henio56 03.07.05, 10:22 plotka niesie, że mają jedną wspólną. Chciałbym zobaczyć jak wygląda przyszła pierwsza dama IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bart Re: czy ktoś widział żony Kaczyńskich ? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.05, 10:47 bo jest tylko jedna kaczorowa zona - ta od lecha. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: czy ktoś widział żony Kaczyńskich ? 03.07.05, 11:08 Jarosław ma narzeczonego Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 Re: czy ktoś widział żony Kaczyńskich ? 03.07.05, 11:32 Cimoszewicz też swoją ukrywa gdzieś w Puszczy Białowieskiej. Może przyszłe prezydentowe są teraz na operacjach plastycznych ? Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: czy ktoś widział żony Kaczyńskich ? 03.07.05, 16:50 to zona Cimoszewicza sie ukrywa,bo nie lubi polityki.To ona odwodzila go od kandydowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominik59 Re: czy ktoś widział żony Kaczyńskich ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 12:59 Żona Kaczyńskiego to Kaczencja!!! Przeciez to elementarne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henio Re: Przecież to parka gejów IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 04.07.05, 16:29 ich żony, jeśli takie mają, to figurantki :-) Ja do gejów nic nie mam, ale drażni mnie hipokryzja kaczorów, którzy tak strasznie próbują z nimi walczyć, gdy jest tajemnicą poliszynela że bardzo lubią facetów ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 tak widzialem ! 03.07.05, 11:47 Z lechem Kaczyńskim!a jego Brat ma dwa koty! Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 Re: tak widzialem ! 03.07.05, 11:50 ja też mam dwa koty, ale żonę również. Tak wogóle to Kaczyński ma jakieś swoje dzieci ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LegłaWarszawa twarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 11:54 Cimoszewicz ma twarz Kwasniewskiej, a więc Cimoszewiczowa przejęła twarz Leppera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: twarze IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.05, 13:09 ...bezglowe kreatury:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omar1 Re: twarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 14:46 Nie wyobrazam sobie tylko "twarzy" lepperowej. Ciekawe czy lepper jest w stanie od razu wyszukac ją w oborze kiedy karmi prosieta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: twarze IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.07.05, 18:01 I co lepiej wam od tych bzdur co wypisujecie.Poprawilo sie samopoczucie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepogodzona Prof. Lech Kaczyński jest ojcem i mężem!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 18:38 Prof.Lech Kaczyński ma dzieci. Ma również zonę Panią Marię Kaczyńską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Prof. Lech Kaczyński jest ojcem i mężem!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.05, 19:49 a dla nas wszystkich dobrym ojcem i matka zarazem...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: czy ktoś widział żony Kaczyńskich ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.05, 20:26 Lechowa żona byla w jakiejs gazecie w tygodniu powołania się Lecha na kandydata. Widzialam i cóż...... po Jolci, pani Kaczyńska ma powody do ukrywania się. Zawsze najpierw widzi się to co na zewnątrz a nie węwnatrz. Nie wiem o niej nic ale wygląda jak na Kaczora żonę przystało. Skoro Kaczor się nią nie chwali to widocznie ma ku temu powody. Nie wiem jak wygląda Pani Cimoszewicz ale mam nadzieję, że bardziej nadaje się na reprezentowanie polskich kobiet, nawet jeśli będzie malo medialna i nie będzie się chciała pokazywać to będzie zapewne lepsza niż Kaczyńska (choćby z powodu nazwiska). Słyszałam, że to ona i córka są w dużej mierze powodem Jego rezygnacji z kandydatury ale jednak Pani Cimoszewicz uległa i chyba się zgodziła skoro mąż zmienił decyzję. Niech wszelkie dobre duchy uchronią nas od pseudoprawicy i niech SLD reprezentuje Cimoszewicza a nie odwrotnie! Odpowiedz Link Zgłoś
el_matador9 Re: czy ktoś widział żony Kaczyńskich ? 03.07.05, 21:02 żona Prezydenta Kaczyńskiego to kobieta z wysoką klasą europejską(NOBELKLASSE) szkoda tylko że jej małżonek za bardzo zawierzył Amerykanom i szkodliwej dla Polski idei atlantyckiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: czy ktoś widział żony Kaczyńskich ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.05, 21:08 Prawda! Jednak prawdą jest teraz to, że musimy skoncentrować się na tych którzy przyjdą a nie na tych którzy odejdą. U nas wyciaga się brudy Kwaśniewskich aby nikt nie miał czasu na zajmowanie się Kaczkami. I to są właśnie dziennikarskie kaczki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Kto sie pomylil? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.05, 21:13 el_matador9 Ja zle przeczytalam czy Ty zle napisales? Myslalam ze piszesz o Pani Kwasniewskiej. Jesli nie pomyliles sie to napisz mi w ktorej kwestii Kaczynski zawierzyl Ameryce? Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 mam nadzieje, że Kaczyńska to nie kaczka dziwaczka 04.07.05, 08:27 dawać zdjęcia kandydatek na prezydentowe Odpowiedz Link Zgłoś
schutzengel1 Maryla, to imię żony Lecha Kaczyńskiego 04.07.05, 09:16 żona Krzaklewskiego tez chyba miała tak na imię ? jedyny zapis jaki wyszperałem o Maryli w internecie to: www.psy.pl/?O=3266 Odpowiedz Link Zgłoś
schutzengel1 Maryla, to imię żony Lecha Kaczyńskiego 04.07.05, 09:17 żona Krzaklewskiego tez chyba miała tak na imię ? jedyny zapis jaki wyszperałem o Maryli K. w internecie to: www.psy.pl/?O=3266 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiadka Kaczora Kaczyńska jest mądrą i miłą kobietą n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 11:59 Odpowiedz Link Zgłoś
schutzengel1 pewnie dlatego wstydzi się swego męża ! 04.07.05, 19:11 głupkowatego,brzydkiego, niemilucha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annika Re: mam nadzieje, że Kaczyńska to nie kaczka dziw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 20:20 tu sa cztery sztuki, w tym Kaczynska: www.wprost.pl/ar/?O=76872 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annika Re: mam nadzieje, że Kaczyńska to nie kaczka dziw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 20:29 a tu na jednym ze zdjec nawet widac Barbare Cimoszewicz www.hajnowka.pl/aktualnosci/2004/luty/9_bal.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zagadka Re: czy ktoś widział żony Kaczyńskich ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 20:52 co bedzie z sojuszu PO i PiS? Kaczor Donald? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Re: czy ktoś widział żony Kaczyńskich ? IP: 217.11.151.* 05.07.05, 12:23 kaczor donald!!!!!!! hahahaaaaaaaaaaaa ;)))))))))))))))))))))))))) niezłe!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś