Dodaj do ulubionych

GDZIE MOŻNA ZJEŚĆ DOBREZ SUSHI???????

IP: *.future / 10.0.0.* 15.06.02, 09:53
mam chrapkę na ten smakołyk. Wszyscy znajomi, któży próbowali są zachwyceni,
niesety większość jadła na obczyźnie. Czy możecie polecić miejsce gdzie można
dostać dobre sushi za rozsądną cenę???
Obserwuj wątek
    • kasiulek Re: GDZIE MOŻNA ZJEŚĆ DOBREZ SUSHI??????? 18.06.02, 23:20
      Przyzwoite sushi za ceny nie zwalajace z nog ma sushi-bar na Chlodnej w poblizu
      Zelaznej (po lewej stronie ulicy patrzac w strone Jana Pawla). I lokalik tez
      dosyc mily sam w sobie. Nazwy - niestety - nie pamietam...
    • Gość: ABeCe Re: GDZIE MOŻNA ZJEŚĆ DOBREZ SUSHI??????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.02, 00:11
      restauracja tsubame przy foksal - chyba jeszcze tam jest?? sayonara.
    • Gość: M. Re: GDZIE MOŻNA ZJEŚĆ DOBREZ SUSHI??????? IP: 217.153.24.* 27.06.02, 14:39
      Znam dwa miejsca na Mokotowie - jedno - super- na Wiertniczej vis a vis
      meczetu, a drugie przy Sadyba best Mall - podobno gorsze, ale nie wiem bo tam
      nie jadlam
    • Gość: magdzior Re: GDZIE MOŻNA ZJEŚĆ DOBREZ SUSHI??????? IP: *.bp-pragapd.waw.pl 28.06.02, 08:50
      na Francuzkiej
    • teraz Re: GDZIE MOŻNA ZJEŚĆ DOBREZ SUSHI??????? 28.06.02, 15:30
      Gość portalu: yaneck napisał(a):

> mam chrapkę na ten smakołyk. Wszyscy znajomi, któży próbowali są zachwyceni,
      > niesety większość jadła na obczyźnie. Czy możecie polecić miejsce gdzie można
      > dostać dobre sushi za rozsądną cenę???

W Japonii. Cena rozsądna, jakość niezrównana tylko dojazd trochę drogi.
    • Gość: Willy Re: GDZIE MOŻNA ZJEŚĆ DOBREZ SUSHI??????? IP: *.man.polbox.pl 02.07.02, 11:11
      Po serii prób i błędów mogę polecić z najczystszym sumieniem restaurację "Made
      in Japan", ul. Chłodna 2/18, tel. 435 0500. Najlepsze sushi w Warszawie, miła
      obsługa, stosunek ceny do jakości i ilości - harmonijny. Niezła jest też Inaba,
      ale droższa. Natomiast zdecydowanie nie polecam: sushi bar w Sadyba Best Mall,
      w Landzie i na Nowogrodzkiej. Jest jeszcze dziwna restauracja przy Al.
      Niepodległości "LAS" - koreański klub biznesu (w bloku na parterze). Podają tam
      głównie jedzenie koreańskie, ale jest też dość dobre sushi - ceny do przyjęcia,
      tylko obsługa nieprzytomna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka