wigr 23.10.05, 20:25 Będziemy mieli nowego prezydenta Warszawy. To jedyne pocieszenie dla mieszkańców stolicy. A Polska, hmm zobaczymy :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trollbk Re: Nowy prezydent IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.10.05, 20:26 Z "klawiatury" mi to wyjąłeś... Jedyne pocieszenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ich Re: Nowy prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 20:28 nowy prezydent pewnie kiedys bedzie, a na razie na stolku zasiadzie jakis przydupas kaczki. i tyle z tego mamy. niestety :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( jego zastępca będzie rządził do listopada 2006 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.10.05, 20:30 Odpowiedz Link Zgłoś
rubeus Re: jego zastępca będzie rządził do listopada 200 23.10.05, 20:40 Nee... Muszą być nowe wybory... Kombinować z komisarzem się nie da... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: jego zastępca będzie rządził do listopada 200 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 20:43 Nowe wybory, ale nowy prezydent będzie na stołku tylko przez pół roku. Odpowiedz Link Zgłoś
strega17 Re: Nowy prezydent 23.10.05, 20:43 Ja wciąż mam nadzieję, że wyniki się zmienią, a kaczka smakiem się obejdzie. Całkiem serio myślę o wyjeździe, bo żyję w głupim społeczeństwie. Zawiedziona i rozgoryczona zwycięstwem populistów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: Nowy prezydent IP: *.chello.pl 23.10.05, 20:48 strega17 napisała: > Ja wciąż mam nadzieję, że wyniki się zmienią, a kaczka smakiem się obejdzie. > Całkiem serio myślę o wyjeździe, bo żyję w głupim społeczeństwie. > > Zawiedziona i rozgoryczona zwycięstwem populistów oby i jak najmniej takich powsinogów, szeeeeeeeeeroookiej drogi!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
strega17 Re: Nowy prezydent 23.10.05, 20:50 Oby jak najmniej takich załosnych kaczopopierdółek jak ty:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: Nowy prezydent IP: *.chello.pl 23.10.05, 20:55 strega17 napisała: > Oby jak najmniej takich załosnych kaczopopierdółek jak ty:)))) ty jeszcze pachole.... świat twój widziany z pozycji zbieracza ryżu... Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Re: Nowy prezydent 23.10.05, 20:45 Warszawa sobie poradzi. Bedziemy miec nowego preza w tym miescie i moze nareszcie bedzie normalnie. Natomiast zobaczymy jak poradzi sobie sciana wschodnia i inne regiony ktore zafundowaly nam nowego prezydenta RP. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jk49 Re: Nowy prezydent 23.10.05, 20:59 Na razie komisarzem w Warszawie ma zostać wiceprezydent Robert Draba. Ale chodzą słuchy, że PIS nie rezygnuje z ubiegania się o prezydenturę. Mam wielką nadzieję, że w Warszawie wspólnie doprowadzimy do wyeliminowania tej partii raz na zawsze. Tylko tyle nam zostało... Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Nowy prezydent 23.10.05, 20:59 xs550 napisał: > Warszawa sobie poradzi. Bedziemy miec nowego preza w tym miescie i moze > nareszcie bedzie normalnie. Natomiast zobaczymy jak poradzi sobie sciana > wschodnia i inne regiony ktore zafundowaly nam nowego prezydenta RP. :))) zaczną zbierać na tacę żeby zafundować _first_lady_ wizytę u wizażystki :PP (na operację plastyczną chyba nie będzie ich stać) Odpowiedz Link Zgłoś