Dodaj do ulubionych

Przeglądarka Opera 8 PL - za darmo?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 00:18
Witam serdecznie!

Producent Opery organizuje akcje majace na celu jej promocje. Kazdy kto sie
zarejestruje na ich stronie, dostaje mozliwosc nabijania sobie klikniec np: po
przez zamieszczenie buttona na stronie www. 250 klikniec = oryginalny klucz
do Opery 8 PL - calkowicie za free. Klikniecia musza byc z unikalnych adresow
ip (wylaczajac darmowe, ogolno dostepne proxy). Przydatne dla tych co chca
rozreklamowac alternatywe dla IE oraz pragna miec legalnie pelna wersje
programu. Troche to trwa, ale naprawde warto.

Link do strony:
my.opera.com/oym/affiliate/lang/pl/

Link do sprawdzenia ilosci klikniec:
my.opera.com/community/affiliates/
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: adas Re: Przeglądarka Opera 8 PL - za darmo? IP: *.protonet.pl 24.04.05, 12:56
      Link do strony to ja bym taki dał ;)

www.opera.com/lang/pl/
      Ciekawe, że nikt tego posta za spam nie uznał.

p.s. Jak studiujecie to możecie zaproponować uczelni aby zainteresowała się licencjami za darmo. Otrzymują je wtedy wszyscy studenci i pracownicy - także na swoje domowe komputery.

A co to ma z Warszawą wspólnego? W Warszawie jest wiele wyższych uczelni i wielu studentów :)
    • Gość: Szarszawiak Prwadziwy warszawiak z krwi i kosci uzywa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.04.05, 13:25
      netscape, a nie bawi sie w jakis darmowy system klikania.
      Kliknij sie w leb.
      • Gość: adas Re: Prwadziwy warszawiak z krwi i kosci uzywa IP: *.protonet.pl 24.04.05, 14:29
        > netscape, a nie bawi sie w jakis darmowy system klikania.
        > Kliknij sie w leb.

Eeee... netscape stare... i słabo dobre ;)
        Napewno jacyś warszawiacy jednak z Opery korzystają.
    • sebpl Re: Przeglądarka Opera 8 PL - za darmo? 24.04.05, 14:39
      Tylko darmowy Avant Browser i przestał mi się zawieszać komputer i wyskakiwać
      blue screeny. A IE dostał bana w firewallu :)
      • Gość: adas Re: Przeglądarka Opera 8 PL - za darmo? IP: *.protonet.pl 24.04.05, 16:08
        > Tylko darmowy Avant Browser i przestał mi się zawieszać komputer i wyskakiwać
        > blue screeny. A IE dostał bana w firewallu :)

A czy przez przypadek nie jest nakładka na IE?
        • sebpl Re: Przeglądarka Opera 8 PL - za darmo? 24.04.05, 16:12
          Hmmm... chyba nie, inaczej po zablokowaniu IE do netu Avant by nie działał.
          • Gość: adas Re: Przeglądarka Opera 8 PL - za darmo? IP: *.protonet.pl 24.04.05, 16:57
            > Hmmm... chyba nie, inaczej po zablokowaniu IE do netu Avant by nie działał.

No to mnie właśnie też ździwiło. Przeczytaj - jednak nakładka...
            dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=67&id=401
            • sebpl Re: Przeglądarka Opera 8 PL - za darmo? 24.04.05, 17:20
              Fakt - nakładka, ale grunt, że przynajmniej stabilnie pracuje :)

(to co ja zablokowałem?)
              • Gość: kixx Re: Przeglądarka Opera 8 PL - za darmo? IP: *.acn.waw.pl 24.04.05, 18:44
                ja wiem co
                ty nigdy na to nie wpadniesz
                wlasnie dlatego ze masz cos zablokowane
                • jaa_ga Re: Przeglądarka Opera 8 PL - za darmo? 24.04.05, 18:50
                  Strawestuję pewną sygnaturkę:
                  ...sladami Sebpla...tup...tup...tup... :)))))))))
                  1:0
                  • Gość: kixx Re: Przeglądarka Opera 8 PL - za darmo? IP: *.acn.waw.pl 24.04.05, 19:05
                    zostalem zatrudniony na pol etetu w Instytucie Walki z Maniactwem
                    wykonuje obowiazki sluzbowe wiec prosze mi w tym nie przeszkadzac
                    • jaa_ga Re: Przeglądarka Opera 8 PL - za darmo? 24.04.05, 19:09
                      Jeśli ta druga połówka jest do wzięcia, to zaklep dla mnie.
                      Podeślę c.v.
                      • Gość: kixx Re: Przeglądarka Opera 8 PL - za darmo? IP: *.acn.waw.pl 24.04.05, 19:15
                        zdaje sie,ze lubisz spolecznie pracowac(czego oczywiscie nie potepiam,raczej
                        wrecz przeciwnie)
                        wez sie ostro do roboty,moze mnie wygryziesz z posady
                        • jaa_ga Re: Przeglądarka Opera 8 PL - za darmo? 24.04.05, 19:23
                          A po co mi Twoje pół?? Myslę o współpracy komplementarnej
                          ( takiej bez komplementów broń boże) :)))
                          • Gość: kixx Re: Przeglądarka Opera 8 PL - za darmo? IP: *.acn.waw.pl 24.04.05, 19:27
                            moze to i sluszna droga
                            Ty z oczywistych powodow nie bedziesz walczyc z Sebplem,zajmiesz sie innymi
                            spytam sie w takim razie
                            • jaa_ga Re: Przeglądarka Opera 8 PL - za darmo? 24.04.05, 19:53
                              Taktykę omówimy na stronie:))
                              • Gość: Zyzio Re: Przeglądarka Opera 8 PL - za darmo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 19:57
                                Oho, kółko emerytów namawia się Sebpla.

--
                                Mów mi Zyzio, mała
                                • jaa_ga Re: Przeglądarka Opera 8 PL - za darmo? 24.04.05, 20:06
                                  A powiesz nam grzecznie, Zyziu, kim chciałbys zostać, jak dorośniesz?
                                  • z_y_z_i_o Re: Przeglądarka Opera 8 PL - za darmo? 24.04.05, 20:12
                                    Taksówkarzem. A ty kim zostałaś?

--
                                    Mów mi Zyzio, mała
                                    • Gość: kixx Re: Przeglądarka Opera 8 PL - za darmo? IP: *.acn.waw.pl 24.04.05, 20:23
                                      nadajesz sie
                                      juz teraz cierpisz
                                      • z_y_z_i_o Re: Przeglądarka Opera 8 PL - za darmo? 24.04.05, 20:29
                                        A ty dziadku! Ładnie zaczepiać małych chłopców?
                                        • Gość: kixx Re: Przeglądarka Opera 8 PL - za darmo? IP: *.acn.waw.pl 24.04.05, 20:35
                                          mali chlopcy powinni juz spac
                                          sio do lozka
                                          i pamietaj :raczki rowno ulozone z boku ciala,bo jak bedziesz niegrzeczny to ci
                                          wlosy wyrosna miedzy palcami
                                          • z_y_z_i_o Re: Przeglądarka Opera 8 PL - za darmo? 24.04.05, 20:38
                                            I już ciągnie do łóżka. Spieeprzaj dziadu bo amstafem poszczuję!
                                            • Gość: kixx Re: Przeglądarka Opera 8 PL - za darmo? IP: *.acn.waw.pl 24.04.05, 20:40
                                              no tak masz pieska to z pieskiem to robisz
                                              trzeba zglosic do TOZu
                                            • Gość: mała Re: Przeglądarka Opera 8 PL - za darmo? IP: *.acn.waw.pl 24.04.05, 20:48
                                              Chodź zyziu pobaw sie ze mną
                                              Masz duzego psa, to pewnie małego wiesz co, ale nie martw sie
                                              damy rade
                                              • z_y_z_i_o Re: Przeglądarka Opera 8 PL - za darmo? 24.04.05, 20:53
                                                Bredzisz jak potłuczony dziadek. Pani w szkole mówiła o takich zboczeńcach w
                                                Internecie. Nie wysilaj się tylko dawaj tutaj babę_jagę. Nie odpowiedziała mi
                                                na pytanie.
                                                • Gość: mała Re: Przeglądarka Opera 8 PL - za darmo? IP: *.acn.waw.pl 24.04.05, 21:09
                                                  Nie to nie! zabieram zabawki i idę do Dyzia.
                                                  Mów mi mała, Zyzio
                                                  • Gość: adas Re: Przeglądarka Opera 8 PL - za darmo? IP: *.protonet.pl 25.04.05, 07:04
                                                    > Nie to nie! zabieram zabawki i idę do Dyzia.
                                                    > Mów mi mała, Zyzio

ale czad ;)
                                                  • z_y_z_i_o Re: Przeglądarka Opera 8 PL - za darmo? 25.04.05, 09:18
                                                    Oczadziałeś? Przecież to ten zboczeniec Kixx!
                                                  • Gość: kixx Re: Przeglądarka Opera 8 PL - za darmo? IP: *.acn.waw.pl 25.04.05, 09:22
                                                    misiu
                                                    twojej dupy to nawet szczotka do przepychania kibla by nie chciala
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka