zdzicha 31.07.02, 23:43 Jakie miejsce w centrum Warszawy jest najlepsze do tego, żeby się w nim trochę poopalać nago, a zarazem szybko i sprawnie wywołac skandal obyczajowy i towarzyski? zdrv zdzicha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwo_ Re: [SO] Skandal 31.07.02, 23:49 zdzicha napisała: > Jakie miejsce w centrum Warszawy jest najlepsze do tego, żeby się w nim > trochę poopalać nago, a zarazem szybko i sprawnie wywołac skandal obyczajowy > i towarzyski? > > zdrv > zdzicha A co chcesz się poopalać? Największe "wzięcie" (jak by co) będziesz miała na Pradze Płn.Jedź na Stalową!!! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: [SO] Skandal 01.08.02, 00:14 Zdziniu a to Ty chcesz sie opalac w centrum miasta i do tego wywolac skandal obyczajowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: [SO] Skandal IP: *.datastar.pl 01.08.02, 08:56 zdzicha napisała: > Jakie miejsce w centrum Warszawy jest najlepsze do tego, żeby się w nim > trochę poopalać nago, a zarazem szybko i sprawnie wywołac skandal obyczajowy > i towarzyski? > > zdrv > zdzicha nasłonecznione... nie zapomnij tylko zdjąć z siebie bikini Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: [SO] Skandal 01.08.02, 08:58 zdzicha napisała: > Jakie miejsce w centrum Warszawy jest najlepsze do tego, żeby się w nim > trochę poopalać nago, a zarazem szybko i sprawnie wywołac skandal obyczajowy > i towarzyski? > > zdrv > zdzicha ************************* redakcja Gazety Stołecznej?? tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AEL Re: [SO] Skandal IP: 2.4.STABLE* 01.08.02, 09:04 Zapraszam na Sady Żoliborskie. Opala sie tam wiele osob, a duza liczba babc i dzadkow zapewni Ci wywolanie skandalu obyczajowego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelu Re: [SO] Skandal IP: *.mennica.com.pl 01.08.02, 09:02 Wczoraj moja koleżanka-małżonka jechała tramwajem ul. Konwiktorską. Przy przystanku, naprzeciw ks "Polonia", w trawie, opalał się nagi facet, leżący świństwem do góry. Z tonu głosu opowiadającej nie odniosłem wrażenia, aby wywołało to skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: [SO] Skandal - bez szans IP: *.datastar.pl 01.08.02, 09:29 Gość portalu: lelu napisał(a): > Wczoraj moja koleżanka-małżonka jechała tramwajem ul. Konwiktorską. Przy > przystanku, naprzeciw ks "Polonia", w trawie, opalał się nagi facet, leżący > świństwem do góry. Z tonu głosu opowiadającej nie odniosłem wrażenia, aby > wywołało to skandal. no i widzisz - nawet skandalu nie da się wywołać Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Skandal lelu 01.08.02, 12:07 Gość portalu: lelu napisał(a): > Wczoraj moja koleżanka-małżonka jechała tramwajem ul. Konwiktorską. Przy > przystanku, naprzeciw ks "Polonia", w trawie, opalał się nagi facet, leżący > świństwem do góry. Z tonu głosu opowiadającej nie odniosłem wrażenia, aby > wywołało to skandal. ************************* lelu, Jakim "świństwem"????? Toż to sama esencja dobrego smaku, wykwintności i subtelności. Wiadomo - dziewczyny lubia takie "a fe;))" widoczki... tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.moczulski Re: [SO] Skandal 01.08.02, 09:32 Rondo Dmowskiego chyba się najlepiej do tego celu nadaje... Powiedz, kiedy masz zamiar uskuteczniać opalanie, to zadzwonię do WOTu, żeby chłopaki pdjechali z kamerą... ;)) ------------------------------ 'Najstarszym zawodem świata nie jest wcale to, co myślicie, ale zrywanie jabłek' zeszyt szkolny Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: [SO] Skandal 01.08.02, 11:57 krzysztof.moczulski napisał: > Rondo Dmowskiego chyba się najlepiej do tego celu nadaje... Powiedz, kiedy > masz zamiar uskuteczniać opalanie, to zadzwonię do WOTu, żeby chłopaki > pdjechali z kamerą... ;)) O, i o to chodziło, żeby był rozgłos. Obawiam się jednak, że na tym rondzie zakończyłabym działalnośc jako zdzinia usmażona, a nie zdzinia-skandalistka. zdrv zdzicha Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.moczulski Re: [SO] Skandal 01.08.02, 13:52 HHeh... skandalistka Zdzinia Flynt... ------------------------------ 'Najstarszym zawodem świata nie jest wcale to, co myślicie, ale zrywanie jabłek' zeszyt szkolny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: [SO] Skandal IP: *.datastar.pl 02.08.02, 10:01 zdzicha napisała: > Jakie miejsce w centrum Warszawy jest najlepsze do tego, żeby się w nim > trochę poopalać nago, a zarazem szybko i sprawnie wywołac skandal obyczajowy > i towarzyski? > > zdrv > zdzicha próba generalna: 02.08 - pod mostem - o 19.30 (te pół godziny daj nam na zebranie się) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: [SO] Skandal 02.08.02, 11:34 Gość portalu: Anka napisał(a): > próba generalna: 02.08 - pod mostem - o 19.30 (te pół godziny daj nam na > zebranie się) Pogięło Cię??? W takim towarzystwie mam wywołać skandal??? zdrv zdzicha ------- "Nie zgnębi mnie byle przytyk, w dupie miejsce mam dla krytyk..." Sztaudynger J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Skandal - próba generalna IP: *.datastar.pl 02.08.02, 11:58 zdzicha napisała: > Gość portalu: Anka napisał(a): > > > próba generalna: 02.08 - pod mostem - o 19.30 (te pół godziny daj nam na > > zebranie się) > > Pogięło Cię??? W takim towarzystwie mam wywołać skandal??? > a co? uważasz, że nas już nie można niczym zgorszyć ??? > zdrv > zdzicha > ------- > "Nie zgnębi mnie byle przytyk, > w dupie miejsce mam dla krytyk..." > Sztaudynger J. Sztaudynger jako druga część odpowiedzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Skandal - próba generalna IP: *.datastar.pl 02.08.02, 12:05 zdzicha napisała: > Gość portalu: Anka napisał(a): > > > próba generalna: 02.08 - pod mostem - o 19.30 (te pół godziny daj nam na > > zebranie się) > > Pogięło Cię??? W takim towarzystwie mam wywołać skandal??? > a co? uważasz, że nas już nie można niczym zgorszyć ??? > zdrv > zdzicha > ------- > "Nie zgnębi mnie byle przytyk, > w dupie miejsce mam dla krytyk..." > Sztaudynger J. Sztaudynger jako druga część odpowiedzi ? Odpowiedz Link Zgłoś