sceptyk 27.06.05, 23:41 Moze do nas tez przyjada, po koncercie we Wroclawiu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d.z Re: Chór wujów 27.06.05, 23:47 sceptyk napisała: > Moze do nas tez przyjada, po koncercie we Wroclawiu? a co biletu nie dostałeś na koncert we Wrocławiu??? Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Głęboko w gardle:))) 27.06.05, 23:51 Tak mnie ta reklama osacza, że już mam taaaką guuulę:))))))) Kto widział> Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Głęboko w gardle:))) 27.06.05, 23:54 jaa_ga napisała: > Tak mnie ta reklama osacza, że już mam taaaką guuulę:))))))) > Kto widział> wybieram się. Zajawki reklamówki kinowe sa zachęcające. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Głęboko w gardle:))) 27.06.05, 23:57 Ciekawe, czy będą wycinać, jeśli zaczniemy, po obejrzeniu filmu, dzielić się na forum wrażeniami ?? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Głęboko w gardle:))) 28.06.05, 00:02 jaa_ga napisała: > Ciekawe, czy będą wycinać, jeśli zaczniemy, > po obejrzeniu filmu, dzielić się na forum wrażeniami ?? :)))) wszystko zalęzy od tego jak się dzielic będziemy jeśli zbyt mocno to potną:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Głęboko w gardle:))) IP: *.acn.waw.pl 28.06.05, 00:03 jaka reklama,jaki film? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Głęboko w gardle:))) IP: *.acn.waw.pl 28.06.05, 00:10 aha reklama tez? Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Głęboko w gardle:))) 28.06.05, 00:11 Gość portalu: kixx napisał(a): > aha > reklama tez? www.kinoteka.pl/film.php?id=1225&t_language=pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Głęboko w gardle:))) IP: *.acn.waw.pl 28.06.05, 00:12 nie stanelo mi w gardle koscia oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Głęboko w gardle:))) 28.06.05, 00:21 Na TVN24 reklama kończy się zdaniem: spenetruj kina :))))) Leci na okrągło, więc jak tu nie mieć guli?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Głęboko w gardle:))) 29.06.05, 00:54 jaa_ga napisała: > Na TVN24 reklama kończy się zdaniem: spenetruj kina :))))) ►Ale gdzie konkrektnie ma sie ta penetracja kin odbyc? Pod fotelami, tam gdzie porozrzucany popcorn i rozlana cola? > Leci na okrągło, więc jak tu nie mieć guli?:))) ►gule to mozna miec, kiedy sie okaze, ze kolega podczas penetracji portfel pod fotelem znalazl, a my nie. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Głęboko w gardle:))) 28.06.05, 00:53 Gość portalu: kixx napisał(a): > jaka reklama,jaki film? Reklamy nie widziałem, film polecam. Czasy "poprawności" politycznej Nixona (histeria jeszcze większa niż u nas przed kinami przy filmie "Ksiądz") i bogacenia się mafii na dystrybucji "Głębokiego gardła". Dokument, który daje do myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Chór wujów 28.06.05, 00:40 Ale tak przy okazji, to zaciekawilo mnie, jak wyglada rekrutacja do choru gejow. No bo w normalnym chorze, to chyba sie przychodzi na przesluchanie i sie spiewa (Jaa_go, prosze popraw mnie jesli sie myle). Zas by byc przyjetym do choru gejow to nie wystarczy zaspiewac. Trzeba jeszcze udowodnic, ze sie jest gejem. I to nie na gebe - bo przeciez moglby jaki niegej podstepem wedrzec sie w szeregi choru, aby potem, niczym Konrad gej Wallenrod, zaczac na przyklad falszowac podczas jakiegos waznego koncertu. Juz nie wspominam tu o glosnym bąku, jako kolejnej mozliwosci osmieszenia chorzystow geistow. Jak sie zatem udowadnia gejstość w chorze? Trzeba numerek zrobic z dyrygentem, menadzerem, kadrowym (HR w nowomowie) zespolu? I to przed, czy po przesluchaniu? Jesli przed, a spiewanie nie wyjdzie i kadrowy, w dodatku, malo atrakcyjny? Zas jesli po i okaze sie, ze kandydat nie gej? Dla komisji przesluchujacej czas kompletnie zmarnowany. Widzicie moi drodzy, ze kwestia ta dreczy mnie, a brak jej rozwiazania niespokojny sen zapowiada. Mam nadzieje, ze bez koszmarow choralnych. Zwlaszcza, ze ten kadrowy niespecjalnie udany. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Chór wujów 28.06.05, 00:45 No to masz problem, sceptyku... Tak na oko jeszcze parę kompilacji mozna ułożyć z tego zestawu:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Chór wujów 28.06.05, 00:47 Eunuchów i pedałów poznajemy po wysokim C! (...i pomyśleć, że VOX śpiewał falsetem, ehhh... czasy...) Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Chór wujów 28.06.05, 00:55 No to zależy, czy idziesz na trzech tenorów, czy na ten tego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Chór wujów 28.06.05, 00:59 Ale to tenory rozpoznaje się po C trzykreslnym (tzw. wysokim) a Ty piszesz, że tentego i tamtentego :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omar1 Re: To może ja zaczne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 09:07 We Wrocku mówi sie,ze podczas koncertu dwaj młodzi chłopcy "zgubili" majtki. Odpowiedz Link Zgłoś