Dodaj do ulubionych

Józef Oleksy uniknął mandatu

• nicram112 dziob, kek - ale z was male gnojki 15.10.05, 21:03
      zrobcie sledztwo i napiszcie ze Oleksy wody w kiblu nie spuszcza. Dziennikarz,
      adwokat, dziwka - wszystko zrobia dla pieniedzy...
    • Gość: Wacek Maupa Jest zasada: Nie kopie się leżącego. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 21:20
    • Gość: hr Re: Józef Oleksy uniknął mandatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.05, 21:31
      może immunitety mają wszyscy przestępcy wtym kraju
    • Gość: obywatel CZY PISMAKOM BRAK JUŻ TEMATÓW???? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.10.05, 21:34
      I co mnie obchodzi blokada na koła posła czy nie posła, motłoch dziennikarski
      musi zaszczuć posła bo publiczka chce taniej sensacji. Do roboty lenie takie
      artykuły to żenada na poziomie Faktu!
      • Gość: 3gr Naglasniac takie sprawy!!!! DEMOKRACJA vs KORUPCJA IP: *.tnt13.nyc9.da.uu.net 16.10.05, 00:22
        Mylisz sie i obrazasz dziennikarzy. Po to wlasnie jest prasa, zeby monitorowala
        i naglasniala co robia parlamentarzysci, ktorym spoleczenstwo dalo mandat
        zaufania poprzez wybor na stanowisko publiczne. Jesli nie prasa, to nikt tego
        nie bedzie robil, i dalej bedzie jak za komuny. Polityk zajmujace stanowisko
        publiczne, ma przestrzegac prawa, a nie je naginac dla zasranych paru groszy.
        Korupcje i kolesiostwo bic w morde i pokazywac te mordy w TV i na bilbordach-
        to jedna z recept na dostatek w Polsce.
    • Gość: fil Re: Józef Oleksy uniknął mandatu IP: *.dora.pl / *.dora.pl 15.10.05, 21:37
      Djcie bidnemu józkowi spokój
    • Gość: jezyk Kropiwnicki parkuje na miejscu dla inwalidów IP: *.orange.pl 15.10.05, 21:43
      Mam zdjęcia jak służbowa limuzyna Kropiwnickiego z nim w środku podjeżdża pod
      pralnię w Łodzi na Sienkiewicza naprzeciw Komendy Miejskiej Policji i parkuje na
      miejscu dla inwalidy.

1. Wykorzystuje limuzynę dla prywaty
      2. Parkuje w mielscu dla inwalidy.

A może to inwalida tylko żee mentalny

:)

• Gość: jerzy Re: Józef Oleksy uniknął mandatu IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.05, 21:45
      W praworządnym państwie VIP-y płacą bez zmrużenia oka. Kohl dostał mandat za
      jazdę bez pasów, w Szwecji król beknął za szybką jazdę i nic sie nie stało.
      Zapłacili. Tu czerwony dygnitarz ma w nosie kodeks drogowy, bo ma immunitet.
      Wstyd, panie Oleksy! Do tego z uśmiechem odjeżdża. Przeciętny Kowalski
      dostałby mandat jeśli nie wywieziono by mu auta. To ciagle kraj równych i
      równiejszych. Dlatego nie żałuję, że przegrał w wyborach.
    • tomekjeden AROGANCJA I BUTA 15.10.05, 21:49
      Należy zadać pytanie podstawowe. Czy Pan Oleksy był świadom tego, że parkował w
      miejscu przeznaczonym dla osób niepełnosprawnych? Ja sądzę, że Pan Oleksy był
      tego świadom. Pan Oleksy jest człowiekiem wybitnie inteligentnym. Ja uważam, że
      parkowanie przez osobę bez żadnych dolegliwości w miejscu zarezerwowanym dla
      inwalidów jest haniebne. Mamy tu do czynienia z butą i arogancją nieprzystawalną
      do wymogów europejskich. Pan Oleksy jest, w tym przypadku, typowym
      przedstawicielem kultury poniżania ludzkiej godności. Jest komunistą.
    • jowita81 Re: Józef Oleksy uniknął mandatu 15.10.05, 21:54
      I bardzo dobrze.Wreszcie ludzcy ludzie,mimo,że strażnicy miejscy.Mogli
      wlepić,ale nie musieli.Oglądając to zdarzenie w mediach odniosłam wrażenie,że
      dziennikarze byli wścieli ,że udało się Oleksemu.
    • Gość: obserwator Niby szczegol, ale... IP: *.dclient.hispeed.ch 15.10.05, 21:54
      jak ogladalem to wydanie wiadomosci, cos mnie uderzylo.
      mowi sie, nie klam w malych niewaznych sprawach to bedziesz uczciwy w duzych i
      waznych kwestiach.
      skoro Pan Oleksy zachowuje sie ten sposo w tak blachych sprawach, mozemy sobie
      tylko wyobrazic jak zachowuje/zachowywal sie w sprawach ktore decydowaly o tym
      kraju.

niby szczegol...
    • xxxxyyyyzzzz WYDAJE MI SIE, ZE OLEKSY MIAL PRAWO TAM PARKOWAC 15.10.05, 21:56
      Taka otylosc to inwalidztwo.
    • Gość: ikarus280 zlikwidowac straz miejska IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.10.05, 22:03
      kolejny raz na lamach forum gazety wybiorczej pluje w twarz strazy miejskiej,
      oswiadczam ze to banda burakow i kretynow, i kieruje dla nich szczere wyrazy
      pogardy.
      kiedy potrzebowalem pomocy te dupki mnie olaly, ale mandat za parkowanie zostal
      mi wymierzony bez skrupolow.
      Widzialem w TV jak burak olexy zaparkowal auto- nie dosc ze na kopercie to pod
      takim kątem, że zajmował miejsca na dwa samochody... widocznie są równi i
      równiejsi.
      • Gość: Rolnik Re: zlikwidowac straz miejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 22:24
        Widocznie stwierdzili że jesteś burak i sam dasz sobie radę
      • Gość: Buraki pastewne Warszawska Straż Wiejska w akcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 22:38
    • b.gawlinski Folwark Zwierzęcy 15.10.05, 22:17
      Nadal są równi i równiejśi
    • Gość: Stach Re: Józef Oleksy uniknął mandatu IP: *.crowley.pl 15.10.05, 22:23
      Czy to na pewno była ulica Szopena, czy może Chopina? W tym zawodzie poprawność
      językowa ponad wszystko. Zły to przykład, oj zły!
      • Gość: joasia Re: Józef Oleksy uniknął mandatu IP: *.promax.media.pl 15.10.05, 23:40
        dziennikarstwo gazeciarskie jest na poziomie I klasy szkoły podstawowej ,
        zreszta -jaki szef tacy pracownicy ...
    • Gość: Mardoc Jakie straszne zdjecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 22:57
      Z tym lustrem, jak prawdziwe oblicze Oleksego
    • Gość: jester_737 Re: Józef Oleksy uniknął mandatu IP: *.dynamic.xdsl-line.inode.at 15.10.05, 23:06
      Miejsca parkingowe dla lysych i $liskich.
    • jerzy.bednarczyk1 Re: Józef Oleksy uniknął mandatu 15.10.05, 23:15
      Józef Oleksy to inwalida I grupy inwalidzkiej. Tak jak UW,,,S",PO,itp. Pozwólmy
      im parkować.
    • dwpp Re: Józef Oleksy uniknął mandatu 15.10.05, 23:22
      Poseł Oleksy nigdy nie tworzył prawa a co najwyżej lukę prawną.Brak mandatu w
      tym przybadku wynika ze służalczego charakteru Polaków.
    • Gość: adwokat straznicy miejscy łamia prawo !- zwolnic dziadów ! IP: *.promax.media.pl 15.10.05, 23:29
      mam nadzieję , ze Prezydent Warszawy przyjrzy się sprawie i wyciagnie
      konsekwencje wobec stróżów prawa ....
    • Gość: straż agenta SB ? straznicy miejscy chronią agenta ? IP: *.promax.media.pl 15.10.05, 23:36
      co to sie q...dzieje w tej Warszawie . Oleksy jeszcze na wolności? . Straznicy
      miejscy do zwolnienia ! Widac , ze Kaczynski nie panuje w Warszawie . Ciekawe
      jakie konsekwencje wyciagnie wobe " stróżów prawa" .... bardzo jestem ciekawy
      ..., od tego uzalezniam ewentualne oddanie głosu na Kaczyńskiego .
    • Gość: Jurek chyba juz naprawde wszyscy mamy dosyc tej gnidy IP: *.hsd1.ma.comcast.net 15.10.05, 23:38
      i klamcy
    • Gość: Pako Re: Kraj wazeliniarzy IP: 82.160.8.* 16.10.05, 00:01
      W Anglii płacą członkowie rodziny królewskiej bo wszyscy są równi wobec prawa,
      a u nas, na tym zadupiu Europy, Piękny Józek Sekretarz, Ministrant, Słabe Oczko
      chodzi nietykalny. Lokaje, nie funkcjonariusze miejscy. Dobrze, że go w rączkę
      nie cmoknęli prosząc o wybaczenie.
      • Gość: 3gr Re: Kraj wazeliniarzy IP: *.tnt13.nyc9.da.uu.net 16.10.05, 00:13
        That's it!
    • Gość: 3r Re: Józef Oleksy - SWIETA KROWA! IP: *.tnt13.nyc9.da.uu.net 16.10.05, 00:10
      Polska jak Indie, tam swiete krowy, tu zdemoralizowani ex-parlamentarzysci. Ze
      immunitet moze chronic od odpowiedzialnosci karnej, to jeszcze pojmuje, ale
      dlaczego nie zaplacil mandatu??? Oleksy ma za co zaplacic, wiec powinien to
      zrobic. ladny przyklad dla reszty obywateli. Polityk miernota, zszargany
      autorytet, wiec mniejsza o mandaty. Oleksy powinien WRESZCIE splynac do
      rynsztoka historii! Ile lat mozna kluczyc po sadach. Mialby resztki chonoru i
      poszedl gdzie pieprz rosnie!
    • Gość: maryla Re: Józef Oleksy uniknął mandatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 00:15
      Dobrze stanął.
      Przecież on jest niepełnosparwny ale umysłowo.
      Jest OK.
      • Gość: fi Re: Józef Oleksy uniknął mandatu IP: *.chello.pl 16.10.05, 00:34
        Większość posłów to inwalidzi umysłowi, ale miałem nadzieję, że Oleksego to
        niedotyczy :(.
        • eetaam Re: E TAM SĄ WAŻNIESZE SPRAWY 16.10.05, 00:37
          ZAPRASZAM NA MOJE FORUM ŚMIESZNOŚCI I BZDUR

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=34403
    • Gość: andrzej Re: Józef Oleksy uniknął mandatu IP: *.atol.com.pl 16.10.05, 00:54
      to właśnie ci, co "tworzą" prawo, ale sami nie "widzą". Oni są oślepieni tymi drobnymi "pensyjkami" poselskimi. Dlaczego ich obowiązuje "immunitet"? To jakby poseł poszedł do banku, wyjął pistolet, zażądał wydania pieniędzy. Zabrał 100 tys. i co? I nic! Posła chroni immunitet, on może kraść, jeździć po pijaku i inne .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka