Gość: yaneck IP: *.future / 10.0.0.* 15.06.02, 09:53 mam chrapkę na ten smakołyk. Wszyscy znajomi, któży próbowali są zachwyceni, niesety większość jadła na obczyźnie. Czy możecie polecić miejsce gdzie można dostać dobre sushi za rozsądną cenę??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiulek Re: GDZIE MOŻNA ZJEŚĆ DOBREZ SUSHI??????? 18.06.02, 23:20 Przyzwoite sushi za ceny nie zwalajace z nog ma sushi-bar na Chlodnej w poblizu Zelaznej (po lewej stronie ulicy patrzac w strone Jana Pawla). I lokalik tez dosyc mily sam w sobie. Nazwy - niestety - nie pamietam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABeCe Re: GDZIE MOŻNA ZJEŚĆ DOBREZ SUSHI??????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.02, 00:11 restauracja tsubame przy foksal - chyba jeszcze tam jest?? sayonara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: GDZIE MOŻNA ZJEŚĆ DOBREZ SUSHI??????? IP: 217.153.24.* 27.06.02, 14:39 Znam dwa miejsca na Mokotowie - jedno - super- na Wiertniczej vis a vis meczetu, a drugie przy Sadyba best Mall - podobno gorsze, ale nie wiem bo tam nie jadlam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdzior Re: GDZIE MOŻNA ZJEŚĆ DOBREZ SUSHI??????? IP: *.bp-pragapd.waw.pl 28.06.02, 08:50 na Francuzkiej Odpowiedz Link Zgłoś
teraz Re: GDZIE MOŻNA ZJEŚĆ DOBREZ SUSHI??????? 28.06.02, 15:30 Gość portalu: yaneck napisał(a): > mam chrapkę na ten smakołyk. Wszyscy znajomi, któży próbowali są zachwyceni, > niesety większość jadła na obczyźnie. Czy możecie polecić miejsce gdzie można > dostać dobre sushi za rozsądną cenę??? W Japonii. Cena rozsądna, jakość niezrównana tylko dojazd trochę drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Willy Re: GDZIE MOŻNA ZJEŚĆ DOBREZ SUSHI??????? IP: *.man.polbox.pl 02.07.02, 11:11 Po serii prób i błędów mogę polecić z najczystszym sumieniem restaurację "Made in Japan", ul. Chłodna 2/18, tel. 435 0500. Najlepsze sushi w Warszawie, miła obsługa, stosunek ceny do jakości i ilości - harmonijny. Niezła jest też Inaba, ale droższa. Natomiast zdecydowanie nie polecam: sushi bar w Sadyba Best Mall, w Landzie i na Nowogrodzkiej. Jest jeszcze dziwna restauracja przy Al. Niepodległości "LAS" - koreański klub biznesu (w bloku na parterze). Podają tam głównie jedzenie koreańskie, ale jest też dość dobre sushi - ceny do przyjęcia, tylko obsługa nieprzytomna. Odpowiedz Link Zgłoś