darkuss 04.09.05, 02:28 Powiedzcie mi czy będzie koncert Stinga w Warszawie dla abonentów IDEI? Krążą takie pogłoski, że tak. Chętnie przyjechałbym to zobaczyć (posłuchać). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: news "Ideowy" koncert Stinga IP: *.akron.wroc.pl / *.akron.wroc.pl 04.09.05, 06:27 Sting zagra dla 150 tysięcy "Nasze informacje potwierdziły się – Sting zagra koncert 24 września na terenie toru wyścigów konnych na Służewcu. By dostać się na koncert wystarczy wysłać SMS-a z telefonu sieci Idea o treści STING pod numer 71501. Wylosawanych 75 tysięcy osób otrzyma podwójne, bezpłatne, zaproszenia. Koncert jest częścią kampanii PTK Centertel. – Nie mogę się już doczekać zagrania koncertu dla tak entuzjastycznej publiczności w kulturalnej stolicy kraju – zapowiada Sting. Przed nim wystąpią Kayah i Makowiecki Band. Koncert będzie transmitowany przez TVP 2." /Życie Warszawy/ A ja jestem w Plusie, co jest w tej sytuacji minusem - TAK-TAK! :(( Na pewno będzie handelek tymi zaproszeniami. Ciekawe, ile sobie "krzykną" za te smsy? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
vtec_z Re: "Ideowy" koncert Stinga 05.09.05, 10:59 Gość portalu: news napisał(a): > Sting zagra dla 150 tysięcy > > "Nasze informacje potwierdziły się – Sting zagra koncert 24 września na > terenie toru wyścigów konnych na Służewcu. > > By dostać się na koncert wystarczy wysłać SMS-a z telefonu sieci Idea o > treści STING pod numer 71501. Wylosawanych 75 tysięcy osób otrzyma podwójne, > bezpłatne, zaproszenia. Koncert jest częścią kampanii PTK Centertel. > – Nie mogę się już doczekać zagrania koncertu dla tak entuzjastycznej > publiczności w kulturalnej stolicy kraju – zapowiada Sting. Przed nim > wystąpią Kayah i Makowiecki Band. Koncert będzie transmitowany przez TVP 2." > /Życie Warszawy/ > > A ja jestem w Plusie, co jest w tej sytuacji minusem - TAK-TAK! :(( > > Na pewno będzie handelek tymi zaproszeniami. > Ciekawe, ile sobie "krzykną" za te smsy? > > Pozdr. > > Czyżbyś miał ochotę na zaproszenie? Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: "Ideowy" koncert Stinga 05.09.05, 11:25 Regulamin, który pojawił się wczoraj po południu na Orange (bo na Idea.pl nie ma) wyraźnie zakazuje handlu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
vtec_z Re: "Ideowy" koncert Stinga 05.09.05, 22:33 jaa_ga napisała: > Regulamin, który pojawił się wczoraj po południu na Orange > (bo na Idea.pl nie ma) wyraźnie zakazuje handlu:)) Świetnie o tym wiem :-) Mam dwa telefony w Idei i mogę uzyskać dwa zaproszenia. Poniweważ sam potrzebuję jednego to z drugiego mógłbym zrobić prezent komuś kto ma nieszczęście umowy z "innym wiodącym operatorem GSM". Czasem stać mnie na altruizm :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Sprzedam tanio bilety na koncert Stinga-po 50 zeta 07.09.05, 00:37 Sprzedam tanio bilety na koncert Stinga-po 50 zeta jaa_ga napisała: > Regulamin, który pojawił się wczoraj po południu na Orange > (bo na Idea.pl nie ma) wyraźnie zakazuje handlu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Sprzedam tanio bilety na koncert Stinga-po 50 IP: *.gdynia.mm.pl 07.09.05, 08:11 razem z karta sim telefonu z ktorego wyslales szczesliwego smsa jak rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Sprzedam tanio bilety na koncert Stinga-po 50 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.09.05, 10:26 Do Mike-Great: a jak moge je od Ciebie kupic? -ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Silver Re: Sprzedam tanio bilety na koncert Stinga-po 50 IP: *.brda.net 09.09.05, 00:33 Masz jeszcze bilety na Stinga ??? skontaktuj się westlandia@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SYB Re: "Ideowy" koncert Stinga IP: *.algo.radom.pl / *.radman.pl 06.09.05, 19:32 koszt smsa jest w regulaminie 1,22 z vat wiec nie jest chyba zle ??;) Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great [...] 07.09.05, 00:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Orange = Sting - info z pierwszej ręki 04.09.05, 10:35 Witam, zainteresowana koncertem, jako posiadaczka tel. IDEA, wysłałam SMS-a na podany wyżej numer. Oto odpowiedź, jaką otrzymałam: "Niestety dzisiaj nie otrzymujesz zaproszenia na koncert. Nadal masz szanse - spróbuj jutro!" Co z tego wynika teoretycznie? Ano to, że użytkownicy sieci IDEA, nabijając konto 71501, zapłacą za koncert Stinga z nawiązką, ponieważ chcąc sie na koncert załapać, będą wysyłać pewnie setki SMSów (1,22 zł brutto), a i tak nie dostaną ŻADNEJ gwarancji, że zostaną szczęśliwymi wybrańcami losu. Zajrzałam na stronę Idea.pl. ŻADNEJ informacji o ZASADACH losowania, żadnego Regulaminu, jedynie informacja, że: (fragment skopiowany ze str.www.) "Na specjalne zaproszenie Orange, Sting zagra dla Klientów sieci Idea bezpłatny koncert w Warszawie. Impreza rozpocznie się w sobotę, 24 września o godz. 18.00 na Torze Wyścigowym Służewiec przy ul. Puławskiej 266. Jako support wystąpią Kayah i Tomek Makowiecki. Koncert, prowadzony przez Piotra Metza, będzie transmitowany na żywo w 2 Programie TVP. Dodatkowo w Krakowie (okolice rynku), Gdańsku (Targ Węglowy), Wrocławiu (Plac Wolności) i Poznaniu (Stary Browar) odbędą się imprezy towarzyszące, podczas których transmisję z koncertu będzie można obejrzeć na telebimach. Poprowadzą je odpowiednio Marek Rusinek, Adam Kasprzyk, Jacek Kaczorowski i Roman Osica. Patroni medialni koncertu to TVP2, Gazeta Wyborcza, RMF FM, portal Wirtualna Polska - WP.pl. Koncert będzie bezpłatny dla klientów sieci Idea oraz zaproszonej przez nich 1 osoby. Dodatkowe informacje. Uczestnicy imprezy w Warszawie będą mogli skorzystać ze specjalnych linii komunikacji miejskiej, łączących centrum miasta ze Służewcem: - autobusy: 136, 319, 604, 709, 727, - tramwaje: 4, 33. Zadzwoniłam do Biura Obsługi i zapytałam dlaczego na stronie nie ma informacji o ZASADACH uczestnictwa w "bezpłatnym" koncercie??? Otrzymałam odpowiedź, że o zasadach mają obowiązek informować WYŁĄCZNIE konsultanci Biur Obsługi sieci Idea. Wyraziłam (rozmowy są nagrywane) swoją dezaprobatę dla takiej, a nie innej formy wyciągania od abonentów Idei pieniędzy za SMSy, a tym samym, manipulowania opinią publiczną, że koncert jest darmowy, bo NIE JEST. Poinformowałam również, że tę informację zamieszczę na portalu gazeta.pl, co niniejszym czynię:) PS. Co do mnie - już zdecydowałam: obejrzę Stinga w TVP2 i posłucham z mego balkonu:)). Nie lubię, jak się mnie na żywca robi w konia. PS2. Wszystkim "ideowcom" życzę z całego serca szczęścia w "losowaniu" he he Odpowiedz Link Zgłoś
horny7 Re: Orange = Sting - info z pierwszej ręki 04.09.05, 10:48 jaa_ga napisała: > Wyraziłam (rozmowy są nagrywane) swoją dezaprobatę dla takiej, a nie innej form > y > wyciągania od abonentów Idei pieniędzy za SMSy, a tym samym, manipulowania > opinią publiczną, że koncert jest darmowy, bo NIE JEST. > Poinformowałam również, że tę informację zamieszczę na portalu gazeta.pl, > co niniejszym czynię:) > PS. Co do mnie - już zdecydowałam: obejrzę Stinga w TVP2 i posłucham z mego > balkonu:)). Nie lubię, jak się mnie na żywca robi w konia. > PS2. Wszystkim "ideowcom" życzę z całego serca szczęścia w "losowaniu" he he Nudzisz i tyle. Nie chcesz, nie stac Cie na te SMSy - nie wysylaj, skorzystaja inni. Pomysl na selekcje dobry. Ale, jak widac, maruderow nigdy dosc... Polactwo, ot co. & Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Orange = Sting - info z pierwszej ręki 04.09.05, 10:58 Szczęścia w losowaniu Ci życzę i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bojkot! Proponuje zbojkotowac tych sukinkotow z Idei IP: *.chello.pl 04.09.05, 11:04 I tyle. Bajki opowiadaja, ze za darmo koncert sukinkoty. Ten koncert mam f tupie i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Sting się zeszmacił - jak Nałęczowy 07.09.05, 00:21 Gość portalu: Bojkot! napisał(a): > I tyle. > Bajki opowiadaja, ze za darmo koncert sukinkoty. > Ten koncert mam f tupie i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SYB Re: Orange = Sting - info z pierwszej ręki IP: *.algo.radom.pl / *.radman.pl 06.09.05, 19:35 bardzo dziekuje:) widocznie mi dopisalo bo... udalo sie hiihi Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: Orange = Sting - info z pierwszej ręki 04.09.05, 11:07 horny7 napisał: > Nudzisz i tyle. Nie chcesz, nie stac Cie na te SMSy - nie wysylaj, skorzystaja > inni. Pomysl na selekcje dobry. Ale, jak widac, maruderow nigdy dosc... > Polactwo, ot co. Jak ci juz opadnie, horny, to pomysl. Kazdy konkurs polegajacy na LOSOWANIU, musi miec przejzysty regulamin i zasady. Kazdy, kto chce w takowym uczestniczyc musi miec JASNO okreslone zasady. Konkurs jest kupowaniem losu. Regulamin jest wymagany przez prawo. Gdyby to bylo w USA, to sam brak informacji, gdzie powinienem szukac regulaminu (w kazdym ogloszeniu o konkursie powinna byc czytelna informacja), z automatu spowodowalaby, ze partacze organizujacy ten konkurs musieliby dac KAZDEMU bilet na koncert, kto wyslal SMS-a do czasu, kiedy regulamin nie byl PUBLICZNIE (nie przez jakies odsylki od Ajnasza do Kajfasza) dostepny. Publiczna dostepnosc regulaminu, moze byc nawet w siedzibie firmy, ale MUSI byc o tym informacja. Czym innym jest jednak darmowe zaproszenie na koncert. Zaproszenie jest darmowe. Placi sie za udzial w konkursie. Konkurs jest platny, i na tym polega maly "myk" organizatora. Mozna wyslac 100 SMS-ow i wygrac bilet darmowy. Placi sie za uczestnictwo w konkursie 122 PLN. Nie jestem abonentem IDEI, na szczescie Stinga widzialem na Gwardii jakos niedawno (4 lata?) Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Orange = Sting - info z pierwszej ręki 04.09.05, 11:15 I dokładnie o to mi chodzi - o CZYTELNE zasady uczestnictwa w losowaniu. A ponieważ ich nie ma - informuję wszystkich znajomych z forum, jak to naprawdę wygląda, nie nawołując wcale do bojkotu:) Przekazałam wszystko, co wiem i czego doświadczyłam w tej sprawie, jako abonent Idei. A wybór należy do Was :) Odpowiedz Link Zgłoś
vtec_z Regulamin - Orange = Sting 05.09.05, 11:03 Jaa_guś, masz rację, że wkurzyć może postawa ludzi z BOK-u Idei i zakres informacji na iedowej stronie www, tym bardziej, że na www.orange.pl/sting.html masz wszystko "czarno na białym" (a może na oranżowym?). Jeśli tam poczytasz i zdecydujesz się na czuwanie o północy to życzę miłych wrażeń na koncercie :-) za jedyne 1,22PLN (z VAT) Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Regulamin - Orange = Sting 05.09.05, 11:23 Wiem, wiem...ale to sie pojawiło PO moim poście he he Odpowiedz Link Zgłoś
vtec_z Re: Regulamin - Orange = Sting 05.09.05, 11:26 jaa_ga napisała: > Wiem, wiem...ale to sie pojawiło PO moim poście he he Gratuluję skuteczności :-) Ja ich namierzyłem wczoraj po południu --------------------------------------- First man then machine (Soichiro Honda) Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Regulamin - Orange = Sting 05.09.05, 11:28 Kurczę...a na idea.pl w dalszym ciągu nie ma... Nawet nie odsyłaja do www.orange... Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Regulamin nie był dostępny od 4.9.2005r. !!! 07.09.05, 00:28 Regulamin nie był dostępny od 4.9.2005r. !!! Pozdro. vtec_z napisał: > Jaa_guś, masz rację, że wkurzyć może postawa ludzi z BOK-u Idei i zakres > informacji na iedowej stronie www, tym bardziej, że na www.orange.pl/sting.html > > masz wszystko "czarno na białym" (a może na oranżowym?). > Jeśli tam poczytasz i zdecydujesz się na czuwanie o północy to życzę miłych > wrażeń na koncercie :-) za jedyne 1,22PLN (z VAT) Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Nie wysyłaj sms'a - nie daj zarobić pomarańczowym 07.09.05, 00:27 Nie wysyłaj sms'a - nie daj zarobić pomarańczowym świn...!!! jaa_ga napisała: > I dokładnie o to mi chodzi - > o CZYTELNE zasady uczestnictwa w losowaniu. > A ponieważ ich nie ma - informuję wszystkich znajomych z forum, > jak to naprawdę wygląda, nie nawołując wcale do bojkotu:) > Przekazałam wszystko, co wiem i czego doświadczyłam w tej sprawie, > jako abonent Idei. > A wybór należy do Was :) Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Orange = Sting - info z pierwszej ręki- warzaw 04.09.05, 11:25 warzaw_bike_killerz napisał: "Czym innym jest jednak darmowe zaproszenie na koncert. Zaproszenie jest > darmowe. Placi sie za udzial w konkursie. Konkurs jest platny, i na tym polega > maly "myk" organizatora. Mozna wyslac 100 SMS-ow i wygrac bilet darmowy. Placi > sie za uczestnictwo w konkursie 122 PLN. Warzaw, rzecz w tym, że z info na www.idea.pl wynika, że KONCERT jest bezpłatny...nie zaproszenie www.idea.pl/portal/map/map/one_details?parent_id=295814 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: Orange = Sting - info z pierwszej ręki IP: *.cofund.org.pl 06.09.05, 12:24 ale regulamin jest dostepny na orange.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Gooowno pomarańczowe robi ludzi w ciooola!!! 07.09.05, 00:25 Chamstwo tej "mandarynki" w oszukiwaniu klientów odnośnie "darmowych biletów" na koncert osiągnęło chyba szczyt. To jest totalna bezczelność i arogancja. Może zorganizować jakąś akcję bojkotującą takie kłamliwe "oferty" ??? warzaw_bike_killerz napisał: > horny7 napisał: > > > Nudzisz i tyle. Nie chcesz, nie stac Cie na te SMSy - nie wysylaj, skorzy > staja > > inni. Pomysl na selekcje dobry. Ale, jak widac, maruderow nigdy dosc... > > Polactwo, ot co. > > Jak ci juz opadnie, horny, to pomysl. Kazdy konkurs polegajacy na LOSOWANIU, > musi miec przejzysty regulamin i zasady. Kazdy, kto chce w takowym uczestniczyc > > musi miec JASNO okreslone zasady. Konkurs jest kupowaniem losu. Regulamin jest > wymagany przez prawo. Gdyby to bylo w USA, to sam brak informacji, gdzie > powinienem szukac regulaminu (w kazdym ogloszeniu o konkursie powinna byc > czytelna informacja), z automatu spowodowalaby, ze partacze organizujacy ten > konkurs musieliby dac KAZDEMU bilet na koncert, kto wyslal SMS-a do czasu, > kiedy regulamin nie byl PUBLICZNIE (nie przez jakies odsylki od Ajnasza do > Kajfasza) dostepny. Publiczna dostepnosc regulaminu, moze byc nawet w siedzibie > > firmy, ale MUSI byc o tym informacja. > > Czym innym jest jednak darmowe zaproszenie na koncert. Zaproszenie jest > darmowe. Placi sie za udzial w konkursie. Konkurs jest platny, i na tym polega > maly "myk" organizatora. Mozna wyslac 100 SMS-ow i wygrac bilet darmowy. Placi > sie za uczestnictwo w konkursie 122 PLN. > > Nie jestem abonentem IDEI, na szczescie Stinga widzialem na Gwardii jakos > niedawno (4 lata?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: news Re: Orange = Sting - info z pierwszej ręki IP: *.akron.wroc.pl / *.akron.wroc.pl 04.09.05, 18:14 zajrzyjcie też na: www.orange.pl/sting.html Odpowiedz Link Zgłoś
yoku Re: Orange = Sting - info z pierwszej ręki 06.09.05, 17:17 Nie ma żadnego losowania, pierwsze 3000 sms-ów wysłanych każdego dnia do dnia koncertu otrzymuje zaproszenia "z klucza". Z tego co słyszałam podobno o 00.15 zaproszenia się kończą. Zamiast robić zadymy na forum i wyżywać się na konsultantach BOK-u w Idei naucz się człowieku czytać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anad Re: Orange = Sting - info z pierwszej ręki IP: 213.155.176.* 06.09.05, 19:01 Dziś wysłałam sms-a minutę po północy (wg czasu podawanego przez Polskie Radio) i dowiedziałam się, że zaproszeń już nie ma. To o której mam wyłać??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SYB Re: Orange = Sting - info z pierwszej ręki IP: *.algo.radom.pl / *.radman.pl 06.09.05, 19:39 no i moze wlasnie o to chodzilo, ze oni mieli np jeszcze kilka senkund przed polnoca i zaliczyles sie do "wczoraj". Ja wyslalam o polnocy (wedlug zetki), po chwili drugiego. Na pierwszego dostalam info , ze nie wygralam, ale na drugiego ze ... GRATULUJEMY :) Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Zaproszenia są, ale dla "znajomych królika"... 07.09.05, 00:30 Zaproszenia są, ale dla "znajomych królika"... Stary, minuta po północy. Oranżada żyje już w matriksie. Gość portalu: anad napisał(a): > Dziś wysłałam sms-a minutę po północy (wg czasu podawanego przez Polskie Radio) > > i dowiedziałam się, że zaproszeń już nie ma. To o której mam wyłać??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: Orange = Sting - info z pierwszej ręki IP: 194.246.124.* 07.09.05, 10:55 pół sekundy po północy wg czasu radiowego jedynki. wystarczy. Pozdrawiam i życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Orange = Sting - info z pierwszej ręki IP: *.ig.pwr.wroc.pl 07.09.05, 12:36 Potwierdzam - zrobiłam tak samo i sie udało! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Orange = Sting - info z pierwszej ręki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 12:21 wysłałem pół minuty przed północą i dostałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Re: Orange = Sting - info z pierwszej ręki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 23:12 - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SYB Re: Orange = Sting - info z pierwszej ręki IP: *.algo.radom.pl / *.radman.pl 06.09.05, 19:34 hmm chyba jednak slabo szukalas, bo ja znalazalm regulamin i bardzo dokladnie go przeczytalam. wiesz nie licz na to ze bilety beda dostepne przez caly dzien. 3 tys. to wcale nie tak duzo, szczegolnie ze kampania reklamowa tego koncertu kwitnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Welcome to Poland W POLSZCZE NIC ZA FRIKO ! :)) IP: *.spray.net.pl 06.09.05, 21:56 ech naiwniaki.. Zarzad PTK Centek Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Orange robi ludzi ciooola z biletami i koncertem! 07.09.05, 00:20 Jest dokładnie jak napisałaś. Ja też służę potwierdzeniami sms'ów - nic nie znaczącymi w kwestii koncertu, ale nabijającymi kasę pomarańczowemu gooownu, a nas, klientów, nabijającymi w butelkę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idea Re: Orange = Sting - info z pierwszej ręki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 09:28 he,he ,he a nam się udało za 1 razem i to nie żaden banał- probować, może się uda, a nie tak od razu negatywne nastawienie.pozdrawiam i zyczę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majk Re: Orange = Sting - info z pierwszej ręki IP: 81.210.87.* 07.09.05, 11:54 Moja dziewczyna zdobyła bilety. Wystarczyło wysłać smsa równo o północy!!! I nie twierdz że koncert nie jest darmowy. Ja wole wydac 1,22zl na smsa i dostac bilet niż 100zł, a tyle pewnie by kosztował normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Exp Re: Orange = Sting - info z pierwszej ręki IP: *.europe.hp.net 07.09.05, 12:13 maruda, straszna maruda... a krzykaczka... echhh trochę wiecej uśmiechu, moi mili.. macie szansę na kocert Stinga, a pienicie, że spisek, że was łupią z kasy, że tacy źli, że bilety rozkradli... qrde teksty jak z kolejki pod mięsnym w 84ym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Chyba wtedy srałeś w pieluchy??? 07.09.05, 15:35 Gość portalu: Exp napisał(a): > maruda, straszna maruda... a krzykaczka... echhh trochę wiecej uśmiechu, moi > mili.. macie szansę na kocert Stinga, a pienicie, że spisek, że was łupią z > kasy, że tacy źli, że bilety rozkradli... qrde teksty jak z kolejki pod mięsnym > w 84ym ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: Orange = Sting - info z pierwszej ręki IP: 212.244.126.* 07.09.05, 13:08 A ja wyslalam JEDNEGO smsa i od razu wygralam:)) he he:) tylko ze czatowalam na wybicie 00.00 :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Do jaa-ga IP: 212.244.126.* 07.09.05, 13:11 Jak to - nie powiedzieli , jakie sa zasady? W danym dniu bilety wygrywa 3000 osob, ktore zdaza wyslac smsa jako pierwsze w kolejnosci. Przy czym nie da sie na ten sam numer telefonu wygrac 2 razy - wiem, przez pomylke wyslalam 2 smsy i jednym wygralam, a po drugim przyszedl sms zawiadamiajacy mnie, ze juz wygralam i ze nie z nimi te numery, Brunner Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vicio Re: Orange = Sting - info z pierwszej ręki IP: 213.25.25.* 07.09.05, 13:12 Proponuje przeczytac uwaznie regulamin: wygrywa codziennie pierwszych 3.000 SMSow. Co przekladajac na jezyk bardziej zrozumialy oznacza, ze jak wyslesz SMSa o godzinie 00.00 masz duuuza szanse bilet otrzymac. Zrobilem tak juz dwukrotnie, oczywiscie z 2 roznych telefonow z IDEI i w obu przypadkach wygralem. Tym samym wybieram sie z 3 znajomych na Wyscigi 24.09. A Ty ogladaj sobie w TV.... Pozdrawiam, Vicio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Corwin Re: Orange = Sting - info z pierwszej ręki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 13:14 Bzdura. Wczoraj wieczorem dostalem zaproszenie po pierwszym wyslanym SMS-ie. Zatem za 1,22 pln. Sposob jest dosyc prosty: zsynchronizowac zegarek komputera z np. time.windows.com i wyslac SMS 1-2 sekundy PRZED polnoca (23:59:58). Dziala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Re: Orange = Sting - info z pierwszej ręki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 16:27 - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betiina Re: Orange = Sting??? IP: *.chello.pl 05.09.05, 10:46 Wyalalam smsy z dwoch telefonow abonamentowych tuz po polnocy i na oba otrzymalam potwierdzenie otrzymania podwojnego zaproszenia, bilety do odbioru od 09,09,2005 w salonach Idei. Odpowiedz Link Zgłoś
jakub.kb Rowniez mam bilety :) 05.09.05, 18:14 rowniez mam bilety - niestety tylko na jeden nr mi sie udalo, na drugi przyszla mi wiadomosc ze nie wygralem... Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r A ja wysłałem SMS i dostałem taką odpowiedź: 05.09.05, 18:37 ,,|,, Nie wiem co to oznacza? Czy coś wygrałem? Odpowiedz Link Zgłoś
vtec_z Re: A ja wysłałem SMS i dostałem taką odpowiedź: 05.09.05, 19:56 vampi_r napisał: > > ,,|,, > > > Nie wiem co to oznacza? Czy coś wygrałem? > To oznacza, że musisz udać się pod Pałac Kultury ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludwik Re: A ja wysłałem SMS i dostałem taką odpowiedź: IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.09.05, 20:12 > vampi_r napisał: > > > > > ,,|,, > > > > > > Nie wiem co to oznacza? Czy coś wygrałem? > > raczej ktoś ci faka pokazał Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great To oznacza "fakju" 07.09.05, 00:35 To oznacza "fakju". vampi_r napisał: > > ,,|,, > > > Nie wiem co to oznacza? Czy coś wygrałem? > Odpowiedz Link Zgłoś
roody102 Re: Orange = Sting??? 06.09.05, 00:40 Melduję, że to działa. Wysłałem o północy i dostałem info, że mogę odebrać zaproszenie. Super :) Jutro z drugiego telefonu spróbuję a po jutrze namwiam znajomych :) Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: Orange = Sting??? 06.09.05, 02:01 roody102 napisał: > Jutro z drugiego telefonu spróbuję a po jutrze namwiam znajomych :) Zostaw trochę innym... Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: mam kolejne zaproszenie :) n/t 06.09.05, 09:17 Jeśli na ten sam numer, to kłamiesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
jakub.kb Re: mam kolejne zaproszenie :) n/t 07.09.05, 00:47 mam 4 numery w idei - na dwa wygrałem, dzisiaj na trzeci mi się nie udało :-( ale jest jeszcze jutro :) Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Teraz możesz zostać konikiem. 07.09.05, 00:48 Teraz możesz zostać konikiem. jakub.kb napisał: > mam 4 numery w idei - na dwa wygrałem, dzisiaj na trzeci mi się nie udało :-( > ale jest jeszcze jutro :) Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Orange = Sting??? 06.09.05, 09:19 Zapraszam Cię na Stinga, vampi_r :)) Ps. Okazuje się, że pierwszy dzień był taki "newralgiczny" Wczoraj wysłalam SMSa i mam zaproszenie :) Hej, Roody:)może zrobimy sektor internautów gazeta.pl? :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vtec_z Re: Orange = Sting??? 06.09.05, 09:21 A mi się nie udało :-( Przysnąłem tuż przed północą i wysłałem sms-a półtorej minuty po północy - za późno! Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Orange = Sting??? 06.09.05, 09:29 Dzisiaj się uda, trzymam kciuki:) Daj znać:) Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: Orange = Sting??? 06.09.05, 12:30 jaa_ga napisała: > Zapraszam Cię na Stinga, vampi_r :)) Poważnie?!?!?!?! dzięki wielkie. :-XXXXXXXX= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Orange = Sting??? IP: 62.233.204.* 06.09.05, 15:07 Z tymi sms-ami to ściema. Wysyłałam 3 razy o godzinie 0:00 i nic z tego. I to się nazywa, że koncert dla abonentów Idei jest darmowy (tak jest napisane na stronie www.idea.pl i nie jest to prawdą). Koncert jest darmowy dla pracowników i znajomków Idei, a abonenci swoimi bezskutecznymi sms-ami są sponsorami tego koncertu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cambo Re: Orange = Sting??? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 06.09.05, 17:16 pierd*sz!!! ja nie jestem pracownikiem a wysłalem z 2 telefonów wczoraj w nocy i wygrałem !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jedza1 Re: Orange = Sting??? 06.09.05, 17:17 GW troche przeinaczyla sprawe. Zaproszen jest rzeczywiscie 75 tys. ale dla abonentow tylko 3 tys. Reszta jest dla roznej masci sponsorow - STING nie zagra przeciez za darmo... Tak poinformowal mnie Pan w Idei 3 wrzesnia o 23.59. SMS wyslalam 4 wrzesnia o 00.01 i udalo mi sie dostac zaproszenie. Ale obawiam sie ze te 3 tys dawno juz sie rozeszlo... Odpowiedz Link Zgłoś
yoku Re: Orange = Sting??? 06.09.05, 17:22 Zanim zaczniesz się wypowiadać w tym temacie polecam stronę www.orange.pl/sting.html bo to co tutaj wypisujesz to kompletne bzdury... Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Papier przyjmie wszystko. WWW także. Lipa. 07.09.05, 00:40 Papier przyjmie wszystko. WWW także. Ten system to lipa. yoku napisała: > Zanim zaczniesz się wypowiadać w tym temacie polecam stronę > www.orange.pl/sting.html bo to co tutaj wypisujesz to kompletne bzdury... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiecie kto Re: Orange = Sting??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 19:36 ja jestem pracownikiem Idei, naszej kochaniej, i niestety wysłałem sms-a. treść odpowiedzi to: niestety pracownicy i współpracownicy nie mogą skorzystać z oferty. Więc próbujcie dalej, ja w tym dniu będę wciskał kolejnym ludkom ideę, że Idea jest naj..... pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
yoku Re: Orange = Sting??? 06.09.05, 20:22 pracownicy centertela dostaną bilety od firmy więc nie masz po co wysyłać sms-ów Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Orange = nabity w butelkę po oranżadzie 07.09.05, 00:39 Orange = nabity w butelkę po oranżadzie Gość portalu: monika napisał(a): > Z tymi sms-ami to ściema. Wysyłałam 3 razy o godzinie 0:00 i nic z tego. > I to się nazywa, że koncert dla abonentów Idei jest darmowy (tak jest napisane > > na stronie www.idea.pl i nie jest to prawdą). Koncert jest darmowy dla > pracowników i znajomków Idei, a abonenci swoimi bezskutecznymi sms-ami są > sponsorami tego koncertu. Odpowiedz Link Zgłoś
carnivore69 Re: Orange = Sting??? 06.09.05, 18:40 Ze stony orange.pl: "in the country's cultural capital again". To Sting uwaza, ze stolica administracyjna jest wciaz Gniezno? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great A on wogóle wie gdzie przyleci??? 07.09.05, 00:42 A on wogóle wie gdzie przyleci??? carnivore69 napisała: > Ze stony orange.pl: "in the country's cultural capital again". To Sting uwaza, > ze stolica administracyjna jest wciaz Gniezno? > > Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SYB Re: Orange = Sting??? IP: *.algo.radom.pl / *.radman.pl 06.09.05, 19:31 A mi sie wczoraj udalo. Wiem ze ludzie lubia narzekac i szukac podstepu we wszystkim, ale jak widac to dziala. Wyslalam chwile po polnocy. Mysle ze teraz bedzie coraz trudniej, bo coraz wiecej ludzi o tym wie. Niemniej jednak bardzo sie ciesze i zycze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chmiel Re: Orange = Sting??? IP: 193.29.207.* 07.09.05, 00:27 hehe, też wysłałem dziś o 0:00 SMS i mam zaproszenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
patman Ąrąż, a może Ohronże? 06.09.05, 20:58 Ta obcojęzyczna nazwa - czy po francusku, czy po angielsku - brzmi jednakowo kretyńsko, jest bezceremonialnie wciskana Polakom. Jeśli żabojady są takie mądre, to ja proponuję złośliwie przekręcać ich obskurną nazwę w mowie potocznej jak i w piśmie, zrobić np. Ąrąż. Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Ąrąż jest jak w kieszeni wąż! 07.09.05, 00:43 patman napisał: > Ta obcojęzyczna nazwa - czy po francusku, czy po angielsku - brzmi jednakowo kr > etyńsko, jest bezceremonialnie wciskana Polakom. Jeśli żabojady są takie mądre, > to ja proponuję złośliwie przekręcać ich obskurną nazwę w mowie potocznej jak > i w piśmie, zrobić np. Ąrąż. > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x FRANCUZI ROBIA NAS W KONIA ZA MILO!!! MERDE!!! IP: *.crowley.pl 06.09.05, 23:23 Nie wezme w tym zlodziejskim procederze. Za zmiane nazwy z Idea na Orange France Telecom (panstwowa francuska firma) do ktorego naleza obie marki wyprowadzi z Polski ok.1.1miliarda zlotych (1.6% rocznego przychodu Idei przez 10lat) FRANCUZI PIPERZCIE SIE!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Francuzów nie, ale Francuzki 07.09.05, 00:44 Francuzów nie, ale Francuzki Gość portalu: x napisał(a): > Nie wezme w tym zlodziejskim procederze. > Za zmiane nazwy z Idea na Orange France Telecom (panstwowa francuska firma) do > ktorego naleza obie marki wyprowadzi z Polski ok.1.1miliarda zlotych (1.6% > rocznego przychodu Idei przez 10lat) > > FRANCUZI PIPERZCIE SIE!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dobra_kanapka Re: Orange = Sting??? 07.09.05, 00:36 Hmm a mi się dziś nie udało... Może jutro... Ah i gratuluję wszystkim którym się już udało... zazdroszczę Wam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Orange = Sting??? IP: *.gdynia.mm.pl 07.09.05, 08:21 mi sie tez nie udalo, chlip. wyslalam 3. ten z 0.00 doszedl o 0.07, a 2 z 0.01 doszly do ąrążowego systemu o 0.12 i 0.18! to juz za taki rekordowy czas oczekiwania powinnam dostac zaproszenie! w ramach rekompensaty za obgryzione paznokcie hehhe Odpowiedz Link Zgłoś
zbig72 Re: Orange = Sting??? 07.09.05, 10:48 bilety dawno rozprowadzili między siebie pracownicy PTK, Idei, Tepsy itp. - naprawdę wierzysz, że są 3000 biletów do rozdania co dziennie??? Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Piepszyć Oranżadę!!!!! 07.09.05, 09:02 za zlikwidowanie jednej z najlepszych polskich marek i zastąpienie jej swoim pomarańczowym g..nem za 1,6 % rocznie - takiego wala, Francuziki. Się zdziwicie jak za parę miesięcy nie przedłużę wam umowy i przejdę do konkurencji. Nawet Sting wam nie pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
zbig72 Re: Piepszyć Oranżadę!!!!! 07.09.05, 10:45 popieram - transferowanie zysków i tyle -po cholerę komu nieznany w Polsce oragne??? jak przechodzę do konkurencji już w listopadzie :) a Stinga nie lubię bo dla mnie teraz za bardzo jęczy (The Police było ok ale solowo....) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Piepszyć Oranżadę!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 14:43 a do której konkurencji to kolego biegniesz podpisać umowę na dwa lata? Do T-mobil czy do wodafonu? Bo szybciej, niż Ci złość minie może się Era Plusa zakończyć. Myślisz, że kogoś to obchodzi, że to jedne z najbardziej rozpoznawalnych marek w PL? pozdro, nie ide na stinga Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great I tak niesmak pozostaje... 07.09.05, 15:37 Niezależnie, że i tak wszystkie telekomy zostaną przejęte... Gość portalu: hehe napisał(a): > a do której konkurencji to kolego biegniesz podpisać umowę na dwa lata? > Do T-mobil czy do wodafonu? > Bo szybciej, niż Ci złość minie może się Era Plusa zakończyć. > Myślisz, że kogoś to obchodzi, że to jedne z najbardziej rozpoznawalnych marek > w PL? > > pozdro, > nie ide na stinga Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_filipiuk Re: I tak niesmak pozostaje... 07.09.05, 16:34 Ma ktos pomysl wg jakiego czasu mierzyc wybicie polnocy??? Wysylalam wczoraj i przedwczoraj 5-10 sekund po polnocy pozniej minute po i 5 min po(najpierw wg czasu z telegazety tvp, a potem wg zsynchronizowanego zegara w windowsach), juz poszlo 9 smsow i ciagle d**a blada - zaczyna mnie to wkurzac. Jesli po 5 sekundach nie ma biletow to to jest jakas sciema i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muharras Re: I tak niesmak pozostaje... IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.05, 16:45 Jaka ściema??? Jesli zainteresowanie tym koncertem jest duże to nic dziwnego że w parę sekund nie ma juz biletów.Mam dwa do odsprzedania. Chcesz kupic??? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qmek Re: I tak niesmak pozostaje... IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 23.09.05, 16:04 mam 2 bilety i w sumie nie mam co z nimi zrobic!!chcesz to sie odezwij gilko@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Orange = Sting??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 00:18 czy uzytkownicy POPa tez moga wygrac bilety? teoretycznie moga,bo ja dostalem zaproszenie SMSowe, ale czy rzeczywiscie zostana im one wydane? czy tylko abonentom idei? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: Orange = Sting??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 00:19 faktycznie ściema wyslalem sms z 2 telefonow punkt 00.00 ! pierwszy i ostatni raz nie dam sie wiecej w konia robic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mahony Re: Orange = Sting??? IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.05, 22:53 Jest bodjaże od 6:00 do 23:00 czy jakoś tak - "dzień" w definicji Idei. Więc o północy to nie ma szans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Orange = Sting??? IP: 62.233.204.* 08.09.05, 11:14 Pisałam wcześniej, że to ŚCIEMA i teraz już wiem na pewno. Okazało się, że moja znajoma pracuje w Idei (teraz Orange) i biletów już dawno nie ma!!! Dostali je wszyscy pracownicy a reszta też już się rozeszła. Podobno przez pierwsze dwa dni to jeszcze trochę było na te sms-y, ale teraz nie ma już po co wysyłać- szkoda naszych pieniędzy i czasu. Właśnie tak się nabija swoich kientów w butelkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartol Re: Orange = Sting??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 12:12 Bozesz ty moj :/ skad sie tacy ludzie biora?? -bo sami nie maja Idei albo po pierwszym esemesie im nie wyszlo to od razu dawaj na forum wszyskim obrzydzac... A ja wiem tylko tyle ze sam bilet wygralem wczoraj za 3 podejsciem i sie ciesze ze tak szybko!!! Myslicie ze latwo byc w pierwszych trzech tysiacach ludzi, jesli miedzy 23.59, a 00.01 przychodza dziesiatki jak nie setki tysiecy esemesow??? SCIEMA TO JEST TO CALE P* ze sie nie oplaca bo sms kosztuje ZLOTY DWADZIESCIA DWA!!! P.S. doswiadczenie mowi mi ze sms warto posylac troszeczke przed 24.00 i mozna poslac wtedy np 3 esy co 10 sekund ale cichoszaa :) Podro dla tych co bilety maja i tych co sie staraja!! Odpowiedz Link Zgłoś
dobra_kanapka Re: Orange = Sting??? 08.09.05, 23:19 Mi się wczoraj udało dostać bilety :) Wysłałam 3 smsy.. Moja rada: wysyłajcie smsy kilka sekund przed północą.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajka Re: Orange = Sting??? IP: *.chello.pl 09.09.05, 00:28 Piszesz bzduy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
paluszek11 Re: Orange = Sting??? 08.09.05, 13:05 No i już są bilety na allegro www.allegro.pl/show_item.php?item=63420472 A uczciwi nie mogą się znaleźć w grupie 3000. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: Orange = Sting??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 14:08 A ja wcoraj wyslalam jakies 7 sekund PRZED połnocą i wygralam - co prawda trzecie moje podejście, ale i tak baaardzo się cieszę:)))Nie zalamywac sie więc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Orange = Sting??? IP: 80.48.227.* 22.09.05, 01:55 czy ktos moglby napisac mi adresy salonow idei w warszawie,gdzie mozna odebrac bilety 24.09? nie laduje mi sie strona www.orange.pl/sting.html i bede bardzo wdzieczna jak ktos mi to wpisze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Orange = Sting??? IP: 212.160.172.* 08.09.05, 16:18 Mają się zmienić zasady rozdawania zaproszeń: www.gsmonline.pl/news/?link=show_details.php?id=12434 'Od 9 września zostaje podwyższona zostaje ich dzienna pula do 4.000, przy czym podczas każdej godziny między 6 rano a 2 w nocy następnego dnia organizator będzie przyznawać po 200 z nich według kolejności wysłania SMS-a' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jofa Re: Orange = Sting??? IP: *.chello.pl 08.09.05, 16:56 Właśnie :) A do tych ludków co sprzedają allegro powinno moim zdaniem 'się zwrócić' i tyla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOLNY HOTEL mam jeszcze pokoje :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 22:13 mam jeszcze wolne pokoje w hotelu kilka kilometrów od służewca :) brać, rezerwować i nie marudzić jednoosobowe 149zł dwuosobowe 199zł trzyosobowe 259zł Hotel i Restauracja Georgea Piaseczno - ul Piękna 9 tel 0603-295-725 lub (022)756-23-79 Serdecznie Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spam Re: mam jeszcze pokoje :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 17:07 spadaj spamerze z burackiej warszawki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inez Orange = Sting??? To działa!! IP: *.sggw.waw.pl 09.09.05, 17:04 Nie wiem,czy ktoś jeszcze tu zajrzy, ale to dziala! Tyle,ze z tym czasem wysylania to jest juz inaczej.. Teraz pierwsze chyba 200 osob o kazdej pełnej godzinie jak wyśle tego smsa, to dostaje. Tak mi powiedziała moja przyjaciółka i wygrała dziś o 13, a ja o 14:)) Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mosze_singer Re: Orange = Sting??? To działa!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.05, 20:57 ja tez o 13 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sofi84 mam 3 bilety na stinga ale nie moge isc 23.09.05, 20:36 mam 3 bilety na stinga ale nie moge isc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rufcio 2 BILETY :D IP: 192.168.1.* / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 13:24 Sprzedam szybciutko i taniutko, kontakt mailowy rufcio@down.pl gg 5371196 Żadne karty SIM itp. Normalne papierowe bilety :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukas Re: 2 BILETY :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 16:06 Sprzedam tanio 2 bilety na Stinga, odebrane w piatek. Kontakt:lukas_hajduk@poczta.fm lub 507397868 Odpowiedz Link Zgłoś
margala będzie ciężko [?] 23.09.05, 14:38 telefonowałem na infolinię. dowiedziałem się, że nie będzie żadnych sektorów. bramki będa otwarte od godz. 15 i kto pierwszy przyjdzie, ten zajmie lepsze miejsce. mam pewne obawy. może być ostro, gdy 150 tysięcy ludzi zacznie się pchac pod scenę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nachama Re: będzie ciężko [?] IP: *.pronet.lublin.pl 23.09.05, 15:09 oj, może być baaardzo ciężko -Służewiec o ile pamiętam po POPowym koncercie U2 jest raczej na jakieś 35 tysi ludności - a te 100 000 gdzie się podzieją? A gdy dojedziemy do w-wy na 18tą? tracę powoli chęci na Stinga... Może jednak zostanie w domu własne tv- przynajmniej piwko można wnosić.. Odpowiedz Link Zgłoś