Dodaj do ulubionych

szukamy RECEPCJONISTKI

28.08.02, 15:29
Firma doradcza poszukuje do swojego biura (około 20 osób) w centrum Warszawy
osoby na stanowisko recepcjonistki.
Wymagania: dobra znajomość języka niemieckiego, obsługa urządzeń biurowych,
znajomość Microsoft Word i Excell, sprawne pisanie na maszynie,
komunikatywność, dobra organizacja pracy, umiejętność pracy w stresie.
Zainteresowane osoby, proszę o przesłanie informacji o sobie z podaniem
telefonu lub adresu.
mfk2@gazeta.pl

Obserwuj wątek
    • Gość: mfk2 Re: szukamy RECEPCJONISTKI IP: *.etel.net.pl 28.08.02, 17:41
      na prawdę szukamy i aż mnie dziwi nikły oddźwięk.
      pozdrawiam - mfk2
      • Gość: ala Re: szukamy RECEPCJONISTKI IP: *.acn.pl / 10.131.132.* 28.08.02, 17:55
        a ty myszlisz,ze przez 2 godziny, to będą walic drzwiami i oknami.
        • Gość: beata_ Re: szukamy RECEPCJONISTKI IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 28.08.02, 17:59
          Gość portalu: ala napisał(a):

> a ty myszlisz,ze przez 2 godziny, to będą walic drzwiami i oknami.

Ja bym waliła, ale język znam nie ten co trzeba:(( No i kwestia wieku...o
          którym cicho sza, bo zabronione w anonsach
          • pan_laga Re: szukamy RECEPCJONISTKI 30.08.02, 02:13
            Gość portalu: beata_ napisał(a):

> Gość portalu: ala napisał(a):
            >
            > > a ty myszlisz,ze przez 2 godziny, to będą walic drzwiami i oknami.
            >
            > Ja bym waliła, ale język znam nie ten co trzeba:(( No i kwestia wieku...o
            > którym cicho sza, bo zabronione w anonsach

już jest zabronione ? chyba dopiero planują ?
            łapki
            laga
            • Gość: beata_ Re: szukamy RECEPCJONISTKI IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 30.08.02, 02:17
              pan_laga napisał:

> Gość portalu: beata_ napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: ala napisał(a):
              > >
              > > > a ty myszlisz,ze przez 2 godziny, to będą walic drzwiami i oknami.
              > >
              > > Ja bym waliła, ale język znam nie ten co trzeba:(( No i kwestia wieku...o
              >
              > > którym cicho sza, bo zabronione w anonsach
              >
              > już jest zabronione ? chyba dopiero planują ?
              > łapki
              > laga

Wydaje mi się, że już jest...nawet jeśli się mylę, to i tak anonsodawcy
              trzymają się tego od jakiegoś już czasu
      • tassman Re: szukamy RECEPCJONISTKI 29.08.02, 11:54
        Szukajcoie dalej frajera za 500 miesięcznie i 12 godzin roboty na dobę.

tassman:)
        • Gość: mfk Re: szukamy RECEPCJONISTKI IP: *.etel.net.pl 29.08.02, 11:58
          wzruszające doświadczenia
    • gaudis Re: szukamy RECEPCJONISTKI 28.08.02, 18:27
      Napiszcie cos o zarobkach, a moze sie wstydzicie?
    • Gość: brzoza2 Re: szukamy RECEPCJONISTKI IP: *.chello.pl 28.08.02, 18:30
      Firma doradcza, ale co doradza, komu i w jakiej dziedzinie. To dosyc istotna
      informacja.
    • Gość: mfk2 Re: szukamy RECEPCJONISTKI IP: *.etel.net.pl 29.08.02, 09:24
      Witam wszystkich.
      Beato - dziękuję za odpowiedź. Wiek akurat na prawdę nie ma znaczenia, język -
      zdecydowanie tak.
      Gaudis - zarobki są jakie są. Nie są złe, ale jak z pewnością wiesz - każdy
      możę wynegocjować inną kwotę.
      Brzoza - komu i w jakiej dziedzinie doradza nasza firma będzie wiadomo
      potencjalnemu klandydatowi do pracy zaraz po przekroczeniu progów biura. Poza
      tym, zdaje mi się, że jest to raczej informacja istotna dla pracowników
      merytorycznych. ok, nie każdy chce pracować w każdej branży. Ale pierwszy
      kontakt to nie jest od razu kontrakt na całe życie. Każda ze stron może się nie
      zgodzić na proponowane przez drugą warunki.
      Ala - no szczerze mówiąc liczyłam, że jednak parę odpowiedzi to będzie.
      pozdrawiam - mfk2
      • pan_pndzelek Re: a na co liczyłeś? 29.08.02, 09:30
        Jeśli wypłaca się bezrobotnym zapomogi to bezrobocie znika, bo po co się mają
        męczyć?
        • Gość: Niech Bardzo powazne pytanie IP: 217.197.165.* 29.08.02, 11:12
          A czy w czasie pracy mozna bedzie korzystac z internetu i pisac np. na
          niniejszym forum - nie wiecej niz przez 4 godziny dziennie?
      • Gość: Alla Nie ten adres. IP: *.a2000.nl 30.08.02, 10:53
        Kandydatki na recepcjonistki nie maja dostepu do komputera, bo nie maja pracy.
        Na tym forum sa tylko ludzie, ktorzy akurat mailuja w godzinach pracy, albo sa
        bogaci z domu wiec komputer maja. A skoro prace czy tez pieniadze maja, to po
        co im bycie recepcjonistka do szczescia potrzebne. Logiczne.
        I nie ma co wyciagac wnioskow, ze w Polsce nie ma bezrobocia, bo nikt nie leci
        na zlamanie karku na posade recepcjonistki na forum Warszawa. A dlaczego mfk2
        nie zlozy tej oferty do instytucji, gdzie przychodza ludzie szukajacy
        pracy????? Tam sporo osob by sie ucieszylo i polecialo na zlamanie karku.
      • jeniffer1 Re: szukamy RECEPCJONISTKI 31.08.02, 19:20
        A czy słyszeliście może o Gazecie Praca??? To tam się szuka pracowników, bo na
        tym forum spotka was tylko krytyka, ponieważ propozycja brzmi podejrzanie jak
        coś w stylu: Wesołych dziewczyn do obsługi infolinii szukamy.
        Zmieńcie lokalizację
        PZDR
    • Gość: Paweł Praca Ogłoszenia Drobne IP: *.acn.pl / 10.132.130.* 29.08.02, 11:18
      Istnieje chyba forum Praca, a nawet Praca W Warszawie. Admin cieć zasnął na
      klawiaturce, czy trzeba puścić dziesięciopostowy spam reklamowy żeby doczekać
      się jakiejś reakcji?
      Pozdrawiam
    • Gość: mfk Re: szukamy RECEPCJONISTKI IP: *.etel.net.pl 29.08.02, 11:52
      Istnieje tez formum szukanie pracy. I co z tego?
      • tassman rozwalone biuro 29.08.02, 13:25
        mfk

Słyszałem na miescie, że wam biuro rozwaliło koło 12. Tak sie pchali drzwiami,
        oknami i klimą naiwniacy......

• Gość: chętna Re: rozwalone biuro IP: *.acn.waw.pl 29.08.02, 14:32
          To ja, to ja utknęłam w tej klimatyzacji! A jak już się przepchnęłam, to
          okazało się, że płacą 450 zł i jeszcze każą założyć własną firmę, bo nie będą
          płacić ZUSu. A w ogóle to dali ogłoszenie na forum, bo nie mają pieniędzy na
          płatne ogłoszenia. No i co mi radzicie? Brać tę robotę???
          • draconessa Re: rozwalone biuro 29.08.02, 14:41
            Buahahahaha!!! Chyba nawet wiesz, jaka bedzie odpowiedz..Primo: wynagrodzenie
            takie, ze na pewno sie nie oplaca, secundo: kaza Ci zalozyc wlasna firme - bo
            chca, zebys sama oplacala sobie ZUSy i inne haracze tertio:jesli nie maja kasy
            na ogloszenie prasowe, to znaczy, ze cienko przeda i ani nie mozesz byc pewna w
            miare stalego zatrudnienia, ani nie mozesz byc pewna stalego zatrudnienia i
            raczej nie licz na podwyzke w przyszlosci...
            • Gość: chętna Re: rozwalone biuro IP: *.acn.waw.pl 29.08.02, 14:51
              Aha, już wiem jakim doradztwem się zajmują. Oni doradzają firmom, jak mają
              szukać pracowników...
              • draconessa Re: rozwalone biuro 29.08.02, 14:57
                Zartujesz??? hahahahaha....nie moge!!!! sprawni sa...ci doradcy....a co za
                skutecznosc.....hahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: ala Re: wszystko wam źle IP: *.acn.pl / 10.131.132.* 29.08.02, 17:08
                  internet nie słuzy tylko do pyskowek i przeklenstw
                  jak ktos chciał ominąc procedurę poszukiwania pracownika przez agencję (chyba
                  nie macie pojecia jak to wyglada i ile kosztuje) to chyba dobrze
                  a co w tym złego,ze nie chce wysokich kosztów??to mało jeszcze tych kosztów?
                  nie kazdy ma "szczescie" takie jak wy-ze moze pracowac i caly dzien klapac
                  pyskiem
                  przeciez wy nic nie robicie w tej swojej pracy
                  to juz swiadczy o was-gdzie pracujecie i na jakich stanowiskach, skoro mozecie
                  o pierdolach caly dzien
                  no coz, wasze glowki nie pojmą, ze mozna szukac kogos na stanowisko
                  recepcjonistki przez internet.
                  i oczywiscie wiecie-ile bedzie placil, czego nie bedzie oplacal, wszechwiedzace
                  toawrzystwo.
                  moze załozcie bojówke przeciw krwiozerczym kapitalistom. pietrek ikonowicz wam
                  pomoze.
                  :))))
                  • draconessa Re: wszystko wam źle 29.08.02, 20:37
                    Ale ty Alu biedna jestes jednak...Litosciwie Ci wyjasnie, ze pracuje na
                    wysokim stanowisku - w firmie juz wyzej w hierarchii zajsc nie mozna.
                    Komputerow mam na swoim biurku kilka, wiec jeden moge sobie spokojnie
                    poswiecic na forum. I prace moja moge sobie organizowac tak, jak chce.
                    Ale,ale, cos ty tez siedzisz na forum przez cale dnie i bawisz sie w
                    przyczepianie do wszystkich...Ciekawe, zlotko, kto Ci za to placi i jakie sa
                    rezultaty Twojej pracy??? Co, sloneczko? Jakimiz to osiagnieciami mozesz sie
                    pochwalic. Powiedz, jak sie wykazesz, to moze Ciebie zatrudnie...do sprzatania
                    biura. Dam Ci za to 500 zl - tylko zaloz wlasna firme, bo nie zamierzam za
                    Ciebie placic ZUSu... No i przynies wlasne szczotki. Mysle, ze to hojna
                    oferta??? W razie czego poskarz sie Ikonowiczowi - cos Ciebie do niego
                    ciagnie, skoro tak go wspominasz. Wiecej z Toba gadac nie bede, bo jednak
                    znizanie sie do Twojego pozomu jest dla mnie zbyt juz nudne. Adieu!
                  • tassman Re: wszystko wam źle 30.08.02, 11:06
                    Gość portalu: ala

Ojoj ales nam powiedziała....hoho!!

• tassman Re: rozwalone biuro 30.08.02, 11:03
            Gość portalu: chętna napisał(a):

> To ja, to ja utknęłam w tej klimatyzacji! A jak już się przepchnęłam, to
            > okazało się, że płacą 450 zł i jeszcze każą założyć własną firmę, bo nie będą
            > płacić ZUSu. A w ogóle to dali ogłoszenie na forum, bo nie mają pieniędzy na
            > płatne ogłoszenia. No i co mi radzicie? Brać tę robotę???

Bierz !!! I jeszcze sie z nimi targuj zebys zarabiała 350zł na miech.

• Gość: agulha Re: szukamy RECEPCJONISTKI IP: *.acn.pl / 10.131.128.* 29.08.02, 20:51
      Witam. Na szczęście pracę mam, ale z ciekawością śledzę tego typu wątki. To
      zadziwiające. Niby wszyscy płaczą, że bezrobocie itd. A obserwuję, że za KAŻDYM
      razem, kiedy ktoś temu towarzystwu rzuca hasło "szukam do pracy", napada na
      niego całe stado zgłodniałych wilków. NIC im się nie podoba. Padają zarzuty: że
      będzie trzeba ciężko pracować [a niby czemu nie?], że pensja na pewno będzie
      mała, że ogłoszeniodawca jest krwiopijcą i skąpcem [tu z palca wyssane dowody
      na to], dlaczego nie pisze dokładnie, na czym będzie polegać praca [zwłaszcza w
      Waszym przypadku zarzut idiotyczny. Recepcjonistka powinna wiedzieć, jak się
      nazywa firma, jej NIP, adres, telefon, nazwiska szefa i pracowników, z czasem -
      kontrahentów, a czy firma przerabia złotówki kwadratowe na okrągłe, czy jest to
      biuro projektów, handel artykułami żelaznymi, gazeta popołudniowa czy
      cokolwiek, zaiste nie ma praktycznie znaczenia!].
      Nie wiem, czy tego typu ataki pochodzą od bezrobotnych (?), czy od nudzących
      się w pracy (dobrej pracy na ciepłej posadce, z dostępem do Internetu)
      pieniaczy, którzy za innych się awanturują. Jeśli oferta kogoś WSTĘPNIE
      zainteresuje, to chyba oczywiste, że nie podpisuje w ciemno umowy, tylko pyta
      się, umawia na rozmowę, rozważa, negocjuje. A nie wydziera na potencjalnego
      pracodawcę.
      Poza tym jak ktoś uczciwie zarabia na życie, to w pracy głównie pracuje. Mam w
      pracy Sieć, ale w ciągu dnia może zdarzy mi się, i to nie co dzień, wysłać
      jeden-dwa króciutkie maile prywatne, a przez resztę czasu, do cholery,
      pracuję!! a po forach buszuję w czasie wolnym i za własne pieniądze.
      Do potencjalnego pracodawcy apeluję: nie pozwól, żeby te szczekające tu kundle
      źle Cię nastawiły do przyszłej pracownicy (bo w końcu na pewno kogoś
      zatrudnisz), nawet jeżeli ona trafi do Ciebie z tego Forum. I życzę Wam
      wzajemnego poszanowania i udanej współpracy na warunkach zadowalających dla obu
      stron :-)).
      • gaudis Re: szukamy RECEPCJONISTKI 05.09.02, 11:33
        500 zł pensji, ZUS we własnej firmie chyba 560. Czyli żeby pracować trzeba
        wcześniej gdzieś dorobić.
    • Gość: Paweł Re: szukamy RECEPCJONISTKI IP: *.acn.pl / 10.132.130.* 30.08.02, 07:03
      Pozwolę sobie jeszcze raz wyrazić swoje zdziwienie faktem, że administracja
      tego forum, toleruje umieszczanie tutaj takich ogłoszeń. Jak już pisałem wyżej,
      istnieją odpowiednie fora dla dyskutowania spraw zatrudnienia, chociaż one
      również jak mniemam nie zostały pomyślane jako darmowa tablica ogłoszeń.
      Reasumując, jeśli takie posty będą tolerowane, za chwilę trafimy tutaj na
      reklamę warsztatu wulkanizacyjnego, zamienię mieszkanie, kupię bony, pyzy
      gorące pyzy... itede.
      Pozdrawiam
      • Gość: chętna Re: szukamy RECEPCJONISTKI IP: *.acn.waw.pl 30.08.02, 09:27
        Gość portalu: Paweł napisał(a):

> Pozwolę sobie jeszcze raz wyrazić swoje zdziwienie faktem, że administracja
        > tego forum, toleruje umieszczanie tutaj takich ogłoszeń. Jak już pisałem
        wyżej,
        >
        > istnieją odpowiednie fora dla dyskutowania spraw zatrudnienia, chociaż one
        > również jak mniemam nie zostały pomyślane jako darmowa tablica ogłoszeń.
        > Reasumując, jeśli takie posty będą tolerowane, za chwilę trafimy tutaj na
        > reklamę warsztatu wulkanizacyjnego, zamienię mieszkanie, kupię bony, pyzy
        > gorące pyzy... itede.
        > Pozdrawiam

Otóż to. Podpisuję się pod każdym Twoim słowem. W przeciwieństwie do Ali (i nie
        tylko) nie rozumiem, jak można nie widzieć całej niestosowności zamieszczania
        tego typu ogłoszeń na tutejszym forum. Dlatego trochę sobie pożartowałam. Jest
        dużo sposobów na szukanie pracowników, a firmę która robi to w sposób tak
        nieprofesjonalny, traktowałabym z dużą ostrożnością. Ja również b. się dziwię,
        że administratorzy pozwalają na próby zamiany forum na bazar.
        ps. piszę z domu i nikomu nie kradnę czasu pracy.
        • draconessa Re: szukamy RECEPCJONISTKI 30.08.02, 16:01
          Coza, z jednej strony fajnie - ktos chce dac prace... to jest godne pochwaly.
          Ale: to juz kolejne ogloszenie tego typu na forum warszawskim. A nie mozna tego
          na forum o pracy zamiescic??? tam sa wieksze szanse. Naprawde - tam wlasnie
          zagladaja potencjalni pracownicy. tutaj wszyscy pracuja, wiec szanse na odzew
          sa nikle. A co do pewnych maili, ktore sie pojawily - coz, my tu sobie
          dyskutujemy i sprowadzamy rzecz do sytuacji wymyslonych i absurdalnych, ale to
          jest juz forum. To pod rozwage tym, ktorzy raz mnie wyzywaja od komuszych
          dzieci, a raz od kapitalistycznych wyzyskiwaczy.
          A tak ogolnie - wyluzujmy sie. jest ostatni weekend wakacji, pogoda przyjemna,
          piatek po poludniu, czas na zielona trawke...:)))
      • Gość: !@#$%$% Re: szukamy RECEPCJONISTKI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.02, 10:56
        Gość portalu: Paweł napisał(a):

> Pozwolę sobie jeszcze raz wyrazić swoje zdziwienie faktem, że administracja
        > tego forum, toleruje umieszczanie tutaj takich ogłoszeń. Jak już pisałem
        wyżej,
        >
        > istnieją odpowiednie fora dla dyskutowania spraw zatrudnienia, chociaż one
        > również jak mniemam nie zostały pomyślane jako darmowa tablica ogłoszeń.
        > Reasumując, jeśli takie posty będą tolerowane, za chwilę trafimy tutaj na
        > reklamę warsztatu wulkanizacyjnego, zamienię mieszkanie, kupię bony, pyzy
        > gorące pyzy... itede.
        > Pozdrawiam

Odczep się. Minuty nie wysiedzisz żeby się do kogoś nie przyczepić marudo.
    • jeniffer1 Szukam konsekwencji w ogłoszeniu 31.08.02, 19:24
      Aha. W ogłoszeniu jest poza tym jakaś niekonsekwencja. Skoro szukacie osoby
      obsługującej programy biurowe (Word, Excel itd), to czemu także ma biegle pisać
      NA MASZYNIE??? Obsługi liczydeł też wymagacie??
      • Gość: beata_ Re: Szukam konsekwencji w ogłoszeniu IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 31.08.02, 19:39
        jeniffer1 napisała:

> Aha. W ogłoszeniu jest poza tym jakaś niekonsekwencja. Skoro szukacie osoby
        > obsługującej programy biurowe (Word, Excel itd), to czemu także ma biegle
        pisać
        >
        > NA MASZYNIE??? Obsługi liczydeł też wymagacie??

Nie przesadzaj - maszyna to jednak co innego niż komputer, chociaż też ma
        klawiaturę. Czasem trzeba umieć posłużyć się tym i tym - wiem coś o tym. A nowe
        maszyny do pisania, to nie to samo, co dawne "klepaczki" i wymagaja nieco
        pojęcia.

Ps
        Ostatnio, będąc na urlopie, udzielałam instrukcji przez telefon koledze, który
        musiał posłużyc się maszyną do pisania (nigdy tego wcześniej nie robił) -
        śmiesznie było:-))))
        • jeniffer1 Re: Szukam konsekwencji w ogłoszeniu 04.09.02, 20:12
          Czy już wysłałaś swoje CV do tej firmy?
          Bo bronisz podejrzanie...
          • Gość: beata_ Re: Szukam konsekwencji w ogłoszeniu IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 04.09.02, 20:27
            jeniffer1 napisała:

> Czy już wysłałaś swoje CV do tej firmy?
            > Bo bronisz podejrzanie...

Nie, nie wysłałam bo uważnie czytam...Gdybyś też uwaznie czytała wątek, nie
            zadałabyś tego pytania...
            Nie bronię - staram się być obiektywna i czepiam się tego, o co jest się
            czepiać:-)))

Bez urazy...
            • jeniffer1 Re: Szukam konsekwencji w ogłoszeniu 04.09.02, 20:51
              Gość portalu: beata_ napisał(a):

> Nie, nie wysłałam bo uważnie czytam...

Chyba jednak nie do końca...
              • Gość: beata_ Re: Szukam konsekwencji w ogłoszeniu IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 04.09.02, 21:00
                jeniffer1 napisała:

> Gość portalu: beata_ napisał(a):
                >
                > > Nie, nie wysłałam bo uważnie czytam...
                >
                > Chyba jednak nie do końca...
                >
                • jeniffer1 Re: Szukam konsekwencji w ogłoszeniu 04.09.02, 21:08

> A sprawa maszyny do pisania nie jest wg mnie (co wyjaśniłam wyżej) taka
                  głupia, jak sie z pozoru wydaje

No cóż jak zawsze punkt widzenia zależy od punktu siedzenia
                  • Gość: beata_ Re: Szukam konsekwencji w ogłoszeniu IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 04.09.02, 21:11
                    jeniffer1 napisała:

>
                    > > A sprawa maszyny do pisania nie jest wg mnie (co wyjaśniłam wyżej) taka
                    > głupia, jak sie z pozoru wydaje
                    >
                    >
                    > No cóż jak zawsze punkt widzenia zależy od punktu siedzenia
                    >
                    • jeniffer1 Re: Szukam konsekwencji w ogłoszeniu 08.09.02, 19:47
                      > Zgadza się - doświadczenie w tej akurat dziedzinie widać masz niewielkie,
                      albo żadne...

Akurat w tej kwestii bardzo się mylisz. Właśnie w tej kwestii wiem doskonale o
                      czym piszę, natomiast ty chyba nie masz zielonego pojęcia, a czepiasz się jak
                      rzep psiego ogona. Radzę się doszkolić.
                      • Gość: beata_ Re: Szukam konsekwencji w ogłoszeniu IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 08.09.02, 20:16
                        jeniffer1 napisała:

> > Zgadza się - doświadczenie w tej akurat dziedzinie widać masz niewielkie,
                        > albo żadne...
                        >
                        >
                        > Akurat w tej kwestii bardzo się mylisz. Właśnie w tej kwestii wiem doskonale
                        o
                        > czym piszę, natomiast ty chyba nie masz zielonego pojęcia, a czepiasz się jak
                        > rzep psiego ogona. Radzę się doszkolić.

No to w tej akurat kwestii nie rozumiem Cię - skoro, wiez o czym piszesz,
                        domniemywam, że w swojej pracy używasz obu urządzeń - rzeczywiście nie widzisz
                        różnicy???
                        Pewnie, że to pryszcz - maszyna do pisania nie jest urządzeniem aż tak
                        skomplikowanym, żeby nie można było go (jej ) opanować - przyznasz jednak, że
                        nieco innym od komputera. Szukając pracownika, wiedząc, że oprócz komputera
                        będzie musiał używać maszyny, wolałabym takiego co miał już maszynę 'w ręku' od
                        takiego, co jej nie miał - i tyle (tu właśnie nie widzę braku konsekwencji
                        w 'ogłoszeniu', które Ty widzisz). Oczywiście w obliczu innych zalet kandydata,
                        brak umiejętności pisania na maszynie przy jednoczesnej umiejętności
                        posługiwania się komputerem byłby brakiem nieistotnym.
                        Poczytaj moje posty jeszcze raz, to nie boli:-) Chyba że nie masz czasu albo
                        ochoty...Wbrew pozorom nie jestem czepliwa i wyglądało mi na to, że Ty też nie -
                        nie wiem czemu ścięłyśmy się akurat przy takim drobiazgu...
                        • jeniffer1 Re: Szukam konsekwencji w ogłoszeniu 12.09.02, 20:17
                          Wbrew pozorom nie jestem czepliwa i wyglądało mi na to, że Ty też nie nie wiem
                          czemu ścięłyśmy się akurat przy takim drobiazgu...

Kto się czubi ten się lubi :-)
                          Ale nadal nie rozumiem tego jeśli firma ma kompy to po co im maszyny do
                          pisania??? Przecież WSZYSTKO można zrobić na kompie...
                          • Gość: beata_ Re: Szukam konsekwencji w ogłoszeniu IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 12.09.02, 20:30
                            jeniffer1 napisała:

> Wbrew pozorom nie jestem czepliwa i wyglądało mi na to, że Ty też nie nie
                            wiem
                            > czemu ścięłyśmy się akurat przy takim drobiazgu...
                            >
                            >
                            > Kto się czubi ten się lubi :-)
                            > Ale nadal nie rozumiem tego jeśli firma ma kompy to po co im maszyny do
                            > pisania??? Przecież WSZYSTKO można zrobić na kompie...
                            >
                            • jeniffer1 Re: Szukam konsekwencji w ogłoszeniu 12.09.02, 20:40
                              Ale kiedy?? Bo mnie skręci z ciekawości
                              • Gość: beata_ Re: Szukam konsekwencji w ogłoszeniu IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 12.09.02, 20:42
                                jeniffer1 napisała:

> Ale kiedy?? Bo mnie skręci z ciekawości
                                >
                                • jeniffer1 Re: Szukam konsekwencji w ogłoszeniu 12.09.02, 20:50
                                  > Co - kiedy??

Kiedy w firmie potrzebna jest maszyna do pisania???
                                  • jeniffer1 Re: Szukam konsekwencji w ogłoszeniu 12.09.02, 20:52
                                    Idę do domu, dowiem się następnym razem. Dobranoc
                                  • Gość: beata_ Re: Szukam konsekwencji w ogłoszeniu IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 12.09.02, 20:54
                                    jeniffer1 napisała:

> > Co - kiedy??
                                    >
                                    > Kiedy w firmie potrzebna jest maszyna do pisania???
                                    >
                                    >
                                    • jeniffer1 Re: Szukam konsekwencji w ogłoszeniu 15.09.02, 14:46
                                      > Drugi przykład, i ten już mnie dotyczy - startujesz w przetargu, dostajesz
                                      > specyfikację, w której jak wół stoi napisane, że ofertę należy sporządzić na
                                      > załączonych formularzach na maszynie do pisania. No i chciał nie chciał trza
                                      > tej maszyny użyć...:(
                                      No to ci, którzy piszą te specyfikacje nie wiedzą chyba, że formularze można
                                      wypełniać komputerowo...
                                      he he he
                                      PZDR
                                      • Gość: beata_ Re: Szukam konsekwencji w ogłoszeniu IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.09.02, 15:37
                                        jeniffer1 napisała:

> > Drugi przykład, i ten już mnie dotyczy - startujesz w przetargu, dostajesz
                                        >
                                        > > specyfikację, w której jak wół stoi napisane, że ofertę należy sporządzić
                                        > na
                                        > > załączonych formularzach na maszynie do pisania. No i chciał nie chciał tr
                                        > za
                                        > > tej maszyny użyć...:(
                                        > No to ci, którzy piszą te specyfikacje nie wiedzą chyba, że formularze można
                                        > wypełniać komputerowo...
                                        > he he he
                                        > PZDR
                                        >
                                        >
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka