Gość: antosia IP: *.aster.pl 05.07.05, 22:36 pomóżcie! chcę zamówić do domu uroczysty obiad dla 10 osób. nie mam czasu na gotowanie, ewentualnie mogę ugotować ziemniaki lub warzywa.Gdzie zamówię coś naprawdę fajnego? Cena nie jest istotna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghe_72 Re: KATERING - GDZIE? 07.07.05, 21:53 www.roomservice.com czy jakoś tak zaraz sprawdzę Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: KATERING - GDZIE? 07.07.05, 21:53 ten jest dobry www.roomservicepolska.pl/restauracje.htm ja nie korzystałam.. ale moze warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: KATERING - GDZIE? IP: *.aonet.pl / *.crowley.pl 08.07.05, 22:24 mogę polecic firme ( namiary poniżej ) ja i moi znajomi korzystamy od czasu do czasu , ale zawsze jesteśmy zadowoleni . Goscie też :) www.luxcatering@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan nowak Re: KATERING - GDZIE? IP: *.acn.waw.pl 08.07.05, 23:08 polecam bastet-catering@tlen.pl.smacznie ,szybko,doskonale.sprawdzone.polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
olesiam Re: KATERING - GDZIE? 09.07.05, 22:27 "Hello"- kiedys w Hali Koszyki, teraz gdzies na Woli, namiary widzialam w ks telefonicznej, a moja siostra tam 5 lat pracowala, wiec wiem ze Ok pozdrawiam o. Odpowiedz Link Zgłoś