aleksandra_wer 26.04.07, 19:25 Witajcie. Szukam pomocy w necie odnośnie narkomanii.W moim mieście oprócz poradni nie ma żadnej grupy AN.Korzystam z pomocy poradni,ale czasami to nie wystarczy,chcę czasami z kimś pogadać kto zna ten problem. Ola. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zyg_zyg_zyg Re: Forum AN 26.04.07, 21:38 www.anonimowinarkomani.org/ choć ostatnio mają jakieś kłopoty ze spamownikami Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 nie masz grupy w miescie - to ja zaloz 27.04.07, 11:19 wszyscy tak zaczynali - i zaczynaja od 60-ciu lat :) Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra_wer Re: Forum AN 27.04.07, 12:10 Tylko,że tam wrzucają czasami straszne śmieci i nie wiem pewna tamtego forum.Szukam "niestety" pewniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 spytam sie jak bede w klubie 27.04.07, 13:09 a jakie miasto ma zaszczyt ze w nim mieszkasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
szajma Re: Forum AN 27.04.07, 13:29 witaj. nie będę podawała ci adresów stron zajmujących się tym problemem, bo chyba nie o to ci chodzi. mówisz, że czasem potrzebujesz pogadać.. nie ma sprawy. możesz rozmawiać ze mną. tak mi się życie potoczyło, że jestem zorientowana w temacie.. i choć najnowsze informacje mnie już nie dotyczą (powoli zbliża się moja pierwsza rocznica wyrwania się z objęć narkomanii), to wciąż mam w pamięci wszystko to, co przyniosło mi moje ćpanie. także jak chcesz, to pisz. albo tu, na forum, albo na mojego maila: szajma@gazeta.pl pozdrawiam 3maj się Odpowiedz Link Zgłoś
maria.na Re: Forum AN 29.04.07, 22:54 Witam, ja zdecydowanie polecam wspomniane www.anonimowinarkomani.org i jest ono jak najbardziej pewne:)))jest tam wiele o wspólnocie NA i o tym jak się rozwija w Polsce ,a także dużo doświadczeń osób uzależnionych, którzy znaleźli wyjście albo nadal szukają.Można pogadać z ludźmi na forum albo znaleźć najbliższy miting czy zlot. Pozdrawiam. MariaNA Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra_wer Re: Forum AN 30.04.07, 09:03 Hej. Wchodzę tam jednak faktycznie atakują te forum dziwne spamy o czym moderator informuje na stronie głównej. Czasami wchodzę na stronę www.narkomania.akcjasos.pl tam również zawarte są ważne informacje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś