Dodaj do ulubionych

KaczorowskiGate;)

19.01.05, 09:31
Uwazajcie panowie gdzie was filmuja bo jak widac wczesniej czy pozniej pojawi
sie w necie :)
Ale jak znam Mike to zaraz napisze ze trzeba zrozumiec Kaczora bo odreagowal
stres po "wreczaniu" pucharu .
JA swojego zdania do Kaczorowskiego nie zmienilem a wrecz umocnilem sie w
opini ze jest niepotrzebny w Legii.
A na stadionie kazdy bedzie mogl robic co zechce .
Ja uczciwie przyznaje ze jedyne czego moze spodziewac sie z mojej strony to :
-smiech
-wyzwiska
-szydera
Ale kto ma ochote niech go oklaskuje .

Ps Ciekawe co na to Beret ?;)
Obserwuj wątek
    • tuzin_cwks Re: KaczorowskiGate;) 19.01.05, 14:34
      Dla mnie to moze od razu spie..c.
    • mike_ Re: KaczorowskiGate;) 19.01.05, 15:44
      atob napisał:
      > Ale jak znam Mike to zaraz napisze ze trzeba zrozumiec Kaczora bo odreagowal
      > stres po "wreczaniu" pucharu .

???? A kiedy ja coś takiego napisałem????? Atob - przeszukaj posty z lata i
      zobacz moją opinię nt śpiewów piłkarzyków nt Legii (i nie tylko Legii).
      • atob Re: KaczorowskiGate;) 19.01.05, 18:45
        JA nie napisalem ze napisales [hehe ]
        Ale skoro pisales ze chcesz mu dac szanse i jestes za tym aby gral w Legii...to
        znaczy ze w jakims sensie "wybaczyles" mu te spiewy?
        • Gość: calagan Re: KaczorowskiGate;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 21:09

Atob - odczep sie od Mike`a. Ja tu jestem od wybaczania. To ja akceptuje
          wiekszosc kontrowersyjnych pilkarzy w Legii (moze poza Kosowskim - jego nawet
          ja bym nie przelknal).
          • atob o 22 00 na TV3 Koczorowski bedzie sie tlumaczyl 19.01.05, 21:34
            A dlaczego mam sie od Niego odczepic?:)
            Mike zna moje poglady ...i to jeszcze te bardziej radykalne .A moja radykalnosc
            wzrasta proporcjonalnie do ilosci GZ krazacej w organizmie;););)
            JA juz gdzies napisalem ze kazdy zrobi co bedzie chcial .Tzn ja bede szydzil i
            gwizdal a inni moga mu bic brawo.

Calagan a Reiss ?
            • Gość: calagan Re: o 22 00 na TV3 Koczorowski bedzie sie tlumac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 23:09

Reiss sam ma na tyle rozumu, zeby sie do nas nie pchac. Jest chamem i bucem
              straszliwym, ale w pewien sposob go lubie - bo jest myslacy - a niewielu
              pilkarzy posiada ta zalete.
              A tlumaczenie sie widzialem - smetna mial mine - widac, ze cholernie zalowal
              tych wydarzen - ale w tym sensie, ze przez to bedzie mial teraz przesrane.
              • atob Re: o 22 00 na TV3 Koczorowski bedzie sie tlumac 20.01.05, 11:14
                Gość portalu: calagan napisał(a):

>

> A tlumaczenie sie widzialem - smetna mial mine - widac, ze cholernie zalowal
                > tych wydarzen - ale w tym sensie, ze przez to bedzie mial teraz przesrane.

Kiedys bedzie sie musial do tego ustosunkowac .Daleka odpowiedzia w
                stylu :"Prosze o nastepne pytanie " nie bedzie mogl sie wykpiwac.
                Dokladnie Calagan zalowal ale ze dal sie nagrac ...swoja droga to nie wiadomo
                jakie jeszcze filmiki moga wyplynac i dlatego nie chce pewnie w jasny sposob
                okreslic co jeszcze spiewal.
                A Boruc fajnie powiedzial z tym "chyba" na koncu:)
                A spotkanie z kibicami? Pewnie z Kacperkiem sie spotka przed kamerami TVN i
                Kacperek w imieniu kibicow mu wybaczy :D :D :D
                I juz wiem czym bedzie tlumaczyl swoja slaba gre:) A ze bedzie slaba to wiem bo
                to slaby pilkarz poprostu jest .
                • mike_ Re: o 22 00 na TV3 Koczorowski bedzie sie tlumac 20.01.05, 14:57
                  atob, od Kacperka to się odstosunkuj - powiedział coś co było przeciwko LTM i
                  już się stał symbolem....

za www.legia.net wywiad z Kaczorowskim:
                  "-Na koniec chyba najbardziej newralgiczna sprawa. Kibice pamiętają wydarzenia z
                  finału Pucharu Polski i śpiewy, jakie dochodziły z szatni Lecha Poznań, którego
                  był Pan zawodnikiem. Przez to może być Panu ciężko uzyskać zaufanie fanów
                  zespołu z Łazienkowskiej.

- Z tego, co pamiętam, jest film nakręcony przez prywatną telewizję z Poznania,
                  która nagrywała cały program. Śpiewaliśmy, cieszyliśmy się po meczu w szatni,
                  ale nie przypominam sobie śpiewów, które mogłyby obrazić kibiców Legii. Działo
                  się wtedy wiele różnych rzeczy, być może były tam jakieś niewybredne piosenki,
                  ale ja sobie osobiście nie przypominam, żebym śpiewał coś obraźliwego. Ja
                  naprawdę nie chciałbym wracać do tego, a widzę, że niektórzy chcą na siłę z tego
                  zrobić sensację…

… nie, nie. Nam nie zależy na sensacjach. Dla większości kibiców bardzo istotny
                  jest Pana pogląd na tą sprawę.

- Tak, ja wiem, że to jest dosyć istotne. Chcę powiedzieć, że jeśli tylko
                  nadarzy się taka okazja, bardzo chętnie spotkam się z kibicami i wszystko sobie
                  wyjaśnimy. Nie chcę tego robić przez media. Panu to mogę powiedzieć, ale z
                  gazetami na ten temat rozmawiać nie będę. Jeśli kibice będą chcieli się spotkać,
                  to sobie wyjaśnimy, aby absolutnie nie było żadnych niedomówień. Mam nadzieję,
                  że tak się stanie, bo wtedy spokojnie będę mógł się skupić na treningu i na
                  grze, a nie myśleniem o tym, co o mnie myślą kibice. Jeszcze nie podpisałem
                  kontraktu, a już mam jakieś dziwne klimaty i musimy to jak najszybciej załatwić."

wot tyle. a prawda jest taka, że kibic krótką ma pamięć. Kaczka strzeli coś w
                  ważnych meczaqch i juz nagle wszyscy zapomną. ot taka zbiorowa amnezja bardzo
                  charakterystyczna dla kibiców. A przy kaczce zniknął problem z Vuko, więc może
                  jeśli Legii zależy na zatrzymaniu Kaczorowskiego powinni rozpuścić plotę że
                  kosowska idzie do nas, wtedy wszyscy by zapomnieli o tymże...
                  • atob Re: o 22 00 na TV3 Koczorowski bedzie sie tlumac 20.01.05, 15:36
                    Sek w tym ze ja jestem pamietliwy i moze strzelac po 5 bramek w meczu a i tak
                    bedzie dla mnie zalosnym czlowiekam bez krzty honoru.
                    Aczkolwiek mike o czym dobrze wiesz ja naprawde nie mam nic przeciwko graczom z
                    innych klubow nawet tych rownie znienawidzonych jak Lech.
                    I troche sie dziwie niektorym wpisom z roznych forow.Coraz wiecej klientow a
                    coraz mniej kibicow.
                    No i ostatnia sprawa mike jezeli myslisz ze akcja Kacperek przypadkowa to
                    wybacz ...mi sie zdaje ze wlasnie znow niedlugo "spontanicznie" wyplynie
                    nastepny list Kacperka.
                    • Gość: calagan Re: o 22 00 na TV3 Koczorowski bedzie sie tlumac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 17:20

I troche sie dziwie niektorym wpisom z roznych forow.Coraz wiecej klientow a
                      > coraz mniej kibicow.

Atob, sorry, ale chrzanisz. Mozna byc kibicem ala LTM - i Ty w tym kierunku
                      wyraznie zmierzasz - a mozna byc zwyklym kibicem, ktory cieszy sie meczami i
                      dobra gra zespolu (lub tylko meczami, gdy tej dobrej gry nie ma). Niektorzy sie
                      poprostu wyleczyli z milosci do pilkarzy, a przeszli na milosc do klubu jako
                      calosci. Mnie juz nie wzruszaja zadne deklaracje kibicowskie pilkarzy - mnie
                      wzrusza tylko ich dobra gra. Oczywiscie pewnych granic przekroczyc nie mozna,
                      ale generalnie trzeba pamietac, ze pilkarz tez czlowiek i czasem zdarzy mu sie
                      rozne glupstwa zrobic/powiedziec. Moglbym w tym miejscu cytowac Biblie i slynny
                      slowa niech pierwszy rzuci kamieniem ten,, ktory ma czyste sumienie, ale po co?
                      I tak LTM-owcow nie przekonam, a innych nie musze.
                      • atob Re: o 22 00 na TV3 Koczorowski bedzie sie tlumac 20.01.05, 17:54
                        Alez Calagan ja tez sie z milosci do pilkarzy wyleczylem wierz mi .
                        Tyle tylko ze trudno mi zrozumiec filozofie ze nie wazne kto /nie wazne co
                        mowil wazne ze bedzie dla nas gral.

Kurcze ale koncze te wymiane postow o Kaczorowskim bo jak widzicie nikt nikogo
                        nie przekona.
                        I zrozumiecie ze moja niechcec do niego spowodowana jest tez tym ze uwazam go
                        za MARNEGO a w najleprzym przypadku sredniego pilkarza .
                        • Gość: calagan Re: o 22 00 na TV3 Koczorowski bedzie sie tlumac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 18:10

Wiesz, mozliwe ze moj punkt widzenia jest spowodowany wydarzeniami jakie mialy
                          miejsce jeszcze za czasow Daewoo i skandaliczne moim zdaniem zachowanie fanow
                          wzgledem Mieciela i paru innych kopaczy. Dlaczego pilkarze maja byc bardziej
                          swieci niz ich kibice, ktorzy potrafia niszczyc pilkarza, gdy im sie cos nie
                          podoba w jego grze i nigdy nie przepraszaja. Teraz wszyscy marza o Miecielu,
                          ale kilka lat temu to spiewali Manuela za Mieciela.
                          • atob Juz koniec z K. 20.01.05, 18:39
                            Alez pilkarze nie musza byc swieci nie musza kochac klubu w ktorym graja.Oni sa
                            pracownikami .Jedni bardziej inni mniej sie identyfikuja z klubem w ktorym
                            graja.I zaden normalny kibic nie wymaga od kazdego przychodzacego do Legii
                            gracza "milosci" i opowiadan jak to on pragnal zawsze grac w Legii.

A ze kibice sa specyficzna grupa to sie zgodze:) Ale co poradzic taki jest urok
                            kibicowanie ze nie zawsze idzie ono w parze z rozsadkiem .
                            • mike_ Re: Juz koniec z K. 21.01.05, 09:37
                              Odpowiem tak: darcie się na meczu przeciwko kaczorowskiemu i wygwizdywanie jego
                              itp itd spowoduje na pewno że będzie grać gorzej a co za tym idzie będzie grać
                              gorzej Legia. O to Zielińskiemu na pewno nie chodzi...a kibicom? no nie wiem, na
                              pewno nie wszystkim (juz kiedyś były pomysły na spuszczenie klubu bo prezes jest
                              zły, ale cóż LTM to LTM). Kaczorowskiego ani chwalić nie będę ani dopingować,
                              ale na pewno powstrzymam się ze wszystkimi akcjami przeciwko niemu. To jedno a
                              drugie: jak czytam te wszystkie głosy że Vuko i Kaczorowski powinni przeprosić
                              to się zastanawiam czy kibice kiedyś przeprosili za burdy i kary jakie (L)
                              musiała za nich zapłacić.

aha - i pomijam w powyższym sprawę przydatności Vuko bądź Kaczorowskiego dla Legii.

Co do starej sprawy Mięciela to niestety nic się nie zmienia. Wystarczyło
                              poczytać wpisy pod newsem, ze Legia pozwoliła kilka dni trenować z rezerwami
                              Adamowi Majewskiemu. Tłum nic nie pamieta, a za to jest bardzo podatny na
                              górnolotne hasła.

BTW. jak już wspomnieliśmy o niejakim Kacperku...to w jego liście było sporo
                              prawdy - może nie wszystko, ale tak czy siak sporo. Ale dla tych co na kazdym
                              kroku wygwizdywali Zygo, kacperek stał się pewnym symbolem.
                              • atob Re: Juz koniec z K. 21.01.05, 12:03
                                mike_ napisał:

[ciach]
                                Temat Kaczorowskiego uwazam za zamkniety .Przynajmniej do czasu az cos sie
                                zdazy :)

> BTW. jak już wspomnieliśmy o niejakim Kacperku...to w jego liście było sporo
                                > prawdy - może nie wszystko, ale tak czy siak sporo. Ale dla tych co na kazdym
                                > kroku wygwizdywali Zygo, kacperek stał się pewnym symbolem.

Dobrze wiesz ze nie chodzi mi o to ile i czy mial racje.Chodzi mi o sposob w
                                jaki to zrobiono. Te racje mozna bylo przedstawic bez ton wazeliny wyplywajacej
                                z calego tego listu .I nie uwierze ze ukazal sie on przypadkowo .Moje prawo
              • berserk75 Re: o 22 00 na TV3 Koczorowski bedzie sie tlumac 20.01.05, 13:34
                przede wszystkim Reiss ma w Poznaniu interesy, które nie pozwoliłyby mu przejść
                do Legii. z tego samego powodu nie było szans na ściągnięcie do nas Bosackiego.

a co do samego Kaczorowskiego mam takie same zdanie jak w przypadku Vukovicia -
                won!
                • tuzin_cwks Re: o 22 00 na TV3 Koczorowski bedzie sie tlumac 20.01.05, 19:46
                  Wiesz ale Vukovic nie obrazil Legii, tylko okazal sie po prostu niepowazny (tak
                  to ujme). Natomiast jak widze kogos kto z cala zapalczywoscia (bijac lapkami w
                  sufit) obrazal nasz klub i teraz ma przywdziewac koszulke z eLka to...
    • atob I podpisal ... 01.02.05, 08:05
      Na pol roku z opcja przedluzenia .
      Co bylo do przewidzenia .Teraz pozostaje czekac na to obiecane spotkanie .
      Tylko sie zastanawiam po co ma ono byc. Umowa podpisana a wiekszosc kibicow ma
      wyrobione zdanie ktorego zadne tlumaczenia nie zmienia .

Wiec nie pozostaje nam nic innego niz przywitanie Kaczorowskiego na pierwszym
      meczu .A cos czuje ze bedzie to najdziwniejsze powitanie nowego zawodnika jakie
      pamietam ;)

• mike_ Re: I podpisal ... 01.02.05, 09:37
        No a czego się spodziewałeś? Wymuszone spotkanie jest bez sensu, choć zdaję
        sobie sprawę że pewnej części LTM'u by wystarczyło.
        A powitanie na pewno będzie miał. Choć nie ukrywam, że wolałbym aby to jednak
        nie było na meczu ligowym bo może odbić się to na wyniku.
        A Ty atob - jak będziesz uczestniczył w tzw "powitaniu"?
        • patryg1 Re: I podpisal ... 01.02.05, 14:15
          Heh Kaczorowski chyba sam się nie spodziewał że będzie z tego taka afera. Ciekaw
          jestem pierwszego meczu tego piłkarza w Warszawie. Ja tam nie wiem jak go
          przywitam. Zaraz po finale pucharu Polski to pewnie bym go zbluzgał odpowiednio
          :), ale teraz kiedy minęło sporo czasu emocje opadły..... nie ma chyba co sobie
          zdzierać gardła. Zobaczymy jak to będzie.
          • mike_ Re: I podpisal ... 01.02.05, 16:52
            BTW w pierwszym sparingu na Cyprze Kaczorowski zagrał w pierwszym składzie więc
            jest też do takowego przymierzany.....a co będzie dalej to się zobaczy
        • atob Re: I podpisal ... 01.02.05, 19:32
          Nie mike jak go przywitam .
          Tznpozostaje kwestia wyboru
          Ale udawanie ze nic sie nie stalo to tak jak pluniecie sobie w twarz.
          • atob Re: I podpisal ... 01.02.05, 19:38
            Miala byc edycja a wyszlo wyslanie :)
            Wiec jeszcze raz .Nie wiem Mike jak go przywitam . Choc pozostaja tylka dwa
            wyjscia . Albo go zignoruje albo swoje zdanie wyraze "odglosem paszcza" ;)
            W kazdym razie czuje niesmak. Bo jednak uwazam ze pewne rzeczy sa wazne.
            • mike_ Re: I podpisal ... 01.02.05, 20:49
              Pytam się tylko o zdanie więc żadnych ataków na mnie;)))
              A ja...nie przywitam go nijak...po prostu CISZĄ...tak samo jak witam przeciwne
              drużyny (brawa zarezerwowane jedynie dla obecnych i byłych legionistów).
              • atob Re: I podpisal ... 01.02.05, 23:00
                mike_ napisał:

> Pytam się tylko o zdanie więc żadnych ataków na mnie;)))

Ja mialbym atakowac ??? Ja jestem niespotykanie spokojny człowiek:)

> A ja...nie przywitam go nijak...po prostu CISZĄ...tak samo jak witam
                przeciwne
                > drużyny (brawa zarezerwowane jedynie dla obecnych i byłych legionistów).

A ja raczej gwizdem ...mimo ze wiem ze takie zachowanie jest infantylne i
                glupie.No coz nie bedzie to pierwsza glupia rzecz w moim zyciu;)
                A moze zmienie zdanie ...bo zauwazam ze moj radykalizm troche opada:)
                • Gość: kixx Re: I podpisal ... IP: *.acn.waw.pl 01.02.05, 23:22
                  jakim gwizdem?:))
                  pamietaj ze ostatni gwizdek mi oddales
    • atob Kaczorowski spotka się z kibicami! 11.02.05, 15:22
      13 lutego o godzinie 17:00 gościem Klubu Kibica Legii pod trybuną Krytą będzie
      Paweł Kaczorowski.

www.legia.com.pl/pl/index.php?view=2&nID=4316

Ps Ja sie wybieram:)
      • antoni.goczal Re: Kaczorowski spotka się z kibicami! 11.02.05, 15:58
        atob napisał:

> 13 lutego o godzinie 17:00 gościem Klubu Kibica Legii pod trybuną Krytą
        będzie
        > Paweł Kaczorowski.
        >
        >
        > www.legia.com.pl/pl/index.php?view=2&nID=4316
        >
        > Ps Ja sie wybieram:)

Hahahahahahahahahahahahahahahaha !!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • berserk75 Re: Kaczorowski spotka się z kibicami! 13.02.05, 12:22
        atob napisał:

> Ps Ja sie wybieram:)

po co?
        • atob Re: Kaczorowski spotka się z kibicami! 13.02.05, 19:03
          berserk75 napisał:
          >
          > po co?

Wlasnie po to zeby sie tak zachowac ...
    • atob Paweł Kaczorowski gościem Stolicy Futbolu 14.03.05, 11:34
      Dziś poniedziałek, a więc na falach Radia Warszawa Praga (106,2 FM) kolejne
      wydanie magazynu "Stolica Futbolu". Tym razem zapowiada się gorąca audycja,
      gdyż jej gościem będzie nowy nabytek warszawskiej Legii, Paweł Kaczorowski,
      którego obecność przy Łazienkowskiej budzi wiele kontrowersji. Serdecznie
      zapraszamy Was do zadawania pytań "Kaczorowi". Aby to zrobić, wystarczy wysłać
      maila na adres: stolica@radiowarszawapraga.pl.

Info z www.legia.net/news.php?id=17038

W miedzy czasie byl juz sparing z Mazowszem wiec kaczorowski ma juz troche
      pojecia o kibicach.
      Kilka szczerych slow i mysle ze moglby ulagodzic tych mniej radykalnych kibicow.
      Radykalow nigdy nie przekona...ale to tez nie oni stanowia wiekszosc.Pytanie
      czy bedzie go na to stac.
      Ja mysle ze nie ...i zapewne powie ze na pytania na temat kibicow nie odpowiada.

www.radiowarszawapraga.pl./index.php?mode=polecamy&link=30
      • mike_ Re: Paweł Kaczorowski gościem Stolicy Futbolu 14.03.05, 12:19
        sport.gazeta.pl/sport/1,35336,2598876.html
        do poczytania
        • berserk75 Re: Paweł Kaczorowski gościem Stolicy Futbolu 14.03.05, 15:19
          naprawdę ciekawe, szczególnie ten fragment o bezwarunkowym wybaczeniu
          Vukoviciowi. o Butrageno też bardzo interesujące i adekwatne do sytuacji :))))

kocham GW właśnie za to, że stara się być wyrocznią w sprawach moralnych :)))
          • atob Re: Paweł Kaczorowski gościem Stolicy Futbolu 15.03.05, 03:19
            Dla tych co nie sluchali napisze tylko tyle ze w sprawch najbardziej
            interesujacych bez zmian.
            I tak sie zastanawiam dlaczego temu k... poswiecam tyle uwagi .
    • atob Re: KaczorowskiGate;) ciag dalszy 11.06.05, 16:35
      www.legialive.pl/news.php?NewsID=14717
      Jestem monotematyczny?:)
      Moze.Ale teraz tylko o formie czysto pilkarskiej.
      Na moim zdaniu pewnie w jakims :) stopniu zawazy to ze goscia nie lubie .
      Po calej rundzie okazalo sie ze oprocz kilku [2-3?] meczy w ktorych gral na
      jakotakim poziomie [to nawet ja cichu przyznam] reszto slabiutko.
      I prosze nie piszcie mi tylko o jego powolaniu do reprezentacji. Jakimi
      przeslankami kierowal sie Janas to chyba nikt nie wie.

Wiec po co? Dlaczego?
      Ja nie umiem sobie odpowiedziec .Moze Wy sie lepiej znacie na pilce;)
      • Gość: PawełB Re: KaczorowskiGate;) ciag dalszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 11:14
        Po co?

Ano po to, aby grać. Mnie gościu powiewa, ale jak na warunki naszej
        kopanej jest piłkarzem przyzwoitym. Jako zmiennik wręcz doskonałym, a sądzę,
        że w pierwszym składzie grać nie będzie. Oczywiście nie znamy jeszcze
        wszystkich transferów, ale takie jest moje zdanie - bardzo dobry piłkarz
        na ławkę rezerwowych. Niech zostanie.

Jakimi
        > przeslankami kierowal sie Janas to chyba nikt nie wie.

Potwierdzam - ja też nie wiem.
        • atob Re: KaczorowskiGate;) ciag dalszy 15.06.05, 23:11
          Po dzisiejszym meczu myslisz tak samo???
          Jedno sie zgadza wszedl na boisko z ławki...i chyba tylko to.
          • Gość: PawełB Re: KaczorowskiGate;) ciag dalszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 11:58
            No tak. Fakt.
            Ale z drugiej strony - Legia ponoć chce rezygnować ze starego
            Sokoła. Facet rzeczywiście ma 35 lat, ale jako zmiennik dla Vuko
            (o ile ten odzyska formę) jeszcze rok, moim zdaniem, by się przydał.
            Abstrachuje już od tego jaką klasę reprezentuję Sokół jako człowiek -
            udział w akcjach charytatywnych, podejście do dzieci - z takich ludzi
            nie wolno rezygnować, w przyszłości mógłby być trenerem młodzieży.

Ktoś musi na ławce siedzieć, w jedenastu nie wygramy nic w sezonie
            (choć kiedyś było bardzo blisko - pamiętasz?) i dlatego zdania na
            razie nie zmieniłem. Dałbym Kaczorowi jeszcze szansę (powtarzam - poruszamy się
            trochę po omacku, bo nie znamy transferów). Nie jest natomiast
            wykluczone, że za pół roku będziemy mówić jednym głosem.
            • mike_ Re: KaczorowskiGate;) ciag dalszy 16.06.05, 15:11
              Jak już się czepiamy za grę, to nie zapominajmy o innych grajkach. Sokół
              zmiennikiem dla Vuko????? wolne żarty, już prędzej odwrotnie i niestety
              sprawdzają się moje słowa nt tego gracza - to nie przypadek że nie mieścił się w
              składzie słabej greckiej drużyny. Szkoda, że Zielu jest tak do niego
              przyzwyczajony i całe szczeście, że Vuko akurat wzmocnił nasz skład w meczu z
              Wisłą bo przynajmniej jest jakiś mały fajny punkcik w tym sezonie.
              A wracając do Kaczora- poczatek rundy - zdecydowanie się wybijał na plus na tle
              tych graczy a teraz się po prostu dopasował....
              • atob Re: KaczorowskiGate;) ciag dalszy 16.06.05, 15:32
                Nie przesadzaj Mike Kaczor nie mial dobrego pocztku rundy.Mial raptem 2-3 necze
                w ktorych zagral na przyzwoitym poziomie. Przyznaje niechetnie acz obiektywnie
                A zreszto choby i byl najlepszym graczem w wszystkich meczach rundy to niech
                spier...ala.

Ps Niedlugo to chyba pol meczu bedziemy gwizdac na "naszych" zawodnikow:-/
                Podobno Legia sie zaiteresowala Zakrzewskim i jeszcze jakims innym zawodnikiem
                z Lecha.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka