arjel1 06.10.05, 18:39 Trafiła do mojej skrzynki poczta dla: Tadeusz Kulik. Czy taka osoba mieszka na tym osiedlu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bultek Re: POCZTA 06.10.05, 21:24 Do naszej skrzynki trafiły juz trzy przesyłki do innych osób. Jedną zidentyfikowałem u ochrony i wrzuciłem do właściwej skrzynki, a dwie trafiły do skrzynki zwrotów. Przy okazji zajrzyj do ochrony to sprawdzą na swojej liście czy taka osoba mieszka u nas:)) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
romekz Re: POCZTA 11.10.05, 12:03 bultek napisał: > Jedną zidentyfikowałem u ochrony i wrzuciłem do właściwej skrzynki, a dwie > trafiły do skrzynki zwrotów. Czy na przesyłkach był podany numer mieszkania, czy tylko imię i nazwisko? Podobno początkowo numery mieszkań były takie same w budynkach B i C. Sam miałem kiedyś problem z dostawcą luster. Twierdził przez telefon że jest u mnie pod drzwiami, a jak otworzyłem to nikogo nie bylo :)) Był w drugi bloku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
arjel1 Re: POCZTA 11.10.05, 21:30 Był numer mieszkania. Sprawdziłem u ochrony, ale nie znaleźliśmy takiej osoby i dałem list do zwrotów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bultek Re: POCZTA 11.10.05, 22:05 W moim przypadku też był numer mieszkania... ale mój. Po prostu nadawca zgubił ostatnia cyfrę. Odpowiedz Link Zgłoś