Gość: anx IP: 195.94.206.* 28.05.02, 08:19 Czy znacie jakieś fajne lumpeksy w Wawie? Proszę o adresy. Mają je niedługo zlikwidować tak więc trzeba by się wybrać.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: brasetka Re: LUMPEKSY - gdzie one są? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.05.02, 08:51 Jeden dobry jest na Grójeckiej, przed kościołem na pl. Narutowicza, po prawej stronie idąc od centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: LUMPEKSY - gdzie one są? 28.05.02, 09:03 Ochota, Majewskiego, w pobliżu Korotyńskiego, odziez francuska Bazar przy Hali Banacha Bazarek przy Odyńca Odpowiedz Link Zgłoś
_kontrabeata_z_szufelka_ Re: LUMPEKSY - gdzie one są? 28.05.02, 10:54 eela napisał(a): > Ochota, Majewskiego, w pobliżu Korotyńskiego, odziez francuska > Bazar przy Hali Banacha > Bazarek przy Odyńca pani eela w nich się ubiera. stąd ten szyk paryski Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: LUMPEKSY - gdzie one są? 28.05.02, 09:33 Na Stokłosach, na placyku koło kościoła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: LUMPEKSY - gdzie one są? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 10:08 duzy na Chlodnej naprzeciwko kosciola w domu pod filarami,Zelazna przy Solidarnosci,bazar przy hali Mirowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brasetka Re: LUMPEKSY - gdzie one są? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.05.02, 11:07 Podpowiadam: na Chłodnej jest straszne badziewie a na Grójeckiej kupiłam sukienkę haute couture sygnowaną przez słynnego projektanta (kryptoreklamy nie będzie;-) za zł polskich 10. Niestety rzadko się taki fuks zdarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Super sklepy IP: *.rp.pl / 10.32.23.* 16.08.02, 12:49 Polecam 4 sklepy w Warszawie. Ubrania wiszą na wieszakach i są wyprasowane. Kwiatowy zapach a nie stęchlizna jak to czasami bywa... Ubrania z Francji, Anglii i Niemiec. Świetne jakościowo, często znane firmy,wyglądają jak nowe albo są nowe (często są z metkami producenta). Ceny mniej więcej: spodnie spódnice bluzki 10-25zł, kurtki ok. 40-50 ale wszystko zależy od materiału itd. Ogólnie mam kupę modnych ciuchów z tych miejsc. Widziałam sesje w Elle i Twoim Stylu z ubrań tych sklepów: Ząbkowska 7 (mały sklep od frontu i duży w podwórzu. Ten podwórkowy ma wściekłe kolory zielony i pomarańcz więc trudno nie zauważyć). Turecka 1 (blisko Belwederskiej i Dolnej. Jest taka uliczka prostopadła do Belwederskiej przy przystanku autobusów w stronę Centrum) Ten sklep nazywa się Prosto z Paryża. Wystrój super - wieszaki z bambusa itp. Bałuckiego 25(niedaleko Teatr Guliwer)bez szyldu, po schodkach w dół. Filia poprzedniego (czyli bambusowy wystrój). Odpowiedz Link Zgłoś
e._ Re: LUMPEKSY - gdzie one są? 17.08.02, 09:08 Najlepsze - w Nowym Mieście nad Pilicą. Mam tam działkę. Się wsiada w samochód (można i w Pekaes), się jedzie 80 km, się kupuje markowe ciuchy (ostatnio: czarna bluzeczka Pierre Cardin za 5 zł, nowe jeansy HIS za 10, do tego gratis biała serwetka haftowana richelieu). Przedtem: fantastyczne rękawice do snowboardu za 3 zł, kurtka puchowa z kapturem jak nowa za 8 zł, po prostu niewiarygodne cuda. Sklepy uczęszczane przeze mnie są cztery, do innych nie warto bo niechluje i stęchlaki. Po zakupach - pyszny obiadek w restauracji LEO (to dopiero jest prawdziwie domowa kuchnia), spacer nad Pilicą, gorący bochen chleba prawdziwego, na zakwasie, w piekarni na ul. Targowej... Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: droga(i) E! Re: LUMPEKSY - gdzie one są? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.02, 21:26 Czy możesz podać dokładne adresy - ulice, czy znaki szczególne ;-) dzięki z góry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krasnal Droga(i) E1 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.02, 21:28 Shit, co ja robię z tym forum, wszystko mi sie popieprzyło ;-) Ponawiam prośbę z poprzedniego postu. Jeśłi możesz droga(i) E podaj dokładne namiary na te cuda nad Pilicą ulice bądź znaki szczególne dzięki bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Re: LUMPEKSY - gdzie one są? IP: 217.11.141.* 18.08.02, 14:48 Gość portalu: anx napisał(a): > Czy znacie jakieś fajne lumpeksy w Wawie? Proszę o adresy. Mają je niedługo > zlikwidować tak więc trzeba by się wybrać.... Nie beda likwidowac. Moj ulubiony jest na POtockiej na przeciw petli tramwajowej w garazu domu jednorodzinnego. Maja tam super bluzy za 10-20 zl, wszystkich, ktore mi sie podobaly nie udalo mi sie wykupic. A jedna jest moim najbardziej ulubionym ciuchem. Kupilem tez bardzo ladna biala koszule do biura - nieuzywana. Odpowiedz Link Zgłoś