Gość: Tobi IP: *.ironet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 22:37 A Wisła jest polską Barceloną :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jaga gol! Jaga do boju! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 22:46 A ja kocham Jagusię i w sobotę rozłożymy kolejnego beniaminka na łopatki. Jaga, Jaga, Jaga, JAGIELLONIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radagast Polski Real Madryt... IP: *.wmc.net.pl 16.08.05, 22:48 Chyba chodziło, że w ostatnim czasie Legia i Real nie zdobyły żadnego trofeum, innego podobieństwa nie znajduję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pikpok Re: Polski Real Madryt... IP: *.range86-129.btcentralplus.com 16.08.05, 23:01 Wiedzialem, ze ktos napisze taki komentarz. Pytam: PO CO? Czy lepiej sie czuje po napisaniu takiej opinii? Czy nie mozna czasem przymknac oka? Faktycznie nie bylo to do kinca trafne porownanie, a raczej smieszne, nie lepies sie troche posmiac? Ja jestem kibicem Legii i przy kazdym meczu sercem jestem z moja druzyna, ale jak grala ostatnio Wisla to z calego serca im kibicowalem i jestem dumny z chlopakow z krakowa, bo oni reprezentuja polska pilke a nie tylko Krakow. Naprawde nie rozumiem po co taka zajadlosc wsrod kibicow. Mieszkam teraz w anglii i w londynie mozna zobaczyc samochody z naklejkami Chelsea, Westham, ale rowniez ManU, czy Liverpoolu i nikt w zwiazku z tym nie wybija okien w samochodzie. Wierze ze kiedys bedzie tak u nas. pozdrawiam wszystkich :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rik Re: Polski Real Madryt... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 09:05 To jaką drużynę nazwał byś "polskim Realem"? Ja tam podobieństw widzę dużo: najbardziej rozpoznawalny polski klub w Europie (i we własnym kraju), najbardziej znienawidzony we własnym kraju, najlepszy w historii ligi (patrz tabela wszechczasów). Mało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisła skisła Re: Paragwajczyk do Legii? IP: *.chello.pl 16.08.05, 22:53 Barcelona to Barcelona, a skisła to skisła i to jest pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTYlegia ! Tak samo jak to że waf(L)e to złodzieje IP: *.pro.lama.net.pl 16.08.05, 23:10 i przez lata kradli , kupowali i mataczyli ! W życiu złodziej trafia za kratki ! Was powinni zdegradować do 5-7 ligi na dożywocie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: okradali górników, i zdowywali mistrzostwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 10:20 Wasze kluby za to okradały górników, którzy dzisiaj muszą przyjeżdżać do Warszawy i skomleć o pieniądze. Legia za komuny zdobyła 4 mistrzostwa, a ile zdobyły wasze kluby hanysie? To chyba wy musieliście robić takie wały, że cała Polska nie mogła zdobyć mistrza. Po 89r kiedy w Polsce przestali rządzić czerwoni towarzysze, wasze kluby hanysy odeszły w zapomnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomektom Legia to polski Real Madryt dobre ... IP: *.cs.upb.de 16.08.05, 23:47 jeszcze nie slyszalem zeby Real kupowal i pozniej opieral swoja gre na pilkarzach 2 ligi ( Klat itp. ) no ale jak tak to Widzew bankrut jest pewnie odpowiednikiem wloskiej Parmy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luxemburgo Legia to polski Real:)))))))))))))) IP: *.slowiki.one.pl / *.one.pl 17.08.05, 00:13 vukovic gra niczym zidane - drybluje i kiwa klatt to ronaldo wali hat-trick za hat-trickiem sokołowski wrzuca piłki niczym beckham ,jak to sie mowi na sam nos magiera czaruje jak robinho - nikt nie wie co zrobi z piłka w danym momencie rosłon jest jak guti -niedoceniany czesto siedzi na ławie pomimo wielkiego talentu chmiest to owen - rezerwowy, ale jak juz wejdzie to przeciwnikom nie do smiechu szałachowski szybszy od roberto carlosa tylko czasami zapomina sie w pore zatrzymac sa jeszcze zjawinski ,włodarczyk vel "nedza" ,łukasz "popamietasz ze przeciwko mnie grałes" surma, lecz ciezko ich przypasowac do odpowiednich graczy realu canizares-salgado,magiera,rosłon,carlos-beckham,surma,vukovic,zidane-nedza,ronaldo taki skład chcieliby widziec kibice galaktycznych Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Legia = Real Madryt 17.08.05, 00:47 Żył raz w Australii marynarz Cockeeten z wytatuowanym na d..pie bukietem. I barwa ta sama, i wygląd ten sam, lecz zapach, niestety, był nie ten. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kyle lepiej niech sobie trenera kupią IP: 80.244.140.* 17.08.05, 00:58 jw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Origen Re: Paragwajczyk do Legii? IP: *.nyc.res.rr.com 17.08.05, 02:56 Ameryki przez to porownanie nie odkryles. Ale pewnie wysiusiales sie w gacie tak bardzo wysilajac swoj umysl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grigor Legia polskim Realem?! Buuuaaahhahahaha! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 17.08.05, 09:51 No fajnie takich bajerów to już dawno nie czytałem!:) Legia ma skład tylko trzebaby go wreszcie nauczyć grać w piłkę...Bierzcie tego Paragwajczyka-3/4 składu się od niego dużo nauczy! Odpowiedz Link Zgłoś