Gość: foton IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.02, 21:10 Technikum Fototechniczne. Czy ktos chodził? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szaser Re: Spokojna 13 24.09.02, 07:36 Tak, jestem b.absolwentem Technologii Materiałów Światłoczułych i Obróbki Filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linn Re: Spokojna 13 IP: *.dialup.tiscali.it 24.09.02, 07:51 Jasne, ze tak. Fotografia Techniczna, ale to bylo tak dawno. Podobno mieli zamknac. Czy to prawda? Pozdrowienia dla wszystkich absolwentow, ktorzy tu zagladaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Spokojna 13 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.02, 19:59 ha ha ja tez konczyłem, koniec lat 80 tych. dyrektorem Habas ( a moze Chabas) był. zajęcia w ciemni... najlepsza była nagatywowa ( dziewczyny...) i papierosek pod jabłonią a po szkole piwko w czarnym kocie, ktory wyglądał trochę inaczej niż dziś. pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marabar Re: Spokojna 13 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.02, 18:29 witam witam. marabar - niektórzy tak czarnego kota nazywali.przesiadywala tam taka znana dość ekipka. wesoło było, nigdy nie zapomnę jednej ze szkolnych wycieczek, strasznie dużo się działo. fajnie powspominać. PZDR. Odpowiedz Link Zgłoś