Dodaj do ulubionych

Warszawa: 52 proc. poparcia dla Donalda Tuska

• Gość: papa Re: Warszawa: 52 proc. poparcia dla Donalda Tuska IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 05.10.05, 14:54
      Koszerna usiłuje zatopić Tuska? Jak warszawiacy mają głosować na Tuska to
      krakowiacy zagłosują na Kaczyńskiego.
    • Gość: SS Re: Warszawa: 52 proc. poparcia dla Donalda Tuska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 14:59
      Pomidorex ciekawe do jakiej Ty zaliczasz się kategorii?
      Po przedszkolu?
    • Gość: __________________ ___________________________________WYGRA KACZYŃSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 15:01
    • at_work PO pieram 05.10.05, 15:10
      Pies na kaczki.
    • Gość: alexcomp Re: Warszawa: 52 proc. poparcia dla Donalda Tuska IP: *.local.pl / 80.51.198.* 05.10.05, 15:10
      ".....dzięki umiejętnej polityce informacyjnej Lech Kaczyński skutecznie ukrywa
      przed opinią publiczną słabe strony swoich rządów: marazm w inwestycjach czy
      kiepskie w porównaniu z innymi miastami wykorzystanie pieniędzy z Unii
      Europejskiej."
      Cóż nie da się ukryć, że Pan Kaczyński nie błysnął niczym poza elokwencją i
      retoryką w Warszawie. Przeniesienie jego lokalnych "sukcesów" na ewentualne
      poczynania jako Prezydenta Polski, nie rokują niczego dobrego dla naszego kraju
      a zwłaszcza dla obywateli. Obietnice bez pokrycia też. Dlaczego jeszcze nigdy
      żaden wyborca nie został rozliczony ze swoich obietnic wyborczych. Ja mam w
      dalszym ciągu nadzieję, że na moim pustym koncie znajdzie się wreszcie obiecane
      mi kiedyś 100 milionów ;-p. Ale żarty żartami. Frekwencja w wyborach
      parlamentarnych nie pokazała wcale, że jesteśmy niedojrzałymi do demokracji
      obywatelami Unii, pokazała dystans jaki dzieli większość społeczeństwa od
      żądnych władzy, bawiących się w politykę, polskich bezdusznych POLITYKÓW.
      Idealnym rozwiązaniem i chyba policzkiem dla tych Państwa byłby raptowny zryw
      do urn, i w pierwszej turze wybranie Janka Nowaka lub innego Kowalskiego z
      Suchej Nadmorskiej na powego PREZIA.
    • Gość: Ania Już wiem, dlaczego tak nie lubię Warszawy... IP: *.chello.pl 05.10.05, 15:14
      Zlepek najgorszych szumowin z różnych regionów, którzy tu ściągnęli w pogoni za
      kasą, a potem "nachapali się" na jakiejś niby-pracy (czytaj: udawaniu, że się
      coś robi) w reklamie i promocji (w mniej "wirtualnych" branżach trudno jest
      zarobić). Wśród nich są oczywiście ludzie uczciwi, ale są w mniejszości.
      A teraz jeszcze dlatego, że wybierają bezjajowego cyber-kandydata.
      • Gość: Marcus Re: Już wiem, dlaczego tak nie lubię Warszawy... IP: *.adsl.hansenet.de 05.10.05, 15:16
        jaki prezydent , tacy mieszkancy
    • Gość: bemorp Re: Warszawa: 52 proc. poparcia dla Donalda Tuska IP: *.crowley.pl 05.10.05, 15:15
      "Po owocach ich poznacie"
      Tym, którzy chcą głosować na Kaczyńskiego wystarczy widocznie to, że głośno
      obiecuje. A ja mu nie wierzę. Dlaczego? A dlatego, że w swojej kampanii
      wyborczej jednym z haseł uczynił: "my dotrzymujemy słowa". I co? I pstro! Gdzie
      obiecywane becikowe (5000PLN)?
      To samo będzie z obietnicami składanymi w kampanii prezydenckiej.
      Z centralnym rozdawnictwem chyba już skonczyliśmy (czy tylko aby na pewno?).
      Od dawna wiadomo, że "Państwo jest bogate bogactwem swych obywateli", ale jak
      obywatel ma się wzbogacić, jeśli mu Państwo utrudnia zarabianie, a wręcz zabiera
      to, co zarobił?
      Jeśli Państwo nie będzie mi zabierać dużej części moich zarobków, to jestem w
      stanie - nie mając własnej firmy - utworzyć nowe miejsce pracy: dla opiekunki
      mojego dziecka. Teraz i z programem pana K. to mnie nie stać na opiekunkę, a
      potencjalnej opiekunki nie stać nawet na zapłacenie ZUS'u (gdyby się chciała
      legalnie zatrudnić i płacić podatki)
      Przepraszam, że trochę chaotycznie, ale zdenerwowałem się czzymi obietnicami
      ludzi, którzy nie widzą związków przyczynowo-skutkowych w ekonomii.

Pozdrawiam
      racjonalnie myślących,
      bez klapek na oczach
      i nie dających się zwieść obietnicom, że Państwo im coś da.
      • Gość: Marcus Re: Warszawa: 52 proc. poparcia dla Donalda Tuska IP: *.adsl.hansenet.de 05.10.05, 15:17
        Kaczka ktora duzo szczeka , malo mleka daje .
      • ubik007 Warszawa to wyjątek 05.10.05, 15:27
        ponieważ nie ma tam prawie zupełnie bezrobocia, a wynagrodzenia są o wiele
        wyższe niż w pozostałej części Polski. I rzeczywiście, zadowoleni głosują na
        Tuska. Ja głosuję na Kaczyńskiego ponieważ gwarantuje zachowanie elementarnych
        standardów cywilizacyjnych - służby zdrowia i edukacji płaconych z podatków.
        Eksperymenty liberałów z płatnymi studiami i służbą zdrowia są może dobre dla
        bogatych krajów, gdzie ludzi na to stać, ale i one w Europie tego nie
        wprowadzają.
    • Gość: mc Re: Warszawa: 52 proc. poparcia dla Donalda Tuska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 15:19
      czyżbyś kmiocie uważał się za inteligentnego? Nic dziwnego, każdy burak tako
      sobie myśli
      • m15 Re: Warszawa: 52 proc. poparcia dla Donalda Tuska 05.10.05, 15:42
        Gość portalu: mc napisał(a):

> czyżbyś kmiocie uważał się za inteligentnego? Nic dziwnego, każdy burak tako
        > sobie myśli

powiedzial kmiot do kmiota:)
    • Gość: Karolina Nie tylko młodzi głosują na Tuska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 15:26
      mam nadzieję, że wygra.
      • Gość: mc Re: Nie tylko młodzi głosują na Tuska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 15:29
        Tym przywódcom z PO nie uda się nawet skorygować swoich wad wymowy.
    • lodz123 WARSZAWA ZAWSZE BYLA KOMUSZA! 05.10.05, 15:27
      Nawet za komuny Warszawa byla lewicowa. W innych miastach wybuchaly strajki a w
      warszawie cicho siedzieli. A poza tym tusk to nie polak tylko kaszub(czytaj
      szwab) I taki chce zostac prezydentem Polski. Mielismy juz szlachcica-zdrajce
      gienerala, agenta boleslawa i zyda sztolcmana. Niech teraz jakis normalny
      czlowiek taki jak Kaczynski zostanie prezydentem, a nie jakis tam niemol
      europejczyk ktory w dodatku jest kameleonem politycznym.
      • Gość: Ania Coś jest na rzeczy... No, pomijając powstańców Wwy IP: *.chello.pl 05.10.05, 15:36
        Chyląc przed nimi czoło...
    • Gość: patriota Re: Warszawa: 52 proc. poparcia dla Donalda Tuska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 15:31
      Inteligentnym polecam "Nocną zmianę". Kim jest Tusk ten film odpowie. Obroncy
      SB górą.
      • m15 Re: Warszawa: 52 proc. poparcia dla Donalda Tuska 05.10.05, 15:45
        Gość portalu: patriota napisał(a):

> Inteligentnym polecam "Nocną zmianę". Kim jest Tusk ten film odpowie. Obroncy
        > SB górą.
        inteligentni wiedza ,ubecja tez , a te oszolki forumowe niechaj pozostaja w
        glebokiej niewiedzy ,jako zdecydowana mniejszosc nie maja wplywu na wynik
        wyborów
      • Gość: nina2 ZIOBRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 15:51
        Ziobro zamknij swoją szanowną buzię zakompleksiony chłopczyku!!!!!!!! Całe życie
        siedziałeś u mamusi pod spódnicą, bo cie chłopaki regularnie lali na podwórku, a
        teraz siedzisz pod skrzydłem kaczki i popiskujesz coś tam pod nosem. Jeżeli tacy
        ludzie jak Ziobro mają rządzić teraz w Polsce to ja nie chcę żyć w takim kraju.
        Kolacyjki z Ojcem Dyrektorem i demagogia w Radiu Maryja. Gratuluje Polsko, żeś
        sobie takich liderów wybrała! Zobaczymy za 4 lata co z tego super programu PiS
        zrealizuje, śmiem sądzić, że niewiele. Jeżeli ktoś nie sprawdził się jako
        prezydent miasta, jak może sprawdzić się jako prezysent całego kraju?????? Nie
        bronię Tuska, nie stawiam na lewicę, ale jak to powiedzial stary komuch Miller
        "nie ważne jak się zaczyna, tylko jak się kończy", a Kaczyński jako prezydent
        miasta kończy MARNIE. Dlatego w niedzielę powiedzcie Kaczyńskiemu "spiep...
        dziadu"!!!!
        • m15 Re: ZIOBRO 05.10.05, 15:59
          Gość portalu: nina2 napisał(a):

> Ziobro zamknij swoją szanowną buzię zakompleksiony chłopczyku!!!!!!!! Całe
          życi
          > e
          > siedziałeś u mamusi pod spódnicą, bo cie chłopaki regularnie lali na
          podwórku,
          > a
          > teraz siedzisz pod skrzydłem kaczki i popiskujesz coś tam pod nosem. Jeżeli
          tac
          > y
          > ludzie jak Ziobro mają rządzić teraz w Polsce to ja nie chcę żyć w takim
          kraju.
          > Kolacyjki z Ojcem Dyrektorem i demagogia w Radiu Maryja. Gratuluje Polsko, żeś
          > sobie takich liderów wybrała! Zobaczymy za 4 lata co z tego super programu PiS
          > zrealizuje, śmiem sądzić, że niewiele. Jeżeli ktoś nie sprawdził się jako
          > prezydent miasta, jak może sprawdzić się jako prezysent całego kraju?????? Nie
          > bronię Tuska, nie stawiam na lewicę, ale jak to powiedzial stary komuch Miller
          > "nie ważne jak się zaczyna, tylko jak się kończy", a Kaczyński jako prezydent
          > miasta kończy MARNIE. Dlatego w niedzielę powiedzcie Kaczyńskiemu "spiep...
          > dziadu"!!!!
          nie denerwuj sie ninoczka ,wygra lepszy ,tusk jst bez szans ,a przy okazji
          wszyscy z nadzieja na trwanie ukladów
          • Gość: nina2 Re: ZIOBRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 16:19
            > nie denerwuj sie ninoczka ,wygra lepszy ,tusk jst bez szans ,a przy okazji
            > wszyscy z nadzieja na trwanie ukladów

ja się nie denerwuję, jestem dumna z tego, że za 4 lata, kiedy wy, zwolennicy
            kaczki, będziecie popłakiwać po kątach i ze wstydu spuszczać oczy, jak będę
            mogła spojrzeć w lustro i chodzić z podniesioną głową, dumna, że swoim głosem
            nie przyczyniłam się do oddania władzy dwum partaczom
    • rocco-siffredi szacunek, Warszawiaki, dajcie przyklad reszcie kra 05.10.05, 15:33
      kiedy jak kiedy, ale teraz jestem pelen uznania.
      w kazdym wiekszym miescie, gdzie wiecej jest lepiej wyksztalconych ludzi,
      kaczka nie ma szans.
      pozdrawiam z Wroclawia
      • m15 Re: szacunek, Warszawiaki, dajcie przyklad reszci 05.10.05, 15:55
        rocco-siffredi napisał:

> kiedy jak kiedy, ale teraz jestem pelen uznania.
        > w kazdym wiekszym miescie, gdzie wiecej jest lepiej wyksztalconych ludzi,
        > kaczka nie ma szans.
        > pozdrawiam z Wroclawia
        czy wyksztalcony z propagandy ubeckiej czy uksztaltowany ciemnej materii
    • Gość: patriotka Re: Warszawa: 52 proc. poparcia dla Donalda Tuska IP: *.server.ntli.net 05.10.05, 15:49
      czy gazeta wyborcza dostaje jakies brudne pieniadze od tego sepleniacego
      brzydala tuska????ta wasza smieszna kampania wyborcza na tego pana jest
      doprawdy zenujaca i dajcie juz spokuj co????tusk wygralby to tusk wygralby
      tamto..tak jak platforma miala wygrac wszystko,michnik zydku wez sie wyluzuj i
      wracaj do izraela..do ziemii obiecanej..polacy nie dajcie sie stlamsic!!!to
      jest dopiero propaganda jak za dawnych czasow
    • Gość: mee... Z TREFNYMI SADARZAMI...POSZLI NA CALOSC IP: *.avenel01.nj.comcast.net 05.10.05, 15:51
      ...raz kozie smierc...-)))
    • Gość: kto przeprowadzal Re: Warszawa: 52 proc. poparcia dla Donalda Tuska IP: *.server.ntli.net 05.10.05, 15:53
      ...kto pytal ludzi warszawy???chyba michnik i dawal przy tym jarmulki jak
      odpowiedz padla mr tusk, zenada slyszycie zenada jak ten frajer wygra!!!!!!!
      • sasanka2411 Re: Warszawa: 52 proc. poparcia dla Donalda Tuska 05.10.05, 16:01
        WYGRA
        TUSK, TUSK, TUSK
        Inteligentnych jest wiecej
        Myslacych tez
    • Gość: Paweł Re: Warszawa: 52 proc. poparcia dla Donalda Tuska IP: *.autoguard.pl / *.autoguard.pl 05.10.05, 15:59
      Ja też głosuję na Tuska bo chcę kraść bezkarnie jak Piskorski
    • kupsztajn WIDAĆ 05.10.05, 16:02
      pobożne życzenia toaletowej
    • Gość: Paweł Kaczyński wygra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dint.wroc.pl 05.10.05, 16:04
    • Gość: bla bla bla Re: Warszawka miala juz okazje poznac IP: *.cust-adsl.tiscali.it 05.10.05, 16:06
      polityke p.Kaczynskiego i to wystarczy aby glosowac na Tuska.
    • Gość: dr_hab.1 Nago ale w ostrogach:)) IP: *.icpnet.pl 05.10.05, 16:07
      Kaczor dba o symbole, ale nie zna się na inwestycjach i ogólnie, na zarządzaniu
      miastem:)) Puści nas z torbami ale przynajmniej da nam wiarę, że już gorzej nie
      mogło być, czyli, że po nim będzie lepiej:)))
    • chris12 Lech Kaczyński wygra na fujarce parę szlagierów 05.10.05, 16:09
      i tyle, proszę mi wierzyć. Prezydentem będzie Donald Tusk!
      • Gość: antyubek Re: Lech Kaczyński wygra na fujarce parę szlagier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 16:18
        chris12 napisał:
        > i tyle, proszę mi wierzyć. Prezydentem będzie Donald Tusk!

co ty wygadujesz chris-te
        to nie takie oczywiste.
      • Gość: nina2 Re: Lech Kaczyński wygra na fujarce parę szlagier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 16:21
        dobre hehe
    • Gość: prezio Re: Warszawa: 52 proc. poparcia dla Donalda Tuska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 16:14
      Aby się nie zesrajcie z tym pompowaniem sondaży kaczorowi Donaldowi
    • antysalon TUSK PRZECHODZI DO OPOZYCJI WOBEC...PO! 05.10.05, 16:18
    • tomi1972 PRAWYBORY : Zróbmy niezależne prawybory! 05.10.05, 16:22
      www.ganmat.com
      Tu mozna zagłosować na swojego kandydata. Później możecie zobaczyć jak
      rozkładają się głosy wg wieku, województaw, wykszatłcenia, stanu cywilnego itp.

Niekomercyjne i niezależne badanie opinii! Bez spamu i reklam!
    • Gość: pocalujta_wujta Inteligencja a wyksztalcenie IP: *.gs.com 05.10.05, 16:24
      pomidorex napisał:

> Inteligentni głosują na TUSKA! Ludzie po zawodówce na kaczke...

No wlasnie brak umiejetnosci rozroznienia podpowiada mi jak z grubsza
      zakwalifikowac przedmowce... ale nie jest to taki oczywisty podzial jak
      przedstawil.

pocalujta_wujta
      (byly warszawiak zza oceanu)
      • davidmors Druga tura bez Tuska, czy to nie piękne? 05.10.05, 21:18
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka