Dodaj do ulubionych

rurki z kremem

11.04.05, 11:59
gdzie dają najpyszniejsze rurki? prosze o polecenie
Obserwuj wątek
    • Gość: Smakosz Re: rurki z kremem IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.04.05, 18:58
      W Tesco na Górczewskij
      • Gość: masala Re: rurki z kremem IP: *.chello.pl 21.05.05, 00:09
        Najlepsze rurki są na rondzie Wiatraczna i nigdzie nie spotkałam lepszych.
        • malina59 Re: rurki z kremem 21.05.05, 15:36
          potwierdzam :) RONDO WIATRACZNA palce lizac :)
          • Gość: wiejski głupek Re: rurki z kremem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 22:19
            znakomite są/były na nowym świecie w takim niby barze iglo/eskimo?
            pyszne chyba najznakomitsze w warszawie
            • akusia Re: rurki z kremem 22.05.05, 22:43
              rondoi wiatraczna w takim niepozornym sklepiku,pyszne chrupiace pyszna bita
              smietana nie z automatu bez smaku tak jak w wielu miejscach ale prawdziwa
              pyszna smietana
              moja mama mi opowiadala ,ze jak byla dzieckiem i mieszkala w tamtych okolicach
              to chidzla z moja babcia kupic wlasnie tam rurki...a to bylo z 40 lat temu
              napewno
              Pamietam tez kolejki ,jak ja bylam z kolei dzieckiem,jak wracalam z dzialki to
              stalam zawsze z mama w dlugiej kolejce po rurki...:)a mam lat 20 wiectez sporo
              czasu
              tak wiec najstarszy skle z rurkami i najpyszniejszy :D mniam!
              • akusia Re: rurki z kremem 22.05.05, 22:44
                aj chyba pojde sobie jutro kupie rureczke;p
                • marchefka27 Re: rurki z kremem 20.07.05, 19:38
                  o tak pamietam te rurki z ronda wiatrraczna - jesli bylismy w okolicy zawsze
                  tam szlismy. na woli - przy ul.Wolskiej wsrod pawilonow przy poczcie (kiedys
                  byl to osobny pawilon, ale jak wybudowali nowe to przeniesli sie tam) sa rurki,
                  ktorym nie umiem sie oprzec - wlasnie takie jak powinny byc, chrupiace,
                  pachnace i z prawdziwa smietaną...zapach mnie zawsze przyciąga :)
              • ann_mart Re: rurki z kremem 05.08.05, 14:12
                Potwierdzam na rondzie Wiatraczna sa the best
                • Gość: irrcia Re: rurki z kremem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 14:31
                  U Grycana są bardzo dobre. Ja kupuję na Dąbrowskiego przy Puławskiej, bo to
                  mały punkt i nie ma takich kolejek jak na placu Unii Lubelskiej.
              • pvma Re: rurki z kremem 20.04.06, 13:59
                zgadza się. wciąż wspaniałe i wciąż bez zmian, smakują tak samo, jak byłam mała
                =)
                lepszych nie jadłam
    • Gość: usia_usia Re: rurki z kremem IP: *.it.volvo.com / *.it.volvo.com 30.08.05, 17:05
      Rondo Wiatraczna!!! NAJLEPSZE! niesamowity mają sprzet do nabijania rurek.
      Ręcznie kręcony na korbkę:-) Naprawde najlepsze :-)
      • Gość: acek Gdzie to jest.. ? IP: *.product / 62.233.238.* 06.10.05, 16:44

gdzie to dokaldnie jest na Rondzie Wiatraczna ????

pozdr :)

acek
    • Gość: Harge Wiatraczna? IP: 5.2.* / *.chello.pl 07.10.05, 16:57
      No świetnie, świetnie, ale rondo Wiatraczna jest duże, więc sprecyzujcie w
      miarę możliwości jak najdokładniej gdzie to jest i jak to znaleźć. Pozdrawiam
      • laelia Re: Wiatraczna? 26.04.06, 22:02
        Po przeciwnej stronie Grochowskiej niż uniwersam Grochów jest rzad pawiloników.
        Idąc w strone ulicy Wiatracznej w jednym z nich są rurki. Na węch sie trafi :)))
        • siliana1 Re: Wiatraczna? 21.05.06, 13:15
          a czy mozna je kupic rowniez w niedziele?
          • chenoa1 Re: Wiatraczna? 21.05.06, 19:20
            ja polecam rurki w blikle, punktow maja duzo np w arkadii i czynne w niedziele
            tez

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka