Gość: M. Re: Samobójstwo wójta Cegłowa IP: *.renenka.net / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 10:13 Poznałam wójta Cegłowa. Rozmawiałam z nim na temat przyszłości tego miasteczka. Wydawał mi się wyjątkowo merytoryczny i oddany temu co robi. Bardzo dziwna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Samobójstwo wójta Cegłowa IP: *.ustronie.pw.edu.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 10:55 Czy wy musicie gonić za tanią sensacją? Nie można było napisać, że zmarł lub ... nic nie napisać? Znałem tego człowieka dosyć dobrze i mnie to bardzo zabolało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Samobójstwo wójta Cegłowa IP: *.ustronie.pw.edu.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 10:56 pomyślcie może, jakby to ktoś z najbliższej rodziny przeczytał, jakby się z tym poczuł Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek do studenta 07.07.05, 11:05 Ja bardzo przepraszam ale może wytłumaczysz mi co w tej informacji jest niestosownego tzn. takiego co miałoby uderzyć rodzinę Wójta (bardziej jak rozumiem niż sama śmierć)? Nie ma tu spekulacji na temat konkretnych przyczyn takiej decyzji wójta, nie ma nic co obrażałoby jego pamięć... więc w czym rzecz? Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: do Pędzelka 07.07.05, 12:08 Mysle, że to sprawa katolickiego (lub nie) pochówku. *** Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: do Pędzelka 07.07.05, 15:21 Fakt, tego nie wziąłem pod uwagę... ale czy nie uważasz, że w tak małej miejscowości wszyscy i tak natychmiast by się o tym dowiedzieli gdyby na świecie nie istniała nawet jedna gazeta, ani jedna telewizja? Pewien mój znajomy nazywa takie zjawisko "wiejskim internetem"... łącza tam szybsze niż w tepsie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: do studenta IP: *.ustronie.pw.edu.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 12:43 wykorzystywanie czyjegoś nieszczęścia w pogoni za sensacją - czy gdyby zmarł np na zawał serca, to napisaliby o tym? ( zresztą w cywilizowanym społeczeństwie takie wydarzenie to żadna sensacja, tylko u nas dziennikarze karmią lud tanimi sensacjami ) Odpowiedz Link Zgłoś