Dodaj do ulubionych

Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalności

IP: *.acn.waw.pl 15.06.05, 16:13
A wiec teraz, zeby parada sie nie odbyla, wystarczy ze jakies stowarzyszenie
(w sumie dowolne, ale najlepiej przedstawiciele homoseksualistow) zglosilo
kontrmanifestacje. Wowczas warunki beda identyczne jak przy paradzie rownosci.
I wtedy kaczuch musi jej zakazac.
Obserwuj wątek
    • Gość: pepe Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalności IP: *.forrest.pl 15.06.05, 16:14
      brawo!
      • Gość: KWA KWA Re: Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalnoś IP: *.Interpl / 217.17.41.* 15.06.05, 16:31
        S K O P A C K A C Z Y K U P E R ! !
        • Gość: scorpion Re: Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalnoś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 16:33
          popieram skopanie kaczego kupra
          • tyggg A ja przez moment chciałem na niego głosować :( 15.06.05, 17:18
            Nie spodziewałem się po nim takiej podłości, i takiego nieobiektywizmu.
            • Gość: Ździchu Grzeczne kaczątko IP: *.chello.pl 15.06.05, 17:24
              Grzeczne kaczątko, Romuś poklepie po główce...
            • fritz.fritz Zartujesz? To jest swietny pomysl. Mily hapenning 15.06.05, 19:03
              z duza iloscia rodzin bylby naprawde piekan rzecza. To, ze Kaczor zgodzil sie,
              jest zupelnie oczywiste w zaistnialej teraz sytuacji.

A wiec, brawo Kaczor!
            • Gość: wsteczniak kalumnie wybiorczej splywaja jak woda po kaczce IP: *.adsl.proxad.net 15.06.05, 21:08
              buahahahahahhaha
            • Gość: acomitam Re: A ja przez moment chciałem na niego głosować IP: *.bielsko.dialog.net.pl 15.06.05, 23:00
              nigdy nie miałem najmniejszego zamiaru głosowac na coś co jest nienormalne.
            • Gość: Ciekawy KTO MI WYJAŚNI IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.06.05, 21:03
              Dlaczego w takim razie nie zalegalizować np Kazirodztwa?? Przecież dwoje
              dorosłych ludzi jeśli jest rodzeństwem i chce żyć ze sobą to robią to wpełni
              świadomie. Prawo nie powinno im tego zabraniać. Kwestia genetyki to już
              zupełnie co innego. Przeciez jako wolni obywatele powinni mieć prawo do wyboru
              a tak sa dyskryminowani. Druga sprawa to dlaczego tak zwani bigamiści są
              karani??? Przecież jeśli 4 osoby np 1 mężczyzna i 3 kobiety lub jedna kobieta i
              trzech mężczyzn chca sobei żyć razem i sie na to zgadzają i wchodza w związki
              małżeńskie to jest ich wolny wybór. Dlaczego niby panstwo tego zabrania?? Oni
              też są dyskryminowani. Powiecie że przecież to wbrew moralności wbrew prawu itd
              itp. A ja sie pytam niby dlaczego??
              • Gość: Nikodem Re: KTO MI WYJAŚNI - najpierw wyjaśnij sam IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.06.05, 22:12
                Może najpierw nam wyjaśnij Ty!
                Czy jesteś w szczęśliwym związku kazirodczym?

Czy może jesteś w szczęśliwym związku bigamicznym?

A jeśli nie to dlaczego takie tezy rozważasz? Może masz chrapkę na swoją córkę,
                która Ci się bardziej podoba niż żona. Masz chrabkę, żebyś miał prawo do
                związku kazirodczego i wielożeństwa? Ale wtedy byłoby super: mógłbyś swoją
                córkę przymusić do małżeństwa z Tobą. I miałbyś wszystko: stara żona prałaby Ci
                koszule, a Ty byś sypiał z młódką.

• Gość: piotr NIESTETY IP: *.kuins.net / *.kyoto-u.ac.jp 18.06.05, 07:28
                  Niestety homoseksualisci popelniaja bardzo czesto wiele innych niemoralnych
                  czynow. Ich upodobania sa bardzo rozwiazle. Ostatnio prasa podala ze nowy
                  szczep wirusa HIV (o niespotykanej zjadliwosci) wykryto wsrod nowojorskich
                  homoseksualistow. Komentarz byl taki ze rozwoj tego szczepu wirusa byl mozliwy
                  dzieki rozpasaniu i upodobaniom homoseksualistow.
          • Gość: mario Re: Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalnoś IP: 217.153.131.* 15.06.05, 17:51
            Brawo brawo, co jeszcze powiecie o tolerancji i pacyfiźmie ?
            Czekam.
          • Gość: acomitam Re: Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalnoś IP: *.bielsko.dialog.net.pl 15.06.05, 22:58
            przyłączam się do skopania kaczego kupra.
          • Gość: cyklista Re: Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalnoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 01:58
            Jeśli chodzi o kopanie kaczego dupska-jestem za.
          • Gość: gaultier Re: Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalnoś IP: *.stansat.pl / 195.94.216.* 16.06.05, 12:26
            Rowniez popieram... skopmy dupska kaczorowi, giertychowi i tej calej bandzie
            "normalnych inaczej" nikt mi nie bedzie mowil co jest normalne a co nie.
            Pamietajcie wybory tuz tuz...
        • Gość: aaa Re: Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalnoś IP: *.getinleasing.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 16:39
          Tu chyba same pedaly pisza ! Albo normalni ale bez wyobrazni !
          Popieram decyzje Kaczynskiego
          • yeellow Re: Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalnoś 15.06.05, 16:47
            ja tez popieram. Osmiesza sie jak milo. Tak jak Weszpolacy osmiesza sie w
            sobote. Brawo, Panie Prezydencie! ;-)

--
            homo-niewiadomo.blogspot.com/ czytales?
            • Gość: tolerancyjny Parada Równości 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 17:21
              Jak równość to równość: do następnej parady równości trzeba jeszcze dołaczyć
              zoofilów, nekrofilów i pedofilów (ci to dopiero mają frustracje seksualne
              związane z brakiem społecznej aprobaty dla ich orientacji).
              • yeellow Re: Parada Równości 2 15.06.05, 17:25
                co slychac u kolegi? serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35076,2761994.html?
                x=3

--
                • fritz.fritz Parada rownosci jest wrecz genialna odpowiedzia! 15.06.05, 19:07
                  Naprawde swietne. Mam nadzieje, ze bedzie udanym hapenningiem. I mam rowniez
                  nadzieje, ze policja bedzie na miejscu w przypadku gdyby jacys extremisci
                  probowali przeszkodzic.

Po prostu parada normalnosci.

To jest tak, jakby milczaca wiekszasc nareszcie przemowila.

Supper.
                  • grail Re: Parada rownosci jest wrecz genialna odpowiedz 15.06.05, 19:14
                    Przeszkodzić samym sobie?!?!? nawet giertychjugend nie są tak powaleni, żeby
                    rzucać kamieniami w samych siebie
                    • fritz.fritz Re: Parada rownosci jest wrecz genialna odpowiedz 15.06.05, 19:29
                      Wypowiedzi gejow na forum charakteryzuje olbrzymia nietolerancyjnosc i agresja.

Przeciez to jest wrecz faszystowski poziom.

Oczekiwalbym czegos w rodzaju: swietnie, prawo do demonstrowania pokojowego i
                      milego jest dobre dla wszystkich.

Wypowiedzi sa jednak czysto nazistowskie. Naprawde paskudne.
                      • uchachany No właśnie, ta agresja przeraża! 15.06.05, 20:26
                        fritz.fritz napisał:

> Wypowiedzi gejow na forum charakteryzuje olbrzymia nietolerancyjnosc i
                        agresja.
                        >
                        >
                        > Przeciez to jest wrecz faszystowski poziom.
                        >
                        > Oczekiwalbym czegos w rodzaju: swietnie, prawo do demonstrowania pokojowego i
                        > milego jest dobre dla wszystkich.
                        >
                        > Wypowiedzi sa jednak czysto nazistowskie. Naprawde paskudne.

Żebyż tylko ci faszystowscy, zezwierzęceni geje nie zaatakowali i nie pobili
                        znanych z łagodności i brzydzących się przemocą pobożnych i nieśmiałych
                        Młodzianków Wszechpolskich...
                        • Gość: piotr ta agresja przeraża! IP: *.kuins.net / *.kyoto-u.ac.jp 18.06.05, 07:33
                          Homoseksualisci bardzo czesto popelniaja zbrodnie na tle seksualnym
                      • meth.p Re: Parada rownosci jest wrecz genialna odpowiedz 15.06.05, 22:53
                        Haha fritz.fritz nie jestem gejem, co nie zmienia faktu, ze zakazywanie jednym a
                        pozwalanie drugim nie jest czyms, co zasluguje na aprobate. Kaczynscy maja w
                        tylku Prawo, w powazaniu Sprawiedliwosc, populistyczne mordy bez pomyslu na
                        polityke, poza wrzaskiem o cos, czego sami nie potrafia dochowac.
                      • Gość: ja Re: Parada rownosci jest wrecz genialna odpowiedz IP: *.imperiumnet.pl 17.06.05, 20:15
                        zamknij sie friz costam bo nie moge cie sluchac
                  • werter-6 Jacy extremiści?/ to oni będą przecież w pochodzie 15.06.05, 19:59
                  • mike-great Re: Parada rownosci jest wrecz genialna odpowiedz 15.06.05, 20:30
                    Policja do przodu, i walić pederastów, usuwać ich "delikatnie" z jezdni

fritz.fritz napisał:

> Naprawde swietne. Mam nadzieje, ze bedzie udanym hapenningiem. I mam rowniez
                    > nadzieje, ze policja bedzie na miejscu w przypadku gdyby jacys extremisci
                    > probowali przeszkodzic.
                    >
                    > Po prostu parada normalnosci.
                    >
                    > To jest tak, jakby milczaca wiekszasc nareszcie przemowila.
                    >
                    > Supper.
                    • Gość: Anal Lityk Normalni zerzna tylek gejom ze ho ho!!!! IP: 152.75.137.* 15.06.05, 22:06
              • Gość: cyklista Re: Parada Równości 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 02:10
                Gość portalu: tolerancyjny napisał(a):

> Jak równość to równość: do następnej parady równości trzeba jeszcze dołaczyć
                > zoofilów, nekrofilów i pedofilów (ci to dopiero mają frustracje seksualne
                > związane z brakiem społecznej aprobaty dla ich orientacji).

------------------------------------
                Arcybiskupa Petza,prałata Jankowskiego też by wypadało dołączyć.
            • mike-great Re: Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalnoś 15.06.05, 20:29
              Yellow, ty "giej" jesteś, czy co???

yeellow napisał:

> ja tez popieram. Osmiesza sie jak milo. Tak jak Weszpolacy osmiesza sie w
              > sobote. Brawo, Panie Prezydencie! ;-)
              >
              >
              > --
              > homo-niewiadomo.blogspot.com/ czytales?
            • Gość: YYY Re: Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalnoś IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.06.05, 20:38
              Kaczor ma teraz murowane poparcie LPR. O to chodzi, kaczko, nie?
              • mike-great Re: Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalnoś 15.06.05, 20:43
                I normalnych ludzi także!

Gość portalu: YYY napisał(a):

> Kaczor ma teraz murowane poparcie LPR. O to chodzi, kaczko, nie?
                • meth.p Re: Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalnoś 15.06.05, 22:54
                  Mojego nie ma. Hitler jugend sie znalazl.
            • Gość: zibi1604 [...] IP: 195.205.97.* 15.06.05, 22:27
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: kuku Re: Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalnoś IP: *.bielsko.dialog.net.pl 15.06.05, 23:02
              a czy Kaczyński jako nienormalny może brać udział w tej hecy?
            • Gość: Master of reality Re: Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalnoś IP: *.hsd1.ca.comcast.net 16.06.05, 01:03
              Wszyscy powinni to przeczytac.Blog homoniewiadomo powinien byc obowiazkowy.Od
              siebie moge tylko dodac ze mam dokladnie te same doswiadczenia.Jestem hetero.Od
              pewnego czasu mieszkam za granica.Pracuje jako zwykly kelner.Zauwazylem jednak
              ze "pedaly" to bardzo wyksztalceni,kulturalni i czesto bardzo bogaci ludzie na
              poziomie.Do tego sa czysci, bardzo zadbani i nigdy nikogo nie zaczepiaja.Poza
              tym wszystkie miasta ktore maja duze spolecznosci gejowskie zyja,sa bardziej
              kolorowe i ciagle sie tam cos dzieje.Tej kultury i super zabawy bez bojek i
              zygania mozemy im tylko pozazdroscic.Ale juz widze te prostackie komentarze
              kiboli.Co to za impreza jesli ktos nie dostanie butelka albo przynajmniej z
              kopa no nie.Przeciez to takie meskie skopac kogos i sie zaje..c tanim
              winem.Laski "szczajom" i to sie liczy.LUDZIE ZMADRZEJCIE W KONCU !
            • muuua Re: Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalnoś 16.06.05, 09:04
              Ciekawy argument za popieraniem tej 'kaczej' parady.. jaaa, z tego pkt. widzenia- DOŁĄCZAM się i też POPIERAM.

Tyle, że mimo wszystko, ciężko mi pogodzić się z HIPOKRYZJĄ tego pana, co zdawał mi się niegdyś mieć jednak jakieś zasady...

Wspominana "kontrmanifestacja", której tu niby brak i która jest niby oficjalnym argumentem, by nie-zabraniać tym jakże prawym, dobrym, pokojowo nastawionym do innych ludziom- pokrzyczeć legalnie na ulicach Warszawy to właśnie tylko taki sobie pozór
              (a tak btw. może Kaczy się przestraszył, że jak nie wyrazi tej zgody to mu jakimś, większym lub mniejszym "kamyczkiem" w okno cisną, tak w imię ichniej tolerancji oraz prawa i sprawiedliwości :0).

Ale chcę jeszcze nawiązać do argumentu, który kilkakrotnie słyszałam z ust przeciwników parady równości; mianowicie takiego, że słusznie iż jej zabroniono między innymi dlatego, że jest wiele ważniejszych spraw, na które warto przeznaczyć pieniądze podatników niż finansowanie policyjnej obstawy parady gejów i lesbijek..
              No więc idąc tym torem myślowym i zakładając, że podatnik dołożył swoje 3 grosze do obstawy parady równości, widzimy, że w najbliższą sobotę dołoży kolejne 3 - do profilaktycznej(?) obstawy parady "kretynów-ziejących-nienawiścią"
              PYTAM się więc, czy teraz ci co są, po tej drugiej str. barykady, co wolą już wesprzeć pokojowy przemarsz homoseksualistów niż tych co ciskają w nich kamieniami, nie mogą odnosić wrażenia, że pierwszą i naczelną cechą naszych wspaniałych stołecznych władz, z Kaczym na czele jest jakieś koszmarne ZAKŁAMANIE, które coraz trudniej ukryć..
              zresztą chyba nikt się nie staraja; hmm.. czyżby mieli nas .. w dupie??

Pozdro
              • muuua Re: Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalnoś 16.06.05, 09:20
                Mały suplement:

coś się pochrzaniło, chciałam mój post zamieścić bezpośrednio pod postem autora podpisanego 'yeelow', który pisał ironicznie, że popiera paradę 'weszpolaków' i kaczą- decyzję, bo w ten sposób się ośmieszą!!!
                Do tego odnosi się początek mojego postu!

pozdro
          • feliks-50 Widzę ża należysz do tych " normalnych". 15.06.05, 16:53
            współczuję, popierać takie oszołomstwo ?
            Zwisają mi problemy gejów, lesbijek i innych zboków ale jak widzę takich
            oszołomów jak MW to robi mi się niedobrze, większych obłudników i fałszywców
            trudno spotkać.
            Przykre ale tak to widzę, a naprawdę normalni ludzie siedzą w domach i mają to
            wszystko w d...., bo to wszystko to brudna gra o władzę, bo włądzę w tym kraju
            posiadają tylko oszuści, oszołomy i najzwyklejsze kanalie.
            W Irlandi też tak było przez lata i mieli największe dziadostwo w Europie do
            czasu aż miarka się przebrała i ludzie wykopali wszystkich oszołomów (katoli
            też) od władzy i teraz ludzie w Irlandii wiedzą, że zyją.
            A u na s tylko wegetacja ukraszona rozrywką typu: geje, lesbijki, " normalni"
            A to wszystko jeden wielki kit dla pospólstwa.
            Mafia robi swoje.
            • Gość: juice99 Re: Widzę ża należysz do tych " normalnych". IP: *.kabaty.2a.pl 15.06.05, 17:17
              bardzo rozsądna wypowiedź feliks, podpisuję się pod nią całkowicie.
              • fritz.fritz Co w niczym nie zmienia faktu, ze w tym przypadku 15.06.05, 19:10
                pomimo bardzo nieapetycznego organizatora, pomysl jest doskonaly. Mam
                nadzieje, ze ta parada stanie sie rowniez tradycja.

• meth.p Re: Co w niczym nie zmienia faktu, ze w tym przyp 15.06.05, 22:56
                  Takie parcie do manifestowania swojej normalnosci u Ciebie, sugeruje, ze sam w
                  te normalnosc u siebie powatpiewasz. Czyzby ukryty homo?
              • Gość: anim Re: Widzę ża należysz do tych " normalnych". IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 20:32
                Ja również podpisuję się.
                p.s. Nazbyt często, niestety, doświadczałem i nadal doświadczam jak wielu ludzi
                i jak bardzo jest zakłamanych do przysłowiowego 'szpiku kości' - pod pozorem
                chrześcijańskiej niby miłości, sieją nienawiść i stosują ją sami pod pusto
                brzmiącymi hasłami "miłości, miłosierdzia, itp. itd.". Odnoszę wrażenie, na
                podstawie własnego doświadczenia życiowego, że nazbyt wielu ludzi, z którymi
                przyszło mi się w życiu w różnych okolicznościach spotykać, to
                fałszywe "aniołki", a prawdziwe kanalie... Dulszczyzna, ot co! :-((
              • Gość: anim Re: Widzę ża należysz do tych " normalnych". IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 21:37
                Ja również podpisuję się.
                p.s. Nazbyt często, niestety, doświadczałem i nadal doświadczam jak wielu ludzi
                i jak bardzo jest zakłamanych do przysłowiowego 'szpiku kości' - pod pozorem
                chrześcijańskiej niby miłości, sieją nienawiść i stosują ją sami pod pusto
                brzmiącymi hasłami "miłości, miłosierdzia, itp. itd.". Odnoszę wrażenie, na
                podstawie własnego doświadczenia życiowego, że nazbyt wielu ludzi, z którymi
                przyszło mi się w życiu w różnych okolicznościach spotykać, to
                fałszywe "aniołki", a prawdziwe kanalie... Dulszczyzna, ot co! :-((
            • Gość: tev Re: Widzę ża należysz do tych " normalnych". IP: *.kom / *.kom-net.pl 15.06.05, 17:29
              To niestety prawda. Zwykła ściema pod publikę: homo dostają baty, żeby Kaczyński dostał głosy moherowych beretów i reszty świętej prawicy.
              • fritz.fritz Re: Widzę ża należysz do tych " normalnych". 15.06.05, 19:11
                Gdzie i kiedy homo dostaly baty?
                • Gość: paweł fritz to metafora była (trudne słowo) IP: *.chello.pl 15.06.05, 19:56
                  • fritz.fritz Re: fritz to metafora była (trudne słowo) 15.06.05, 20:03
                    Rowniez jako metafora ( to znane slowo): dlaczego teraz homos dostaja
                    metaforyczne baty? :))
                    • Gość: wsx malo weszpolakow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 21:46
                      chyba tylko fritz i mike?

Ze tez wam sie chce pisac zmiast potrenowac bandytierke na jakichs wiecach ...
                    • meth.p Re: fritz to metafora była (trudne słowo) 15.06.05, 23:00
                      To ja wytlumacze:

HOMO chcieli zorganizowac przemarsz, manifestujac swoja orientacje, a raczej
                      chcac zawalczyc o tolerancje wzgledem odmiennej, mniejszosciowej orientacji.

HETERO chcieli zorganizowac przemarsz, manifestujac swoja orientacje, a raczej
                      chcac dokonac swego rodzaju prowokacji.

Pna Kaczynski:

HOMO zabronil, poniewaz manifestowanie swojej orientacji seksualnej nie miesci
                      sie w ramach swobod obywatelskich (zapytany czy by pozwolil na manifestacje
                      heteroseksualna, odpowiedzial zdecydowanie ze nie).
                      HETER pozwolil... Bo!
                • brlink Re: Widzę ża należysz do tych " normalnych". 16.06.05, 01:07
                  fritz.fritz napisał:

> Gdzie i kiedy homo dostaly baty?

krakow - parada w zeszlym bodajze roku
                  GW az kipialo.
                  polecialy kamienie, butelki, jakis policjant oblany zostal kwasem ...

• alekr brawo Feliks!! 15.06.05, 17:36
            • Gość: Emeryt Re: Widzę ża należysz do tych " normalnych". IP: *.inter / *.inter-c.pl 15.06.05, 18:53
              Brawo Feliks. Jednak ciągle się łudzę, że istnieją "normalni" w naszym
              społeczeństwie i nie pozwolą na wybranie tego kurdupla na taak poważne i
              eksponowane stanowisko. Miejsce psychola jest w szpitalu psychiatrycznym a nie
              w pałacu.
              • fritz.fritz Po wszystkich SLDowskich "psycholach" Kaczor jest 15.06.05, 19:14
                ... parada normalnosci.

Miejmy nadzieje, ze dzisiaj rzadzaca mafia, dla ciebie to jest ta normalna
                sytuacja godna zachowania i pielegnowania, dzieki Kaczorom zniknie. Dopiero
                wtedy, kiedy to SLDowskie i lewicowe bagno zniknie, bedza panowac normalne
                stosunki.
                • feliks-50 Re: Po wszystkich SLDowskich "psycholach" Kaczor 15.06.05, 21:52
                  Nic nie poradzę, że niczego nie kumasz !!
                  Gdzie napisałem że mafia SLd-wska to normalność ???????
                  W naszym kraju od wojny (1945) nie było jednego roku normalnego, a miało być
                  normalnie po 1989.
                  Rządy mafii solidarnościowej były tyle warte co mafii SLD-wskiej.
                  A jak narazie innej opcji nie było i nie będzie jeszcze długo.
                  Rządy oszołomów LPR, MW wspólnie z PiS na pewno nie będą lepsze.
                  PO to też byli solidarnościowcy niewiele warci. (prawdziwych solidarnościowców
                  zgnojono zaraz po dojściu do władzy przez cwaniaków typu Syryjczyk, Olechowski,
                  Rokita itp.
                  • Gość: wsx ciezkie wybory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 22:10
                    W ostatnich wyborach na prezydenta wa-wy zostalem zmuszony (przez wejscie
                    Kaczynskiego do drugiej tury) do glosowania na kogos z SLD. Po raz pierwszy od
                    1989. Trudno. Dzis nie mam watpliwosci, ze Balicki to "czlowiek", a Kaczynski --
                    "lewy czlonek prawicy".
              • feliks-50 Re: Widzę ża należysz do tych " normalnych". 15.06.05, 21:42
                Niestety przyszłość wygląda tragicznie, kogo by nie wybrano z aktualnych
                kandydatów to bedzie źle, same oszołomy. Jeśli mamy mieć taką normalność jaką
                chcą nam zafundować kolesie z MW i LPR z pomocą braci Kaczorów to ja dziękuję.
                Chyba przeniosę sie do Irlandii, jeśłi ktoś nie wierzy jak można normalnie żyć
                i jacy mogą byc ludzie to proponuję wyjechać do nich i sprawdzić !! Warto, bo
                tam jest naprawdę NORMALNIE !!!
          • Gość: Piotr Sobolewski Re: Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalnoś IP: *.3.pl / *.3.pl 15.06.05, 17:09
            > Tu chyba same pedaly pisza !

Hm, ale ty też tu piszesz. Logika mówi, że w takim razie...
            • mike-great Re: Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalnoś 15.06.05, 20:32
              "Jestem pederastą" powinno się powtarzać jak: "jestem alkoholikiem"

Gość portalu: Piotr Sobolewski napisał(a):

> > Tu chyba same pedaly pisza !
              >
              > Hm, ale ty też tu piszesz. Logika mówi, że w takim razie...
          • Gość: T.R.wam Re: Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalnoś IP: *.protonet.pl 15.06.05, 18:17
            witaj wśród swoich
          • Gość: Jack Re: Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalnoś IP: *.mimuw.edu.pl / *.mimuw.edu.pl 15.06.05, 19:20
            Brawo Lechu!! Tak trzymaj!! Manifestujmy swoją normalność, a nie popierajmy
            zboczeń... Lechu na prezydenta!!
          • Gość: igel 1 Re: Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalnoś IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.06.05, 21:03
            Mowisz o czesciach rowerowych czy ci sie pojecia pomylily?
        • Gość: Niko Poplawski,USA MROCZNE WIDMO KACZYZMU IP: *.physics.indiana.edu 15.06.05, 16:47
          Lech Kaczynski ZLAMAL prawo, zakazujac Parady Rownosci, a pozwalajac na Parade
          tzw. Normalnosci. Organizatorzy pierwszej parady nie dostarczyli projektu
          zmiany ruchu komunikacyjnego, ale TEGO SAMEGO nie zrobili organizatorzy tej
          drugiej, nie mowiac juz o procesjach Bozego Ciala!
          NIE MA absolutnej moralnosci, NIE MA jednynie slusznej religii ani
          swiatopogladu (wbrew temu co twierdzi ciemnogrod spod znaku kultu jednostki
          polskiego papieza). To co jest absolutne, to prawa fizyki teoretycznej (fizyka,
          chemia, astronomia) oraz biologii - a te nie maja nic przeciwko
          homoseksualizmowi.
          N.P., fizyk
          • Gość: gosc Re: MROCZNE WIDMO KACZYZMU IP: *.getinleasing.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 16:51
            ... biedny jestes
            • Gość: misio ales go zgnoil, ja pierdykam IP: *.nottingham.ac.uk / *.nottingham.ac.uk 15.06.05, 17:00
              pryncypialnie i rowno z ziemia
              pewnie sie powiesi ze biedny taki
              • uchachany NA POLAKA - KATOLIKA 15.06.05, 18:17
                w ciemnym kącie pedał czyha
                by go dorwać i wybzykać
                i obrócić w niewolnika!
                Za Brukseli poduszczeniem,
                rdzeń Narodu wdeptać w ziemię,
                i z Lechitów, wnuków Piastów,
                nędznych zrobić pederastów
                by wyginął Polski Naród,
                co narodom innym paru
                na przeszkodzie widać stoi.
                Lecz niech Polak się nie boi
                i zawierzy Giertychowi:
                ten ład Boży ustanowi
                i pedalstwo precz pogoni:
                jak Archanioł, z pałą w dłoni,
                i z Maryją i z różańcem -
                przegna z Polski te pohańce
                co zakałą są Ojczyzny,
                Chrystusowe śmią lżyć blizny,
                gdy miazmatem swym gejowskim
                zatruwają Kraj nasz polski
                i miast Katolików mnożyć,
                w Słów wierności trwać wciąż Bożych -
                śmią ohydną swą dewiacją
                dyzgust czynić Bożym racjom!
                • Gość: chips8 Re: NA POLAKA - KATOLIKA IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 15.06.05, 20:11
                  po pedalstwie przyjdą samotne matki, po nich dzieci z niepełnych rodzin ,
                  chorzy psychicznie (kto wie co się im w głowach roi), żydzi , innowiercy,
                  Zieloni ,czerwoni i inni odstępcy aż zostanie zdrowy rdzeń polskiego
                  narodu.Tylko w kogo będą rzucać kamieniami
                  • uchachany Odszczepieńców nie zabraknie 15.06.05, 20:42
                    jako celów dla kamieni:
                    miło za Ojczyznę Matkę
                    odszczepieńca tęgo zdzielić!
                    • Gość: PrawowiernyKATOLIK Re: Odszczepieńców nie zabraknie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 22:09
                      A więc ciebie zdzielić, tak?
                    • pandada Re: Odszczepieńców nie zabraknie 15.06.05, 23:20
                      Stalin potrafił znaleźć wrogów rewolucji w czołowych ideologach komunizmu i rewolucyjnych komisarzach. Hitler po stłamszeniu komunistów rękami SA, powybijał i zgnoił samo SA.
                      Wrogów dla MW zawsze się znajdzie. Choćby to byli i wszechpolscy mienszewicy czy żydowszechpolacy.
                      • uchachany Kto nie z nami - ten jest komuch, 15.06.05, 23:45
                        świnia, szuja i kanalia!
                        By polskiego nie lżył domu -
                        wyrwie mu się genitalia.

Pasów parę się zeń udrze,
                        i jak Tuhajbejowicza -
                        na pal go nawleką Luśnie,
                        z cnym zapałem w młodych licach...

Na tym palu będzie czekał,
                        aż sąsiednie się zapełnią:
                        Z czasem - Luśnie też nawleką,
                        niech się tylko za łby wezmą...
          • Gość: adam81w niko 100 procent poparcia ! kaczyzm NIe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 19:35
          • Gość: zaja Re: MROCZNE WIDMO KACZYZMU IP: *.catv.net.pl 15.06.05, 22:39
            No to podpadłeś :)
          • Gość: ZWZ. [...] IP: *.sttl.mdsg-pacwest.com 16.06.05, 05:27
      • baby1 I będą paradować normalni inaczej. 15.06.05, 16:31
      • mike-great Re: Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalnoś 15.06.05, 20:28
        Pederaści do psychiatrów i psychologów!!!
        • wiewiorzasta pytanie do mike-great i mw (offtopic z lekka) 18.06.05, 02:44
          możecie mi przy okazji powiedziec, jako czlonkowie/wielbiciele młodzieży tzw.
          wszechpolskiej, ewentualnie radia z ludzka twarza, gdzie byliście, wy, obrońcy
          moralności, sprawiedliwości i "dzieci poczętych", gdy próbowano zamknąc oddział
          neurologii z w instytucie matki i dziecka?

czy słuszna jest teza, że dzieci już was nie obchodzą, bo nie są płodami? a może
          chodzi o to, że te akurat dzieci nie zasługują na waszą pomoc i wsparcie, bo są
          chore, a więc niewartościowe? jak to jest?
      • mike-great Re: Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalnoś 15.06.05, 21:08
        Wszyscy patrzą na mecz Niemcy - Australia 0:0

Gość portalu: pepe napisał(a):

> brawo!
      • Gość: paa news!!!! IP: *.jjs.pl 15.06.05, 22:50
        a teraz całkiem na poważnie: po wawie chodzi plotka, że Jarosław Kaczyński
        (czyli brat tego buraka, który siedzi na ratuszu) jest homoseksualistą. To by
        wiele wyjaśniało
      • zjarka007 KACZAJAM smierdzi antychrzescijanstwem 16.06.05, 00:32
        tak sie wzruszylem,ze poszedlem kupic sobie jakies gazetki
        nacjonalistyczne.mlodziez i ten jej romanek to kolejny klonek naszych
        lewakaow,prawakow,centrystow.przypomina mi to film koterskiego "dzien
        swira",czyja Polska jest "lepsiejsza".a odpowiedz jest dla mnie symboliczna,czy
        to lewak,prawak czy centrysta,czy katolik,czy ateista biegnie w niedziele do
        hypermarketu niczym asana powell po rekord swiata na stowke,wiec nie
        moralizujcie nas babcie,matki polki i kolesie z mieczykami w klapach,sami
        latacie tam po zakupy,sami jak dorwiecie sie do zloba, jak w samorzadach i
        sprzedacie sie za kase,a ten wasz programik i wypowiedzi dziadka jedrusia co
        przeczytalem w ksiazce A.Dudka "Narod,panstwo,wladza"Krakow 1996 s.207-216 to
        pachnie niezlym,zdezelowanym faszystowskim kapciem.Szkoda,ze tak malo wiecie,a
        mozgi macie sparciale od ideologii waszego wacusia-superRomana. Nadmienie
        jedynie drodzy katolicy a moi bracia w wierze, ze nasz zmarly niedawno, Drogi
        naszemu sercu Papiez Jan Pawel II nie popieral ani nacjonalizmu, ani narodowcow
        co jest wyraznie wymienione miedzy innymi w ksiazce Andrzeja
        Micewskiego "Kosciol w latach 1945-1989" ,a co niby interpretuja na wlasna
        korzysc kolesie typu LPR.Czy homoseksualizm jest choroba?jesli nie wiesz nie
        wypowiadaj sie.ja osobiscie nie wiem,a sklanialbym sie ku temu,ze nie
        jest,czlowiek zas jest istota nieodgadniona.Posiada takze pewne anomalie i
        zaburzenia. Jesli wasz romanek bylby gejem to pewnie byscie mu czaszke
        rozkroili, nakladli do srodka jakis gazetek typu CKM i wszystko by bylo w
        porzadku. Gdyby ktorys z apostolow,ktorzy spisali Ewangelie wypowiedzial sie
        slowami Jezusa Chrystusa na ten temat nikt by nie mial watpliwosci.Wiec nie ma
        co tu mieszac wiary. Jezus nakazal kochac swoich bliznich. Wiec lepszy
        homoseksualista ratujacy zycie, niz bogaty heterokatolik o kamiennym sercu. a
        wypowiedzi znawcow tematu z lpr na temat homoseksualizmu,ze jest to choroba
        odsylam na studia medyczne, bo nieuctwa to chyba nie tolerujecie
        pseudointelektualisci. Obrazacie tylko wiare.
    • Gość: Gość Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalności IP: *.de.ibm.com 15.06.05, 16:14
      Hipokryta.
    • Gość: antyidiota [...] IP: 147.162.125.* 15.06.05, 16:14
    • maruda.r Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalności 15.06.05, 16:15
      Chcemy pokazać, że większość społeczeństwa popiera normalny związek mężczyzny
      i kobiety - mówił na wtorkowej konferencji prasowej Radosław Parda, były szef
      Młodzieży Wszechpolskiej.

A to ciekawe, bo na demonstracje Weszpolskiej chodzą zwykle ogolone na jeża
      wyrostki płci męskiej. Tak ma wyglądać wg Pardy związek kobiety i mężczyzny?

• Gość: obywatel Bravo. Nie pozwolimy zrobic z PL Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 16:18
        wszystcy zwolennicy palenia trawy, eutanazji, zwiazków pedalskich i tym
        podobnych akcji macie swój raj w Holandii. Niech Polska bedzie Polska. przed
        wyjazdem zastanówcie sie. juz nawet w Roterdamie (wiecej imigrantów niz
        Holendrów) zorientowali sie za maja bajzel i zaczeły płonac meczety...
        • Gość: jurek46pink Re: Bravo. Nie pozwolimy zrobic z PL Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 16:23
          "Niech Polska bedzie Polska".
          ------------------------------------

Ergo - zapyziałą siostrzyczką Białorusi, z ksenofobią, homofobią,
          gangsterstwem, wygoloną główką, kamykiem w ręce (maczanym w wodzie święconej
          przeciw "pedrylom" - antychrystom)...-
          • Gość: obywatel Re: Bravo. Nie pozwolimy zrobic z PL Holandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 16:25
            pamietasz swoich kochanków z tego miesiaca????
            • Gość: jurek46pink Re: Bravo. Nie pozwolimy zrobic z PL Holandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 16:29
              Nie muszę w tym względzie używać liczby mnogiej (witajcie stereotypy !!!!!!!).

