Dodaj do ulubionych

Prezes Legii: Zawodnicy muszą schodzić z boiska...

• Gość: Jony Re: Oto CRACOVIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 15:07
      miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,2666462.html
    • Gość: cyg@nek Przepisać ich na kometkę! IP: *.osk.enformatic.pl 21.04.05, 15:29
      Od wielu lat obserwuję niemiecką 2Bundesligę i zastanawiam się dlaczego mecze
      polskiej I ligi nie są tak samo ciekawe. W Niemczech 2 liga to pełne trybuny i
      walka przez 90 minut. Tam nie grają geniusze, ale każdy wie, że jeśli nie
      zostawił płuc na boisku, to nie wyjdzie w następnym meczu. Nawet gdyby był
      drugim Maradoną i tak nie wyjdzie w składzie na następny mecz. Zagrają
      juniorzy, a geniusz-cienkusz będzie siedział na ławie. Może dlatego niemieccy
      młodzieżowcy nie mają problemu z wejściem do I składu, a nasz Sebek Mila
      jeszcze czeka na rozwój kariery.
      Nasi trenerzy to dvpy wołowe, bo z każdym przegrywamy pod względem wybiegania i
      kondycji, a są to elementy, które najłatwiej wypracować. Szlag mnie trafił jak
      przeczytałem, że w konfrontacji z Wisłą Beckham przebiegł więcej kilometrów niż
      nasz najpracowitszy Wiślak. Farbowana lala, która mogłaby kupić ze 3 Wisły za
      swoje roczne dochody dyma po boisku i ani myśli biegać mniej niż prowincjonalne
      gwiazdeczki!
      Nie jestem i nigdy nie byłem kibicem Legii, ale zawsze ten klub szanowałem, bo
      w konfrontacjach z klubami włoskimi przynosił chwałę polskiej piłce. Ale w
      walce z Niemcami zawsze brał w ogon i tak pozostanie. Dziś brakuje umiejętności
      i woli walki. Może warto szukać nie talentów, ale charakterów? Tak budowano
      Widzew. Umiejętności przyszły w walce.
    • Gość: ok! Re: Prezes Legii: Zawodnicy muszą schodzić z bois IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 21.04.05, 16:27
      Pan prezes niezbyt zna sie na piłce, ani tym bardziej na ludziach.Wypowiada sie i zachowuje jak "rasowy polityk" , tylko , że pomylily mu sie trybuny.
    • modlitwa Kiedy skończą się eksperymenty ? 21.04.05, 17:49
      I kiedy wreszcie kilka polskich klubów zacznie grać ładną i efektywną piłkę ?

Modlitwa.org
    • Gość: rud Legia marzeń-Wójcik -trener,Kowal -II trener,Kołto IP: *.adyton.com.pl / *.crowley.pl 21.04.05, 18:14
      Kołtoń z Błońskim,rzecznicy prasowi.Szpakowski z Borkiem za tych co to na
      stadionie dyktują kibicom co mają wołać n.p.Legia mistrz.Sprowadzić do
      zespołu;;Miętowego ,Kucharza,i jakiegoś Szamo-ale będą jaja.acha zapomniałem -
      organ prasowy-Przekręt Sportowy.
    • linski4 A TO CIEKAWE? 21.04.05, 18:18
      czy w czasie i po tej rewolucji Legia utrzyma się w II-giej lidze.
    • Gość: kolo Re: Prezes Legii: Zawodnicy muszą schodzić z bois IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 18:41
      Legia . legia, gdzie ta Legiunia. Ha, ha, ha , ha Warszawka.......Ha,ha ha
      Ciniasy z 1 klasy!!!
    • Gość: ANDRZEJ Re: Prezes Legii: Zawodnicy muszą schodzić z bois IP: *.chello.pl 21.04.05, 19:27
    • Gość: momo Re: Prezes Legii: Zawodnicy muszą schodzić z bois IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 19:42
      Zmiany i tak wam nic nie dadza, Wisła Kraków i tak jest i będzie lepsza!!!
    • Gość: ANDRZEJ Re: Prezes Legii: Zawodnicy muszą schodzić z bois IP: *.chello.pl 21.04.05, 20:00
      DZISIAJ LEGIA MOJ UKOCHANY KLUB TO ZESPOL BEZ SZANS NA MIEDZYNARODOWEJ
      ARENIE,MOIM ZDANIEM NALEZY ROZPOCZAC BUDOWE ZESPOLU OD NOWA STAWIWJAC NA
      MLODZIEZ.BORUC,RZEZNICZAK,SMOLINSKI,KORZYM,EWENTUALNIE VUKOIC CI LUDZIE POWINNI
      ZOSTAC W LEGII.TRUDNO MI WINIC ZA KIPSKIE WYNIKI ZAWODNIKOW,KTORZY JUZ SA
      ZMECZENI SEZONEM,NIE MAJA MOTYWACJI DO GRY W PUCHARACH ,GDYZ TAM WYCHODZI CALA
      ICH INDOLENCJA,I SLABOSC,OPROCZ KIEPSKICH UMIEJETNOSCI PILKARSKICH SA SLABI
      MENTALNIE.TO NIE WINA SAMYCH ZAWODNIKOW ,ICH KTOS KUPIL TAK JAK KUPUJE SIE
      KIEPSKI SAMOCHOD LUB TELEWIZOR WOWCZAS JEST KIEPSKI OBRAZ.PO WLADZACH LEGII
      SPODZIEWALEM SIE WIECEJ MYSLALEM O TRANSFERACH np.JELEN,KUS,BROZEK,DUDKA BEZ
      DOBRYCH ZAWODNIKOW NIEMA SZANS NA SUKCES I NA TO IZ UWIERZYMY ZE MAMAY DOBRY
      ZESPOL I DOBREGO SPONSORA.POZDRAWIAM ANDRZEJ GRA-MIS
    • Gość: LEGIOMANIAK Re: Prezes Legii: Zawodnicy muszą schodzić z bois IP: *.saint / 195.117.38.* 22.04.05, 07:19
      BILETY PO 5 ZETA!!! A RESZTĘ NIECH DOŁOŻĄ Z WŁASNEJ KIESZENI!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: rak Re: Prezes Legii: Zawodnicy muszą schodzić z bois IP: *.chello.pl 22.04.05, 16:14
      polonia i legia moga przegrywac ale i tak to sa dwa najlepsze kluby w polsce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka