Dodaj do ulubionych

Szalikowcy Legii zaatakowali policjantów

17.10.05, 07:17
gnojki...co do jednego pozamykac w areszcie(lub w izbie dziecka) a potem na
prace przymusowe skierowac.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kacper Re: Szalikowcy Legii zaatakowali policjantów IP: *.aluzyjna.waw.pl 17.10.05, 08:10
      "W kierunku funkcjonariuszy poleciało kilka butelek i raca. W końcu kibole ustąpili.

- Żadnemu z policjantów nic się nie stało, to nie były butelki, któryś z kibiców
      rzucił kartonikiem po napoju"

To w końcu BUTELKI czy KARTONIK? Bo jak policjant mówi, że nie leciały butelki,
      to po co je tworzyć w wyobraźni? Trochę obiektywizmu.
    • Gość: maxio Re: Szalikowcy Legii zaatakowali policjantów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 08:17
      Jak zwykle bydelko mieniace sie kibicami Legii dalo znac o sobie.

A moze tak sprajami by sobie mazali we wlasnych domach albo wzajemnie sobie na
      czolach ?

Nie dziwie sie ze ITI i slawny (polecam teksty na forach legialive albo
      kibice.net) dyrektor Zygo chce sie pozbyc troche tego barachla. Niech te
      pastuchy dopinguja LZSy w swoich rodzinnych wioskach a nie dostaja malpiego
      rozumu kiedy do miasta ich sie wpusci.

Policja powinna ich wylapac i zmusic do pokrycia kosztow wszelkich zniszczen
      • Gość: Legion [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 13:30
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Baku Re: Szalikowcy Legii zaatakowali policjantów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 14:39
        ku.. gowno prawda nie bylo starc z policja a laikow piszacych o izbie dziecka
        prosze ladnie o zamkniecie pyska bo nie maja pojecia o czym pisza.......jedno
        serce jeden klub LEGIA WARSZAWA!! LEGIA TO MY!!
    • Gość: Dino CO??? NIE BYŁO ŻADNYCH AWANTUR!!! IP: *.pkobp.pl 17.10.05, 08:21
      Ten artykuł to skandal! W sobote pod stadionem Legii nie bylo zadnych awantur,
      a kibice przez caly mecz stali pod Torwarem i dopingowali swoja druzyne.
      Powtarzam: NIE BYLO ZADNYCH BURD!
      Autor tego artykulu na sile szuka sensacji...
      • jurek_dzbonie Byli grzeczni i nic nie robily... 17.10.05, 08:28
        A w 6 przejezdzajacych przy Rozbracie po zakonczeniu meczu autobusach szyby
        wybily sie same i same tez pociely sie siedzenia.
        Palowac bydlo BEZ LITOSCI!
        • Gość: Niki Re: Byli grzeczni i nic nie robily... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 09:00
          Skoro to widziałeś to musiałeś także zauważyć jak policyjne pały wpadły do
          autobusu 171 i gazowały jak popadnie. Oberwało się wszystkim bez wyjątku, nawet
          staruszce. Pewnie miała skitrany szalik , a wcześniej rzucała butelkami w
          policje. He he państwo prawa ;)
      • Gość: maxio Re: CO??? NIE BYŁO ŻADNYCH AWANTUR!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 08:31
        A pomazane sciany Torwaru to co ? Same sie pomazaly ? Matolku - moze ci
        kominarka za bardzo sie na oczy nasunela i nie zauwazyles bojowki ze sprejami?

Aha - i uwazaj tez zeby twoj pracodawca sie nie dowiedzial jakie masz hobby.
        Zeby cie nie wyrzucil na zbity pysk z tego banku, bo raczej chyba nie popiera
        huliganki i kibicowskich klimatow.

• Gość: Tomek Re: CO??? NIE BYŁO ŻADNYCH AWANTUR!!! IP: 212.160.172.* 17.10.05, 09:28
          maxio, pomazanie scian Torwaru to rzeczywiscie byla przesada, zauważ jednak (o
          ile byłes w okolicach stadionu), że jak na tak duża liczbę ludzi protest
          przebiegał nad wyraz spokojnie.
          Ze swojej strony dodam, że nie jestem żadnym chuliganem i nigdy nie
          interesowały mnie bijatyki z policją czy kibicami innych klubów - to tak dla
          tych, któzy zaraz będa wyzywali mnie od bandytów itp.
        • Gość: Dino Re: CO??? NIE BYŁO ŻADNYCH AWANTUR!!! IP: 82.160.251.* 17.10.05, 17:35
          Mój pracodawca dobrze wie, że jestem kibicem, bo wcale się z tym nie kryję - legijna tapeta na pulpicie komputera, legijny breloczek przy kluczykach od samochodu itd....
          Myślisz, że każdy jest tak ograniczony jak ty i szufladkuje ludzi czy po pracy chodzą na mecze, do kina czy do knajpy? Na szczęście większość ludzi na tym świecie ma więcej oleju w głowie od ciebie i zanim kogoś ocenią, starają się go poznać.
        • Gość: Dino Re: CO??? NIE BYŁO ŻADNYCH AWANTUR!!! IP: 82.160.251.* 17.10.05, 17:38
          I jeszcze jedno - owszem, jest mi wstyd za te pomazane ściany. Ale nie mam zamiaru tolerować manipulacji typu "szalikowcy Legii zaatakowali policję...", bo byłem tam i widziałem, że NIE ZAATAKOWALI! Był tam również mój ojciec i wiele innych osób, którym daleko do klimatów hools, a jednak poparli protest. Zresztą co ja ci będę tłumaczył, skoro ty wszystko wiesz najlepiej...
          • bartllomiej Re: CO??? NIE BYŁO ŻADNYCH AWANTUR!!! 17.10.05, 18:00
            ta zaatakowali dobry zart, owszem polecialy dwie butelki i teksty pod adresem
            policji pana z. itp.
            Ale nic pozatym
            • Gość: maxio Re: CO??? NIE BYŁO ŻADNYCH AWANTUR!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 21:11
              > Ale nic pozatym

No tak, jak z dowcipu o Stalinie "...a przeciez mogl zabic. Dobry towarzysz."

Tym razem tylko drobna demolka na Torwarze, a przeciez mogli spalic pol Powisla.

Dziekujemy wam kibice !!!
      • Gość: kibic Re: CO??? NIE BYŁO ŻADNYCH AWANTUR!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 12:15
        A był Pan tam? W stronę trybuny krytej leciały kamienie i butelki, policja
        zamknęła po meczu bramy stadionu i kazała kibicom z krytej uciekać tylnym
        wyjściem przez korty, pod eskortą policji. Acha i niech Pan sobie poczyta
        wypowiedzi kibicow pobitych za to, ze nie wyszli z meczu, opowiesci o
        uszkodzonych samochodach i zamazanym Torwarze...
        • Gość: Dino Re: CO??? NIE BYŁO ŻADNYCH AWANTUR!!! IP: *.pkobp.pl 17.10.05, 12:43
          Owszem, bylem tam i widzialem, ze zdecydowana wiekszosc kibicow zachowywala sie
          spokojnie. Jak mozna osadzac cala grupe za wybryki garstki, ktora byla wsrod
          nich?
    • Gość: Do redakcji Re: Szalikowcy Legii zaatakowali policjantów IP: 213.17.180.* 17.10.05, 08:43
    • Gość: pojazd [...] IP: 213.17.180.* 17.10.05, 08:51
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: grochow41 Re: Szalikowcy Legii zaatakowali policjantów IP: *.chello.pl 17.10.05, 09:05
      nie wiem co za duren to pisal ale na pewno tam nie byl. chodzilo nam tylko o
      pokazanie ze mimo zakazow jestesmy zawsze z nasza ukochana LEGIUNIA!!! i tak
      bedzie zawsze!!! zygo FRAJERZE NAM LEGII NIKT NIE ODBIERZE... (L)
    • Gość: Enticer Re: Szalikowcy Legii zaatakowali policjantów IP: *.aster.pl 17.10.05, 09:13
      To chyba jakaś pomyłka, ten cały artukulik????
      NIe było awanrur, był spokój zarówno ze strony policjantów jak i Kibiców a nie Kiboli.
      Pod Torwarem stało około 2 - 3 tysięcy osób (nie tylko z Trybuny Odkrytej ale i Kibice, ktorzy wyszli na znak protestu z Trybuny Krytej).
      Szkoda ze autor reportażyku nie pofatygował się przedstawieć całą sytuację, szkoda..., bo coraz bliżej wam do Gazetki FAKT a nie do obiektywnej prasy. A co do "BIO01" - współczuje światopoglądu (Izba dziecka???? To jakis żart)
    • Gość: przemo Re: Szalikowcy Legii zaatakowali policjantów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 09:20
      Szkoda, że tak dociekły autor nie raczył już napisać, że każdy z rzucających
      został zidentyfikowany przez pozostałych kibiców i ukarany(zapewne długo niczym
      w nikogo nie rzucą). O tym już tak trudno napisać, prawdą obiektywny autorze???
    • Gość: wwwojtecky Re: Szalikowcy Legii zaatakowali policjantów IP: *.pekao.com.pl 17.10.05, 09:35
      Absolutna nieprawda!!! Proszę o sprostowanie! Nie było żadnych awantur! Ludzie
      to czytają i jaki mamy stereotyp kibica każdy wie.
    • Gość: menago Re: Szalikowcy Legii zaatakowali policjantów IP: 195.116.31.* 17.10.05, 09:42
      Witku Przeciechowski, brawo za "obiektywny" artykuł o kibicach. Nie szkodzi, że
      większość z opisywanych przez ciebie rzeczy to ordynarne bzdury. Na pewno
      naczelny cie pochwali za profesjonalne podejscie do tematu i ujawnienia calej
      prawdy o kibicach. A za jakis czas kto wie, moze jakis awans? Moze do TVN,
      pasujesz tam idealnie jako trzymacz mikrofonu Marcina Wrony. Trzymaj sie
      cieplo, pismaku od siedmiu bolesci...
    • Gość: Wiking Re: Szalikowcy Legii zaatakowali policjantów IP: 213.241.33.* 17.10.05, 10:40
      Wstyd!!!!!!!!! prasa szuka taniej sensacji, wypisujecie straszne bzdury!!!!
      jakie awantury nic takego nie miało miejsca!! zanim coś napiszecie to moze to
      sprawdzice a nie piszecie to co wam zygo powie!!!!!11 pzdr dla tych co byli.
      LEGIA ZAWSZE RAZEM
      • Gość: Patentowany Idiota Zygo zamalowal Torwar IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.10.05, 13:54
        Sam widzialem!
    • Gość: Sie(L)ce NIE BYŁO AWANTUR !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 11:07
      "GW" kłamie ! Nie było żadnych awantur ! Wszyscy się rozeszli pokojowo
      • Gość: MZ Re: NIE BYŁO AWANTUR !!! IP: *.crowley.pl 17.10.05, 11:35
        Nieprawda. Sam widziałem jak zwolennicy prostestu (czyli stojący i dopingujący
        z okolic torwaru) pobili wychodzących ze stadionu...
        • Gość: menago Re: NIE BYŁO AWANTUR !!! IP: 195.116.31.* 17.10.05, 12:43
          Nie kłam. Sam stałem w okolicach bramy wyjściowej i nic takiego nie miało
          miejsca. Zresztą skąd miałbyś to wiedzieć, skoro nawet nie wiesz że prawie cała
          Kryta po meczu wyszła wyjściem od strony kortów. Tym razem Stefan nie da
          premii, bo z logiką jesteś na bakier.
      • omar1 Re: NIE BYŁO AWANTUR !!!( Z naszej strony) 17.10.05, 12:05
        Oczywiscie ze, GW jak zwykle kłamie.To celowe robienie fermentu i sianie wasni.
        Nie było zadnych awnatur.
        Zauwazyłem ,a jest to najszczersza prawda kilku gostków z Płocka ,ktorzy
        probowali prowokowac naszych chłopcow.Skandal.
        Apeluje do GW .mniej kłamstw,podsycania wrogiej nienawisci,niechceci do innych.
        Brawo Legia!!!
        Kazde zwycięstwo cieszy.
      • pantalon Re: NIE BYŁO AWANTUR !!! 17.10.05, 13:25
        zdjecia

nie moje ale znjac autora kotry od lat ronie foty na warszawskich ulicach bylo
        tak jak na zdjeciach

legialive.pl/galeria/galeria.php?id=90

sciskam

PanTalon
    • Gość: moniczka Re: Szalikowcy Legii zaatakowali policjantów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 14:03
      nie no to jets kolejny pretekst by obrzucic blotem tylko kibiców
      legi!!!!!!!!!!!! policja i jej manewry
    • dorsai68 Panie AUTOR 17.10.05, 14:23
      To były te butelki czy nie?
      Wierzyć "dziennikarzowi" czy policjantowi? :D
      • Gość: dark Re: Panie AUTOR IP: *.chello.pl 17.10.05, 16:38
        oj jakos mieszacie,tak jakbyscie gdzie indziej byli,jedni tak inni tak
    • Gość: Warszawiak Re: Szalikowcy Legii zaatakowali policjantów IP: *.orange.pl 25.10.05, 01:13
      Tak się bawi stolyca, spod Warszawy.
      To normalne na Lazienkowskiej, nie cierpię tego miejsca i tych 'kibiców' (bez
      urazy dla normalnych).
    • Gość: Kafat Re: Szalikowcy Legii zaatakowali policjantów IP: *.orange.pl 25.10.05, 01:17
      Torwar to My - widać po ścianach.
      • Gość: matka Re: Szalikowcy Legii zaatakowali policjantów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 21:15
        wy jestescie szalikowcy a bandyty jeszcze na was kara przyjdzie
    • buggi Re: Atob!!! 30.10.05, 01:59
      Wzywam Ciebie do zabrania glosu w tej sprawie!
      • atob Re: Atob!!! 31.10.05, 01:14
        Nie zabiore glosu bo bede nie bede obiektywny:)
        A wszystkim tym ktorzy uwazaja ze to kibice sa wszelkim zlem polecam
        doswiadczenia na wlasnek skorze zachowania Policji.Szczegolnie przed meczem.
        Przeciez nie mozna powiedziec:
        Panowie czerwone swiatlo prosze nie przechodzic
        Trzeba :
        Gdzie ku.. czerwone jest.
        Mala rzecz ale nastawia czlowieka jakos tak od razu agresywnie ;)
        O zachowaniu w innych miastach nie wspomne bo tego pewnie nikt piszacy w tym
        watku nie przezyl wyjazdu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka