Gość: maciek IP: *.lond-a-2.access.uk.tiscali.com 12.09.02, 10:55 Dla czego nie slychac jeszcze glosow protestu ze strony ekologow w sprawie wyciecia 507 ha lasow pod Biala Podlaska vide Bialomorgana. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciekawy Re: Na Fortach Bema wytną 81 drzew IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 15.09.02, 02:52 277 tys ??? He ciekawe jak wygladal przetarg. Ile kosztuje wyciecie 1 drzewa i wywozka? Mysle, ze dobrze to drewno sprzedadza. Dziennikarze zainteresujcie sie bo to kolejny przekret. Odpowiedz Link Zgłoś
kwitkows Re: Na Fortach Bema wytną 81 drzew 15.09.02, 08:21 Gość portalu: ciekawy napisał(a): > Dziennikarze zainteresujcie sie bo to kolejny > przekret. Czytajcie gazety (ŻW), albo oglądajcie TV (WOT)... Inna sprawa, że nie wiem o co całe zamieszanie. Fort stał przez wiele lat zaniedbany. Teraz, kiedy gmina Bemowo wzięła się za oczyszczanie terenu, ludzie zaczęli protestować. I tak źle i tak niedobrze - gdy fort był bez sensownego zagospodarowania też nikomu się to nie podobało. Wiem, że niektórzy woleliby wszysko wyrównać i zasadzić tam trawkę (i drzewa), ale ja akurat jestem za renowacją fortu i doprowadzeniem go do dawnej świetności (chociaż wątpię żeby to komukolwiek się udało). WiTEK Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Na Fortach Bema wytną 81 drzew 15.09.02, 10:29 Jeszcze sie taki nie narodził, co by każdemu dogodził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Re: Na Fortach Bema wytną 81 drzew IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 11:03 Moze , ktos wie, bo z artykulu tego nie wynika: Czymaja wyciac wszystkie drzewa, czy tylko te, ktore rosna na budynkach lub pare metrow od nich i bezposrednio im zagrazaja. Jesli to drugie to w porzadku, jesli to pierwsze - to zbrodnia i typowy polski debilizm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ben Re: Na Fortach Bema wytną 81 drzew IP: *.chello.pl 15.09.02, 13:05 Moim zdaniem, to oni już wycięli wszystko co się dało... Odpowiedz Link Zgłoś