Dodaj do ulubionych

Powrót osła Millera i s-ki

IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.01, 13:43
Triumfalny powrót posła Millera i s-ki.
Gratulacje? Obawy?
Podobno ten Florek z Big Brothera, który podp... "Picię" - jest posłem
Rzeczpospolitej !!!!
Niezła Rzeczpospolita - jak Big Brother !
Obserwuj wątek
    • Gość: ted Re: Powrót osła Millera i s-ki IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.01, 13:43
      Przepraszam, miało być: "powrót POSŁA Millera i s-ki".
    • Gość: panBozia Re: Powrót osła Millera i s-ki IP: *.pai.net.pl 24.09.01, 20:47
      Gość portalu: ted napisał(a):

> Triumfalny powrót posła Millera i s-ki.
      > Gratulacje? Obawy?
      > Podobno ten Florek z Big Brothera, który podp... "Picię" - jest posłem
      > Rzeczpospolitej !!!!
      > Niezła Rzeczpospolita - jak Big Brother !

Rzeczpospolita kato-aferalna brzmiało lepiej, prawda?
      • Gość: palker Re: Powrót osła Millera i s-ki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.01, 20:56
        Komusze określenie służące do masturbacji zamulonych sld-owskich umysłów oraz
        owarciu drogi społeczeństwu do wpuszczenia Samoobrony do Sejmu w drodze
        demokratycznych wyborów. To definicja encyklopedyczna.
        • Gość: panBozia Re: Powrót osła Millera i s-ki IP: *.pai.net.pl 24.09.01, 21:03
          Gość portalu: palker napisał(a):

> Komusze określenie służące do masturbacji zamulonych sld-owskich umysłów oraz
          > owarciu drogi społeczeństwu do wpuszczenia Samoobrony do Sejmu w drodze
          > demokratycznych wyborów. To definicja encyklopedyczna.

Proszę cię ochłoń, w tym kraju jest cos jescze oprócz SLD i pseudo-kato-prawicy.

A lewica to nie tylko SLD oszołomie watykański.

• Gość: panBozia Re: Powrót osła Millera i s-ki IP: *.pai.net.pl 24.09.01, 21:06
          tak, to przykre być zbitym przez samoobronę,
          ale chyba jeszcze bardziej przykro być docenionym przez naród.
          • Gość: palker Re: Powrót osła Millera i s-ki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.01, 21:16
            Widzę, że sie wypróżniłeś i jesteś dumny z efektu jaki osiągnąłeś w swej głowie.
            Określenie "oszołom watykański" bardzo mi sie podoba. Jako PanBozia
            (hahahahihi) powinieneś wiedziec jaki jest mój światopoglad i zapatrywania
            polityczne. Wtedy byś się tak nie wygłupił:-))
            • Gość: panBozia Re: Powrót osła Millera i s-ki IP: *.pai.net.pl 24.09.01, 21:31
              Tylko nie zapluj się swoim jadem, panie pomroczny.

panBozia tumanie - nie PanBozia, skup się na czytaniu i odłóż modlitewnik.

• Gość: Widok 9 Re: panBozia IP: 195.117.228.* 25.09.01, 08:53
                PAI to Polska Agencja Informacyjna? Taka od Urbana? Czemu na to Forum
                przenosisz doświadczenia krasomówcze wielkiego PR-owca - Urbana? Palker nie
                wytknął czerwonych łap, więc zachowaj umiar - albo przejdź na TRYBUNA off-line.
                Nie oczekuję żadnych odpowiedzi- olałem Was (Towarzysze w 1980)
                • Gość: paNBozia Re: panBozia IP: *.pai.net.pl 25.09.01, 19:25
                  Gość portalu: Widok 9 napisał(a):

> PAI to Polska Agencja Informacyjna? Taka od Urbana? Czemu na to Forum
                  > przenosisz doświadczenia krasomówcze wielkiego PR-owca - Urbana? Palker nie
                  > wytknął czerwonych łap, więc zachowaj umiar - albo przejdź na TRYBUNA off-line.
                  >
                  > Nie oczekuję żadnych odpowiedzi- olałem Was (Towarzysze w 1980)

Posłuchaj mnie zakłamny, zakompleksiony fanatyku - PAI oznacza Powszechna Agencja
                  Internet - poniał???
                  I przestań knuć spiskową teorię dziejów - takich jak ty należy pokazywać w muzeum
                  w słojach z formaliną z etykietką - "prototyp człowieka który nie wszedł do
                  masowej produkcji"
                  A jak ci coś nie pasuje to pocztaj "Nasz Dziennik", tam znajdziesz coś dla siebie
                  kato-faszystowski półmózgu.

To tyle, ja też was olałem - i
                  jak widzę olał was też naród.

Adieu garcon.
                  • Gość: Widok 9 Re: panBozia IP: 195.117.228.* 26.09.01, 09:49
                    Gość portalu: paNBozia napisał(a):

> Posłuchaj mnie zakłamny, zakompleksiony fanatyku - PAI oznacza Powszechna Agenc
                    > ja
                    > Internet
                    A nie "Partię Ambitnych Idiotów"?
                    > I przestań knuć spiskową teorię dziejów - takich jak ty należy pokazywać w muze
                    > um
                    > w słojach z formaliną z etykietką - "prototyp człowieka który nie wszedł do
                    > masowej produkcji"
                    Jako eksponat muzealny przydam się bez wątpienia potomnym. Tacy jak ty skończysz
                    w dole z kupą na głowie. Kupa jako nawóz dla kwiatów. I nikt o tobie nie wspomni.
                    > A jak ci coś nie pasuje to pocztaj "Nasz Dziennik", tam znajdziesz coś dla sieb
                    > ie
                    > kato-faszystowski półmózgu.
                    To sam wymyśliłeś? - czy też dowiedziałeś się na spotkaniu młodzieżówki
                    komunistycznej?
                    > Adieu garcon.
                    Jeżeli wytykasz mi mój wiek (choć nie powinieneś, bo to niegrzecznie i nadziać
                    się można) to użyj nieuku słowa Patron - świń z tobą nie pasałem.
                    DOBRA RADA:
                    spadaj
                    P.S.
                    Zauważyć proszę, że zachowuję umiar, aby nie naruszyć netykiety.

• Gość: panBozia Re: panBozia IP: *.pai.net.pl 25.09.01, 19:41
                  I jeszcze jedno:
                  Nie jestem towarzyszem ani mocium panem.
                  Jestem młody i chcę zeby było inaczej, bez takich jak ty, bez
                  księdza dyrektora i pierwszego sekretarza, bo takich mamy już dość.
                  A nic dziwnego w tym że moje lewicowe poglądy budzące w tobie takie przerażenie,
                  panie tetryku - to idzie nowe, przyjmijcie to z pokorą.
                  Nikt nie będzie wodził mnie na smyczy - ani obiecująca mi złote góry postkomuna,
                  ani wasza pseudo-kato-prawica która okradła kraj do cna.

I to chyba tyle.

Adieu garcon
                  • Gość: alek Re: dO Panabozi IP: *.dialup.tiscalinet.it 25.09.01, 20:46
                    Gość portalu: panBozia napisał(a):

> I jeszcze jedno:
                    > Nie jestem towarzyszem ani mocium panem.
                    > Jestem młody i chcę zeby było inaczej, bez takich jak ty, bez
                    > księdza dyrektora i pierwszego sekretarza, bo takich mamy już dość.
                    > A nic dziwnego w tym że moje lewicowe poglądy budzące w tobie takie przerażenie
                    > ,
                    > panie tetryku - to idzie nowe, przyjmijcie to z pokorą.
                    > Nikt nie będzie wodził mnie na smyczy - ani obiecująca mi złote góry postkomuna
                    > ,
                    > ani wasza pseudo-kato-prawica która okradła kraj do cna.
                    >
                    > I to chyba tyle.
                    >
                    > Adieu garcon

Mlodymi byli tez kiedys Hitler i Drakula. I wtedy zrobili najwiecej swinstw.

Nikt tez tak nie okradl Polski i Polakow jak SLD... PZPR.
                    Dwa przyklady "osiagniec":
                    rzekomo bezplatna i w ogole super opieka zdrowotna- stan zdrowia Polakow w PRL
                    zatrwarzajaco zly, statystyki ponizej niektorych krajow trzeciego awiata,
                    spadajaca dlugosc zycia. Za Solidarnosci znaczna poprawa wszystkich wskaznikow.

Rzekomo bezplatna i w ogole super oswiata- stan wyksztalcenia Polakow nalezal do
                    najgorszych w Europie. Wiekszosc konczyla cos w rodzaju szkol specjalnych, dla
                    niedorozwinietych umyslowo: ZSZ i przyzakladowe. 3-krotny wzrost liczby studentow
                    za Solidarnosci.

A wiec zanim zabierzesz glos, skoncz cos wiecej niz zawodowke.

• Gość: panBozia Re: dO Panabozi IP: *.pai.net.pl 25.09.01, 21:49

>
                      > Mlodymi byli tez kiedys Hitler i Drakula. I wtedy zrobili najwiecej swinstw.
                      Ty Dżyngis-Chan też był młody - i co z tego.
                      >
                      > Nikt tez tak nie okradl Polski i Polakow jak SLD... PZPR.
                      Nie wiem dlaczego kojarzysz mnie z SLD, przejrzyj poprzednie posty,
                      czy w którymkolwiek głoszę wyższość SLD czy PZPR nad kimkolwiek?
                      NIE, więc wytrzyj własny jad z ryja, wyjmij rękę z gaci i pomyśl co piszesz.
                      Wam się wydaje,że każdy człowiek o lewicowych poglądach to co najmniej przydupas
                      Jaruzela.
                      Odpuść sobie i przestań mylić pojęcia SLD to nie lewica a postkomuna!!!,
                      bardziej socjaldemokratyczny program deklaruje LRP (to partyjka bym wam pasowała
                      nie?).
                      > Dwa przyklady "osiagniec":
                      > rzekomo bezplatna i w ogole super opieka zdrowotna- stan zdrowia Polakow w PRL
                      > zatrwarzajaco zly, statystyki ponizej niektorych krajow trzeciego awiata,
                      > spadajaca dlugosc zycia. Za Solidarnosci znaczna poprawa wszystkich wskaznikow.
                      Zwłaszcza umieralności i błędów lekarskich. No fakt, przepraszam wzrosła też
                      liczba nielegalnych skrobanek.
                      ne

> Rzekomo bezplatna i w ogole super oswiata- stan wyksztalcenia Polakow nalezal d
                      > o
                      > najgorszych w Europie. Wiekszosc konczyla cos w rodzaju szkol specjalnych, dla
                      > niedorozwinietych umyslowo: ZSZ i przyzakladowe. 3-krotny wzrost liczby student
                      > ow
                      > za Solidarnosci.
                      Dzięki, o panie składamy dzięki!!!!
                      >
                      > A wiec zanim zabierzesz glos, skoncz cos wiecej niz zawodowke.
                      >
                      A czy ty skończyłeś chociaż tę zawodówkę?, bo wypowiadasz się jak absolwent
                      osiedlowego żłobka.

Ps.Darujcie już sobie podciąganie mnie pod PZPR - jestem na to za młody,
                      darujcie sobie też SLD - jestem na to za mądry.

Życzę odrobiny zdrowego rozsądku - szowinzmem ksenofobią miczego nie zwojujecie.

Pozrdrawiam (bez ironii) panBozia.

• Gość: panBozia Re: panBozia IP: *.pai.net.pl 25.09.01, 22:21
                    W związku z wyjątkową "twardością głów" niektórych obecnych
                    tu dyskutantów (porównywalną z betonem partyjnym do którego
                    usilnie starają się mnie zaszufladkować) ogłaszam wszem i wobec
                    że rezygnuję z dyskusji z tetrykami i kato-komuchami z kompleksami
                    narastającymi od stuleci.

Adieu spierniczałe konserwy.

Ps.I mam gdzieś wasze święte oburzenie,
                    żegnajcie...

panBozia
                    • Gość: palker Re: panBozia IP: *.waw-mec.dialup-ppp.ids.pl 25.09.01, 22:31
                      Z ulgą spuszczam wodę
                      • Gość: hampel Re: panBozia IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 01:32
                        Ten Panbozia to jakiś niedorobiony gość? Taki niegrzeczny i niemądry!
                        Urośnie, zmądrzeje (?)
    • nocomment Re: Powrót osła Millera i s-ki 24.09.01, 22:14
      Gość portalu: ted napisał(a):

> Triumfalny powrót posła Millera i s-ki.
      > Gratulacje? Obawy?
      > Podobno ten Florek z Big Brothera, który podp... "Picię" - jest posłem
      > Rzeczpospolitej !!!!
      > Niezła Rzeczpospolita - jak Big Brother !

No tak, że Florek jest posłem to nie mogę przeboleć!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka