jhkjbk 30.09.05, 20:07 Drodzy Sasiedzi ! czy u Was moze juz grzeja kaloryfery ? pytam ot tak, gdyz jutro pazdziernik ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dev_nul Re: Zima idzie ... 05.10.05, 08:41 No dobra, dzis juz jest pazdziernik i to od pary dni - i co? Dlaczego kaloryfery sa ciagle zimne? Przeciez w zeszlym roku zaczeli grzac dokladnie 1.X... Odpowiedz Link Zgłoś
tomekh77 Re: Sezon grzewczy 05.10.05, 14:31 A nie jest tak (moze sie myle) że ogrzewanie zależy od nas??? Z tego co wiem nie ma juz pojecia "sezon grzewczy". Jak sie przycisnie zarządce to wtedy odpalają kaloryfery. Woda gorąca przecierz zawsze do mieskzań płynie a chyba tak właśnie mamy ogrzewane mieszkania. Kwestia zejscia chyba do piwnicy i odkrecenia odpowiednich kurków? Czy to nie tak działa????? Poprostu wcześniej zaczniemy za ogrzewanie płacić. A fakt dziś to powiało chlodem az milo;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
worek1972 Re: Sezon grzewczy 08.10.05, 21:39 Kiedys jak pamietam (takze za komuny) byl taki przepis ze sezon grzewczy zaczyna sie kiedy 3 dni po rzad temperatura nie przekracza 15 stopni. Nie slyszalem zeby obowiazywal inny. Woda z kranow idzie z inna rura niz ta ktora grzejemy w mieszkaniach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
artu_c Re: Zima idzie ... 05.10.05, 16:24 Ja sie na tym nie znam ale zimno cos u mnie... Czekam na cieplo z kaloryferów Odpowiedz Link Zgłoś