Gość: Jony Re: Oto CRACOVIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 15:07 miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,2666462.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Przepisać ich na kometkę! IP: *.osk.enformatic.pl 21.04.05, 15:29 Od wielu lat obserwuję niemiecką 2Bundesligę i zastanawiam się dlaczego mecze polskiej I ligi nie są tak samo ciekawe. W Niemczech 2 liga to pełne trybuny i walka przez 90 minut. Tam nie grają geniusze, ale każdy wie, że jeśli nie zostawił płuc na boisku, to nie wyjdzie w następnym meczu. Nawet gdyby był drugim Maradoną i tak nie wyjdzie w składzie na następny mecz. Zagrają juniorzy, a geniusz-cienkusz będzie siedział na ławie. Może dlatego niemieccy młodzieżowcy nie mają problemu z wejściem do I składu, a nasz Sebek Mila jeszcze czeka na rozwój kariery. Nasi trenerzy to dvpy wołowe, bo z każdym przegrywamy pod względem wybiegania i kondycji, a są to elementy, które najłatwiej wypracować. Szlag mnie trafił jak przeczytałem, że w konfrontacji z Wisłą Beckham przebiegł więcej kilometrów niż nasz najpracowitszy Wiślak. Farbowana lala, która mogłaby kupić ze 3 Wisły za swoje roczne dochody dyma po boisku i ani myśli biegać mniej niż prowincjonalne gwiazdeczki! Nie jestem i nigdy nie byłem kibicem Legii, ale zawsze ten klub szanowałem, bo w konfrontacjach z klubami włoskimi przynosił chwałę polskiej piłce. Ale w walce z Niemcami zawsze brał w ogon i tak pozostanie. Dziś brakuje umiejętności i woli walki. Może warto szukać nie talentów, ale charakterów? Tak budowano Widzew. Umiejętności przyszły w walce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok! Re: Prezes Legii: Zawodnicy muszą schodzić z bois IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 21.04.05, 16:27 Pan prezes niezbyt zna sie na piłce, ani tym bardziej na ludziach.Wypowiada sie i zachowuje jak "rasowy polityk" , tylko , że pomylily mu sie trybuny. Odpowiedz Link Zgłoś
modlitwa Kiedy skończą się eksperymenty ? 21.04.05, 17:49 I kiedy wreszcie kilka polskich klubów zacznie grać ładną i efektywną piłkę ? Modlitwa.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rud Legia marzeń-Wójcik -trener,Kowal -II trener,Kołto IP: *.adyton.com.pl / *.crowley.pl 21.04.05, 18:14 Kołtoń z Błońskim,rzecznicy prasowi.Szpakowski z Borkiem za tych co to na stadionie dyktują kibicom co mają wołać n.p.Legia mistrz.Sprowadzić do zespołu;;Miętowego ,Kucharza,i jakiegoś Szamo-ale będą jaja.acha zapomniałem - organ prasowy-Przekręt Sportowy. Odpowiedz Link Zgłoś
linski4 A TO CIEKAWE? 21.04.05, 18:18 czy w czasie i po tej rewolucji Legia utrzyma się w II-giej lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Prezes Legii: Zawodnicy muszą schodzić z bois IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 18:41 Legia . legia, gdzie ta Legiunia. Ha, ha, ha , ha Warszawka.......Ha,ha ha Ciniasy z 1 klasy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANDRZEJ Re: Prezes Legii: Zawodnicy muszą schodzić z bois IP: *.chello.pl 21.04.05, 19:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: momo Re: Prezes Legii: Zawodnicy muszą schodzić z bois IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 19:42 Zmiany i tak wam nic nie dadza, Wisła Kraków i tak jest i będzie lepsza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANDRZEJ Re: Prezes Legii: Zawodnicy muszą schodzić z bois IP: *.chello.pl 21.04.05, 20:00 DZISIAJ LEGIA MOJ UKOCHANY KLUB TO ZESPOL BEZ SZANS NA MIEDZYNARODOWEJ ARENIE,MOIM ZDANIEM NALEZY ROZPOCZAC BUDOWE ZESPOLU OD NOWA STAWIWJAC NA MLODZIEZ.BORUC,RZEZNICZAK,SMOLINSKI,KORZYM,EWENTUALNIE VUKOIC CI LUDZIE POWINNI ZOSTAC W LEGII.TRUDNO MI WINIC ZA KIPSKIE WYNIKI ZAWODNIKOW,KTORZY JUZ SA ZMECZENI SEZONEM,NIE MAJA MOTYWACJI DO GRY W PUCHARACH ,GDYZ TAM WYCHODZI CALA ICH INDOLENCJA,I SLABOSC,OPROCZ KIEPSKICH UMIEJETNOSCI PILKARSKICH SA SLABI MENTALNIE.TO NIE WINA SAMYCH ZAWODNIKOW ,ICH KTOS KUPIL TAK JAK KUPUJE SIE KIEPSKI SAMOCHOD LUB TELEWIZOR WOWCZAS JEST KIEPSKI OBRAZ.PO WLADZACH LEGII SPODZIEWALEM SIE WIECEJ MYSLALEM O TRANSFERACH np.JELEN,KUS,BROZEK,DUDKA BEZ DOBRYCH ZAWODNIKOW NIEMA SZANS NA SUKCES I NA TO IZ UWIERZYMY ZE MAMAY DOBRY ZESPOL I DOBREGO SPONSORA.POZDRAWIAM ANDRZEJ GRA-MIS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEGIOMANIAK Re: Prezes Legii: Zawodnicy muszą schodzić z bois IP: *.saint / 195.117.38.* 22.04.05, 07:19 BILETY PO 5 ZETA!!! A RESZTĘ NIECH DOŁOŻĄ Z WŁASNEJ KIESZENI!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rak Re: Prezes Legii: Zawodnicy muszą schodzić z bois IP: *.chello.pl 22.04.05, 16:14 polonia i legia moga przegrywac ale i tak to sa dwa najlepsze kluby w polsce Odpowiedz Link Zgłoś