi oczami i piegami ?
Obserwuj wątek
    • Gość: ter Re: Gdzie sa blondynki ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.05.02, 11:29
      Najprawdziwsze blondynki żyją w niektórych rejonach Podlasia, zwłaszcza tam,
      gdzie są silne wpływy Białorusi. We Wrocławiu są silne wpływy Ukrainy, a to
      naród raczej ciemnowłosy i ciemnooki.
      • Gość: Bor'ka Re: Gdzie sa blondynki ? IP: *.cherokee1.k12.sc.us / 207.232.181.* 19.05.02, 11:52
        Mowia, ze Bialorusini sa najczystszymi rasowo Slowianami.
        My jestesmy mocno skundleni.

Niebieskookie blondynki z wystajacymi koscmi policzkowymi, piegami i lekko
        zadartymi nosami sa najcenniejszym dorobkiem europejskiej cywilizacji.
        Trzeba je klonowac albo co...
    • Gość: opt Re: Gdzie sa blondynki ? IP: *.dialup.tiscali.it 19.05.02, 13:05
      Gość portalu: Bor'ka napisał(a):

> Bylem wczoraj na tzw. absolutorium mojej corki.
      > W Poznaniu.
      > I jak to jest w Biblii przykazane, najbardziej interesowaly mnie dziewczyny.
      > 90% jest ciemnych.
      > (Nie znaczy, ze brzydkie!)
      > Gdzie sa moje blondynki z niebieskimi oczami i piegami ?

Ja mialem zupelnie inne odczucie gdy przyjechalem do Polski. Polacy, to narod
      blondynow. Jest ich wiecej niz w Angli czy Stanach. Szczegolnie na wsi czarne
      wlosy to rzadkosc.

• Gość: Tuzin Re: Gdzie sa blondynki ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.02, 14:01
        Kazde dziecko jest blondasem, z wiekiem wlosy ciemnieja.
        Zobaczcie swoje zdjecia z dziecinstwa.
        • Gość: req Re: Gdzie sa blondynki ? IP: *.bredband.skanova.com 19.05.02, 14:31
          jesli ktos poszukuje niebieskookich blondynek z wystajacymi koscmi policzkowymi
          i lekko zadartym nosem to zapraszam do szwecji (tu mieszkam) lub norwegii,
          islandii, finlandii badz danii. jeszcze jest takowych dosyc sporo w niemczech i
          holandii. w polsce tak duzo ich nie ma bo polacy to glownie slowianie z jakimis
          tam z dawien dawna domiszkami i dlatego polki/polacy maja bardziej okragle
          twarze i ciemne wlosy
          pozdrawiam
          • Gość: Bor'ka Re: Gdzie sa blondynki ? IP: *.cherokee1.k12.sc.us / 207.232.181.* 19.05.02, 15:18
            Ha...kiedy ja mysle wlasnie o slowianskich blondynkach.
            One sa.
            Takie dokladnie jak opisalem, ale nieco inne niz w Skandynawii.
            Widuje je na ulicach, ale zaskoczylo mnie wczoraj, iz wsrod 200..300 dziewczyn
            bylo ich tak malo !
            No coz, moze to poczatek konca rasy blond.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka