Dodaj do ulubionych

PARADA - jak nie w Warszawie to może....

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 09:29
w Toronto, gdzie odbywa się największa tego typu parada na świecie - a co
należy PODKREŚLIĆ - jest to impreza na którą idą także 'normalni', całe
rodziny z dziećmi oraz turyści. Dlatego że to po prostu karnawałowy festyn.

Info dla Kaczora - ta impreza przynosi ponad 60 milionów dolarów zysku dla
miasta :) - jak każdy wielki festyn uliczny (ponad milion widzów i uczestników).

Więcej:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25252&w=19879424&a=20362536
Obserwuj wątek
    • Gość: :DDD a my zrobimy sobie pochód kaczuszek.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 08:56
    • Gość: down with KWA KWA no pewnie co tam Kaczorowi rozwój Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 09:47
      po co ma być ciekawie, kolorowo, festiwalowo, po co zarabiać pieniądze, grunt że
      kaczki dostają forsę za nic nie robienie...
      • Gość: ...ech tam Re: no pewnie co tam Kaczorowi rozwój Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 09:50
        już niedługo Kaczor będzie straszyć Warszawiaków - tyle że grozi nam wszystkim
        Polakom, że będziemy jego brzydką gębę i rozwlekłe mowy słuchać i oglądać
        codziennie w TV... co za czasy nadchodzą, chyba trzeba emigrować...
        • Gość: juma Re: no pewnie co tam Kaczorowi rozwój Warszawy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.05, 10:01
          to kiedy wyjezdzasz?
          pakuj sie bo p. kaczyński wkrótce zostanie prezydentem wszystkich
          polaków.Podoba ci sie?
          • Gość: kaczora do wora! Re: no pewnie co tam Kaczorowi rozwój Warszawy IP: *.Interpl / 217.17.41.* 08.06.05, 09:45
            kaczora do wora!
          • Gość: ha ha ja bym płakał teraz - ty będziesz jak cię wsadzą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 13:49
            do wiezienia za używanie brzydkich słów :0
            • Gość: ahahaha Re: ja bym płakał teraz - ty będziesz jak cię wsa IP: *.Interpl / 217.17.41.* 09.06.05, 11:47
              ahahahah
    • margala wypiąć d... na rogatkach miasta 31.05.05, 12:35

podsunąłeś mi pomysł na demonstrację.

skoro nie ma pozowlenia na paradę w Warszawie, może homoseksualiści powinni w
      dniu parady stanąć na rogatkach miasta i wypiąć gołe d... w stronę ratusza.
      • Gość: juma [...] IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.05, 18:51
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • margala do juma 01.06.05, 14:07
          Juma, powtóż innymi słowami to co napisałeś, bo nie zdążyłem przeczytać przed
          zadziałaniem cenzora.
          • q-pa Re: do juma 05.06.05, 20:55
            margala napisał:

> Juma, powtóż innymi słowami to co napisałeś, bo nie zdążyłem przeczytać przed
            > zadziałaniem cenzora.
            !
    • buck_turgidson Tak to wyglada w Toronto 01.06.05, 14:15
      Jezeli ktos mysli naiwnie, ze to jest impreza dla rodzin z dziecmi, niech
      zobaczy zdjecia z parady na stronie

www.tntmen.org
      • Gość: torontonian Re: Tak to wyglada w Toronto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 00:28
        jeśli już to pridetoronto.com/ - chyba masz jakieś fobie chłopie...
        gdybyś był tam i zobaczył to na własne oczy, to nie byłbyś ani tak naiwny ani
        tak głupi

widzisz na swiecie ludzie potrafią być normalni bez konieczności uciekania się
        do faszystowskiej mentalności

wyobraź sobie że przychodzą na tą paradę całe rodziny i jakoś się nie gorszą, no
        ale ty pewnie nawet pod prysznic włazisz w kąpielówkach...
      • julianna Re: Tak to wyglada w Toronto 06.06.05, 13:32
        my mówimy o Warszawie, a nie o Toronto, w ubiegłym roku byłam na paradzie i
        było bardzo spokojnie i kulturalnie,w tym roku zamierzam również się wybrać
        zabierając swoją córeczkę. Jeśli mam obawy przed zabraniem tam dziecka to
        raczej z powodu Kaczora i jego pomysłow na rozmontowanie parady niż ludzi,
        którzy biorą udział w Paradzie Równości.
        • Gość: xxx dokładnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 13:48
          ale właśnie ponieważ od wielu lat takie parady sa organizowane w Toronto i sa na
          nich całe rodziny, to wiadomo jak to wygląda - a jest to normalny kolorowy
          festyn nie zaś jakieś pokazy seksu (najwidoczniej ci co tak twierdza tylko o tym
          myślą)

• corgan1 czyli nagie torsy nie, ale nagie siusiaki - tak :) 01.06.05, 15:05
      Ostatnio Wyborcza głosem "metro" poruszyła problem ze w upały mężczyźni chodzą
      po ulicach Warszawy z gołymi owłosionymi klatami i brzuchami. Ale np. taka
      parada w Toronto to nie tylko gołe klaty czy plecy ale wszystko gołe, tylko
      trepy na nogach. To jak to jest - goli hetero w upały nie mogą paradować a goli
      geje mogą? :))))

pzdr

------------
      Forum SISKOM TAK dla warszawskiej obwodnicy
      Strona internetowa SISKOM
    • buck_turgidson Re: PARADA - jak nie w Warszawie to może.... 01.06.05, 17:56
      Jeszcze troche zdjec z Toronto:

www.tntmen.org/Gallery/Pride2004.html
      • Gość: :D czy kiedykolwiek byłeś na plazy nudystów??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 23:20
        gdybyś był - choćby w Polsce - to zapewne zauważyłbyś rodziny z dziećmi.

A jak cię razi golizna, to przejdź się do pierwszego lepszego zabytkowego
        kościoła katolickiego... :)

chyba masz mentalność pospolitego ptactwa, zwanego inaczej krzyżówką (od
        skrzyżowania osła z baranem)
        • pan_pndzelek Re: czy kiedykolwiek byłeś na plazy nudystów??? 02.06.05, 07:04
          Ptactwo to krzyżówka osła z baranem? Kolego, chyba ktoś cię za mocno zapiął od
          tylca i uszkodził ci przy tym tego jedynego zwoja mózgowego...
          • Gość: olaboga pedzelek aleś ty smutas koleś jak nie przymierzając jakiś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 09:08
            Giertych lub Kaczyński, lub inny Rokita... nie potrafisz dopatrzyć się finezji
            humoru, wszystko trzeba tak łopatą jak 'zakutemu' ZOMOwcowi?
            • Gość: kaczory do wora! Re: aleś ty smutas koleś jak nie przymierzając ja IP: *.Interpl / 217.17.41.* 08.06.05, 10:17
              kaczory do wora!
    • buck_turgidson Robia sztuczny tlok 02.06.05, 03:09

Raptem jeden facio z neoplus.adsl.tpnet.pl co to rzekomo mieszka jednoczesnie w
      Toronto i Warszawie a pseudonim za kazdym razem inny...
      • Gość: neostrrada buck tluku - wypraszam sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 11:27
        jestem z neostrady i jakos nie jestem tym 'facio', nie wiem skad sie urwales ale
        pewnie a jakiejs syfiastej choinki - tu w Polsce neostrada to jak aol w usa -
        moze polowa internautow tak sie laczy

zanim pieprzniesz cos glupiego poinformuj sie nieco
      • Gość: buck - śmieć tez przyłączam się do protestu przeciw tłukowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 09:45
        co to obraża wszystkich z neostrady... :)
    • Gość: kaczyński też P i S - Pedofile i Squ rwy syny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 10:38
    • Gość: chwilowy emigrant a może w Katedrze paradę?? IP: 212.122.214.* 06.06.05, 10:48
      ale której? w tej już było...

prawy.pl/czytaj.php?id=3436&pocz=&xx=&dz=nowosci
    • Gość: Zedd Re: PARADA - jak nie w Warszawie to może.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.06.05, 11:23
      Tak! Popieram! Weźcie swoje piórka w tyłki i jedźcie sobie do Toronto albo do
      Pcimia Dolnego. Byle nie tu.
    • Gość: GEJ OKEJ Re: PARADA - jak nie w Warszawie to może.... IP: *.Interpl / 217.17.41.* 07.06.05, 21:53
      GEJ OKEJ

• Gość: KACZORA - DO WORA! Re: PARADA - jak nie w Warszawie to może.... IP: *.Interpl / 217.17.41.* 15.06.05, 15:48
      KACZORA - DO WORA!! WOLNOŚĆ PARADOM!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka