Gość: Ana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 18:56 Szukam lokalu z męskim stripteasem na wieczór panieński!!! Znacie jakiś w stolicy (oprócz Lochu!)??? Pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: meski Re: MĘSKI STRIPTEASE!!!! IP: 195.26.15.* 11.05.05, 19:23 Wpadnij do nas do firmy. Paru "naturalnych" zrobi striptis i bedZie cool. Nie ogladaj oplaonych, przystonych umiesnionych facetow. obejrzyj nas :P pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyzio Re: MĘSKI STRIPTEASE!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 21:34 Najtaniej wam wyjdzie w męskiej toalecie na Dworcu Centralnym. Wrażenia murowane. -- Mów mi Zyzio, mała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie bede logowac! Re: MĘSKI STRIPTEASE!!!! IP: *.aster.pl 11.05.05, 21:43 Gość portalu: zyzio napisał(a): > Najtaniej wam wyjdzie w męskiej toalecie na Dworcu Centralnym. Wrażenia > murowane. Tylko musisz przyjsc odpowiednio wczesniej przed Zyziem. Inaczej bedziesz musiala stac w drugim rzedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyzio Re: MĘSKI STRIPTEASE!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 22:22 I tak będzie stała w drugim rzędzie. Damy z pisuarów nie korzystają. -- Trzeba mieć jaja, żeby to zrozumieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: MĘSKI STRIPTEASE!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 19:51 Super dzieki! Problem zatem rozwiazany. Na pewno Panna Mloda bedzie zachwycona. Co ja bym bez Was zrobila... P.S. do Zyzia: mow mi Ana, MALY. P.S. do Meskiego: a gdzie to biuro? Wieczor panienski pewnie jednak zorganizujemy gdzie indziej, ale chetnie sama wpadne ktoregos dnia obejrzec to widowisko niecodzienne;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: MĘSKI STRIPTEASE!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 15:04 (still waiting for your help!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan od biologii Re: MĘSKI STRIPTEASE!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 08:50 Atlas sobie kupcie. Na korepetycje zapraszam do mnie. Będą filmy DVD i ciasteczka. Odpowiedz Link Zgłoś