tomlee28 05.03.05, 18:55 jak długo ta kupa betonu będzie stolicą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kixx Re: NIE NAWIDZĘ warszawy IP: *.acn.waw.pl 05.03.05, 19:02 co najmniej do tego czasu az wyplynie to cale govvno ktore masz zamiast mozgu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: NIE NAWIDZĘ warszawy IP: *.acn.waw.pl 05.03.05, 19:05 w takim razie dzis po polnocy od razu bedzie pojutrze zawartosc twojej glowy jest nie do zmienienia Odpowiedz Link Zgłoś
slodkoslony Re: Chyba NIENAWIDZĘ Warszawy ... 05.03.05, 19:14 Tak długo jak ciężar właściwy betonu będzie większy od ciężaru właściwego gówna . Nienawidzę piszemy troszeczkę inaczej , łosiu . Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: Chyba NIENAWIDZĘ Warszawy ... 05.03.05, 19:17 slodkoslony napisał: > Nienawidzę piszemy troszeczkę inaczej , łosiu . === Czy musisz obrażać te poczciwe zwierzęta? Odpowiedz Link Zgłoś
tomlee28 Re: NIE NAWIDZĘ warszawy 05.03.05, 19:25 warszawa-miasto ortografów, łosi i betonu, takie jest logo powitalne przy rogatkach w-wy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomus nie piskaj Re: a ja nie NIE NAWIDZĘ Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 19:30 motto dla Tomusia : co sie martwisz co sie smucisz ze wsi jestes na wies wrocisz Mnie Warszawa sie bardzo podoba !!! Jest zasluzenie stolica naszego kraju. Moze powinienies tutaj przyjechac z tej swojej w-wy ? No chyba ze to kod pawilonu w Drewnicy. Wtedy rozumiem ze twoja mobilnosc jest troche ograniczona. Ale i tak podziwiam twoj wysilek napisania tych kilku slow (nie nazwalbym ich jeszcze zdaniami, ale probuj dalej). Odpowiedz Link Zgłoś
tomlee28 Re: a ja nie NIE NAWIDZĘ Warszawy 05.03.05, 19:33 Gość portalu: Tomus nie piskaj napisał(a): > motto dla Tomusia : > > co sie martwisz > co sie smucisz > ze wsi jestes > na wies wrocisz > > Mnie Warszawa sie bardzo podoba !!! Jest zasluzenie stolica naszego kraju. > Moze powinienies tutaj przyjechac z tej swojej w-wy ? No chyba ze to kod > pawilonu w Drewnicy. Wtedy rozumiem ze twoja mobilnosc jest troche ograniczona. > > > Ale i tak podziwiam twoj wysilek napisania tych kilku slow (nie nazwalbym ich > jeszcze zdaniami, ale probuj dalej). > Już wiem,że w Warszawie jest dwóch polonistów (otografów). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: a ja nie NIE NAWIDZĘ Warszawy IP: *.acn.waw.pl 05.03.05, 19:38 tomlee28 napisał: > Już wiem,że w Warszawie jest dwóch polonistów (otografów). jestem polonista ale nie jestem otografem a moze jestem,ale nie wiem czym taki czlowiek sie wyroznia ,ze zasluguje sobie na miano otografa Odpowiedz Link Zgłoś
tomlee28 Re: a ja nie NIE NAWIDZĘ Warszawy 05.03.05, 19:44 Gość portalu: kixx napisał(a): > tomlee28 napisał: > > > Już wiem,że w Warszawie jest dwóch polonistów (otografów). > > jestem polonista ale nie jestem otografem > a moze jestem,ale nie wiem czym taki czlowiek sie wyroznia ,ze zasluguje sobie > na miano otografa Chodziło o słowo orotografia (ortograf),zjadłem "r", i co oplujesz mnie? Piszesz nie na temat I reszta piszących również Aha celowo nie ma kropek na końcu zdań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Automobilista [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 19:45 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: a ja nie NIE NAWIDZĘ Warszawy IP: *.acn.waw.pl 05.03.05, 19:45 aha nadal nie wiem o co chodzi co to jest orotografia Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz orotografia to... 05.03.05, 23:58 pewnie wizualna wersja onanizotopeji, ktora przedtawia nam autor "wontku" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomus nie piskaj Re: a ja nie NIE NAWIDZĘ Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 19:47 Otograf to bardzo zly czlowiek. Taki jak ten ktory Tomusia w dziecinstwie molestowal. Kazal mu spiewac piosenke "... mowili ze nie ma juz Warszawy a OTO jest Warszawa ..." Mlody organizm Tomusia nie wytrzymal tego. Puscily zwieracze. Tomus do teraz ma uraz do Warszawy i do OTOgrafow. Niech jego umysl spoczywa w pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qwerty Re: NIE NAWIDZĘ warszawy IP: *.acn.waw.pl 05.03.05, 19:55 Jak ci sie beton nie podoba to s.p.i.e.r.d.a.l.a.j do lepianek. Ale już - won!!!!!!!!!!!Ćwoku jeden zawszony. Odpowiedz Link Zgłoś
platformiak 4 Pory roku 05.03.05, 23:18 tomlee28 napisał: > jak długo ta kupa betonu będzie stolicą? Połaż w letnia noc po barbakanie, w wiosenne popołudnie po Parku Praskim, zime spędż w Pubuch centrum:) a jesień to obowiązkowo Łazienki wtedy poczujesz czym jest warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: NIE NAWIDZĘ warszawy 06.03.05, 00:05 Bóg z Tobą. Nikt tu nie bęzdie za tobą wypłakiwał łez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bielany Re: NIE NAWIDZĘ warszawy IP: *.chello.pl 06.03.05, 11:52 koło h... mi to lata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx to jakis swir i to nawet nie zakrecony IP: *.acn.waw.pl 06.03.05, 12:05 tylko prosty jak autostrada na stumetrowym odcinku poczytalem jego blog madeintomek.blox.pl/html maniakalne wynurzenia kilkunastoletniego brzdaca o zle uksztaltowanym systemie wartosci Odpowiedz Link Zgłoś