Dodaj do ulubionych

Miasto bitych i lżonych

IP: *.ny325.east.verizon.net 11.05.05, 04:59
A heteryki atakuja gejow za niemoralnosc. Wezcie sie lepiej za samych siebie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Nietzshe Re: Miasto bitych i lżonych IP: 213.17.226.* 11.05.05, 09:36
      Bardzo zestresowani sa ci bieni warszawiacy. może stolica nie jest takim el
      dorado jakim stołeczni pismacy chcieliby żeby była. Ale ważne jest jedno(
      kojarzy mi się to z socjalistyczną propoganda)są uświadomieni i mówią o tym w
      przeciwieństwie do mieszkańców innych regionów. Brawo.
      • hegemon72 PATRZĄC NA ZACHOWANIE NA ULICACH TO WIĘCEJ SIĘ 11.05.05, 18:29
        LAĆ GÓWNIARZY

• amhu Re: Miasto bitych i lżonych 11.05.05, 09:55
      I to wszystko w tak ultrakatolickim kraju?
      • kixx Najbardziej zaciekawil mnie ten fragment 11.05.05, 11:09
        "Wynika z nich też, że przemocy najczęściej doświadczają dzieci, których
        rodzice mają wyższe wykształcenie licencjackie lub są prywatnymi
        przedsiębiorcami."

€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€

wydaje mi sie,ze wszelkie ankiety niosa ze soba ryzyko przeklaman
        nie chce mi sie wierzyc ,ze dwie z bardziej preznych i (chyba jednak)
        inteligentnych grup spolecznych katuja swoje dzieci

tu prawdopodobnie nastapilo zjawisko ,kiedy to ci ,ktorzy sa pewni siebie i
        wlasnej wartosci przyznaja sie do tego ze raz czy dwa zdarzylo im sie podniesc
        reke na dziecko,a ci ktorzy leja swoje dzieci niemal codziennie zaznaczyli
        odpowiedz ze nie uzywaja przemocy wobec dziecka,poniewaz uwazaja to za rzecz
        wstydliwa(zapewne podobnie jak i ci z tych dwoch grup),ale z wielu wzgledow nie
        sa w stanie i nie chca sie do tego przyznac
        • Gość: vc Re: Najbardziej zaciekawil mnie ten fragment IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 12:20
          Ciekawe czy Gumowski bije Krzyżaniak?
        • warzaw_bike_killerz Re: Najbardziej zaciekawil mnie ten fragment 11.05.05, 15:17
          Ja podejrzewam, ze ankieterzy nie dotarli do rodzin patologicznych. Kazdy
          pytajacy o przemoc w takiej rodzinie dostawal odpowiedz:
          "A mam ci przyp....c? Czy ja sie ciebie g..ku pytam co k...a robisz po ciemku
          pod koldra??"
          Ankieter zaznaczal: "nie ma", "nie bije" i nie zadawal reszty pytan.
        • warszawianka_jedna Re: Najbardziej zaciekawil mnie ten fragment 11.05.05, 15:30
          >ci ktorzy leja swoje dzieci niemal codziennie zaznaczyli
          >odpowiedz ze nie uzywaja przemocy wobec dziecka,poniewaz uwazaja to za rzecz
          >wstydliwa

oni uważają to za rzecz normalną, dla nich przemoc zaczyna się wtedy, gdy z
          pobitym dzieckiem trzeba jechać do lekarza.
    • Gość: gosc Albo rekord swiata w przemocy, albo zla ankieta IP: *.molgen.mpg.de 11.05.05, 15:08
      ...mysle jednak ze zle zrobiono ankiete. :(
    • sebpl Re: Miasto bitych i lżonych 11.05.05, 17:45
      A ilu księży bije swoje dzieci?
      • Gość: los Re: Miasto bitych i lżonych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 17:50
        przecież wiesz ile razy dostałeś.
        • sebpl Re: Miasto bitych i lżonych 11.05.05, 17:54
          Łosiu nie spoufalaj się, ani razem wódki nie piliśmy, ani na dziwki nie
          chodziliśmy.
          Chcesz być dowcipny, zrób to z klasą. Masz jakiś kompleks to idź na Forum
          Depresja albo od razu się powieś. Najlepiej pod mostem - jest szansa, że jak
          będziesz wierzgał nogami, to lina się zerwie i się utopisz.
          • Gość: los Re: Miasto bitych i lżonych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 19:47
            >Chcesz być dowcipny, zrób to z klasą. Masz jakiś kompleks to idź na Forum
            >Depresja albo od razu się powieś. Najlepiej pod mostem - jest szansa, że jak
            będziesz wierzgał nogami, to lina się zerwie i się utopisz.

no k... twój dowcip jest porażający jak prąd z dynama.
    • Gość: arahat a mowia ze polska to 99% katolicy!!! fajne IP: *.aster.pl 11.05.05, 22:35
      te katoliki!!! morduja wlasne dzieci, kradna, bija, jezdza po pijaku, mafia,
      pansto skorumpowane. Oto obraz polskiego katolkia...
    • grazynaslawinska6 Re: Miasto bitych i lżonych 11.05.05, 22:48
      To zaczyna byc przerazajace.Fakt,ze rozwija sie cywilizacja moze powodowac
      rowniez agresje w nas samych .Byc moze niepewnosc dnia jutrzejszego,a moze inne
      fobie drzemia w czlowieku kazdym z nas.Jednak nie ma takich powodow ,ktorych
      nie mozna oddalic lub zmienic.Kazdy czlowiek ktory czuje sie winny stosowania
      przemocy moglby zglosic sie do placowki opekunczo wychowawczej i podzielic sie
      z pedagogiem specjalnym, ktory jest do tego celu oraz rodzaju pracy
      przystosowany.Niestety kazdy boryka sie sam ze swoimi problemami i nie
      potrzebnie ,bo pedagog ktory nie ma pracy tez jest agresywny.O ile latwiej
      byloby wszystkim gdyby wiedzieli gdzie sie zwrocic ze swoimi dolegliwosciami.No
      i oczywiscie nie pisano by o tym wreszcie na lamach prasy.Moze zrobic taka
      reklame pedagogom.Warto na ten temat podyskutowac rowniez i na forum prasy w
      inernecie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka