Dodaj do ulubionych

eksluzywne ciucholandy

IP: *.bresa.com.pl 24.09.02, 10:34
czy są takowe w W-wie. Jeśli tak to gdzie, słyszałam o jednym na Bednarskiej.
Obserwuj wątek
    • Gość: reptile Re: eksluzywne ciucholandy IP: *.ocdi.or.jp 24.09.02, 13:23
      Ty głupia. Ekskluzywna szmaciarnia?! A to dobre, buehehehehe. Kup se używane
      gacie i zobacz jaka będziesz ekskluzywna szmaciarko.
      • Gość: :)))))) Re: eksluzywne ciucholandy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 13:54
        :)))))))))))))))
      • Gość: rumpoey Re: eksluzywne ciucholandy IP: *.chello.pl 24.09.02, 14:46
        Gość portalu: reptile napisał(a):

> Ty głupia. Ekskluzywna szmaciarnia?! A to dobre, buehehehehe. Kup se używane
        > gacie i zobacz jaka będziesz ekskluzywna szmaciarko.

Mozesz sie smiac, ale takie miejsca naprawde istnieja. W Centrum Sztuki
        Wspolczesnej na przyklad. Sa tez 2 na Chmielnej.
        • pan_pndzelek Podzielam zdziwienie... 24.09.02, 16:29
          Podzielam zdziwienie mr. reptila. Albo coś jest ekskluzywne albo coś jest
          szmaciarnią. Jakoś nie widzę punktw stycznych.
        • Gość: iksin Re: eksluzywne ciucholandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.02, 19:05
          Polecam taki jeden sklep na rogu Solidarności i Jana Pawła - wchodzi sie w
          bramę, a potem na lewo. Miałam w pracy impreze firmową w stylu lat 70 i
          kupiłam tam super garnitur. W spodniach chodze teraz bez żadnego problemu, i
          wiele osób pyta się, gdzie je kupiłam.
          Jednym słowem - ciuchy z duszą. Polecam.

> Mozesz sie smiac, ale takie miejsca naprawde istnieja. W Centrum Sztuki
          > Wspolczesnej na przyklad. Sa tez 2 na Chmielnej.
        • Gość: Mar Re: eksluzywne ciucholandy IP: 2.4.STABLE* / 10.2.13.* 24.09.02, 23:10
          Gość portalu: rumpoey napisał(a):

> Gość portalu: reptile napisał(a):
          >
          > > Ty głupia. Ekskluzywna szmaciarnia?! A to dobre, buehehehehe. Kup se używa
          > ne
          > > gacie i zobacz jaka będziesz ekskluzywna szmaciarko.
          >
          > Mozesz sie smiac, ale takie miejsca naprawde istnieja. W Centrum Sztuki
          > Wspolczesnej na przyklad. Sa tez 2 na Chmielnej.

No, te ARTYCHY to rzeczywiście umieją zrobić coś z niczego. Opowiadał mi mój
          ojciec, jak to podczas studiów w Gdańsku "przyjaźnił się" ze studentkami ASP.
          Malowały se pindy jedne buty farbą, żeby nie wyglądały na stare, makijaż też
          robiły za pomocą akcesorów malarskich i chodziły do... Grandu. Taka to
          elegancja i w CSW jest zapewne...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka