asia_dba 19.06.02, 22:31 No i się doczekałyśmy !!! Zapraszam serdecznie!!! Pozdrawiam Aśka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marta Re: DAMIAN ALEKSANDER IP: *.chello.pl 20.06.02, 13:16 dziewczyna, ty to masz zacięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: DAMIAN ALEKSANDER 20.06.02, 13:17 Kto jest matką - bo nicków nie kojarzę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pndzelek Re: DAMIAN ALEKSANDER IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 13:19 A czy wiadomo kto jest ich ojcem? Czy ojciec jest znany? >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś
asia_dba Re: DAMIAN ALEKSANDER 20.06.02, 15:51 Ponieważ wątek o Grease się długo otwierał to przenieśmy się tutaj!!! A i tak ostatnio tylko o Damianie się tam pisze... Pozdrawiam Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
asia_dba Re: DAMIAN ALEKSANDER 20.06.02, 15:57 A tak wogóle moje uwielbienie przerodziło się w nieopanowaną złośliwość na jego temat... przykro mi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Devojce Re: DAMIAN ALEKSANDER IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 16:23 asia_dba napisał(a): > A tak wogóle moje uwielbienie przerodziło się w nieopanowaną złośliwość na jego > temat... przykro mi... No czas najwyższy :) nie martw się Asiu, każdy kto ma choć trochę rozumu to tak kończy (oczywiście jeśli chodzi o Damiana) Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Devojce Re: DAMIAN ALEKSANDER IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 23:51 asia_dba napisał(a): > częściowo to dzięki tobie... Tłumy nastolatek nigdy mi tego nie wybaczą. Od dziś będę musiała się chyłkiem pod płotami przekradać. :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Devojce Re: DAMIAN ALEKSANDER IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 16:25 Gość portalu: marta napisał(a): > dziewczyna, > ty to masz zacięcie. No co Ty, ciotka?!? nareszcie coś dla nas!!!! Jezu, jak się cieszę! nareszcie wątek o Damianie. :))))) A tak wogóle to..... .....DAMIAN NA PREZYDENTA!!!!! Devojce P.S.: Qrde, jak mnie ktoś nie zna to pomyśli, że ja tak poważnie. Qrde... Odpowiedz Link Zgłoś
asia_dba Re: DAMIAN ALEKSANDER 20.06.02, 16:28 no!!! wreszcie sobie pogadamy tylko o BOSKIM DAMIANIE!!!!!!!!!!! A nich do nas tylko zawita na ten wątek!!!!!!!!!! byłoby cikawie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Devojce Re: DAMIAN ALEKSANDER IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 23:52 asia_dba napisał(a): > no!!! wreszcie sobie pogadamy tylko o BOSKIM DAMIANIE!!!!!!!!!!! A nich do nas > tylko zawita na ten wątek!!!!!!!!!! byłoby cikawie... Już się boję!!!!!!!!!!!!!! :((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
asia_dba Re: DAMIAN ALEKSANDER 21.06.02, 12:57 nie chowaj się tylko bądź dumna!!!!!!!!!!!!!!!!!! Idziesz dziś może na Grease??? Kondi i boski... świetna obsada!!!!!!!!!!!!!! P.S "Bądź silna - nie daj się podejść!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Devojce Re: DAMIAN ALEKSANDER IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.02, 15:21 asia_dba napisał(a): > nie chowaj się tylko bądź dumna!!!!!!!!!!!!!!!!!! Idziesz dziś może na > Grease??? Kondi i boski... świetna obsada!!!!!!!!!!!!!! No właśnie nie wiem. Qrde, te pieprzone egzaminy. Kto wymyślił sesje w lecie :((( ja chcę na na Grease!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
asia_dba Chwała Boskiemu!!! 21.06.02, 23:05 Schudł!!! Chwała mu za to!!! Schudł!!! Może jeszcze nie tyle ile powinien, ale widać,widać!!! Devojce, byłaś??? Jak nie to żałuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Imielka był dziś cudowny... szczególnie jak mnie na scenę wypchnął... ale i tak ma facet świetny głos... Co do Kenieckiego,to dzisiaj uważam,że wypadł świetnie - zdecydowanie wolę w tej roli Damiana niż Kubę (Nienawidzę,gdy Kuba mówi "dzięki serdeczne misiaczku" - bez wyczucia - bez urazy Devojce - w moich oczach schrzania tym całą swoją rolę, ale to tylko takie moje skromne odczucia...). A "Śliska Błyskawica " jak zwykle mi się podobała i wogóle bylo super... JA CHCĘ JESZCZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kondi jest świetny... wogóle dziś była moja ulubiona obsada (świetna Ania Sztejner jako Rizzo!!!). No i Anioł Stróż Nastolatków - jak zwykle genialnie!!! LUDZIE!!! CHODŹCIE NA GREASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A obok mnie to jakiś jednoosobowy fan club stał i darł ryja na cały regulator ("AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA" - tyle miała do powiedzenia...) - konkurencja... Pozdrawiam wszystkie fanki i antyfanki Damiana Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: Chwała Boskiemu!!! IP: *.swipnet.se 22.06.02, 08:15 Napiszcie czy Damian Aleksander jest wysoki, bo Konrad Imiela jest niziutki. Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: Chwała Boskiemu!!! 22.06.02, 14:27 Gość portalu: MICHAL napisał(a): > Napiszcie czy Damian Aleksander jest wysoki, > bo Konrad Imiela jest niziutki. No nie, nei zgodzę się, że Kondi jest niziutki. Ale fakt, niższy od Damiana. Damian ma chyba ze 185 cm wzrostu. Nie jestem pewna tak dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duenn Re: Chwała Boskiemu!!! IP: *.chello.pl 23.06.02, 12:20 devojce napisał(a): > Gość portalu: MICHAL napisał(a): > > > Napiszcie czy Damian Aleksander jest wysoki, > > bo Konrad Imiela jest niziutki. > > No nie, nei zgodzę się, że Kondi jest niziutki. Ale fakt, niższy od Damiana. > Damian ma chyba ze 185 cm wzrostu. Nie jestem pewna tak dokładnie. > hehehehe.On ma najwyżej 150 cm w kapeluszu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Devojce Re: Chwała Boskiemu!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.02, 13:39 Gość portalu: Duenn napisał(a): > > No nie, nei zgodzę się, że Kondi jest niziutki. Ale fakt, niższy od Damian > a. > > Damian ma chyba ze 185 cm wzrostu. Nie jestem pewna tak dokładnie. > > > > hehehehe.On ma najwyżej 150 cm w kapeluszu! Kto? Damian???? Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: Chwała Boskiemu!!! 22.06.02, 14:25 No cóż. Miałam wczoraj dylemat, iść na Grease czy się uczy. Zwyciężył obowiązek....poszłam na Grease :))))) Tia.... Ja tam nei widziałam, żeby Damian schudł. Mimo, że siedziałam na balkonie. Za to mam wrażenie, że Kondi zrzucił trochę ciałka. Uwielbiam jak błyska tymi bielutkimi ząbkami w uśmiechu. Kondi był świetny wczoraj. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Mariusz Drezek z Wroclawia... IP: *.swipnet.se 22.06.02, 18:22 ...wysoki szczuply aktor gra w Grease ciekawe jak radzi on sobie w Romie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Devojce Re: Mariusz Drezek z Wroclawia... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.02, 19:41 Gra Sonnego. Radzi sobie całkiem dobrze, chociaż pod koniec grugiej serii Grease trochę odpuścił i to było widać. ale na początku był super. Teraz zdecydowanie bardziej podoba mi się w tej roli Krzyś Cybiński. A Drężka uwielbiam za Balaldy Morderców. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia_dba Damianek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.02, 16:20 A ja siedziałam blisko i widziałam,że schudł!!!!!!!! A "śliska błyskawica" fenomenalna!!! Pozdrawiam Aśka Odpowiedz Link Zgłoś