j_karolak 14.02.05, 16:03 Heja, Jaki lubicie seks w Warszawie? Ja lubię z kobietami, najlepiej ładnymi, na leżąco lub siedząco, a Wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stolicznyj Re: Seks u karolaka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.02.05, 16:08 > Heja, > Jaki lubicie seks w Warszawie? > Ja lubię z kobietami, najlepiej ładnymi, na leżąco lub siedząco, a Wy? Heja, Lubimy seks uprawiać, a nie gadać o nim na forum publicznym, niekolego karolak. Choć rozumiemy, że gadanie o tym to dla niektórych nieboraków lepszy rydz, niż nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nora i zjadlo buraka karolaka - brawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 18:16 Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: Seks w Warszawie 14.02.05, 16:09 Ja w Warszawie niejednokrotnie lapie sie, ze staje sie seksoholikiem. Czasami pjepsze wszystko i wszedzie. Najbardziej nieudany seks mam z funkcjonariuszami miejskimi. Nie dosc, ze ich pjepsze, to jeszcze daja mi kwitki do oplacenia. W ogole, mamy strasznie rozerotyzowane to nasze miasto. Pjepsze korki na siedzaco najczesciej i w samochodzie. Na stojaco to lubie pjepszyc podczas zebran firmowych - wtedy jest prawdziwa orgia - tylko nie wiem, czemu reszta siedzi i zakrywa twarze rekoma. W ogole swietny temat! Bede jeszcze czasami cos dopisywal, jak mi sie przypomni. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_dewalgo Re: Seks w Warszawie 14.02.05, 16:28 Na lezaco?! Mnie tam zawsze stoi. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Seks w Warszawie 14.02.05, 16:41 A byłeś w warszawskim ZOO? Tam seks jest na porządku dziennym (w wyznaczonych porach roku). Musisz uderzyćdo dyr. Rembiszewskiego, albo do Ewy Zbonikowskiej z działu dydaktycznego, to Ci powie, co i jak. Może nawet okulary doradzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
warszawianka_jedna Re: Seks w Warszawie 14.02.05, 16:51 j_karolak napisał: > Heja, > > Jaki lubicie seks w Warszawie? > Ja lubię z kobietami, najlepiej ładnymi, na leżąco lub siedząco, a Wy? może cię to zdziwi ale ja wolę facetów. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Seks w Warszawie 14.02.05, 19:09 szczerze mowiac liczylam na to, ze jezdzisz czyms porzadniejszym. Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Keks w Warszawie 14.02.05, 19:55 Gdzieś mi się okulary zapodziały ... Ale bez nich mogę Wam powiedzieć, że bardzo lubię keks. Musi być jednak bardzo świeżutki i mieć dużo dodatków. A broń Boże nie może być przypieczony, bo nie tykam takich czarnych pod spodem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambo Re: Keks w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 22:13 a całych czarnych? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Seks w Warszawie 15.02.05, 12:55 j_karolak napisał: > Heja, > > Jaki lubicie seks w Warszawie? > Ja lubię z kobietami, najlepiej ładnymi, na leżąco lub siedząco, a Wy? O takich rzeczach gadacie sobie na forum Erotica stara i nova? Odpowiedz Link Zgłoś
warszawianka_jedna Re: Seks w Warszawie 15.02.05, 15:01 O takich rzeczach gadacie sobie na forum Erotica stara i nova? Niektórzy panowie potrafią już tylko mówić, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Seks w Warszawie 15.02.05, 15:18 warszawianka_jedna napisała: > O takich rzeczach gadacie sobie na forum Erotica stara i nova? > > > Niektórzy panowie potrafią już tylko mówić, niestety. Powiem za nieobecnym Niechem: Tak sadze, zalosne Odpowiedz Link Zgłoś
gorzkokwasny Re: Seks w Warszawie 15.02.05, 16:28 Zamiast o seksie gadac trzeba go uprawiac. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_bryndzelek Re: A kartki ci sie nie sklejaja? 15.02.05, 16:46 j_karolak napisał: > Heja, > > Jaki lubicie seks w Warszawie? > Ja lubię z kobietami, najlepiej ładnymi, na leżąco lub siedząco, a Wy? A kartki ci sie nie sklejaja? Moze sobie zafoliuj te pisemka... Odpowiedz Link Zgłoś