banetka 09.07.05, 21:41 Poszukuje kameralnej knajpki z dobra kuchnia i rownie dobra osbsula na terenie calej Warszawy ... Knajpka ma byc na baaaaardzo romantyczna kolacje :- )))) Pomozcie , plizzzzzzzzzzz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thomaspawel Re: Prosze pomozcie .... 13.07.05, 20:02 ja znam jedną przemiłą knajpkę z iście warszawskim menu... :) Chętnie pokażę....:) Odpowiedz Link Zgłoś
banetka Re: Prosze pomozcie .... 14.07.05, 02:42 OK :-))) Dziekuje i chetnie zobacze :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
pawelpp Romantyczna restauracja 13.07.05, 20:31 Oto moje propozycje, prosżę bardzo: -Bacio di Angelo, ul. Wilcza przy Mokotowskiej. -Bacio, też ul. Wilcza, tylko po drugiej stronie Marszałkowskiej. Ta sama właścicielka, co w Bacio di Angelo. Jest nawet prywatna sala - rezerwować z wyprzedzeniem! :-)))))))))) W obydwu restauracjach dania są super ("kuchnia włoska na modłę polską"), obsługa przemiła, ceny nie są bynajmniej zawrotne. W Bacio byłem trzy lata temu na pierwszej kolacji z moją ukochaną. Do tej pory z przyjemnością chodzimy do Bacio. Pozdrawiam serdecznie Paweł --- Forum Wino: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18 Odpowiedz Link Zgłoś
banetka Re: Romantyczna restauracja 14.07.05, 02:44 Cudownie :-)))) Kuchnia wloska jest wspaniala :-))) az mi sie buzia smieje :-))) Jesli nie dzis to jutro z cala pewnoscia pobiegne tam osobiscie i postaram sie wstepnie zarezerwowac :-))) Dziekuje :-))) Odpowiedz Link Zgłoś