Dodaj do ulubionych

DAMIAN ALEKSANDER

19.06.02, 22:31
No i się doczekałyśmy !!! Zapraszam serdecznie!!!
Pozdrawiam
Aśka
Obserwuj wątek
    • Gość: marta Re: DAMIAN ALEKSANDER IP: *.chello.pl 20.06.02, 13:16
      dziewczyna,
      ty to masz zacięcie.
      • sloggi Re: DAMIAN ALEKSANDER 20.06.02, 13:17
        Kto jest matką - bo nicków nie kojarzę ?
        • Gość: Pndzelek Re: DAMIAN ALEKSANDER IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 13:19
          A czy wiadomo kto jest ich ojcem? Czy ojciec jest znany?

>>>---
          • asia_dba Re: DAMIAN ALEKSANDER 20.06.02, 15:51
            Ponieważ wątek o Grease się długo otwierał to przenieśmy się tutaj!!! A i tak
            ostatnio tylko o Damianie się tam pisze...

Pozdrawiam
            Aśka
            • asia_dba Re: DAMIAN ALEKSANDER 20.06.02, 15:57
              A tak wogóle moje uwielbienie przerodziło się w nieopanowaną złośliwość na jego
              temat... przykro mi...
              • Gość: Devojce Re: DAMIAN ALEKSANDER IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 16:23
                asia_dba napisał(a):

> A tak wogóle moje uwielbienie przerodziło się w nieopanowaną złośliwość na jego
                > temat... przykro mi...

No czas najwyższy :) nie martw się Asiu, każdy kto ma choć trochę rozumu to tak
                kończy (oczywiście jeśli chodzi o Damiana)

Pozdrowionka

• asia_dba Re: DAMIAN ALEKSANDER 20.06.02, 16:25
                  częściowo to dzięki tobie...
                  • Gość: Devojce Re: DAMIAN ALEKSANDER IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 23:51
                    asia_dba napisał(a):

> częściowo to dzięki tobie...

Tłumy nastolatek nigdy mi tego nie wybaczą. Od dziś będę musiała się chyłkiem pod
                    płotami przekradać. :(((

• Gość: Devojce Re: DAMIAN ALEKSANDER IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 16:25
        Gość portalu: marta napisał(a):

> dziewczyna,
        > ty to masz zacięcie.

No co Ty, ciotka?!? nareszcie coś dla nas!!!! Jezu, jak się cieszę! nareszcie
        wątek o Damianie. :))))) A tak wogóle to.....
        .....DAMIAN NA PREZYDENTA!!!!!

Devojce

P.S.: Qrde, jak mnie ktoś nie zna to pomyśli, że ja tak poważnie. Qrde...

• asia_dba Re: DAMIAN ALEKSANDER 20.06.02, 16:28
          no!!! wreszcie sobie pogadamy tylko o BOSKIM DAMIANIE!!!!!!!!!!! A nich do nas
          tylko zawita na ten wątek!!!!!!!!!! byłoby cikawie...
          • Gość: Devojce Re: DAMIAN ALEKSANDER IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 23:52
            asia_dba napisał(a):

> no!!! wreszcie sobie pogadamy tylko o BOSKIM DAMIANIE!!!!!!!!!!! A nich do nas
            > tylko zawita na ten wątek!!!!!!!!!! byłoby cikawie...

Już się boję!!!!!!!!!!!!!!
            :(((((((((((((((((

• asia_dba Re: DAMIAN ALEKSANDER 21.06.02, 12:57
              nie chowaj się tylko bądź dumna!!!!!!!!!!!!!!!!!! Idziesz dziś może na
              Grease??? Kondi i boski... świetna obsada!!!!!!!!!!!!!!

P.S "Bądź silna - nie daj się podejść!!!"
              • Gość: Devojce Re: DAMIAN ALEKSANDER IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.02, 15:21
                asia_dba napisał(a):

> nie chowaj się tylko bądź dumna!!!!!!!!!!!!!!!!!! Idziesz dziś może na
                > Grease??? Kondi i boski... świetna obsada!!!!!!!!!!!!!!

No właśnie nie wiem. Qrde, te pieprzone egzaminy. Kto wymyślił sesje w lecie :(((
                ja chcę na na Grease!!!!!

• asia_dba Chwała Boskiemu!!! 21.06.02, 23:05
                  Schudł!!! Chwała mu za to!!! Schudł!!! Może jeszcze nie tyle ile powinien, ale
                  widać,widać!!! Devojce, byłaś??? Jak nie to żałuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Imielka
                  był dziś cudowny... szczególnie jak mnie na scenę wypchnął... ale i tak ma
                  facet świetny głos...

Co do Kenieckiego,to dzisiaj uważam,że wypadł świetnie - zdecydowanie wolę w
                  tej roli Damiana niż Kubę (Nienawidzę,gdy Kuba mówi "dzięki serdeczne
                  misiaczku" - bez wyczucia - bez urazy Devojce - w moich oczach schrzania tym
                  całą swoją rolę, ale to tylko takie moje skromne odczucia...). A "Śliska
                  Błyskawica " jak zwykle mi się podobała i wogóle bylo super... JA CHCĘ
                  JESZCZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kondi jest świetny...
                  wogóle dziś była moja ulubiona obsada (świetna Ania Sztejner jako Rizzo!!!). No
                  i Anioł Stróż Nastolatków - jak zwykle genialnie!!! LUDZIE!!! CHODŹCIE NA
                  GREASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A obok mnie to jakiś jednoosobowy fan club
                  stał i darł ryja na cały regulator
                  ("AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA" - tyle
                  miała do powiedzenia...) - konkurencja...

Pozdrawiam wszystkie fanki i antyfanki Damiana
                  Aśka
                  • Gość: MICHAL Re: Chwała Boskiemu!!! IP: *.swipnet.se 22.06.02, 08:15
                    Napiszcie czy Damian Aleksander jest wysoki,
                    bo Konrad Imiela jest niziutki.
                    • devojce Re: Chwała Boskiemu!!! 22.06.02, 14:27
                      Gość portalu: MICHAL napisał(a):

> Napiszcie czy Damian Aleksander jest wysoki,
                      > bo Konrad Imiela jest niziutki.

No nie, nei zgodzę się, że Kondi jest niziutki. Ale fakt, niższy od Damiana.
                      Damian ma chyba ze 185 cm wzrostu. Nie jestem pewna tak dokładnie.

• Gość: Duenn Re: Chwała Boskiemu!!! IP: *.chello.pl 23.06.02, 12:20
                        devojce napisał(a):

> Gość portalu: MICHAL napisał(a):
                        >
                        > > Napiszcie czy Damian Aleksander jest wysoki,
                        > > bo Konrad Imiela jest niziutki.
                        >
                        > No nie, nei zgodzę się, że Kondi jest niziutki. Ale fakt, niższy od Damiana.
                        > Damian ma chyba ze 185 cm wzrostu. Nie jestem pewna tak dokładnie.
                        >

hehehehe.On ma najwyżej 150 cm w kapeluszu!
                        • Gość: Devojce Re: Chwała Boskiemu!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.02, 13:39
                          Gość portalu: Duenn napisał(a):

> > No nie, nei zgodzę się, że Kondi jest niziutki. Ale fakt, niższy od Damian
                          > a.
                          > > Damian ma chyba ze 185 cm wzrostu. Nie jestem pewna tak dokładnie.
                          > >
                          >
                          > hehehehe.On ma najwyżej 150 cm w kapeluszu!

Kto? Damian????
                  • devojce Re: Chwała Boskiemu!!! 22.06.02, 14:25
                    No cóż. Miałam wczoraj dylemat, iść na Grease czy się uczy. Zwyciężył
                    obowiązek....poszłam na Grease :)))))

Tia.... Ja tam nei widziałam, żeby Damian schudł. Mimo, że siedziałam na
                    balkonie. Za to mam wrażenie, że Kondi zrzucił trochę ciałka. Uwielbiam jak
                    błyska tymi bielutkimi ząbkami w uśmiechu. Kondi był świetny wczoraj.

Pozdrawiam
                    • Gość: MICHAL Mariusz Drezek z Wroclawia... IP: *.swipnet.se 22.06.02, 18:22
                      ...wysoki szczuply aktor gra w Grease ciekawe jak radzi
                      on sobie w Romie ?
                      • Gość: Devojce Re: Mariusz Drezek z Wroclawia... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.02, 19:41
                        Gra Sonnego. Radzi sobie całkiem dobrze, chociaż pod koniec grugiej serii
                        Grease trochę odpuścił i to było widać. ale na początku był super. Teraz
                        zdecydowanie bardziej podoba mi się w tej roli Krzyś Cybiński. A Drężka
                        uwielbiam za Balaldy Morderców.

Pozdrawiam
                        • Gość: asia_dba Damianek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.02, 16:20
                          A ja siedziałam blisko i widziałam,że schudł!!!!!!!! A "śliska błyskawica"
                          fenomenalna!!!

Pozdrawiam
                          Aśka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka