zdzicha 29.07.02, 14:15 Dostalam od ciebie maila. Mam go przeczytać, czy to wirus? zdrv zdzicha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pan_laga Re: zdzinia do lazki IP: 213.76.100.* 29.07.02, 14:22 zdzinia - zadnych wirusów. nie jestem chory na hiv. jak bym chcial cie przeleciec i tak to zrobie! Odpowiedz Link Zgłoś
ann.k Re: zdzinia do lazki 29.07.02, 15:22 zanim sie zaczniesz pod kogos podszywac, sprawdz wszystko dokladnie, zeby sie zbyt wczesnie nie odkryc ze swoja falszywa morda; Odpowiedz Link Zgłoś
pan_laga Re: zdzinia do lazki 30.07.02, 00:53 ann.k napisała: > zanim sie zaczniesz pod kogos podszywac, sprawdz wszystko dokladnie, zeby sie > zbyt wczesnie nie odkryc ze swoja falszywa morda; dziękuję za czujność. pozdrawiam bardzo serdecznie. laga Odpowiedz Link Zgłoś
pan_laga Re: zdzinia do lazki 30.07.02, 00:52 zdzicha napisała: > Dostalam od ciebie maila. Mam go przeczytać, czy to wirus? > > zdrv > zdzicha nie czytaj. kasuj. niczego nie wysyłałem. tak, jak niczego tu nie pisałem wczoraj tj. w poniedziałek. amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś