Gość: ted IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.01, 13:43 Triumfalny powrót posła Millera i s-ki. Gratulacje? Obawy? Podobno ten Florek z Big Brothera, który podp... "Picię" - jest posłem Rzeczpospolitej !!!! Niezła Rzeczpospolita - jak Big Brother ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ted Re: Powrót osła Millera i s-ki IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.01, 13:43 Przepraszam, miało być: "powrót POSŁA Millera i s-ki". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panBozia Re: Powrót osła Millera i s-ki IP: *.pai.net.pl 24.09.01, 20:47 Gość portalu: ted napisał(a): > Triumfalny powrót posła Millera i s-ki. > Gratulacje? Obawy? > Podobno ten Florek z Big Brothera, który podp... "Picię" - jest posłem > Rzeczpospolitej !!!! > Niezła Rzeczpospolita - jak Big Brother ! Rzeczpospolita kato-aferalna brzmiało lepiej, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palker Re: Powrót osła Millera i s-ki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.01, 20:56 Komusze określenie służące do masturbacji zamulonych sld-owskich umysłów oraz owarciu drogi społeczeństwu do wpuszczenia Samoobrony do Sejmu w drodze demokratycznych wyborów. To definicja encyklopedyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panBozia Re: Powrót osła Millera i s-ki IP: *.pai.net.pl 24.09.01, 21:03 Gość portalu: palker napisał(a): > Komusze określenie służące do masturbacji zamulonych sld-owskich umysłów oraz > owarciu drogi społeczeństwu do wpuszczenia Samoobrony do Sejmu w drodze > demokratycznych wyborów. To definicja encyklopedyczna. Proszę cię ochłoń, w tym kraju jest cos jescze oprócz SLD i pseudo-kato-prawicy. A lewica to nie tylko SLD oszołomie watykański. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panBozia Re: Powrót osła Millera i s-ki IP: *.pai.net.pl 24.09.01, 21:06 tak, to przykre być zbitym przez samoobronę, ale chyba jeszcze bardziej przykro być docenionym przez naród. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palker Re: Powrót osła Millera i s-ki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.01, 21:16 Widzę, że sie wypróżniłeś i jesteś dumny z efektu jaki osiągnąłeś w swej głowie. Określenie "oszołom watykański" bardzo mi sie podoba. Jako PanBozia (hahahahihi) powinieneś wiedziec jaki jest mój światopoglad i zapatrywania polityczne. Wtedy byś się tak nie wygłupił:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panBozia Re: Powrót osła Millera i s-ki IP: *.pai.net.pl 24.09.01, 21:31 Tylko nie zapluj się swoim jadem, panie pomroczny. panBozia tumanie - nie PanBozia, skup się na czytaniu i odłóż modlitewnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widok 9 Re: panBozia IP: 195.117.228.* 25.09.01, 08:53 PAI to Polska Agencja Informacyjna? Taka od Urbana? Czemu na to Forum przenosisz doświadczenia krasomówcze wielkiego PR-owca - Urbana? Palker nie wytknął czerwonych łap, więc zachowaj umiar - albo przejdź na TRYBUNA off-line. Nie oczekuję żadnych odpowiedzi- olałem Was (Towarzysze w 1980) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paNBozia Re: panBozia IP: *.pai.net.pl 25.09.01, 19:25 Gość portalu: Widok 9 napisał(a): > PAI to Polska Agencja Informacyjna? Taka od Urbana? Czemu na to Forum > przenosisz doświadczenia krasomówcze wielkiego PR-owca - Urbana? Palker nie > wytknął czerwonych łap, więc zachowaj umiar - albo przejdź na TRYBUNA off-line. > > Nie oczekuję żadnych odpowiedzi- olałem Was (Towarzysze w 1980) Posłuchaj mnie zakłamny, zakompleksiony fanatyku - PAI oznacza Powszechna Agencja Internet - poniał??? I przestań knuć spiskową teorię dziejów - takich jak ty należy pokazywać w muzeum w słojach z formaliną z etykietką - "prototyp człowieka który nie wszedł do masowej produkcji" A jak ci coś nie pasuje to pocztaj "Nasz Dziennik", tam znajdziesz coś dla siebie kato-faszystowski półmózgu. To tyle, ja też was olałem - i jak widzę olał was też naród. Adieu garcon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widok 9 Re: panBozia IP: 195.117.228.* 26.09.01, 09:49 Gość portalu: paNBozia napisał(a): > Posłuchaj mnie zakłamny, zakompleksiony fanatyku - PAI oznacza Powszechna Agenc > ja > Internet A nie "Partię Ambitnych Idiotów"? > I przestań knuć spiskową teorię dziejów - takich jak ty należy pokazywać w muze > um > w słojach z formaliną z etykietką - "prototyp człowieka który nie wszedł do > masowej produkcji" Jako eksponat muzealny przydam się bez wątpienia potomnym. Tacy jak ty skończysz w dole z kupą na głowie. Kupa jako nawóz dla kwiatów. I nikt o tobie nie wspomni. > A jak ci coś nie pasuje to pocztaj "Nasz Dziennik", tam znajdziesz coś dla sieb > ie > kato-faszystowski półmózgu. To sam wymyśliłeś? - czy też dowiedziałeś się na spotkaniu młodzieżówki komunistycznej? > Adieu garcon. Jeżeli wytykasz mi mój wiek (choć nie powinieneś, bo to niegrzecznie i nadziać się można) to użyj nieuku słowa Patron - świń z tobą nie pasałem. DOBRA RADA: spadaj P.S. Zauważyć proszę, że zachowuję umiar, aby nie naruszyć netykiety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panBozia Re: panBozia IP: *.pai.net.pl 25.09.01, 19:41 I jeszcze jedno: Nie jestem towarzyszem ani mocium panem. Jestem młody i chcę zeby było inaczej, bez takich jak ty, bez księdza dyrektora i pierwszego sekretarza, bo takich mamy już dość. A nic dziwnego w tym że moje lewicowe poglądy budzące w tobie takie przerażenie, panie tetryku - to idzie nowe, przyjmijcie to z pokorą. Nikt nie będzie wodził mnie na smyczy - ani obiecująca mi złote góry postkomuna, ani wasza pseudo-kato-prawica która okradła kraj do cna. I to chyba tyle. Adieu garcon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: dO Panabozi IP: *.dialup.tiscalinet.it 25.09.01, 20:46 Gość portalu: panBozia napisał(a): > I jeszcze jedno: > Nie jestem towarzyszem ani mocium panem. > Jestem młody i chcę zeby było inaczej, bez takich jak ty, bez > księdza dyrektora i pierwszego sekretarza, bo takich mamy już dość. > A nic dziwnego w tym że moje lewicowe poglądy budzące w tobie takie przerażenie > , > panie tetryku - to idzie nowe, przyjmijcie to z pokorą. > Nikt nie będzie wodził mnie na smyczy - ani obiecująca mi złote góry postkomuna > , > ani wasza pseudo-kato-prawica która okradła kraj do cna. > > I to chyba tyle. > > Adieu garcon Mlodymi byli tez kiedys Hitler i Drakula. I wtedy zrobili najwiecej swinstw. Nikt tez tak nie okradl Polski i Polakow jak SLD... PZPR. Dwa przyklady "osiagniec": rzekomo bezplatna i w ogole super opieka zdrowotna- stan zdrowia Polakow w PRL zatrwarzajaco zly, statystyki ponizej niektorych krajow trzeciego awiata, spadajaca dlugosc zycia. Za Solidarnosci znaczna poprawa wszystkich wskaznikow. Rzekomo bezplatna i w ogole super oswiata- stan wyksztalcenia Polakow nalezal do najgorszych w Europie. Wiekszosc konczyla cos w rodzaju szkol specjalnych, dla niedorozwinietych umyslowo: ZSZ i przyzakladowe. 3-krotny wzrost liczby studentow za Solidarnosci. A wiec zanim zabierzesz glos, skoncz cos wiecej niz zawodowke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panBozia Re: dO Panabozi IP: *.pai.net.pl 25.09.01, 21:49 > > Mlodymi byli tez kiedys Hitler i Drakula. I wtedy zrobili najwiecej swinstw. Ty Dżyngis-Chan też był młody - i co z tego. > > Nikt tez tak nie okradl Polski i Polakow jak SLD... PZPR. Nie wiem dlaczego kojarzysz mnie z SLD, przejrzyj poprzednie posty, czy w którymkolwiek głoszę wyższość SLD czy PZPR nad kimkolwiek? NIE, więc wytrzyj własny jad z ryja, wyjmij rękę z gaci i pomyśl co piszesz. Wam się wydaje,że każdy człowiek o lewicowych poglądach to co najmniej przydupas Jaruzela. Odpuść sobie i przestań mylić pojęcia SLD to nie lewica a postkomuna!!!, bardziej socjaldemokratyczny program deklaruje LRP (to partyjka bym wam pasowała nie?). > Dwa przyklady "osiagniec": > rzekomo bezplatna i w ogole super opieka zdrowotna- stan zdrowia Polakow w PRL > zatrwarzajaco zly, statystyki ponizej niektorych krajow trzeciego awiata, > spadajaca dlugosc zycia. Za Solidarnosci znaczna poprawa wszystkich wskaznikow. Zwłaszcza umieralności i błędów lekarskich. No fakt, przepraszam wzrosła też liczba nielegalnych skrobanek. ne > Rzekomo bezplatna i w ogole super oswiata- stan wyksztalcenia Polakow nalezal d > o > najgorszych w Europie. Wiekszosc konczyla cos w rodzaju szkol specjalnych, dla > niedorozwinietych umyslowo: ZSZ i przyzakladowe. 3-krotny wzrost liczby student > ow > za Solidarnosci. Dzięki, o panie składamy dzięki!!!! > > A wiec zanim zabierzesz glos, skoncz cos wiecej niz zawodowke. > A czy ty skończyłeś chociaż tę zawodówkę?, bo wypowiadasz się jak absolwent osiedlowego żłobka. Ps.Darujcie już sobie podciąganie mnie pod PZPR - jestem na to za młody, darujcie sobie też SLD - jestem na to za mądry. Życzę odrobiny zdrowego rozsądku - szowinzmem ksenofobią miczego nie zwojujecie. Pozrdrawiam (bez ironii) panBozia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panBozia Re: panBozia IP: *.pai.net.pl 25.09.01, 22:21 W związku z wyjątkową "twardością głów" niektórych obecnych tu dyskutantów (porównywalną z betonem partyjnym do którego usilnie starają się mnie zaszufladkować) ogłaszam wszem i wobec że rezygnuję z dyskusji z tetrykami i kato-komuchami z kompleksami narastającymi od stuleci. Adieu spierniczałe konserwy. Ps.I mam gdzieś wasze święte oburzenie, żegnajcie... panBozia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palker Re: panBozia IP: *.waw-mec.dialup-ppp.ids.pl 25.09.01, 22:31 Z ulgą spuszczam wodę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hampel Re: panBozia IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 01:32 Ten Panbozia to jakiś niedorobiony gość? Taki niegrzeczny i niemądry! Urośnie, zmądrzeje (?) Odpowiedz Link Zgłoś
nocomment Re: Powrót osła Millera i s-ki 24.09.01, 22:14 Gość portalu: ted napisał(a): > Triumfalny powrót posła Millera i s-ki. > Gratulacje? Obawy? > Podobno ten Florek z Big Brothera, który podp... "Picię" - jest posłem > Rzeczpospolitej !!!! > Niezła Rzeczpospolita - jak Big Brother ! No tak, że Florek jest posłem to nie mogę przeboleć! Odpowiedz Link Zgłoś