greg_j 11.04.05, 11:59 gdzie dają najpyszniejsze rurki? prosze o polecenie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Smakosz Re: rurki z kremem IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.04.05, 18:58 W Tesco na Górczewskij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masala Re: rurki z kremem IP: *.chello.pl 21.05.05, 00:09 Najlepsze rurki są na rondzie Wiatraczna i nigdzie nie spotkałam lepszych. Odpowiedz Link Zgłoś
malina59 Re: rurki z kremem 21.05.05, 15:36 potwierdzam :) RONDO WIATRACZNA palce lizac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiejski głupek Re: rurki z kremem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 22:19 znakomite są/były na nowym świecie w takim niby barze iglo/eskimo? pyszne chyba najznakomitsze w warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
akusia Re: rurki z kremem 22.05.05, 22:43 rondoi wiatraczna w takim niepozornym sklepiku,pyszne chrupiace pyszna bita smietana nie z automatu bez smaku tak jak w wielu miejscach ale prawdziwa pyszna smietana moja mama mi opowiadala ,ze jak byla dzieckiem i mieszkala w tamtych okolicach to chidzla z moja babcia kupic wlasnie tam rurki...a to bylo z 40 lat temu napewno Pamietam tez kolejki ,jak ja bylam z kolei dzieckiem,jak wracalam z dzialki to stalam zawsze z mama w dlugiej kolejce po rurki...:)a mam lat 20 wiectez sporo czasu tak wiec najstarszy skle z rurkami i najpyszniejszy :D mniam! Odpowiedz Link Zgłoś
akusia Re: rurki z kremem 22.05.05, 22:44 aj chyba pojde sobie jutro kupie rureczke;p Odpowiedz Link Zgłoś
marchefka27 Re: rurki z kremem 20.07.05, 19:38 o tak pamietam te rurki z ronda wiatrraczna - jesli bylismy w okolicy zawsze tam szlismy. na woli - przy ul.Wolskiej wsrod pawilonow przy poczcie (kiedys byl to osobny pawilon, ale jak wybudowali nowe to przeniesli sie tam) sa rurki, ktorym nie umiem sie oprzec - wlasnie takie jak powinny byc, chrupiace, pachnace i z prawdziwa smietaną...zapach mnie zawsze przyciąga :) Odpowiedz Link Zgłoś
ann_mart Re: rurki z kremem 05.08.05, 14:12 Potwierdzam na rondzie Wiatraczna sa the best Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irrcia Re: rurki z kremem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 14:31 U Grycana są bardzo dobre. Ja kupuję na Dąbrowskiego przy Puławskiej, bo to mały punkt i nie ma takich kolejek jak na placu Unii Lubelskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
pvma Re: rurki z kremem 20.04.06, 13:59 zgadza się. wciąż wspaniałe i wciąż bez zmian, smakują tak samo, jak byłam mała =) lepszych nie jadłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usia_usia Re: rurki z kremem IP: *.it.volvo.com / *.it.volvo.com 30.08.05, 17:05 Rondo Wiatraczna!!! NAJLEPSZE! niesamowity mają sprzet do nabijania rurek. Ręcznie kręcony na korbkę:-) Naprawde najlepsze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acek Gdzie to jest.. ? IP: *.product / 62.233.238.* 06.10.05, 16:44 gdzie to dokaldnie jest na Rondzie Wiatraczna ???? pozdr :) acek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harge Wiatraczna? IP: 5.2.* / *.chello.pl 07.10.05, 16:57 No świetnie, świetnie, ale rondo Wiatraczna jest duże, więc sprecyzujcie w miarę możliwości jak najdokładniej gdzie to jest i jak to znaleźć. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Wiatraczna? 26.04.06, 22:02 Po przeciwnej stronie Grochowskiej niż uniwersam Grochów jest rzad pawiloników. Idąc w strone ulicy Wiatracznej w jednym z nich są rurki. Na węch sie trafi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
siliana1 Re: Wiatraczna? 21.05.06, 13:15 a czy mozna je kupic rowniez w niedziele? Odpowiedz Link Zgłoś
chenoa1 Re: Wiatraczna? 21.05.06, 19:20 ja polecam rurki w blikle, punktow maja duzo np w arkadii i czynne w niedziele tez Odpowiedz Link Zgłoś