I zdecydowanie wole towarzystwo panów (!) od towarzystwa "obywateli".
              • Gość: Jaro Re: Bravo. Nie pozwolimy zrobic z PL Holandii IP: *.fnet.pl 15.06.05, 18:02
                A ja go popieram. Wyjedźmy sobie na roczek - dwa do Holandii, oszołomstwo przez
                ten czas się tu zagryzie co do jednego, a my wrócimy do nowej, lepszej Polski.
        • nick3 Nie pozwolimy. Będziemy chronić meczety;-) 15.06.05, 16:24
          Mam prawo żyć w wolnym SWOIM kraju. A moim krajem jest Polska. Ani mi się śni
          gdziekolwiek wyjeżdżać. To ty sobie wyjedź do Iranu, póki oczywiście ludzie i
          tam nie wywalczą wolności.
        • mammamia6 Re: Bravo. Nie pozwolimy zrobic z PL Holandii 15.06.05, 16:25
          Gość portalu: obywatel napisał(a):

> wszystcy zwolennicy palenia trawy, eutanazji, zwiazków pedalskich i tym
          > podobnych akcji macie swój raj w Holandii. Niech Polska bedzie Polska. przed
          > wyjazdem zastanówcie sie. juz nawet w Roterdamie (wiecej imigrantów niz
          > Holendrów) zorientowali sie za maja bajzel i zaczeły płonac meczety...

A kim Ty jesteś (sądząc po ortografii - nikim), żeby wysyłać Polaków do
          Holandii. Sam wyjedź do Korei Północnej. Tam jest "normalnie".
          • Gość: TadeuszR Wujek Sknerus nas uratuje a braciszkowi znajdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 18:15
            partnera...bo kazde dziecko wie, ze drugi braciszek to niezly ogier i skore
            lubi i kreci go reklama:"mam na imie Donald i tak jak ty mam 12 lat"
        • Gość: Holender Czy ty byłeś kiedyś w Holandii i widziałeś te IP: 62.21.204.* 15.06.05, 16:26
          narkotyki, tę rozpustę, bo ja tu mieszkam i to w Amsterdamie i jakoś tego nie
          widzę, poza wesołymi paradami raz na rok.
          Za to tylu pijanych na skwerach, na chodnikach i parkach w dzień i w nocy co w
          tej katolickiej Polsce w żadnym kraju na świecie nie widziałem.
          • Gość: Dagmara Re: Czy ty byłeś kiedyś w Holandii i widziałeś te IP: 5.1.* / *.netcabo.net 15.06.05, 16:35
            to chyba dawno w Polsce nie byles.
            ewentualnie, jesli juz przyjezdzasz, to wloczysz sie tam, gdzie nie trzeba.
            • Gość: bw [...] IP: 193.110.121.* 15.06.05, 16:41
            • Gość: c Re: Czy ty byłeś kiedyś w Holandii i widziałeś te IP: *.olsztyn.mm.pl 15.06.05, 16:45
              > to chyba dawno w Polsce nie byles.

ja tu mieszkam i potwierdzam. ten kraj to katolistan pełen obłudnych ludzi.

> ewentualnie, jesli juz przyjezdzasz, to wloczysz sie tam, gdzie nie trzeba.

np. trafia na weszpolską...
            • ar.co Re: Czy ty byłeś kiedyś w Holandii i widziałeś te 15.06.05, 17:11
              W Polsce jestem niemal bez przerwy, włóczę się przede wszystkim w centrum
              jednego z największych miast w kraju, uznawanym w dodatku za zabytek i centrum
              kultury, a więcej pijanych widziałem tylko w pewnym byłym kołchozie na
              wschodniej Ukrainie.
              • stallorder Re: Czy ty byłeś kiedyś w Holandii i widziałeś te 15.06.05, 18:01
                Kraków już nie jest centrum kultury. Nic nie trwa wiecznie.
            • Gość: łolaboga Re: Czy ty byłeś kiedyś w Holandii i widziałeś te IP: *.catv.net.pl 15.06.05, 22:46
              Ja tu mieszkam na codzień i niestety potwierdzam, że szerzy się tu to
              wszechpolskie tałatajstwo - bejzbole, zakute łyse łby, aż strach wieczorem na
              ulicę wyjść, jeszcze któryś napadnie i pobije...
        • Gość: Gutri Re: Bravo. Nie pozwolimy zrobic z PL Holandii IP: 195.94.206.* 15.06.05, 16:53
          A ja jestem Polakiem i chcę, żeby w Polsce było jak w Holandii. Mam do tego
          prawo i będę robił wszystko, żeby tak się stało.
          • im.aisha Re: Bravo. Nie pozwolimy zrobic z PL Holandii 15.06.05, 17:16
            Ja jestem Polką i - ba - nawet katoliczką i też chcę. Może z wyjątkiem
            eutanazji nieuleczalnie chorych niemowląt, ale tego, zdaje się, jeszcze nie
            zatwierdzili.
            • pandada Re: Bravo. Nie pozwolimy zrobic z PL Holandii 15.06.05, 23:48
              Ja cenię system holenderski za:

1. Możliwość posiadania niedużej dawki miękkich narkotyków
              2. Eutanazję.
              3. Związki rejestrowane (hetero- i homoseksualne)
              4. Decentralizację władzy - samodzielność gmin.
              5. Równouprawnienie kobiet i mężczyzn.
              6. Socjalne gwarancje dla każdego.
              7. Ostry nadzór nad ruchem drogowym, segregacją odpadów.
              8. Korzystne dla pracownika rozwiązania w kodeksie pracy.
              9. Niedopuszczanie do rynku hipermarketów.
              10. Sieć dróg rowerowych w całym kraju.
              11. Sytuacja mieszkaniowa.
              12. Wysoki poziom nauczania języków obcych (nawet osiemdziesięciolatkowie w większości dogadują się po angielsku)
              itd.

Co mi się nie podoba.
              1. Brak prywatnej służby zdrowia przy niesamowitych kolejkach do specjalistów. Brak konkurencji zaniża też poziom kadry.
              2. Zezwolenie na masowe wietrzenie obór, co sprawia, że na wiosnę cały kraj śmierdzi gnojem.
              3. Rzadka sieć kolejowa i drogie pociągi.
              4. Śladowy udział małych sklepów poza sieciami w rynku.
              5. Często niski poziom kadry urzędniczej
        • dorota.omiotek nie przesadzaj 15.06.05, 19:34
          Byłam w Holandii. Całkiem dobrze im się żyje w przeciwieństwie do nas. Zwykli
          Holendrzy nie są w większości zainteresowani paleniem trawy, w przeciwieństwie
          do turystów w tym Polaków.
          Co od eutanazji życzę ci żebyś nigdy nie miał osobistej sytuacji w której
          musiałbyś się dokładniej nad tym zastanowić.

Chociaż jeżeli masz do czynienia ze śmiercią otwierają ci się oczy na różne
          sprawy...
          Za to życzę sobie i Tobie żeby w Polsce zapanował taki "bajzel" jaki panuje w
          Holandii.
          Nie taki jaki ty sobie wyobrażasz, bo coś w telewizji mówili, ale taki jaki ja
          widziałam. Pojedź i sprawdź. Potem się wymądrzaj.
        • Gość: adam81w Nie pozwolimy zrobic z PL Katolandu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 19:38
          wszyscy zwolennicy religii katolickiej jako jedynego slusznego pogladu na
          swiat . heteroseksualizmu jako jedynej wlasciwej orientacji macie swoj raj w
          Watykanie . niech Polska bedzie Polska .
          • pandada Re: Nie pozwolimy zrobic z PL Katolandu ! 15.06.05, 23:49
            W Watykanie są heteroseksualiści niepraktykujący.
        • pandada Re: Bravo. Nie pozwolimy zrobic z PL Holandii 15.06.05, 23:29
          1. Meczety płonęły w Północnej Brabancji. Były to przpadki kryminalne, nie mające szerszego zasięgu.
          2. Muzułmanie nijak nie kojarzą się z liberalizmem.
          3. Liczba imigrantów w Holandii to kilkanaście procent.
          4. Jeśli w Holandii mają bajzel, to co jest u nas. Dzisiaj przejechałem z dzieckiem na wózku miasto i co krok widziałem rzucających mięsem meneli i kierowców niezatrzymujących się przed pasami. Do tego grupka dzieciaków rzucała czereśniami w przechodniów. Na trawnikach widziałem kilka strzykawek. Dwie dziewcznki około 11-12 lat umalowane jak ulicznice i podobnie ubrane stały na rogu ulicy.
          5. Do Holandii jeżdżę co rok od 12 lat.
        • Gość: ***(O/\O) **** Re: Bravo ----(NL) O NIE! TAM JEST ZA DOBRZE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 15:10
          własne, ciasne, horyzonty. to jest to!
          I rowery tez mają zniknąć bo się źle kojarzą!
          O!
      • Gość: emeryt Re: Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalnoś IP: *.aster.pl 15.06.05, 22:29
        Nie wiesz? Jak ktoś da ci w pysk, to Żyd musi nadstawić drugi policzek..
    • Gość: m. Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalności IP: *.ibs.com.pl 15.06.05, 16:16
      "Chcemy pokazać, że większość społeczeństwa popiera normalny związek
      mężczyzny i kobiety"
      oraz
      "Wszechpolacy spodziewają się 3 tys. uczestników"

ROTFL
      Wniosek prosty - w Polsce zyje mniej niz 6000 osob, skoro przewidywane 3000
      to wiekszosc
      • stallorder Re: Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalnoś 15.06.05, 18:06
        Taa...

Jest różnica między popieraniem czegoś a uczestniczeniem w czymś, co się
        popiera. Przecież nie każdy kto popiera to i tamto musi zaraz jechac to
        manifestować.

Ja popieram normalny związek mężyczny i kobiety, ale do Warszawy mam daleko,
        poza tym i tak bym tego nie manifestował na 'wybiegu'. Bo po co?

Tak więc nie ma żadnego związku pomiędzy popieraniem czegoś, a manifestwaniem
        tego. Twój wniosek można o kant d... potłuc ;-)
        • pandada Kamienicznicy i jajcarze. 15.06.05, 23:55
          MW to przecież kolejna mniejszość. Ciekawe ile będzie tam kobiet. Powinno być 1500, żeby wyszło heteroseksualnie. No ale MW lubi się ściskać w męskim gronie - choćby pod pretekstem blokowania ulic. A potem jeszcze są szarpani przez tych umundurowanych z długimi pałami.
    • Gość: Ivulspirit Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalności IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.05, 16:16
      a może tak Paradę Głupoty w rolach głównych Sejm i Senat RP
    • Gość: kibuc Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalności IP: 195.94.220.* 15.06.05, 16:16
      Przyjdą obaj normalni?
    • mammamia6 Re: Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalnoś 15.06.05, 16:16
      Brawo Kaczyński!!!!

Odbędzie się pierwszy marsz faszystowski, za zgodą Prezydenta Warszawy.
      Im nie potrzeba kontrdemonstracji. Sami się pozabijają - łysole i szalikowcy.
      • Gość: wsx Marsz nocny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 22:26
        Mam pomysl, zeby marsz odbywal sie poznym wieczorem. I koniecznie z pochodniami.
        Jak to sie robi, mozna sobie poogladac na kronikach z lat trzydziestych.

PS. Czy Kaczynski i Hitler nie sa podobnego wzrostu?
        • Gość: zaja Re: Marsz nocny IP: *.catv.net.pl 15.06.05, 22:54
          Nie obrażaj Hitlera
    • Gość: kuba Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 16:16
      a na paradę równości to sie nie chciał zgodzić ,tym razem nie jest potrzebna zmiana organizacji ruchu w warszawie?kaczyzm rządzi:(
    • Gość: Pawel Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalności IP: 67.137.147.* 15.06.05, 16:16
      Heil Hitler sie cisnie na usta
      • Gość: Lover Boy Re: Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalnoś IP: 212.191.129.* 15.06.05, 16:56
        Na usta, czy może na słodkie, kochane usteczka?
    • mangold Nie ma obaw o bezpieczeństwo uczestników....hehe 15.06.05, 16:17
      No, bo kto by tym jełopom mógł wyskoczyć ???
      • mozart Mangold, ten link jest KULTOWY!!!! 15.06.05, 18:46

• jankbh Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalności 15.06.05, 16:17
      Czy normalnosc obejmuje wylacznie kobiety i mezczyzn w zalegalizowanym
      zwiazku, czy równiez zyjacych na kocia lape, bo nie wiem czy sie wybrac?
      Jezuu, to nawet nie jest juz zabawne.
      • mangold Re: Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalnoś 15.06.05, 16:21
        jankbh napisał:

> Czy normalnosc obejmuje wylacznie kobiety i mezczyzn w zalegalizowanym
        > zwiazku, czy równiez zyjacych na kocia lape, bo nie wiem czy sie wybrac?
        > Jezuu, to nawet nie jest juz zabawne.

