Dodaj do ulubionych

30 % rabatu w restauracji

IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 17.03.05, 10:59
Jestem kelnerem w restauracji. Jestem ciekawy ile osób z tego forum skusiłoby
się na odwiedzenie naszej restauracji, gdyby szef dał 30% rabatu na
konsumpcję i alkohole. Restauracja jest w centrum W-wy.
Jeżeli pokaże się tu duzo wpisów to spróbuję to załatwić z szefem i podam
adres i hasło na które otrzymacie 30 % rabatu.
Pozdrawiam
Sławek
Obserwuj wątek
    • Gość: Maciek Re: 30 % rabatu w restauracji IP: *.ssss.gouv.qc.ca 17.03.05, 13:38
      Ja ewentualnie; a co to za resto ?? jaka kuchnia ??
    • katka76 Re: 30 % rabatu w restauracji 17.03.05, 16:30
      Mnie by to skusiło ;-) Przynajmniej na spróbowanie.
      • jan-w Re: 30 % rabatu w restauracji 17.03.05, 19:33
        Zależnie od tego, jaka to restauracja i jakie ceny. 30 % zniżki od cen
        zawyżonych 2 krotnie, to nic interesującego. To nie jest złośliwość pod twoim
        adresem, nie twierdzę że tak jest w tym przypadku, ale znam wiele takich
        sytuacji. Pozdrawiam
    • marghe_72 Re: 30 % rabatu w restauracji 17.03.05, 21:52
      Najperw musiabym sie dowiedziec co to za restauracja i jaką kuchnie serwuje.
      Na samo 30 % bym sie nie dała złapąc:)
      • niech Re: 30 % rabatu w restauracji 17.03.05, 21:57
        Wolalbym 100% znizki. Wtedy nawet gdybym sie tam nie udal wiedzialbym ze nic
        nie stracilem.
    • sulek33 Re: 30 % rabatu w restauracji 19.03.05, 00:18
      A ja bym wolał, żebyś zareklamował to miejsce, niż dawał zniżkę. Dobra knajpa
      broni się jakością...
    • agulha Re: 30 % rabatu w restauracji 23.03.05, 07:32
      Ja raczej nie skusiłabym się. Za swoje jadam na mieście rzadko, zresztą ostatnio
      nie mam czasu. Czasami mam możliwość jedzenia za firmowe (kiedy wracam z
      delegacji) i wtedy mniej mnie obchodzi, ile to kosztuje. Poza tym mam złe
      doświadczenia z tego typu okazjami i rabatami. Człowiek przychodzi i musi się
      przypominać i dopraszać i wychodzi na żebraka.
    • Gość: jeff ze slayera Re: 30 % rabatu w restauracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 20:44
      30%rabatu?
      nikt rozsądny nie daje takiego rabatu....
      to musi być wyjatkowo podłe miejsce z gó..anym jedzonkiem!
      czu w ramach rabatu wchodzi adrenalinka zwiazana z dostaniem wpie..?
      • Gość: kochający inaczej Re: 30 % rabatu w restauracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 00:40
        ..rdolik? Podobasz mi się!!! Te zdrobnieniaaaaaa....
    • Gość: Duży i Mała Re: 30 % rabatu w restauracji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.05, 00:09
      Wydaje nam się,żę taki rabat nie zachęciłby nas do odwiedzenie nieznanego
      miejsca. Pomyślelibyśmy, że może być b.drogo i dlatego mogą być tak wysokie
      rabaty. Natomiast znająć miejsce rabat mógłby zachęcić nas do częstrzych
      odwiedzin.
      pozdrawiamy
    • Gość: Smakosz Re: 30 % rabatu w restauracji IP: *.aster.pl 16.04.05, 14:44
      Co Ty piszesz za glupoty stary.Proponujesz ludziom rabat 30% i nie potrafisz
      napisac otwarcie nazwy lokalu.Podejrzewam ze i tak mkusicie zejsc z cen skoro
      masz czas na myslenie o rabatach.Gdybys mial full roboty to z pewnoscia nikogo
      bys nie mogl zaprosic do lokalu.

Poczytaj syneczku troche o podejsciu do klienta a dopiero potem wysilaj sie i
      proponuj rabat.
      • Gość: sławek Re: 30 % rabatu w restauracji IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 18.04.05, 19:03
        Od razu widać, że nie masz na kogo sobie pokrzyczeć debilku "smakoszu". Po co
        ta nuta agresywności. Z ciebie za to znawca jak z koziej dupy trąba.
        Sławek
        • Gość: Smakosz Re: 30 % rabatu w restauracji IP: *.transports / 195.154.167.* 29.04.05, 18:18
          Slawku,

Znawca albo i nie.Tutaj sie moge z Toba zgadzac bo na zarzadzaniu restauracja
          sie nie znam.Natomiast po "Twoim apelu" widac ze szukasz klientow bo szef dal
          do zrozumienia ze z robota moze byc krucho za jakis czas.

Zwracam jedynie uwage,ze takim tanim trikiem nikogo nie zachecisz bo
          przedstawiasz sie raczej jako trzesaca sie galareta niz ktos kto chce zdobyc
          klientow.Takze stary pomysl troche zanim wpadniesz na kolejny taki pomysl...
          • Gość: aroooooo Re: 30 % rabatu w restauracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 01:30
            do: Smakosz
            mistrzostwo świata - bravo
            promotor sie znalazł...
            • Gość: sławek Re: 30 % rabatu w restauracji IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 01.05.05, 19:04
              A jakie wy macie pojęcie o dobrej knajpie, jak tak naprawdę, to najlepsza w
              jakiej byliscie to Sfinks lub Szwejk - no może od czasu do czasu tania pizza.
              Pozdrawiam smakoszy
              Sławek
              • Gość: Sławek Re: 30 % rabatu w restauracji IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 01.05.05, 19:13
                A tak naprawdę to całe to forum powinno sie nazywać Fast Food a nie
                restauracje, bo znawców dobrej kuchni szukac tu ze świecą.
                Sławek
                • gale Re: 30 % rabatu w restauracji 03.05.05, 10:15
                  ROTFL
                  • Gość: Smakosz Re: 30 % rabatu w restauracji IP: *.transports / 195.154.167.* 05.05.05, 18:24
                    No i Slawku puscily Tobie nerwy...Zupelnie niepotrzebnie.Mysle,ze nie
                    wykorzystales szansy aby zachowac milczenie i uratowac choc troche twarz.Nie
                    jest przeciez niczym zlym wymyslic cos glupiego,tak jak to Ty zrobiles z
                    propozycja 30% rabatu.Byc moze dzieki naszej reakcji uratowales robote,bo jakby
                    sie Twoj szef dowiedzial co Tobie chodzi po glowie to chyba by juz zaczal
                    pakowac walizki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka