Dodaj do ulubionych

Warszawska lista PO - kogo popieracie i dlaczego?

23.09.05, 14:42
Witam,

pytanie do wyborców PO w Warszawie: kogo z listy warszawskiej popieracie i
dlaczego?

Ja się waham między Piterą, Zorbasem a Samborskim. Jakieś argumenty za i
przeciw tym osobom?

Proszę o niesugerowanie kandydatów z list innych partii.

LM
Obserwuj wątek
    • yavorius ja Gronkiewicz /nt 23.09.05, 14:48
      • losmartinos Re: ja Gronkiewicz /nt 23.09.05, 14:51
        Jakieś argumenty za nią?

Mi się ona nie podoba, bo dla niej wykoszono Gilowską, poza tym jej prezesura w
        NBP była słaba.

• yavorius jest konkretna:) 23.09.05, 15:03
          A wczoraj fajnie dowaliła Kaczyńskiemu:)))
    • Gość: Lili A kandydaci z rozporkach mieli sprawdzane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 15:23
      czy wszystko jest zgodne z polską normą ?
      • splkm Re: A kandydaci z rozporkach mieli sprawdzane 23.09.05, 15:43
        Dla mnie to wszystko jedno na kogo.
        Ktokolwiek z PO sie dostanie będzie z nim można niezły interes robić :))
        przecież to przedsiębiorcy :))
        Planuje kupić torchę terenów w okolicach gdzie będą stawiali Most Północny.
        Tanio kupie drożej sprzedam, prowizje sie zapłaci komu trzeba. Będzie git !
        • warzaw_bike_killerz I to sie nazywa przedsiebiorczosc! 23.09.05, 16:03
          Brac przyklad. Wszyscy na swiecie taniej kupuja i drozej sprzedaja. Niczego nie
          oczekuja od panstwa. Sami sie dorabiaja i nie martwia sie ile bedzie wynosiic
          emeryturka i jak drogie beda leki. O to wlasnie chodzi.
          A nie pojekiwac.. 45 lat przepracowalem i nie mam co do ganrka wlozyc.. Widac
          kiepsko przepracowal, a jeszcze kiepsciej zarabial. Skoro pracowal i kiepsko
          zarabial, to jego status niewiele sie zmienil. Niech nie narzeka.
          Trzeba samemu dbac o swoja przyszlosc.
          • splkm Re: I to sie nazywa przedsiebiorczosc! 23.09.05, 16:07
            zapomniałeś poruszyć kwesti "prowizji" drogi przedsiębiorco :))
            • warzaw_bike_killerz Re: I to sie nazywa przedsiebiorczosc! 23.09.05, 16:14
              Prowizja jest jak najbardziej etyczna. Kazdy chce zyc. Pamietaj, ze prowizja
              jest okruchem z panskiego stolu. Przeciez to ty bedziesz beneficjentem,
              nieprawda? Kwestia jest tylko, czy stac ciebie bedzie na ta prowizje. Czy moze
              jednak bedziesz zmuszony do posiadania kawalka ugoru przy ogrodzonej drodze.
              Ja wybieram tych, ktorzy prowizji albo nie biora (urzednik ideowiec - tacy
              wymarli chyba razem z dinozaurami) lub stawiaja takie wysokie progi prowizji,
              zeby byle malostkowym okruchem sie nie najedli, niczym policjanci z drogowki.
              • splkm Re: I to sie nazywa przedsiebiorczosc! 23.09.05, 16:29
                jesteś z PO ? twoi koledzy też takimi mądrościami sie kierują ??
                • warzaw_bike_killerz Re: I to sie nazywa przedsiebiorczosc! 23.09.05, 16:47
                  Nie ja jestem bezpartyjnym oportunista. Powiem ci, ze prowizje sa niezalezne od
                  parti.
      • Gość: XXL Śpiewak chyba nie,a taki agresywny "antykomunista" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 11:13
        W ten sposób on pluje dla kariery na własnych rodziców, którzy byli znanymi
        aktywnymi przed i powojennymi komunistami pochodzenia żydowskiego!
    • Gość: Niekaczka PITERA ! Jaka jest taka jest ale walczy ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 16:54
    • Gość: Warszawiak [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 21:11
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Julia X. Kidawa-Błońska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 21:13
    • freemason Wisława Surażska 24.09.05, 01:09

• Gość: Lupus Re: Ja na Kaczyńskiego z PO tez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 07:53
      Dlaczego ? Bo nie da się zblatować komukolwiek. Może popełnić błąd ale nie
      wejdzie w układy.
    • vroobelek Wisława Surażska nie żyje 25.09.05, 09:34
      Taką informację podał dzisiaj PAP. Miałem na nią głosować jako niezależnego
      eksperta na listach Platformy...
      • Gość: mario Re: Wisława Surażska nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 09:43
        W Warszawie nie można głosować na PO. Pamiętajmy o:
        - układzie warszawskim- drogie inwestycje za łapówki dla samorządowców (tunel
        pod Wisłostradą, baseny Warszawianki, most Świętokrzyski i Siekierkowski itd.)
        - powiązaniach między szemranymi biznesmenami a działaczami PO
        - panu Abgarowiczu który będąc podejrzanym w aferze Warszawianki mieszkając i
        będąc radnym w Warszawie, stratował z płockiej listy PO, tam go jeszcze nie
        znali ;-)
        • Gość: XXL Czy jest jakiś prokuratorski akt oskarżenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 09:53
          Nie ma ani jednego po trzech latach!!!Główni aktorzy "afery mostowej" albo są
          kluczowymi postaciami wiekszości Kaczora w Radzie Warszawy(Hertel-Ławniczak i
          in.)albo najbliższymi współpracownikami Kaczora(Toboła - wicedyrektor w ratuszu)
          czy ważnymi działaczami PiS(Pietkiewicz - sejmik mazowsza, był nawet
          wicemarzałkiem).Więc nie prowadź tu oszukańczej kampanii najmito Kaczek;-)!!!
          • Gość: mario Re: Czy jest jakiś prokuratorski akt oskarżenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 10:24
            Nie unoś się tak, przyjacielu.
            Po pierwsze- nie będę głosował na PiS, bo i ta partia nie sprawdziła się w
            zarządzaniu naszym miastem. Po drugie- sprawdź, co teraz robi Abgarowicz,
            Artymowski i inni przyjaciele Pawła P.
            • Gość: Uczciwy Re: Czy jest jakiś prokuratorski akt oskarżenia? IP: *.chello.pl 25.09.05, 10:55
              Nikt uczciwy nie zagłosuje na PO w Warszawie.
              • jana2706 Re: Czy jest jakiś prokuratorski akt oskarżenia? 25.09.05, 11:08
                panowie,panie teraz cisza wyborcza :)
    • Gość: mario Re: Warszawska lista PO - kogo popieracie i dlacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 17:23
      Dla tych, którzy zapomnieli:
      fanpo.webpark.pl/platforma_piskorski.htm
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka