Gość: may IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 08:28 Ale to od razu widać, ze ta "cenzura" jest przygotowana przez producenta plakatu. Nawet przez chwilę nie pomyślałem, że ktoś to mógł zakleić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koko Re: Dystrybutor sam ocenzurował plakat filmowy IP: *.crowley.pl 25.01.05, 11:03 Kiedyś Piekarczyk z TSA wydał płytę z okładką bardzo podobną. Jak ładna cipka, to czemu nie. Ta u Piekarczyka średnia taka była ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darli Re: Dystrybutor sam ocenzurował plakat filmowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 21:06 znowu jakaś uwaga LPR czy wszech[poje..ych]polskich .. ... .. kutwa miedź czemu ten kraj musi być tak popierdzielony .. .. ?? ... . .. . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antydarli Re: Dystrybutor sam ocenzurował plakat filmowy IP: *.radom.pilicka.pl 25.01.05, 22:05 Drogi darli jeżeli ktoś jest "popierdzielony" to ten idiota który wymyślił taką formę reklamy.W żadnym cywilizowanym kraju ( wierz mi że byłem w wielu) niedopuszczalne jest pokazywanie golej dupy w miejscu publicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Na "oryginale" i tak NIC nie widać gamoniu... 26.01.05, 07:39 Na "oryginale" i tak NIC nie widać gamoniu... więc co ty pierdzielisz o jakichś gołych dupach kretynie?! film.onet.pl/F,10321,plakat.html Warto się czasem zastanowić czy wie się o czym się pisze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TK Re: Na "oryginale" i tak NIC nie widać gamoniu... IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 26.01.05, 11:41 Nic nie widać? jaka szkoda. A co byś chciał zobaczyć chłopczyku? Punkt G pewnie... Odpowiedz Link Zgłoś
synziemi Re: Dystrybutor sam ocenzurował plakat filmowy 25.01.05, 12:35 O matko! Mam dosyc tej prostackiej pruderyjnosci. Od kiedy kobiece podbrzusze jest gorszace? Dystrybutorowi chyba nie zalezy na widzach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuł Zależy mu, zależy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 14:04 ... tyle że na widzach filmu, a nie plakatu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roko taka prowokacja udaje się tylko w kraju, IP: *.usr.onet.pl / *.usr.onet.pl 25.01.05, 14:33 taka prowokacja udaje się tylko w kraju, gdzie rządzi LPR i wyrostki z Młodzieży Wszechpolskiej. Zły sen się ziszcza: Giertych wyznacza standardy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator bez cenzury :-) IP: *.cti.us.edu.pl 25.01.05, 14:37 www.imdb.com/gallery/ss/0404552/Ss/0404552/postervirado.jpg?path=gallery&path_key=0404552 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dexter Racja IP: *.devs.futuro.pl 25.01.05, 14:53 Takie obrazy, zdjęcia powinny być ukrywane. Nie powinno się ich publicznie pokazywać. To zostało pokazane. Dystrybutor postąpił bardzo słusznie, że ocenzurował samodzielnie ten plakat z łonem. Tylko kiedy taka cenzura wejdzie w pozostałe media? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysl99 komunistyczne myslenie...bez komentarza IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.01.05, 22:45 Widze, ze kolege ciagnie do starych wzorcow z czasow komuny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: create ale na orginalnych plakatach i tak niema nic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 16:14 "gorszacego" o ile w dzisiejszych czasach cokolwiek może gorszyć. dziwka.filmweb.pl/Dziwka,%282004%29,plakaty,FilmPosters,id=127271. Wiec jak to inaczej nazwać jak nie akcją promocyjną Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: ale na orginalnych plakatach i tak niema nic 25.01.05, 16:33 Link od Create się nie otwiera (tzn. zamiast plakatu jest puste miejsce). czyżby i tu cenzura? Zaś w linku do oryginału jest plakat. I panna goli sobie trójkąt łonowy. Ale srom zasłania dłonią! Co za popieprzony kraj, żeby autocenzurować coś takiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: ale na orginalnych plakatach i tak niema nic IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 25.01.05, 18:46 właśnie obejrzałam oryginał. przecież tam i tak nic nie widac! ta "cenzura" to żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolita Re: ale na orginalnych plakatach i tak niema nic IP: *.mclink.it 25.01.05, 21:31 Moze i zenada ale plakat osiagnal swoj cel: poszlas obejrzec film. I o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: ale na orginalnych plakatach i tak niema nic IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 25.01.05, 22:28 pisząc "oryginał" miałam na myśli oryginalny plakat, a nie film :P czyli nie osiagnął celu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorsay Re: ale na orginalnych plakatach i tak niema nic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 21:16 nauma napisał: (...) > Co za popieprzony kraj, żeby autocenzurować coś takiego.. Tak samo popieprzony jak kraj, w którym publiczne "okazanie" brodawki sutka pewnej wygasającej piosenkarki pop wywołało nagonkę na tęże gwaiazdkę i konieczność jej publiczego kajania się i przepraszania za "szokującą bezpruderyjność". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolita Re: ale na orginalnych plakatach i tak niema nic IP: *.mclink.it 25.01.05, 21:29 Utrzymuje to co juz napisalam ze w swiecie biznesu nic nie dzieje sie przez przypadek i wlasnie dlatego pani Jackson dokladnie sobie zaplanowala przypadkowe odsloniecie piersi. To nie moje osobiste wywody ale to co napisala prasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sutki Łysej Lezby Re: Dystrybutor sam ocenzurował plakat filmowy IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.05, 21:13 Wlasnie sie zastanawialem na co isc do kina, w repertuarze same szmiry, a teraz juz wiem na co warto pojsc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolita Re: Dystrybutor sam ocenzurował plakat filmowy IP: *.mclink.it 25.01.05, 21:26 Napis "cenzura" nie jest naszym sposobem na reklamowanie "Dziwki" - zapewnia Aneta Pluta. - Sam biały kwadrat byłby bez sensu, chcieliśmy wyjaśnić, po co go tam umieszczamy. Bajki. Nad reklama pracuje cala grupa psychologow, socjologow i nie wiadomo jescze kogo i nic nie dzieje sie przez przypadek w swiecie bisnesu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Glogowski Glupia kampania dla ciemnogrodzian. IP: *.essex.ac.uk 25.01.05, 21:56 Na ulicach Londynu, Berlina czy Kopenhagi plakat reklamujacy film Maríi Lidón (ps Luna), nie zrobilby wrazenia. Ale w Polsce, a jakze. Odpowiedz Link Zgłoś
synziemi Re: Glupia kampania dla ciemnogrodzian. 25.01.05, 22:53 Niby mieszkamy w Europie Srodkowej a mentalnosc jest taka jak pod szariatem... Na milosc boska, jest dwudziesty pierwszy wiek a ciemnogrod wciaz dyktuje nam co mozna a co nie. Kiedy ten sposob myslenia sie w koncu skonczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TK Re: Glupia kampania dla ciemnogrodzian. IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 26.01.05, 11:59 Spieszę z odpowiedzią: nigdy się nie skończy. No chyba że nasza kultura zupełnie zginie i wrócimy do czasów "dzikich". Oni też jednak mieli poczucie wstydu i coś czasem zakrywali. Domyślam się więc że chodzi Ci o Raj (Taki z Adamem i Ewą) Tego już niestety nie da rady przywrócić, ale jest jedno wyjście: jeśli będziesz dobrym Chrześcijaninem masz szansę dostać się do Raju po śmierci (samemu tego jednak nie rób a ja nie pomogę Ci w tym ba sam chcę się tam dostać, poczekaj na jakiś wypadek najlepiej). Tam naoglądasz się gołych babek do woli, bo jak się domyślam, nie będzie tam nawet przemysłu tekstylnego... a religia mówi o "ciał zmartwychwstaniu". Jedyny kłopot może być jednak w tym, że będzie deficyt młodych kobiet: Większość ludzi bowiem umiera staro a kobiety do tego żyją dłużej... ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxxxxxx w xxxxx sie wam xxxxx xxxxxxxx !!!! IP: *.chello.pl 26.01.05, 03:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borek rymowanka IP: *.cable.mindspring.com 26.01.05, 05:20 Aneta pluta reklamuje film Puta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: rymowanka IP: *.lodz.msk.pl / *.devs.futuro.pl 26.01.05, 05:56 a ja nadal nie rozumiem jak kogos moglby gorszys widok cipki (wlasciwie wzgorka ł.), pupy, piersi, penisa czy czegokolwiek?! przeciez to czesci ciala jak wszystkie inne; rece, nogi itp. kazdy je ma i kazdy (no prawie) je widzial. i argumenty o dzieciach mnie jakos nie przekonuja bo czy widok golej pupy bedzie dla dziecka gorszy niz brutalne gry, filmy a nawet kreskowki? niz reklama mcdonaldsa, chipsow i innego syfu? a przeciez w domu na pewno zdarza mu sie widziec rodzicow nago...skonczmy z hipokryzja...popieprzony ten kraj...o reszcie swiata (czyt.USA:) nie wspomne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: literka m pelno tu malych dzieci co tylko krzyczec umieja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 08:28 czy wy zdajecie sobie sprawe, jak potezna jest cenzura w innych krajach, czy tez tylko drzec morde potraficie ? Czy zdajecie sobie sprawe jak bardzo ocenzurowane sa takie filmy jak "Twierdza" lub "Indiana Janes" w takich telewizjach jak RTL, PRO7, SAT1 ? Wyciete sa fragmenty, ktore u nas jakos na PR1(przynajmniej w Indiana Jonsie) poszly bez problemow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Widać efekty działań lpr-u i tym podobnych IP: *.acn.waw.pl 26.01.05, 10:16 Witajcie w panstwie religijnym, niedlugo wszelka sztuka bedzie u nas zakazana jak za Talibow w Afganistanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Widać efekty działań lpr-u i tym podobnych IP: *.inter / *.inter-c.pl 26.01.05, 11:52 Całkowicie się z Tobą zgadzam. Talibowie to pestka w porównaniu do giertycha i giertychjugend. Najgorsze, ze do tej orkiestry dołącza nasza Temida, o czym swiadczy wyrok na Jureczka U. I to sie dzieje w środku Europy, w państwie, które jest ponoć demokratyczne. A giertychjuegend zbierają kasę na wybory sprzedając obrazki z papieżem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAM PZPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 12:28 parę lat temu zaczęliśmy robić imprezę pt. PIASECZYŚKA ZLOT PIOSENKI RÓŻNEJ w skrócie PZPR...wyobraźcie sobie, ze to też zostało ocenzurowane...nie było zgody na nazwę. co zrobił plastyk? Zakrył napis PZPR wielką "pieczątką" z napisem OCENZUROWANO ...i sprzedało się znakomicie.... Odpowiedz Link Zgłoś