mala_zabaweczka 22.04.05, 18:54 Studiuje etnologie i musze przeprowadzic wywiady z ludzmi udzielajacymi sie na forach internetowych(tylko z Warszawy). Wiec jesli ktos jest chetny, to bardzo prosze o kontakt. Pilnie!!! Z gory dzieki za pomoc;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pra_gosia Wywiady nie od parady 22.04.05, 19:37 Ja się nie zgadzam na wywiad, ponieważ do tak poważnej pracy naukowej, jaką są niewątpliwie wywiady z inteligentnymi ludźmi udzielającymi się na forach internetowych, wybrałaś sobie niepoważny nick i nikt nie traktuje Ciebie po- ważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_zabaweczka Re: Wywiady nie od parady 25.04.05, 23:46 A na co jeszcze zwracasz uwage oceniajac ludzi na forach?? Oczywiscie poza tym, ze wybrali sobie glupi nick;) Odpowiedz Link Zgłoś
bojownik_syjamski Re: Wywiady nie od parady 26.04.05, 00:03 Ja bardzo chetnie udziele Tobie wywiadu. Na forach udzielam sie, zeby sprawdzic jakich ryb nie lubi moderator. Odpowiedz Link Zgłoś
d3b3 Re: Wywiady nie od parady 26.04.05, 00:18 Płotek? Moderator nie jest zbyt inteligentny. Wystarczy podpisać się "Szczupak" lub "Złota rybka" i już Cię nie znajdzie... Wiem wiem, Wszyscy Jesteśmy Na Podsłuchu :-)) p.s. czytaliście "Utraconą cześć Katarzyny Blum"? p.s. udzielę. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Wywiady 26.04.05, 00:06 Poszukaj Sebpla. On sie moze zgodzic, bo to bardzo uczynny forumowicz. Tylko musisz sie solidnie przygotowac do wywiadu, bo Sebpl jest nie tylko uczynny, ale i bardzo madry. Sadze, ze rowniez Stolicznyj moze byc wdziecznym interlokutorem. Nie wiem jednak czy znasz rosyjski i lubisz lzyc Kaczora. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_zabaweczka Re: Wywiady 26.04.05, 01:37 Jesli naprawde moglibyscie sie ze mna spotkac i udzielic wywiadu (w tym tygodniu) to bardzo prosze o przeslanie na mala_zabaweczka@gazeta.pl paru slow o sobie (co robisz, ile masz lat) i pasujacego terminu:) Bylabym strasznie wdzieczna, bo musze jakos zaliczyc przedmiot:) Odpowiedz Link Zgłoś