Weź kartę rowerową to może nie będą się ciskać .... :-DD i poświadcz ja u
        proboszcza...
      • Gość: Dagmara Re: Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalnoś IP: 5.1.* / *.netcabo.net 15.06.05, 16:40
        Ludzie, czy wy nie macie rozumu? MW organizuje kontrparade i uczac sie na
        bledach teczowych przedstawi wladzom miasta poprawne dokumkenty, co do ktorych
        nikt sie nie moze o nic przyczepic.Wiec co mozna zrobic, jak nie zezwolic?
        Gdyby homoseksualisci zamiast toczyc piane z ust, przygotowali solidne papiery,
        nie byloby o czym teraz mowic, ale ik chyab na reke, jak ludzie gadaja, choc
        nie wiedza o czym.W przypadku parady MW nikt nawet nie zglosil mozliwosci
        zorganizowania kontrparady, czubki., Ruszajcie glowami, a nie klapcie jezorami,
        jak wam wygosniej.
        • aronii Re: Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalnoś 15.06.05, 16:58
          Jakiś naiwny jewsteś czy co ? te niby błędy to był pretekst kaczor jeszcze nie
          widzial dokumentow i zapowiedzial ze nie pozwoli na parade
        • Gość: jasiek Re: Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalnoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 17:00
          Gość portalu: Dagmara napisał(a):

Ludzie, czy wy nie macie rozumu? MW organizuje kontrparade i uczac sie na
          > bledach teczowych przedstawi wladzom miasta poprawne dokumkenty, co do
          ktorych
          > nikt sie nie moze o nic przyczepic.

Czy dostarczyli projekt zmiany organizacji ruchu, dokument który kosztuję
          bagatelka od kilku do kilkunastu tysięcy złotych? Brak tego dokumentu był
          podstawą zakazu Parady Równości.
        • yeellow Re: Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalnoś 15.06.05, 17:00
          Tak, zwlaszcza, ze Kaczynski od poczatku powtarzal, ze na parade sie nie
          zgodzi, bo nie. A od nich po prostu tych dokumentow nie wymagal. Bo kosztuja
          40.000 zl. A co do kontrparady, to w ich przypadku to niepotrzebne. Ze
          stwarzaja zagrozenie widac chociazby tu:
          serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35076,2761994.html?x=3
          I zeby nie bylo watpliwosci, ja ciesze sie z tej decyzji. Kaczka sie osmieszyl,
          a w sobote osmiesza sie lyse glowki.

--
          • rnrr Re: Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalnoś 15.06.05, 17:08
            I bardzo dobrze niech się ośmieszą i oni i Kaczor i niech to się uspokoi. Po
            wyborach jak bedzie normalność a nie BIG polityka to bedzie można organizować
            parady i dalszą prace u podstaw. I wtedy przyjdę na paradę oczywiście mam na
            mysli parade równości, by nie było wątpliwosci
        • shygay Re: Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalnoś 15.06.05, 17:23
          Przykro mi, ale nie mogę się z Tobą zgodzić Dagmarko.
          Po pierwsze: wszechpolacy wystąpili o wiece, gdzie projekt organizacji ruchu nie
          jest wymagany, bo będą pmaszerować chodnikiem;
          Po drugie: ciekaw jestem czy w przypadku organizwania "Parady Normalności"
          ulicami miasta, Kaczyński zażądałby planu organizacji ruchu, który kosztuje
          kilkadziesiąt zeta.
        • Gość: Marcin Re: Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalnoś IP: *.idea.pl 15.06.05, 18:00
          Kolezanko, za taki papier trzeba zaplacic podobno kilkanascie tysiecy zl (chodzi
          o ruch drogowy), jestem ciekaw czy wszystkie manifestacje posiadaly ten
          dokument. Chyba nawet mlodziezowka PiSu nie mialaby tyle kasy. Po drugie,
          Kaczynski i tak nie wydalby zgody na Pqarade Rownosci, zanim organizatorzy
          skladali papiery powiedzial "nie, bo nie".
          Poza tym, ja parady MW na pewno nie popieram, ale mamy demokracje, wiec powinni
          pojsc i pokazac, ze sa "normalni". Poza tym prezytent to "przyjaciel MW", jak
          mowil Wierzejewski.

I jeszcze jedno, zastanawiajace jest to, ze MW rozslawila sie dzieki gejom i
          lesbijkom, feministkom!, czy to nie symptomatyczne, nic nie potrafia dokonac,
          wszystko kosztem innym. A raczej agresja skierowana w INNYCH. Nie wiem, jak
          mozna budowac kapital politycznych na rzucaniu kamieniami, jajkami i pomidorami
          (moi znajomi byli pod sejmem ostatnio i widzieli to). Nawet przewodniczacy MW
          Parda (tez polskie nazwisko?) ubrany w garniturek nie zmieni wizerunku swej
          organizacji.

Ale rownoczesnie Kaczynski sam sobie wystawia laurke, w tym miejscu
          dyskryminacja mniejszosci seksualych zostala potwierdzona!
        • jankbh Re: Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalnoś 15.06.05, 19:43
          Czy normalnosc musi demonstrowac na ulicy by pokazac, ze jest normalna? Chyba,
          ze jest normalna inaczej... Ale wtedy parade MW nalezaloby zaliczyc do zboczen
          i leczyc, najlepiej zimnymi natryskami.
    • Gość: ehehehe Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 16:18
      to frekwencja wręcz kosmiczna - pewnie ściągneli posiłki ze wszystkich
      placówek NSDAP.
      Do boju Wszechpolacy! niechaj cały naród obaczy tych pięknych, młodych,
      zdrowych moralnie :) ehehehe jakato bedzie żenada eheheheeh
      • kraq Re: Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalnoś 15.06.05, 16:25
        ale troche dla was bedzie obciach jak sami uzbieraja te 3 tysiace i przyjdzie
        ich wiecej niz was po mega reklamie w mediach i maksymalnej mobilizacji
        wszystkich pe*alskich organizacji. wasza frekwencja byla komiczna nie kosmiczna
        • yeellow Re: Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalnoś 15.06.05, 17:43
          nie byles, to nie widziales. Bylo bardzo tlumnie. No i bylo zagrozenie takimi
          osobami: serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35076,2761994.html?x=3
          wiec czesc osob wolala zostac w domu (np. moja dziewczyna).
          Jak uzbieraja tylko 3000, to bedzie obciach dla nich. Przeciez to oni sa
          w "wiekszosci". Maksymalna mobilizacje to moga oni sobie urzadzic, bo to
          paramilitarna organizacja, wiec stana na rozkaz.
          Ale ja i tak mysle, ze bedzie sporo mniej :-).

--
        • ramzes_br Re: Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalnoś 15.06.05, 19:19
          To co sie dzieje teraz w Polsce zaczyna byc wygladac powazne. To juz nie próba
          sil konserwatywnych katolików z oswieconymi liberalami. To juz walka kultur.
          Jezeli my Polacy wsiadziemy do tego pociagu, to po rychlym "patataj-patataj"
          wysiadziemy na zlej stacji.
          Nie rozumiem dlaczego nikt sie nie sprzeciwia tego typu prowokacjom i
          poczynaniom? Wszytko bezkarnie, z wyraznie faszystowska, szowinistyczna,
          antydemokratyczna, ksenofobiczna i homofobiczna flaga lopoczaca dla ubawy
          bojówek, gangów lysych lobuzów i bezrobotnych wyrostków z marginesu
          spolecznego. My za to musimy sie przypatrywac temu cyrkowi, niemi,
          ubezwlasnowolnieni decyzjami jakiegos skrzata-potworka z miotu kaczek, pana z
          predyspozycjami na maly czarny wasik. Swiat juz zna tych zbawicieli narodu,
          widzial juz palace sie sterty ksiazek i polowanie na czarownice.
          Ta paranoja homofobiczna w Polsce musi miec swoje granice. Nikt z nas przeciez
          nie musi udawadniac ze jestesmy normalni, bedac przewazajaca wiekszoscia, 95%
          spoleczenstwa heteroseksualni. Teraz przysla kolej na obrone praw naszej
          wiekszosci? Kto kiedykolwiel mówil ze tak nie jest? Problem jest w tym, ze my,
          ta ogromna wiekszosc, nie zgadzamy sie uznac praw nam przyznanych (wszelkich
          praw, z malzenstwem, dziedziczeniem, itp, itd.) udzielajac je równiez grupie
          spolecznej (na Boga, prawie 4 milionowej!!!) która nie dzieli z nami podobych
          orientacji seksualnych. O to chodzilo w tej zabronionej Paradzie Równosci. Ta
          grupa istnieje i prawdopodobnie bedzie organizowac te demonstracje tak dlugo az
          my im tych praw nie przyznamy. Nie mamy co sie ludzic. Nastapi to wczesniej czy
          pózniej, chcac tego lub nie, podobajac sie nam lub nie. Taka jest dialektyka
          postepu spolecznego. Tak stalo sie z ruchem emancypacyjnym kobiet, z
          równouprawnieniem rasowym, religijnym, itd. Czas na równouprawnienie orientacji
          seksualnej i kropka. Spoleczenstwo polskie jest genetycznie takie samo jak inne
          narody europejskie (hiszpanskie, wloskie, szwedzkie, angielskie, niemieckie...)
          wiec nie mamy po co tracic sil, czasu i sliny na wioslowanie pod prad. Nie
          musimy sobie samym udowadniac ze jestesmy heteroseksualni. Tak, jestesmy i
          dopuszczamy w mysl zrozumienia i tolerancji spolecznosc homoseksulnie
          nastawiona. Co w tym starsznego? Takie sa prawa buszu i trzeba miec nareszcie
          odwage publicznie i glosno o tym mówic. Trzeba zaprzestac tych blednie
          zrozumialych, ale pod publiczke swietnie funkcjonujacych, hasel "polskiej racji
          stanu". Stanu cywilnego czy religijnego, stalego czy plynnego, niewazkosci czy
          honoru?
          Oburza mnie i zawstydza, kompromituje w oczach swiatlych rodaków jak i swiata
          który sie przyglada naszym tancom sw. Wita. My jak zawsze (czasami z winy
          innych ale teraz z wlasnej) musimy siedziec o oslej lawce i odrabiac zalegle
          lekcje gdy inni juz robia egzaminy dojrzalosci. Nie wiem co mozna powiedziec o
          zgodzie na przemarsze huliganów w imie "normalnosci". Nie rozumiem pana
          Kaczynskiego jak mozna zapomniec o spoleczenstwie które go wybralo i myslec
          tylko o swojej prywacie, kampanii wyborczej, wlasnych gustach, wlasnych
          upodobaniach i pogladach. On jest osoba publiczna, wybrana dla godnego
          reprezentowania zdrowego rozsadku, obrony demokracji i konstytucji!
          Stalo sie ze burza w szklance wody spowodowana przez nieudaczne kacze pluskanie
          zamienia sie w grozna i niesympatyczna zawieruche.
          On pewnie sie swietnie bawi, a co my na to, reszta normalnych? Nienormalni?
          • uchachany Trochę się rozpisałeś, ale spróbuję odpowiedzieć: 15.06.05, 22:40
            ramzes_br napisał:

> To co sie dzieje teraz w Polsce zaczyna byc wygladac powazne. To juz nie
            próba
            > sil konserwatywnych katolików z oswieconymi liberalami. To juz walka kultur.
            > Jezeli my Polacy wsiadziemy do tego pociagu, to po rychlym "patataj-patataj"
            > wysiadziemy na zlej stacji.
            > Nie rozumiem dlaczego nikt sie nie sprzeciwia tego typu prowokacjom i
            > poczynaniom?

Widziałbym dwie przyczyny:

Po pierwsze, "społeczeństwo obywatelskie" jest jednak u nas w dalszym ciągu w
            powijakach, więc mobilizuje się do działań zbiorowych tylko w sprawach
            istotnych zagrożeń bytowych, a i tak takie działanie zbiorowe jest ograniczone
            zazwyczaj tylko do protestu, bo zauważ, że bardzo mało jest przypadków
            obywatelskiego zaangażowania w tworzeniu czegoś więcej niż protest - mianowicie
            struktur proponujących rozwiązania konstruktywne.
            Co oczywiście nie oznacza bym uważał, że protest jest z założenia
            niekonstruktywny.
            Krótko mówiąc - większość nie jest skłonna do występowania w obronie czegoś
            więcej niż - mówiąc kolokwialnie - swoich "koryt", a więc także imponderabiliów
            takich jak wolność słowa czy zgromadzeń oraz tolerancja.

Po wtóre, występuje mechanizm przecież znany i opisywany wielokrotnie przez
            badaczy procesów społecznych: w warunkach napięć społecznych powodowanych
            poszerzającą się strefą ubóstwa połączonych z rozpiętością dochodów
            charakterystyczną dla bananowych republik jest zupełnie naturalna popularyzacja
            poglądów skrajnych i nietolerancyjnych, ocierających sie o faszyzm; każdy
            totalitaryzm miał takie podłoże.

Szczerze powiedziawszy, obserwując rozwój sytuacji społeczno-gospodarczej w
            Polsce, szczególnie po słynnym "schładzaniu gospodarki" za czasów AWS i - w
            zasadzie od początków III RP - tworzenie oraz umocnianie się struktur mafijnych
            w ewoluującym do postaci "kapitalizmu politycznego" systemie społeczno -
            ekonomicznym spodziewałem się tego znacznie wcześniej.

> Wszytko bezkarnie, z wyraznie faszystowska, szowinistyczna,
            > antydemokratyczna, ksenofobiczna i homofobiczna flaga lopoczaca dla ubawy
            > bojówek, gangów lysych lobuzów i bezrobotnych wyrostków z marginesu
            > spolecznego.

Cóż - procesy społeczne wyprodukowały taką grupę, naprawdę trudno ich za to
            winić. Można natomiast i trzeba winić polityków, że widząc w tych odrzuconych
            przez przemiany materiał na elektorat cynicznie podsycają i animują rodzące się
            tam, radykalne przekonania.

> My za to musimy sie przypatrywac temu cyrkowi, niemi,
            > ubezwlasnowolnieni decyzjami jakiegos skrzata-potworka z miotu kaczek, pana z
            > predyspozycjami na maly czarny wasik. Swiat juz zna tych zbawicieli narodu,
            > widzial juz palace sie sterty ksiazek i polowanie na czarownice.

Zna, ale jak wiadomo jedyną nauką z historii jest to, że nie potrafiła nigdy
            nikogo niczego nauczyć :-))....

> Ta paranoja homofobiczna w Polsce musi miec swoje granice.

No niekoniecznie, niekoniecznie...

> Nikt z nas przeciez
            > nie musi udawadniac ze jestesmy normalni, bedac przewazajaca wiekszoscia, 95%
            > spoleczenstwa heteroseksualni.

Oczywiście, ale skoro można na tym zbić kapitał polityczny, to takie happenongi
            bedą miały miejsce.

> Teraz przysla kolej na obrone praw naszej
            > wiekszosci? Kto kiedykolwiel mówil ze tak nie jest? Problem jest w tym,ze my,
            > ta ogromna wiekszosc, nie zgadzamy sie uznac praw nam przyznanych (wszelkich
            > praw, z malzenstwem, dziedziczeniem, itp, itd.) udzielajac je równiez grupie
            > spolecznej (na Boga, prawie 4 milionowej!!!) która nie dzieli z nami podobych
            > orientacji seksualnych.
            > O to chodzilo w tej zabronionej Paradzie Równosci. Ta
            > grupa istnieje i prawdopodobnie bedzie organizowac te demonstracje tak dlugo
            > az my im tych praw nie przyznamy. Nie mamy co sie ludzic. Nastapi to
            > wczesniej czy
            > pózniej, chcac tego lub nie, podobajac sie nam lub nie.
            > Taka jest dialektyka postepu spolecznego.

Spokojnie z tym postępem - nie ma on wcale tak linearnego i jednostajnego
            charakteru! Wystarczy przypomnieć sobie tolerancyjny i wręcz dekadencki Berlin
            lat Republiki Weimarskiej i parę lat później to samo miasto - stolicę
            "Tysiącletniej Rzeszy".

Oczywiście, można protestować: że Unia, że NATO - ale nic nie jest dane raz na
            zawsze: Unia trzeszczy w kłótniach o dalszy kształt polityczny i w swarach o
            pieniądze, NATO zdekomponowane imperialną samodzielnością i arogancją USA i
            rozziewem, jaki polityka ekipy Busha wprowadziła w dawną jedność atlantycką.

Naprawdę nietrudno sobie wyobrazić scenariusz rozpadu Unii - jeśli nie
            formalnego, to praktycznego, w sferze działania - i kolejne ocknięcie się z
            ręką w nocniku. Tym bardziej, że główny czynnik jednoczycielski, czyli
            istnienie sowieckiego imperium zniknął, politycy pierwszoplanowych państw
            unijnych wcale nie są skorzy do pilnego spoglądania na ręce Putinowi - czy aby
            nie próbuje restytuować imperium, a przyjęto grupę nowych członków, których de
            facto wypadałoby dotować.
            A to ostatnie - bardzo niepopularne w zamożnych społeczenstwach "starej" Unii,
            właśnie stających w obliczu konieczności częściowego demontażu swych "welfare
            states"

> Tak stalo sie z ruchem emancypacyjnym kobiet, z
            > równouprawnieniem rasowym, religijnym, itd. Czas na równouprawnienie
            >orientacji
            >
            > seksualnej i kropka.
            > Spoleczenstwo polskie jest genetycznie takie samo jak inne
            > narody europejskie (hiszpanskie, wloskie, szwedzkie, angielskie, niemieckie)
            > wiec nie mamy po co tracic sil, czasu i sliny na wioslowanie pod prad.

Zwróć uwagę, że te społeczeństwa fundowały sobie luksusy tolerancji i
            równouprawnienia w warunkach dużo większej zamożności i pewności bytu,
            szczególnie w ostatnich kilkudziesięciu latach, niż nasze obecnie.

> Nie
            > musimy sobie samym udowadniac ze jestesmy heteroseksualni. Tak, jestesmy i
            > dopuszczamy w mysl zrozumienia i tolerancji spolecznosc homoseksulnie
            > nastawiona. Co w tym starsznego?

Nic w tym strasznego, ale na straszeniu "robi się" elektorat, albo ściślej - na
            wykorzystywaniu tkwiacych w tym elektoracie straszaków.

> Takie sa prawa buszu i trzeba miec nareszcie
            > odwage publicznie i glosno o tym mówic. Trzeba zaprzestac tych blednie
            > zrozumialych, ale pod publiczke swietnie funkcjonujacych, hasel "polskiej
            > racji
            > stanu". Stanu cywilnego czy religijnego, stalego czy plynnego, niewazkosci
            > czy honoru?

Żaden polityk z tego nie zrezygnuje, skoro to się dobrze sprzedaje w kontekście
            pozyskiwania zwolenników.

> Oburza mnie i zawstydza, kompromituje w oczach swiatlych rodaków jak i swiata
            > który sie przyglada naszym tancom sw. Wita. My jak zawsze (czasami z winy
            > innych ale teraz z wlasnej) musimy siedziec o oslej lawce i odrabiac zalegle
            > lekcje gdy inni juz robia egzaminy dojrzalosci. Nie wiem co mozna powiedziec
            > o zgodzie na przemarsze huliganów w imie "normalnosci".

Jak to co: "Jak wszyscy, to wszyscy, i babcia też!"

> Nie rozumiem pana
            > Kaczynskiego jak mozna zapomniec o spoleczenstwie które go wybralo i myslec
            > tylko o swojej prywacie, kampanii wyborczej, wlasnych gustach, wlasnych
            > upodobaniach i pogladach.

A ja go doskonale rozumiem: Pan Kaczyński przeprowadził pewną spekulację
            myślową, w wyniku której uznał, ze na takiej postawie więcej jako polityk zyska
            u jednych, niż straci u drugich, i per saldo będzie "do przodu" :-))...

> On jest osoba publiczna, wybrana dla godnego
            > reprezentowania zdrowego rozsadku, obrony demokracji i konstytucji!
            > Stalo sie ze burza w szklance wody spowodowana przez nieudaczne kacze
            > pluskanie zamienia sie w grozna i niesympatyczna zawieruche.

Oo, politycy nie są prorokami: nikt nie wie, kiedy gr
            • uchachany Chyba się za bardzo rozpisałem i okna zabrakło! 15.06.05, 22:57
              Koniec miał brzmieć mniej więcej tak, że "Politycy nie są prorokami i trudno
              liczyć na to, że są w stanie powstrzymać się w ferworze walki o głosy od
              wypuszczenia dżina z butelki, czego najlepszą ilustracją są początki kariery
              Leppera, kiedy walczący ze sobą postkomuniści i postsolidarnościowcy kolejno
              widzieli w nim pożyteczne narzędzie społecznego sprzeciwu i mieli nadzieje
              zdzielić nim przeciwnika, tolerowali więc łamanie przez niego prawa. Aż się
              wyemancypował... Co swego czasu zilustrowałem stosownym słowem wiązanym".

No i pozdrowienia też były :-)).
    • Gość: dzikamalpa Re: Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalnoś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 16:19
      i bardzo dobrze... trzeba pokazac ze Polska to kraj przede wszystkim normalnych
      ludzi... a nie gromady zboczencow i innych dewiantow
      • Gość: supersonic wstydze sie, ze moim rodzinnym miastem IP: *.student.Princeton.EDU 15.06.05, 16:21
        rzadzi taka gnida jak kaczor. a dopiero bedzie sie dzialo, jak zostanie prezydentem kraju...dobrze, ze mnie juz tam nie ma
        • mangold To wszyscy bedziemy się wstydzić :-((( 15.06.05, 16:24
          Gość portalu: supersonic napisał(a):

> rzadzi taka gnida jak kaczor. a dopiero bedzie sie dzialo, jak zostanie prezyde
          > ntem kraju...dobrze, ze mnie juz tam nie ma
          • dzikamalpa Re: To wszyscy bedziemy się wstydzić :-((( 15.06.05, 16:30
            kaczynski to cienki bolek... ale w Polsce potrzebne sa porzadki... i to nie z
            teczkami bo to jest malo wazne... trzeba sie okreslic w stosunku do Europy
            (smietnika kulturowego) jako kraj katolicki i narodowy...gdzie nie ma miejsca
            dla homoseksualistow, mniejszosci narodowych(glownie kolorowych) i innych
            dziwactw ... gdzie Polska rzadza Polacy
            • mangold Uważaj, bo Ci sie kołtun zjeżył..... 15.06.05, 16:31
              dzikamalpa napisał:

> kaczynski to cienki bolek... ale w Polsce potrzebne sa porzadki... i to nie z
              > teczkami bo to jest malo wazne... trzeba sie okreslic w stosunku do Europy
              > (smietnika kulturowego) jako kraj katolicki i narodowy...gdzie nie ma miejsca
              > dla homoseksualistow, mniejszosci narodowych(glownie kolorowych) i innych
              > dziwactw ... gdzie Polska rzadza Polacy

Podobno Ty lewica jesteś ??
              • dzikamalpa Re: Uważaj, bo Ci sie kołtun zjeżył..... 15.06.05, 16:35
                lewica narodowa...
                • mangold Re: Uważaj, bo Ci sie kołtun zjeżył..... 15.06.05, 16:36
                  dzikamalpa napisał:

> lewica narodowa...

Chyba narodowy socjalizm... sieg hail !!!!
                  • dzikamalpa Re: Uważaj, bo Ci sie kołtun zjeżył..... 15.06.05, 16:40
                    nie zartuj sobie... moja lewicowosc zaczyna sie i konczy na interwencjonizmie
                    panstwowym, idei partycypacji, panstwie socjalnym i egalitaryzmie (tyle ze w
                    obrebie jednego narodu i jednej orientacji sexualnej)
                    • mangold Re: Uważaj, bo Ci sie kołtun zjeżył..... 15.06.05, 16:45
                      dzikamalpa napisał:

> nie zartuj sobie... moja lewicowosc zaczyna sie i konczy na interwencjonizmie
                      > panstwowym, idei partycypacji, panstwie socjalnym i egalitaryzmie (tyle ze w
                      > obrebie jednego narodu i jednej orientacji sexualnej)

Nie żartuję, mówię całkiem serio...zamów sobie u krawca brunatny mundur i lataj
                      z tymi ćwokami z Wszechpolski....
                      • dzikamalpa Re: Uważaj, bo Ci sie kołtun zjeżył..... 15.06.05, 17:08
                        nie mozna mowic o mlodzierzy wszechpolskiej jako o bojowce faszystowskiej... to
                        grupa patriotow, z ktora w niektorych rzeczach sie zgadzam(obrona tradycji,
                        tozsamosci narodowej, sprzeciw wobec homoseksualizmu etc...) i w wielu sie nie
                        zgadzam (prorosyjskosc, brak szacunku dla waznych dla Polski ludzi np. Milosz)
                        • dopisaniapostow Re: Uważaj, bo Ci sie kołtun zjeżył..... 15.06.05, 18:06
                          mlodziezy- szanowna narodowa wielce popleczniczko tych dziwnych ludzi- pisze sie
                          przez z z kropka. chyba jeszcze tego w kraju nad wisla nie zmienili?
                          • dzikamalpa Re: Uważaj, bo Ci sie kołtun zjeżył..... 15.06.05, 18:11
                            do wytykania bledow... no generalnie przez "ż" sie pisze i zwykle ja tez tak
                            pisze
                        • Gość: polak Re: obrona tożsamości narodowej? lol IP: *.icpnet.pl 15.06.05, 18:12
                          pl.indymedia.org/pl/2005/06/14582.shtml
                          popatrz co jest napisane na transparencie;-)
                          • dzikamalpa Re: obrona tożsamości narodowej? lol 15.06.05, 18:14
                            kolejny bezczelny typ
                            • holyboy_666 Re: masz na myśli autora hasła? 15.06.05, 21:45
                              to tak, owszem;-)
                          • Gość: dopisaniaitd Re: obrona tożsamości narodowej? lol IP: *.ny325.east.verizon.net 15.06.05, 18:18
                            no dzieki:)
                    • Gość: supersonic Re: Uważaj, bo Ci sie kołtun zjeżył..... IP: *.student.Princeton.EDU 15.06.05, 16:46
                      taki z ciebie prawdziwy polak, a piszesz sexualnej, a nie "seksualnej". oj, widze u ciebie wplywy zachodnie, cos trzeba z tym zrobic, moze jakies obozy odosobnienia dla takich jak ty jak juz lewica narodowa bedzie rzadzic?
                      • dzikamalpa Re: Uważaj, bo Ci sie kołtun zjeżył..... 15.06.05, 17:04
                        moze to mnie rozni od wszechpolakow... zreszta to nie jest jednoznacznie dowod
                        wplywu kultury "zachodniej", a poza tym ma wyjatkowo male znaczenie
                    • Gość: wsx kolega zapomnial ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 22:43
                      Jak tak mozna: "tyle ze w obrebie jednego narodu i jednej orientacji
                      sexualnej"?! A gdzie inne "wazne obreby":
                      - jednego koloru oczu
                      - jednego koloru wlosow
                      - jednej wiary
                      - jednej partii
                      - ...

Cos Kolega za malo w wiecach uczestniczyl i jeszcze widac pewien brak wyrobienia
                      organizacyjnego. ;/
            • dopisaniapostow Re: To wszyscy bedziemy się wstydzić :-((( 15.06.05, 18:13
              no faktycznie-kolor skory inny niz twoj,to ogromne dziwactwo.czlowieku-ty sie
              uczyles biologii chocby na poziomie podstawowym????o reszcie nie wspomne,bo nie
              wymagam od ciebie myslenia.i usiluje szanowac nawet tak dziwaczne poglady, jak
              te twoje;)
              • dzikamalpa Re: To wszyscy bedziemy się wstydzić :-((( 15.06.05, 18:19
                mam duzy szacunek dla innych narodowosci, takze tych co maja kolorowa
                skore...uwazam jednak ze kazdy narod ma swoja przestrzen do zycia... Polacy
                zyja w Polsce... a murzyni w Afryce, zydzi w Syjonie, arabowie w Arabii etc...
                dopiero wtedy mozna mowic o zblizaniu miedzy narodami i pokojowym wspolistnieniu
                • yeellow Re: To wszyscy bedziemy się wstydzić :-((( 15.06.05, 18:20
                  i bedziesz jezdzil po swiecie i zaganial Polakow do kraju? Moze najpierw trzeba
                  zaczac od swoich, a potem cudzych, co?

--
                  • dzikamalpa Re: To wszyscy bedziemy się wstydzić :-((( 15.06.05, 18:27
                    Polacy nie powinni wyjezdzac z Polski na stale zagranice jesli nie bylo to
                    spowodowane takimi okolicznosciami jak wojna etc... nie naklaniam nikogo do
                    eksterninacji mniejszosci... mowie o ograniczeniou ich naplywu, ewentualnie o
                    ich calkowitej asymilacji
                    • yeellow Re: To wszyscy bedziemy się wstydzić :-((( 15.06.05, 18:32
                      a ja lubie roznorodnosc. Faszysci tez na poczatku nie mowili o mordowaniu...

Wiosna w pelni, idz do parku, zielono, ptaszki spiewaja, ludzie usmiechnieci.
                      Wiecej optymizmu. Po co walczyc z innymi ludzmi? Moj kolega ozenil sie z
                      Chinka. Co proponujesz? Wygnac ja, a jego zostawic tu sila? Wygnac oboje?

--
                      homo-niewiadomo.blogspot.com/ - przeczytaj.
                      • dzikamalpa Re: To wszyscy bedziemy się wstydzić :-((( 15.06.05, 18:35
                        szczerze wspolczuje twojemu koledze... ale to jego wybor... nie przesadzaj
                        dobrze wiesz ze nikt nie ma zamiaru robic krzywdy komukolwiek
        • dzikamalpa Re: wstydze sie, ze moim rodzinnym miastem 15.06.05, 16:25
          Gość portalu: supersonic napisał(a):
          dobrze, ze mnie juz tam nie ma

kolejny swiatowiec co sie wypiał na Polske bo dostal w UE fuche przy garach
          • Gość: supersonic Re: wstydze sie, ze moim rodzinnym miastem IP: *.student.Princeton.EDU 15.06.05, 16:27
            sprawdz z jakiego IP pisze, zanim zaczniesz gadac bzdury
            • dzikamalpa Re: wstydze sie, ze moim rodzinnym miastem 15.06.05, 16:34
              no widzisz...trzeba uzywac odpowiednio znaki interpunkcyjne, żeby nie bylo
              watpliwosci... bo wielu tu niezyczliwych
              • Gość: misio nie ma to jak sie czepic IP: *.nottingham.ac.uk / *.nottingham.ac.uk 15.06.05, 16:37
                trzeba zwazac na ortografie jak sie innych czepia ty lewico narodowa
                rotfl:) chwila przerwy na oddech lol:)

a poza tym ja tez sie ciesze na mysl o czekajacej polske koalcji pis-lpr-psl
                i tez sie ciesze tylko dlatego ze juz mnie tam nie ma
                • dzikamalpa Re: nie ma to jak sie czepic 15.06.05, 16:42
                  wskaz choc jeden blad ortograficzny misiu
                  • Gość: misio uzywac IP: *.nottingham.ac.uk / *.nottingham.ac.uk 15.06.05, 16:46
                    sie pisze przez rz-z-kropka
                    (nie chce mi sie przestawiac klawiatury na polska)
                    jak sie czepiasz kogos ze nie uzywa znakow przestankowych
                    co jest norma w postach i na necie
                    to bacz czy ciebie sie nie mozna czepic kotku
                    • dzikamalpa Re: uzywac 15.06.05, 17:01
                      interpunkcja ma istotne znaczenie, poniewaz czesto od niej zalezy sens
                      wypowiedzi tak jak to mialo miejsce u kolegi, ktoremu zwrocilem uwage...
                      klawiature mam po polsku, ale szybciej jest pisac bez wybitnie polskich znakow,
                      co nie wplywa na rozumienie przekazu
                      • ar.co Re: uzywac 15.06.05, 17:15
                        Bez naszych narodowych polskich znaków? Globalizm ante portas!
                        • dzikamalpa Re: uzywac 15.06.05, 17:17
                          bez nich...
                          • Gość: meesha Re: uzywac IP: *.it-net.pl 15.06.05, 18:42
                            Czyli bez różnicy czy robisz komuś łaskę czy laskę??? :D
                            • dzikamalpa Re: uzywac 15.06.05, 18:45
                              no nie... wtedy trzeba sie wysilic i skonstruowac literke "ł"
                          • Gość: kol@ Re: uzywac IP: *.in-addr.btopenworld.com 15.06.05, 20:51
                            dzikamalpa - jestes zwykuym pacanem. choc nie, cofam, wuasciwie jestes pacanem
                            ponadprzecietnym..
                            • Gość: pskw Re: uzywac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 00:50
                              Faktycznie. Przypadek ciężki. Wielkich liter nie używa, a za prawidłową
                              interpunkcję uważa stosowanie dużej ilości trzykropków. Dzięki Bogu jego włos do
                              zupy nie wpadnie (przez brak takowego - MW = idealni kelnerzy).
                              • dzikamalpa Re: uzywac 16.06.05, 01:23
                                przekaz jest czytelny... i nawet niezyczliwe komentarze co do trzykropkow tego
                                nie zmienia... i tak racja jest nasza
              • rlnd Re: wstydze sie, ze moim rodzinnym miastem 15.06.05, 17:26
                Droga dzika malpo, nie kalecz jezyka polskiego ...
                Musisz sie jeszcze troche poduczyc jak uzywac dopelniacza, aby moc pozostac w
                tej Polsce tylko dla Polakow, o ktorej tak trabisz.

Przy okazji, czy sprawdzales swoje drzewo genealogiczne do n-tego pokolenia ?
                Moze Twoich praprzodkow niecnie wykorzystal jakis Tatar ?
                Moze tez jestes mniejszoscia ?

I jeszcze jedno, narodowy socjalizm to nic innego jak Twoja kochana lewica
                narodowa. Uwazaj, oni przegrali ...

• dzikamalpa Re: wstydze sie, ze moim rodzinnym miastem 15.06.05, 17:53
                  umiejetnosc znalezienia odpowiednich form gramatycznych zdecydowanie nie
                  determinuje polskosci, a swiadczy zwyczajnie o pospiechu w jakim pisane sa
                  posty... sprawdzalem swoje drzewo genealogiczne do n-tego pokolenia, co pozwala
                  mi stwierdzic swoje calkowicie polskie pochodzenie... pojecie lewica narodowa
                  nie jest tozsame z pojeciem narodowego socjalizmu... oznacza patriotyzm i
                  wrazliwosc na sprawy spoleczne
                  • yeellow Re: wstydze sie, ze moim rodzinnym miastem 15.06.05, 17:54
                    no, to wlasnie narodowy socjalizm :-). Lewica, przynajmniej w haslach, byla
                    zawsze internacjonalistyczna :-).
                    • dzikamalpa Re: wstydze sie, ze moim rodzinnym miastem 15.06.05, 18:01
                      no, to jest wlasnie chaos pojeciowy... internacjonalistyczna byla tylko lewica
                      rewolucyjna (komunisci,trockisci,anarchisci etc...)
                  • rlnd Re: wstydze sie, ze moim rodzinnym miastem 15.06.05, 18:13
                    Znajomosc jezyka polskiego (w tym jego podstawowych regul gramatycznych) w
                    olbrzymim stopniu determinuje polskosc, gdyz to jezyk wlasnie scala narod, gdy
                    ziemie sa zajete przez najezdzcow, a historia zmieniana i usuwana. Uzywanie
                    dopelniacza jest jedna z takich podstawowych regul, niestety obecnie
                    powszechnie zapominana. Pospiech w pisaniu "postow" (?) jest mizerna wymowka
                    dla Prawdziwego Polaka (przez duze PP), Prawdziwy Polak wszystkie reguly
                    gramatyczne powinien miec w przyslowiowym malym palcu.

Narodowy socjalizm tez przeciez oznacza patriotyzm i wrazliwosc na problemy
                    spoleczne. Jak sama to pieknie ujelas Dzika Malpo Twoja lewicowosc (cytuje) "
                    zaczyna sie i konczy na interwencjonizmie
                    panstwowym, idei partycypacji, panstwie socjalnym i egalitaryzmie (tyle ze w
                    obrebie jednego narodu i jednej orientacji sexualnej)". Dokladnie to samo
                    proponowal i wprowadzal w zycie pan A. Hitler.
                    Mysle wiec, ze mozemy postawic tu znak rownosci.
                    • dzikamalpa Re: wstydze sie, ze moim rodzinnym miastem 15.06.05, 18:23
                      mysle ze to naduzycie z twojej strony... w tym co powiedzialem nie ma nawet
                      cienia nienawisci wobec jakiejkolwiek mniejszosci... tam jest jedynie troska o
                      dobro naszego kraju
                      • rlnd Re: wstydze sie, ze moim rodzinnym miastem 15.06.05, 18:36
                        Pozwole sobie zacytowac Ciebie: "gdzie nie ma miejsca
                        dla homoseksualistow, mniejszosci narodowych(glownie kolorowych) i innych
                        dziwactw". Skoro nie ma miejsca, to jednak ich bardzo nie lubisz ? A czymze sie
                        to rozni od nienawisci (i jej cienia) ? Od wypedzenia z kraju (bo "nie ma
                        miejsca") tylko krok do zamykania w obozach. Pan A. H. na poczatku tez tylko
                        rekwirowal, bil i wypedzal.
                        • dzikamalpa Re: wstydze sie, ze moim rodzinnym miastem 15.06.05, 18:44
                          nie ma miejsca dla postaw niezgodnych z moralnoscią i zdecydowanie
                          antypolskich... co nie oznacza przeciez uzycia przemocy, a jedynie walke w
                          sferze polityczno-spolecznej o ksztalt Polski
                  • Gość: chips8 Re: wstydze sie, ze moim rodzinnym miastem IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 15.06.05, 20:30
                    co za bzdury,szkoda,że w szkołach podstawowych nie ma lekcji logiki
      • Gość: Maddox Re: Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalnoś IP: *.96.78.83.cust.bluewin.ch 15.06.05, 16:24
        Boze chron nas przed "normalnoscia" Mlodziezy Wszechpolskiej i wszystkich tych,
        ktorym sie wydaje, ze jest ona normalna...
        nl
      • im.aisha Re: Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalnoś 15.06.05, 17:20
        chyba wolę być "zboczona" niż taka jak ty...
        Smutne.
        • dzikamalpa Re: Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalnoś 15.06.05, 17:54
          smutna jest postawa biernosci wobec roznego rodzaju negatywnych postaw
          psujacych Polakow
          • yeellow Re: Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalnoś 15.06.05, 17:55
            czyli Ty wybierasz sie na sobotnia zadyme?

--
            • dzikamalpa Re: Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalnoś 15.06.05, 18:05
              nie, bo za daleko...
      • Gość: Katolik Re: Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalnoś IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.06.05, 21:05
        A do szkoly to ty nie chodziles co?

Nie wiem ale ty zapewne do normalnych nie nalezysz skoro piszesz o gromadzie
        i jakims tam zboczeniu...szkoda bo na nauke u ciebie juz chyba za puzno..
        • Gość: pskw Re: Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalnoś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 00:54
          Tam też za daleko...
          • dzikamalpa Re: Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalnoś 16.06.05, 01:19
            oczywiscie jak brak argumentow merytorycznych to zboczency i przyjaciele zawsze
            znajda jakies bledy formalne
      • Gość: zaja Re: Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalnoś IP: *.catv.net.pl 15.06.05, 23:10
        komu chcesz to pokazywać, może Ugandzie? Bo chyba nie Europie - w oczach
        Europejczyków Polska to zacofany kraj, wcale nie "normalny" - zwłaszcza po
        ostatnich wydarzeniach
    • kraq zgodzil sie, a mial wyjscie? 15.06.05, 16:20
      no prosze takie halo u homoseksualistow z ta demonstracja wszechpolakow a
      jakos nikt zandej kontrdemonstracji nie zglosil (nie mowiac o 16stu). no ale
      moze dlatego, ze to demonstracja normalnosci to czemu sie tu sprzeciwiac.
      • yeellow Re: zgodzil sie, a mial wyjscie? 15.06.05, 16:27
        niech sobie ida, na zdrowie. Nie trzeba im przeszkadzac. Sa swoja najwieksza
        antyreklama.
        • nick3 Re: zgodzil sie, a mial wyjscie? 15.06.05, 16:47
          yeellow, czytasz pocztę na gazeta.pl? napisałem ci mail.
    • Gość: heheh paradujmy [...] IP: *.Interpl / 217.17.41.* 15.06.05, 16:20
    • Gość: Zenio Ha ha ha ha IP: 62.21.204.* 15.06.05, 16:21
      Głupi Kaczor.
      Teraz daje zgodę nie wiadomo komu i po co i nie wiadomo czym się to skończy.
      Super polityk - super idiota.
    • Gość: Pan Matysek przegięcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 16:22
      o ile po godzinach mąk niezrozumienia absurdu zakazania Parady Równości,
      jakoś ten fakt przełknąłem, składając to na karb maluczkości prezydenta
      Warszawy, o tyle teraz stary K. przegiął. W końcu to Wszechpolacy są groźni,
      agresywni i zaślepieni wpojonymi im uprzedzeniami: ich parada - powiedzmy
      krótko - będzie miała na celu sianie nienawiści (a wszystko ku uciesze Romana
      G. i jemu podobnych).
      • Gość: aazdfad Ty chyba jestes homofobem IP: *.getinleasing.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 16:50
        Jezeli tyle godzin meczyles sie ze zrozumieniem zakazania parady pedalow, to
        chyba masz problemy w szkole. Dla mnie to bylo oczywiste.
        I widze jakies, wpojone przez Jaruge Nowacką i innych komuchow, uprzedzenia u
        ciebie.
        Czego ty sie boisz ? (patrz definicja homofoba) ?
        A czego pedaly sie boją ? (patrz definicja homofoba)
        • yeellow Re: Ty chyba jestes homofobem 15.06.05, 16:54
          wydajesz sie gosciem, dla ktorego bardzo wiele rzeczy jest oczywistych. Uwazaj,
          tacy zle koncza: serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35076,2761994.html?x=3

--
    • polake Hipokryzja na całego 15.06.05, 16:22
      Cały czas mam przed oczami Pana Urbańskiego, który mówił, że nie ma zgody na
      demonstrowanie orientacji seksualnej. Kłamał? A nawet jeśli to była jego
      osobista opinia, to powinien teoretycznie skrytykować szefa. Tak by nakazywała
      logika. Ale wtedy wyleciałby jak każdy, kto osmiela się jakiekolwiek złe słowo
      powiedzieć w urzędzie na swojego szefa. Szykuje nam się IV Rzeczpospolita
      Faszystowska.
      • yeellow Re: Hipokryzja na całego 15.06.05, 16:35
        sek w tym, ze szef mowil to samo. Obaj warci siebie. Klamczuszki.

--
      • Gość: jasiek Re: Hipokryzja na całego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 16:53
        Jestem świadkiem -w programie T. Lisa wiceprezydent Urbański stwierdził, że
        ulica nie jest miejscem do manifestowania własnej seksualności, każdej
        seksualności –pokreślił –także hetero. Jak dziś tego człowieka można teraz
        traktować poważnie???

Kaczyński natomiast zakazał parady po pretekstem, że organizatorzy nie
        dostarczyli projektu zmiany organizacji ruchu, dokumentu, który kosztuje od
        kilku do kilkunastu tysięcy złotych. Czyżby Wszechpolacy go
        dostarczyli???
    • makabi Re: Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalnoś 15.06.05, 16:23
      nauwają się dwa wnioski:

Lech kaczyński nie lubi kochająćych inaczej, ale jest mu po drodze z łobuzami i
      chuliganmi z nacjonalistycznej organizacji antypolskiej.

Wniosek drugi: na przyszły rok homoseksualiści i ich przyjaciele pwienni
      najpierw założyc skarjnie prawicową organizację a potem zwrócić sie o
      pozwolenie na demonstracje najlepiej z haslem antyhomoseksualnym.
    • mangold Weszpolacy obawiali się, że każda kolejna 15.06.05, 16:23
      Parada Równości będzie coraz bardziej obsceniczna.. Mam nadzieję ciućwoki, że za
      rok z pochodniami nie polecicie i kolejnej Kryształowej Nocy nie zrobicie....
      mogę mieć przecież takie obawy, co ??
    • Gość: arahat zaklamana swinia i do tego z parchem pod pachami IP: *.aster.pl 15.06.05, 16:23
      ot i mamy przyszlego prezydencika
    • Gość: K Re: Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalnoś IP: *.ichip.pw.edu.pl 15.06.05, 16:23
      Ja myslalem ze to wiekszosc stanowi norme a nie margines??
      • Gość: matulka Re: Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalnoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 16:32
        Wiecie co, jestem wierzącą katoliczką. i mam ochotę wysłąć prezydentowi K.
        książeczkę"Kwiatki Jana Pawła II" z na różowo zakreślonym zdaniem na stronie 28
        zacytuję:

"Mówi Zofia Czarnecka, koleżanka ze studiów JPII (...)Jego stosunek do
        młodzieży wszechpolskiej był negatyny, z czym się nie krył (...)"

ciekawa jestem co by wymyślił giertych i jego palanty
        tfu, nienawiśc powinna być katolikowqi obca,ale jak patrzę na to co Kaczor
        wyrabia w warszawie, to czuję,że bez spowiedzi ani rusz.
        • snajper21 Re: Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalnoś 15.06.05, 18:08
          Gość portalu: matulka napisał(a):

> Wiecie co, jestem wierzącą katoliczką. i mam ochotę wysłąć prezydentowi K.
          > książeczkę"Kwiatki Jana Pawła II" z na różowo zakreślonym zdaniem na stronie 28
          >
          > zacytuję:
          >
          > "Mówi Zofia Czarnecka, koleżanka ze studiów JPII (...)Jego stosunek do
          > młodzieży wszechpolskiej był negatyny, z czym się nie krył (...)"
          >
          > ciekawa jestem co by wymyślił giertych i jego palanty
          > tfu, nienawiśc powinna być katolikowqi obca,ale jak patrzę na to co Kaczor
          > wyrabia w warszawie, to czuję,że bez spowiedzi ani rusz.
          Kaim też wystąpił przeciw bratu swemu,tak jak Lech przeciw Jarosławowi.
    • Gość: Bartek Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalności IP: 5.6.* / 217.153.50.* 15.06.05, 16:24
      Młodzież Wszechpolska to tylko margines polskiej rzeczywistości, który
      niestety potrafi się dobrze zorganizować. Wierzę że za kilka lat, takie
      organizacje będą już nie marginesem, ale ledwo widoczną plamką na tle
      tolerancyjnego i otwartego społeczeństwa.
      • Gość: mr x Re: Lech Kaczyński zgadza się na Paradę Normalnoś IP: *.p.lodz.pl 15.06.05, 16:58
        nie tyle zorganizowac co zaistniec w mediach. To jak z samoobrona. Grupka zuli
        zablokuje droge a dziennikarze trabia o wielkiej blokadzie. to samo tutaj grupa
        lysych 10 krotnie mniejsza niz np. na meczu drugiej ligi porobi to co chuligani
        ma stadionach i jest o niej glosno w mediach... takich mamy dziennikarzy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka