Dodaj do ulubionych

Takie puste miasto to sama przyjemność

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.07.02, 19:49
wszystko mozna zalatwic "od reki",w tramwaju zawsze siedzace miejsca i ten
spacer Chmielna i Nowym Swiatem bez tloku - niech wakacje trwaja jak
najdluzej.
Obserwuj wątek
    • Gość: marcin Re: Takie puste miasto to sama przyjemność IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.07.02, 19:55
      Gość portalu: mysza napisał(a):

> wszystko mozna zalatwic "od reki",w tramwaju zawsze siedzace miejsca i ten
      > spacer Chmielna i Nowym Swiatem bez tloku - niech wakacje trwaja jak
      > najdluzej.

niestety tak dobrze jest tylko przez dwa wakacyjne miesiące, potem znów wróci
      rzeka ludzi na chodnikach, rzeka samochodow na ulicach

ps. Mysza pewnie byś chciała żeby wakacje były przez 10 miesięcy a praca i
      nauka przez 2 miesiące :))
      ps II. ale ja lubie ten ruch :)
    • indris Pozdrowienia dla idealistki 24.07.02, 20:11
      mysza pisze: "...w tramwaju zawsze siedzace miejsca..."
      Którymi liniami i kiedy jeździsz idealistko ? W każdym razie gratuluję (nie bez
      pewnej zazdrości).
      • eela Re: Pozdrowienia dla idealistki 24.07.02, 22:32
        Jaka idealistko? :-) Ja tez mam siedzace miejsce zarówno w drodze do pracy, jak
        i z pracy. Ludzi mało, na ulicach nie potrącają, w sklepach nie ma tłoku. Nawet
        na poczcie Głównej nie ma żywego kolejkowicza, martwego tez nie. :-) Wiem, bo
        dopiero co wróciłam. Byłam jedyną osobą przy okienku. Bardzo lubię miesiące
        wakacyjne w Warszawie. Jedyne zbiegowisko to sobota i niedziela na Starówce,
        ale tam tłumy mi nie przeszkadzają. Bez nich Stare Miasto byłoby martwe.
    • d.z Re: Takie puste miasto to sama przyjemność 24.07.02, 22:19
      Gość portalu: mysza napisał(a):

> wszystko mozna zalatwic "od reki",w tramwaju zawsze siedzace miejsca ...

Ja bez względu na porę roku, jak jadę "do" i wracam "z" pracy to mam miejsce
      siedzące - w samochodzie... ;-) oczywiście...
      • Gość: marcin Re: Takie puste miasto to sama przyjemność IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.07.02, 23:18
        d.z. napisał:

> Gość portalu: mysza napisał(a):
        >
        > > wszystko mozna zalatwic "od reki",w tramwaju zawsze siedzace miejsca ...
        >
        > Ja bez względu na porę roku, jak jadę "do" i wracam "z" pracy to mam miejsce
        > siedzące - w samochodzie... ;-) oczywiście...

no popatrz, a bilet przynajmniej kasujesz ?? :))
        • Gość: beata_ Re: Takie puste miasto to sama przyjemność IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 24.07.02, 23:20
          Gość portalu: marcin napisał(a):

> d.z. napisał:
          >
          > > Gość portalu: mysza napisał(a):
          > >
          > > > wszystko mozna zalatwic "od reki",w tramwaju zawsze siedzace miejsca
          > ...
          > >
          > > Ja bez względu na porę roku, jak jadę "do" i wracam "z" pracy to mam miejs
          > ce
          > > siedzące - w samochodzie... ;-) oczywiście...
          >
          > no popatrz, a bilet przynajmniej kasujesz ?? :))

Jak znam życie i d.z.-ta, na pewno tak!!:-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka