Dodaj do ulubionych

dom opieki

IP: *.hydroprojekt.com.pl 08.08.02, 10:40
Szukam adresów domów opieki dla babci. Najlepiej w okolicach Warszawy. Chodzi
o długoterminowa opiekę nad starszą niesprawną ruchowo osobą. Cenowo jak
najtaniej gdyz emerytura niska. Dziekuje za pomoc w uzyskaniu kontaktów,
ewentualnie proszę o porady.
Paweł
Obserwuj wątek
    • jhbsk Re: dom opieki 08.08.02, 10:55
      Wybacz, że będę brutalna, ale jak najtaniej to chyba znaczy, że chodzi o umieralnię, a nie dom opieki. Opieka niestety
      musi kosztować.
      • sloggi Re: dom opieki 08.08.02, 10:58
        Bliska mi osoba znajduje się w Domu Opieki przy ul. Olchy 3/5 w Radości. Opieka
        fachowa i troskliwa - mogę to miejsce polecić.
        • Gość: Paweł M Re: dom opieki IP: *.hydroprojekt.com.pl 08.08.02, 11:13
          Moze masz numer telefonu do tego domu?
          Dziekuje
          Paweł
          • sloggi Re: dom opieki 08.08.02, 11:19
            Ależ oczywiście

615-70-41
            • Gość: Paweł M Re: dom opieki IP: *.hydroprojekt.com.pl 08.08.02, 11:21
              Bardzo dziekuje za informacje
              Paweł
    • dra.rz.etka Re: dom opieki 08.08.02, 10:57
      Gość portalu: Paweł M napisał(a):

> Cenowo jak
      > najtaniej gdyz emerytura niska.

To dołóż ze swoich pieniędzy. Jak ci nie wstyd!
      • sloggi Re: dom opieki 08.08.02, 10:59
        dra.rz.etka napisał(a):

> Gość portalu: Paweł M napisał(a):
        >
        > > Cenowo jak
        > > najtaniej gdyz emerytura niska.
        >
        > To dołóż ze swoich pieniędzy. Jak ci nie wstyd!

Wiele osób jakby mogło dołożyć wówczas zatrudniłoby opiekunkę, a nie oddawało
        osoby do D.P.S.
    • opf-f Re: dom opieki 10.12.13, 10:45
      Polecam dom opieki Pałac w Markach na ul. Leśnej 27 byłem zmuszony oddać swoją prababcię gdyż nikt nie mógł się nią opiekować i wymagała specjalistycznej i odpowiedniej opieki.
    • Gość: beata Re: dom opieki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.13, 16:42
      Panie pawle jezeli to pana zainteresuje to chetnie przyjme pod swoj dach panska babcie.Mam w opiece nad osobami starszymi kilkuletnie doswiadczenie,kursy i certyfikaty.Mieszkam w domu jednorodzinnym.Prosze o kontakt tel.609 150 617.Pozdrawiam.
      • heca7 Re: dom opieki 17.12.13, 16:07
        Po 11-stu latach???
    • centrumseniora1985 Re: dom opieki 07.04.15, 13:27
      Zachęcamy do zapoznania się z ofertą Centrum Seniora Barbara w Szemudzie na stronie: www.centrumseniorabarbara.pl/ lub do kontaktu pod numerem: 602-402-230 oraz
      (58) 676-40-33.
      • czarek_sz Re: dom opieki 07.04.15, 14:37
        Sponsorujesz. moja Teściowa umierała w domu tzw opieki w Borzęcinie pod Wawą. Masakra. Jak tam wdepnąłem to wolałbym w lesie zdechnąć a nie tam. Nigdy w domu 'opieki'.
        • Gość: margarettka Re: dom opieki IP: *.centertel.pl 11.06.15, 22:51
          Proszę o kontakt za taką pseudousługę należy się RODZINIE WYSOKIE ODSZKODOWANIE, nawet w przypadku zgonów. Moja firma właśnie zajmuje się takimi sprawami szybko i profesjonalnie.
          margarettka@vip.onet.pl
        • Gość: Krzych Re: dom opieki IP: *.146.131.85.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.09.15, 19:40
          Za pomówienie prawo Polskie również przewiduję karę i zadośćuczynienie. W tej chwili przebywa tam moja ciocia i jest bardzo zadowolona, ja osobiście nie zauważyłem jakich kolwiek nieprawidłowości ,a wręcz przeciwnie osoby , które tam pracują widać, że wkładają dużo serca i czułości dla pensjonariuszy. Pieniactwo jest teraz bardzo w modzie , a hien na kasę jeszcze więcej:(
    • Gość: orznowitz Re: dom opieki IP: *.dynamic.chello.pl 24.06.15, 08:02
      Przestrzegam wszystkich, którzy chcą umieścić swojego dziadka, babcię lub kogoś starszego w Pensjonacie OPOKA dla seniora w Warszawie na ul. Sągi1. Nic co jest zamieszczone na stronie tego Pensjonatu nie jest prawdą. Budynek w którym mieści się pensjonat nie jest dostosowany do osób niepełnosprawnych, brak jest 24 godzinnej opieki pielęgniarskiej, brak rehabilitacji osób starszych. Jedyną rozrywką jest siedzenie przed telewizorem lub na balkonie. Personel niewykfalfikowany, często po użyciu alkoholu. Pensjonariusze nie są należycie doglądani, wiem bo miałem tam babcię, która spadła ze schodów i złamała biodro. W następstwie wypadku zmarła. Nie należy ufać właścicielce - to oszustka!.
    • 1-buc SPAM 11.08.15, 15:25
      Wszędzie ta sama reklama: forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=GoldCare&author=kylos23&title=&forum=
    • 1-buc znowu SPAM z 19.08.15, 17:59
      Wyszukiwarka nie kłamie
    • Gość: Brachmaputra Re: dom opieki IP: *.wlnet.com.pl 21.08.15, 09:50
      w Mysiadle ok 10 km od ursynowa jest bardzo fajny dom opieki. mieszkam koło niego i widzę jak skutecznna jest tam obsługa. W tym domu była matka kolegi i był bardzo zadowolony. Polecam gorąco

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka