eela 11.09.01, 11:12 Czy jeździcie na grzybobranie? Bo ja tak, ale nie powiem gdzie :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: porfirio Re: Grzybobranie IP: *.chello.pl 11.09.01, 11:37 Nie wyzbieraj wszystkich rydzyków. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Grzybobranie 11.09.01, 11:49 Rydzyków nie ma, niestety. Tylko prawdziwki i podgrzybki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porfirio Re: Grzybobranie IP: *.chello.pl 11.09.01, 12:04 lubię gospodarne kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Grzybobranie 11.09.01, 14:33 Nie odstajesz od wizji przeciętnego mężczyzny. Na ogól kazdy z Was lubi gospodarne, żeby samemu niewiele robić :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porfirio Re: Grzybobranie IP: *.chello.pl 11.09.01, 14:41 stanowczy protest - jako mężczyzna jestem nieprzeciętny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: Grzybobranie IP: *.chello.pl 11.09.01, 15:11 eela powiedz gdzie zbierasz, zebyśmy nie podbierały sobie kozaków. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Grzybobranie 12.09.01, 09:40 Kiedyś jezdziłam pod Szczytno. Za Zimna Wodą jest miejscowość Kot (tam jest poligon wojskowy). Grzybów masa. Zdradzam , bo już tam nie jeżdżę, za daleko, a poza tym trudno tam wszystkie wybrać, tak dużo. Bliżej drogi podgrzybki a trochę dalej tzw. grzyby słoneczne (nie wiem, jaka jest prawdziwa nazwa). Jak się wejdzie głęboko w las głównym duktem i pójdzie się ze 2 km az do bagien to tam jest dużo prawdziwków, jeżeli oczywiście jest w ogóle wysyp. No i kurki w dużej ilosci. Potem jeżdziłam pod Sadowne, do Wilgi, za Warkę, do Zalesia, do Kamieńczyka i Zygmuntowa. Teraz zbieram w Lasach Łochowskich i daleko od Warszawy, gdzie mam rodzine. Dużo grzybów jest między Różanem i Ostrołęką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzicha Re: Grzybobranie IP: *.acn.waw.pl 12.09.01, 11:55 Puszcza Kozienicka - tylko te najblizej drogi juz sa pozbierane przeze mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś