irzyk 02.08.02, 14:57 Za oknami robi się nieciekawie. Jeśli możecie zaproponujcie coś gdzie można usiąść w środku, bo pod Poniatowskim niekoniecznie było miejsce do siedzenia w środku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: Spotkaniowi formowicze WAŻNE POGODA IP: *.waw.cdp.pl 02.08.02, 14:59 nie kracz 1) dopiero trzecia 2) mamy dość duży parasol 3) nie będzie lało cały czas 4) może w ogóle nic nie spadnie z nieba ??? 5) najważniejsze żeby nie padało do szklaneczki. A na nas - najwyżej z głów będzie mniej parowało... Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Spotkaniowi formowicze WAŻNE POGODA 02.08.02, 15:17 Nie ma lepszego "schronu" w trakcie deszczu i burzy niż most. Nie będzie padać na głowę, piorun nie uderzy (wszak to nie drzewo), a i duchoty nie będzie. Zyskamy też kolejne tematy do dyskusji na forum bo ja np. do tej pory nie wiem jak wygląda życie kloszarda bawiącego się pod mostem - pojawi się niepowarzalna na to okazja. ;-))) A gdy nie będzie padać - nocą można zlustrować stadion X lecia lub wejść w krzaki nadwiślane i dojść do królowej polskich rzek. Czy ktoś z Was był na brzegu wiślanym nocą??? Ja nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Spotkaniowi formowicze WAŻNE POGODA IP: *.waw.cdp.pl 02.08.02, 15:21 w takim razie musimy tylko sprawdzić, czy przygotowane szatki będą pasowały do nieco zmienionego programu wieczoru i hajda !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: d.z. IP: 195.116.201.* 02.08.02, 15:29 Spójrz w maila d.z.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: Warschau IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 02.08.02, 15:34 Gość portalu: Warschau napisał(a): > Spójrz w maila d.z.... ...ja w mojego spoglądam,ale od Ciebie nic :-(((("ciche dni" ;-)))))?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: Łezka IP: 195.116.201.* 02.08.02, 15:38 Gość portalu: łezka napisał(a): > Gość portalu: Warschau napisał(a): > > > Spójrz w maila d.z.... > > ...ja w mojego spoglądam,ale od Ciebie nic :-(((("ciche dni" ;-)))))?? To odbierz raz jeszcze :-))))) I nie smutkaj się!!! Odpowiedz Link Zgłoś