Dodaj do ulubionych

Kto to jest Hertel ?

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 16:51
Hertel na wielkich plakatach, Hertel osacza telefonami (patrzcie do
dzisiejszego Stołka), Hertel o Waparku, Hertel o moście, za który nie zaplacono
VAT. Kto to jest ? Boję się otwierać lodówkę, bo z niej wyskoczy Hertel...
Obserwuj wątek
    • kropka. Re: Kto to jest Hertel ? 18.09.01, 21:15
      Do wyborów - nie otwieraj! Suchy prowiant, stary.
      Smacznego
      Pozdrowienia
    • Gość: Ursyn Re: Kto to jest Hertel ? IP: *.acn.waw.pl 18.09.01, 21:45
      Hertel to kandydat do Sejmu. No ale skoro jest z Platformy, nie z Unii
      Wolności, trzeba sobie na niem używać?
      Ja nie wchodze na strony o wyborach, na portalu "Gazety", bo nie mogie znieść
      jednego artykułu sponsorowanego na prawem marginesie.
      • Gość: mmikki Re: Kto to jest Hertel ? IP: *.chello.pl 19.09.01, 10:31
        Pytanie jest o Hertla, nie o Platformę. Hertel reklamuje się jako facet, który
        wybudował stolicę. To co robił Piskorski, co Kozak odpowiedzialny w tym mieście
        za inwestycje?
        • Gość: Ursyn Re: Kto to jest Hertel ? IP: *.acn.waw.pl 20.09.01, 19:20
          Hertel budował z niemi, zajmował sie reazlizacją inwestycji, jest szpecem od
          budownictwa. "Piskorz" i Kozak dawali na to flote.
    • sloggi Re: Kto to jest Hertel ? 19.09.01, 10:33
      Murarz, na plakatach widać, że zbrojarz betoniarz - bo sam wybudował most.
    • Gość: igrek Re: Kto to jest Hertel ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.01, 15:12
      Słyszałem o telefonach nagranego Hertla w nocy do ludzi - to superpomysł.
      Przypomniałem sobie, że kiedyś Hertel wydał śmieszną płytę z piosenkami o
      sobie - budowniczym mostów. To jakiś performer, który ubarwia kampanię. Mógłby
      mieć wystawę w Zachęcie jako prymitywista (ach te kiczowate billboardy z
      mostem). Po mostach Hertla boję się jeździć.
      • Gość: Widok 9 Re: Kto to jest Hertel ? IP: 195.117.228.* 19.09.01, 15:53
        A ja (w swej naiwności) myślałem, że most Świętokrzyski wybudował naród
        warszawski z zapłaconych podatków. W mordę dziadek nic nie budował, ojciec
        odbudował Stare Miasto, ja budowałem demokrację a Hertel mosty.Chyba trzeba z
        tego miasta wiać.
        • Gość: Zopi Re: Kto to jest Hertel ? IP: *.system.pl 20.09.01, 11:54
          Gość portalu: Widok 9 napisał(a):

> A ja (w swej naiwności) myślałem, że most Świętokrzyski wybudował naród
          > warszawski z zapłaconych podatków. W mordę dziadek nic nie budował, ojciec
          > odbudował Stare Miasto, ja budowałem demokrację a Hertel mosty.Chyba trzeba z
          > tego miasta wiać.

Im więcej czasu od budowy mostu, tym więcej budowniczych, tak jak z legionistami
          Piłsudskiego. Ale ten Hertel chyba rzeczywiście kręci się przy mostach.

• Gość: mmikki Re: Kto to jest Hertel ? IP: *.chello.pl 20.09.01, 15:10
            To dlaczego nie Hertel dokonał uroczystego otwarcia, tylko Piskorski?
            • Gość: Zopi Re: Kto to jest Hertel ? IP: *.system.pl 20.09.01, 16:56
              Gość portalu: mmikki napisał(a):

> To dlaczego nie Hertel dokonał uroczystego otwarcia, tylko Piskorski?

Może Hertlowi coś wypadło ? Nagranie do telefonu ?

• Gość: Ursyn Re: Kto to jest Hertel ? IP: *.acn.waw.pl 20.09.01, 19:22
              Gość portalu: mmikki napisał(a):

> To dlaczego nie Hertel dokonał uroczystego otwarcia, tylko Piskorski?

Może dlatego, że to Piskorski był zleceniodawcą tej budowy, a Hertel je
              realizował?
    • Gość: Drapka SKREŚLAĆ - OMIJAĆ - NIE GŁOSOWAĆ!!! IP: 10.0.4.* / 10.0.7.* / 157.25.125.* 21.09.01, 19:12
      Jeśli nie wiemy kto to, albo coś jest koleś podejrzany, albo nam się nie
      podoba, że jego automaty dzwonią do nas po nocy i nas denerwują - metoda jest
      jedna: nie dać mu wejść do sejmu. Może wtedy sróbuje kariery gdzie indziej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka